icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
1. dec 2010

@zojec
@monky1 no že som na to neprišla skôr, on vždy vo Viedni obzerá taký retroobchod s retro plechovými ceduľkami a je hotový z Route 66, tak som mu objednla plechový kalendár, magnetku a hodiny, všetko route 66, myslím, že bude rád a ešte sa mu chystám dať urobiť tričku s fotkou malej a s nejakým nápisom

evio
1. dec 2010

tak dik poskusame a biogaju mame tak uvidim ci bude zajtra lepsie

monky1
1. dec 2010

@evio nam este pomaha ked je vyzlecena pritlacanie noziciek k brusku - mame z toho srandu, lebo si popri tom vselijakym tonom a tempom hovorime "ja som mala lienka, pokrcim kolienka" 😉 a malej sa to velmi paci

monky1
1. dec 2010

@ellysa super - niet nad darcek, po ktorom druhemu srdce pisti ... urcite bude rad 😵

zojec
1. dec 2010

@monky1 no len este zistit po com pisti tomu mojmu.. kde si dala robit take tricko? aj ja by som dala.. 🙂 maju s mm take krasne fotky.. ja som zistila ze mam s malou asi len 10 fotiek od kedy sa narodila.. :( a aj z toho je 8 otrasnych.. mna nema kto fotit. 😒

stelika
1. dec 2010

@kuriatko33 @mici111 @zojec @anjelicek26 ahojte baby takže nakoniec som s malým nešla k doktorke skusili sme kupanie v repiku, zmenu detského mycieho gélu z nivea baby na johnsons 🙂 a suche miesta 2-3 krat natieram vazelinou bielou a zatial aby som nezakrikla klopklopklop zabera 😎 dufam, že to aj tak ostane a prinajhoršom buduci utorok ideme do poradne sa považiť posledný krát v tomto roku 😉 telicko som zatial nemastila lebo sme mali opäť nešťastné potníčky ☹ takže trup som len pudrovala ked ustupia zacnem opäť mastiť 🙂 teda už ustupili trošku ale na dotyk ešte citiť...mate nejake telove mliečko alebo olejček odskušaný aby sme opäť nemali take suche miesta?

evio
1. dec 2010

@monky1 aj to sme skusali tak trochu sa vykakal uvidime ci zajtra ude lepsie

evio
1. dec 2010

@kuriatko33 nejak mi nejde nacitat to foto

ellysa
1. dec 2010

@zojec http://www.shirtnator.sk/ ešte som nedala, ale idem, môžeš si tam vybrať aj svoj motív, tie tričká sú síce drahšie ale vypadajú aj kvalitne, ja mu chcem také z dlhým rukávoma a dala som švagrinej upraviť fotku malej, tak aby bola ako kreslená a nejaký text tam dám, ešte neviem aký

monky1
1. dec 2010

@zojec nebud smutnaaaa ☹ ....ja nemam ani tolko, mame fotky, ale len single ... nebolo cim fotit ........ ale uz maaaaam 😵 😵 😵 😵
zajtra hodim aj foto kuchyne 😉

evio
1. dec 2010

@kuriatko33 uz konecne to nacitalo dufam ze to bude dobre vidno,tak to mas pre porovnanie ci mate to co my a mame takto cele telicko

ellysa
1. dec 2010

@stelika ja mastím len prírodnou kozmetikou, skús weleda, alebo nobilis tilia alebo saloos, tie nikdy nesklamali

ellysa
1. dec 2010

@monky1 teším na kuchyňu, my síce ešte ani nové bývanie nemáme ale už snívam o kuchyni

ellysa
1. dec 2010

@evio juj to máte nejaký exémik? 😒

tintinka1
1. dec 2010

@ellysa prosím ťa ti si minule dávala stránku , kde si si dala vyrábať kalendáre na Vianoce. Mohla by si mi to ešte raz poslať?

zojec
1. dec 2010

@tintinka1 ja som davala tu: www.happyfoto.sk

ellysa
1. dec 2010

túto som dávala http://www.graphicsoul.sk/fotokalendare.html a minulý rok z happy foto, ale nakoniec som objednala aj tak inde, mám si ísť po ne tak potom dám vedieť

ellysa
1. dec 2010

http://www.fotosluzba.rodinka.sk/kalendare.html odtiaľto som objednala, ten kalendár v škatuľke

evio
1. dec 2010

@ellysa atopicky ekzem a je toho stale viac a viac uz som zufala

zojec
1. dec 2010

@stelika ja neumyvam ziadnym mydlom, len cistou vodou, raz za tyzden umyjem hlavku s organic samponom z UK.. ale ako pise @ellysa.. prirodna kozmetika je urcite lepsia volba ako johnsons.. na nich som citala najhorsie recenzie.. :( deti netreba nejak extra umyvat ani natierat.. a ak je nejaky problem tak skusit najskor prirodu a potom nieco silnejsie.. napr. vyborna je weleda emulzia do kupela.. je sice draha ako slak, ale maju aj vzorky, mozes skusit ci vyhovuje. 🙂 malej weleda vyhovuje, az na kremik na ritku.. ten velmi nezabral.. ale ked ju ma zdravu tak preventivne mazem prave weledou 😉

zojec
1. dec 2010

@tintinka1 ja som bola veeeelmi spokojna s kalendarom.. je fakt krasny.. dala som A3kovy robit..a vyzera ze je aj najlacnejsi.. 😉

stelika
1. dec 2010

@ellysa @zojec ok tak skusim pošmírovať po obchodoch z toho čo písala ellysa prípadne aj v lekárniach, welledu viem že dostať v dm drogerii takže to pozerať veľmi nemusím a čo poviete na olivový olej? dostať ho v lekárni a je tiež prírodný hmmm 😒

mojalili
1. dec 2010

Ahojte kočky, tak hlasim dnesnu poradnu ..
6.mesiacov - 8500g, 70 cm........ 🙂

zojec
1. dec 2010

@stelika treba skusit 🙂 ja som ho pouzivam len na masaz.. 🙂

stelika
1. dec 2010

@zojec dakujem za rady babule skusim a potom dam vediet co je dobre pre nas tak skusim len samponik na vlasky raz za tyzden a kupat len v cistej vode pripadne raz za cas v repiku pri problemoch, možno to bola chyba že som dala 1 davku (strek) do vanicky 😒 a teda ziaden kremik ani olej, ale myslím, že raz za týždeň by to nemalo vadiť...

kuriatko33
1. dec 2010

@evio no mi nemame take flaky, ked to bolo najhorsie tak sme to mali flakate ale iba na chrbatiku,ale nie az takto

takyna
1. dec 2010

@monky1 , mne iba na kase od Hami takto reaguje mala, na ovocie nie zatial poklopem
@ameanda dakujem babule 🙂

ellysa
1. dec 2010

@stelika no tak tá emulzia od weledy je super, tú používa aj môj muž, on má problémy s pokožkou a iba ten mu robí dobre

takyna
1. dec 2010

@monky1 tiez len take ako flaky alebo vyrazticky cervene len v oblasti okolo ustociek a bradicky ma, ako je na fotke inak nikde nie na tielku s tych kasiciek 😝
este raz foto

monky1
1. dec 2010

@takyna hanka mala okolo oci a na lickach pri usku - ale z cerstveho ovocia ... a scasti jej to ostalo dodnes - raguje na kecup, rastlinne maslo, panadol sirup - ale nie, ked zje, len ked to pride do kontaktu s pokozkou - ked vyjeda striedku na chlebiku a maslo sa jej poobtira po lickach, kym doje, je ako repa cervena na tych miestach - ale ako prislo, tak odide