Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@evio tak mám link na toho bylinkára, že raz za mesiac chodí do čadce, tak sa s ním treba spojiť http://www.wojnar.cz/
@bealondyn Vydrzala, i ked s placom, uz bol taky unaveny z toho revu, ze som ho rychlo umyla, urobila kasu a uz spi. Dala som mu Ibalgin sirup od bolesti, vdiet ze zabral...PAnadol cipky nezaberaju, si nanic....Chuda, dasna ma ako mozambicky bubenik... ☹
Dala som ho spinkat do kocika vedla mna, aby som ho mala v dohlade a o hodinku ho supnem do postielky, ked pojdem i ja spat...
@deniskateniska Krasne modre ocka ma Romanko. Danko ma take roznofarebne, aj zelena, aj hneda, aj seda, mozem si vybrat...🙂
@miculienka dakujem pozrem si to
@deniskateniska
tiez ma zaujali tie modre ocka, chutnucky je 🙂
monky, dik za link, ja take babske recepty fakt mozem 🙂
@miculienka tak som si to pozrela je to travnica,tak tam sme sa uz objednali ideme v maji ale ak to bude stale taketo zle zavolam ci mozme uz skorej,kamoska tam bola s malou a vravela ze su mam deticky tak od 8 mesiacov,tak este musime pockat a po novom roku zavolam ci uz mozme prist skor a diky ze si mi dala vediet
cafte, tak poslusne hlasim, ze ta moja krpana sa uz dala na styri 😵 😵 😵 a raz hodila takeho papulňáka, bola na styroch a chcela sa asi odrazit alebo co a zapikovala to rovno nosom do podlozky 😀 😀
@miculienka - 😖 a ako to riesis?
@deniskateniska
ja dufam, ze malemu sa farba oci nezmeni, nech ma aspon nieco po mne 😉
@bealondyn dnes konecne dorazila stolicka.. je uplne super.. 🙂 mala v nej koplala nohami ako najata.. 🙂 uz tam prikrmujes tvoju Bellu?
@mojalili no parada.. by som ruky polamala tomu sikovnikovi.. 😠
@weirdo aj moja mala spava len pol hodku a niekedy len 5 minut.. ale ja sa s nou netrapim, ked nespi, tak ju vezmem hore.. bud ideme vonku v satke a tam zaspi za chvilu, alebo si ju dam este pomojkat na prsko.. alebo najnovsie jej staci ked si ju dam na rameno a skrabkam jej chrbatik.. 😉
@anjelicek26, ani moja sa nepretaca, nelozi, nestoji, sedi s podoprenim a nejak to neriesim.. doktorka mi povedala, ze to pride a zacne robit vsetko naraz.. ze si mam este uzit klud a pohodu.. tak si uzivam, kym niekto za mnou nesliedi ako maly elllysin partizanik 😉
@deniskateniska no moja ma tiez take neidentifikovatelne oci.. ja mam tmavo tmavo hnede, mm zelene a nasa mala sede.. ktovie co to bude ked vyrastie.. 🙂
@zojec xe xe no v tichosti závidím kľudné dieťa, som si predstavila ako je moja spokojná, keď ju škrabem po chrbátiku- prd mám čo robiť aby mi z rúk nevyskočila, má krycie meno úhor 😝, neviem ako mám ruky prekladať keď ju nosím, teraz sme ju dali do postieľky a ona demontovala vysielačku, ešte sa do nej zarehotala, zapišťala a bolo ticho, našli sme ju tak, že vysielačka vyhodená von z postieľky a ona omataný kábel o ruku a obzerala ho 😕 😅
@ameanda posli mailovu adresu, poslem ti nieco 😉
@deniskateniska Romanko je uuuzasnyy ... krasne okaale 😵
a pridavam foto nasej kuchyne 🙂, stol a stolicky este chceme vymenit a aj koberec je tam docasne 😉
a nasa sojka vo vani 😀

@mojalili chuda, urcite si uz vyskusala vsetko, asi to treba len prezit. ☹
my uz mame teplooo...opravar prisiel namiesto doobeda az o 5, ale hlavne, ze to opravil. 😵