Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
tak dik poskusame a biogaju mame tak uvidim ci bude zajtra lepsie
@kuriatko33 @mici111 @zojec @anjelicek26 ahojte baby takže nakoniec som s malým nešla k doktorke skusili sme kupanie v repiku, zmenu detského mycieho gélu z nivea baby na johnsons 🙂 a suche miesta 2-3 krat natieram vazelinou bielou a zatial aby som nezakrikla klopklopklop zabera 😎 dufam, že to aj tak ostane a prinajhoršom buduci utorok ideme do poradne sa považiť posledný krát v tomto roku 😉 telicko som zatial nemastila lebo sme mali opäť nešťastné potníčky ☹ takže trup som len pudrovala ked ustupia zacnem opäť mastiť 🙂 teda už ustupili trošku ale na dotyk ešte citiť...mate nejake telove mliečko alebo olejček odskušaný aby sme opäť nemali take suche miesta?
@kuriatko33 nejak mi nejde nacitat to foto
@zojec http://www.shirtnator.sk/ ešte som nedala, ale idem, môžeš si tam vybrať aj svoj motív, tie tričká sú síce drahšie ale vypadajú aj kvalitne, ja mu chcem také z dlhým rukávoma a dala som švagrinej upraviť fotku malej, tak aby bola ako kreslená a nejaký text tam dám, ešte neviem aký
@kuriatko33 uz konecne to nacitalo dufam ze to bude dobre vidno,tak to mas pre porovnanie ci mate to co my a mame takto cele telicko
@tintinka1 ja som davala tu: www.happyfoto.sk
túto som dávala http://www.graphicsoul.sk/fotokalendare.html a minulý rok z happy foto, ale nakoniec som objednala aj tak inde, mám si ísť po ne tak potom dám vedieť
http://www.fotosluzba.rodinka.sk/kalendare.html odtiaľto som objednala, ten kalendár v škatuľke
@stelika ja neumyvam ziadnym mydlom, len cistou vodou, raz za tyzden umyjem hlavku s organic samponom z UK.. ale ako pise @ellysa.. prirodna kozmetika je urcite lepsia volba ako johnsons.. na nich som citala najhorsie recenzie.. :( deti netreba nejak extra umyvat ani natierat.. a ak je nejaky problem tak skusit najskor prirodu a potom nieco silnejsie.. napr. vyborna je weleda emulzia do kupela.. je sice draha ako slak, ale maju aj vzorky, mozes skusit ci vyhovuje. 🙂 malej weleda vyhovuje, az na kremik na ritku.. ten velmi nezabral.. ale ked ju ma zdravu tak preventivne mazem prave weledou 😉
Ahojte kočky, tak hlasim dnesnu poradnu ..
6.mesiacov - 8500g, 70 cm........ 🙂
@zojec dakujem za rady babule skusim a potom dam vediet co je dobre pre nas tak skusim len samponik na vlasky raz za tyzden a kupat len v cistej vode pripadne raz za cas v repiku pri problemoch, možno to bola chyba že som dala 1 davku (strek) do vanicky 😒 a teda ziaden kremik ani olej, ale myslím, že raz za týždeň by to nemalo vadiť...
@evio no mi nemame take flaky, ked to bolo najhorsie tak sme to mali flakate ale iba na chrbatiku,ale nie az takto
@takyna hanka mala okolo oci a na lickach pri usku - ale z cerstveho ovocia ... a scasti jej to ostalo dodnes - raguje na kecup, rastlinne maslo, panadol sirup - ale nie, ked zje, len ked to pride do kontaktu s pokozkou - ked vyjeda striedku na chlebiku a maslo sa jej poobtira po lickach, kym doje, je ako repa cervena na tych miestach - ale ako prislo, tak odide

@zojec
@monky1 no že som na to neprišla skôr, on vždy vo Viedni obzerá taký retroobchod s retro plechovými ceduľkami a je hotový z Route 66, tak som mu objednla plechový kalendár, magnetku a hodiny, všetko route 66, myslím, že bude rád a ešte sa mu chystám dať urobiť tričku s fotkou malej a s nejakým nápisom