icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
2. dec 2010

@ellysa vies co, nakoniec sme nesli, lebo obidve slecny mali spat, tak sme sli do auparku nakoniec..ze reku zaspia v kociku..aupark moj druhy domov...ale tak kam inam sa da ist s drobcami ak nie do nakupnych centier v takomto pocasi?? uz sa tesim na leto..

ellysa
2. dec 2010

@mici111 no poznám, som sa keď som ešte nebola tehu zaprisahávala, že moje dieťa do centra do troch rokov nevôjde a škaredo som zazerala na mamičky s kočíkmi a Olivia má pol roka a už bola vo všetkých nákupných centrách v BA aj vo Viedni 😅

mici111
2. dec 2010

@ellysa no presne na tomto sme sa dnes smiali s kamoskou..ked som nebola tehotna, tak som zazerala na mamicky s kocikmi, ci im sibe, ze chodia s detmi do nakupnych centier..a ejha, uz je to tu..my sme tiez tak 2xdo tyzdna niekde strcene..sla by som kuk aj do shopping city sud, ale neviem cestu..
no a najlepsie je, ze sme boli minuly vikend v tom pardorfe..kamoska sa ma pyta, ci mam malu zapisanu v pase 😕 uuups, to mi uuplne vypadlo, ze sag ja som isla na obciansky - neriesim - sag je schengen, nie? ale mala? xixi ona bola v podstate "na cierno" v rakusku 😀 😀 😀 musim si ju dat rychlo zapisat do pasu, lebo chcem stihnut vypredaje v parndorfe 😀 😀 😀

weirdo
2. dec 2010

@zojec - mne nevadia jej 30-minutovky mimo obedu, ale cez obed tam pridem, ked sa preberie a klipkaaa klipkaaa a ledva drzi oci otvorene 😀 . Aj Barborke sa chce spinkat? A kolko tych 30-minutoviek Ti za den da?

ellysa
2. dec 2010

@mici111 no na tie sa chystám aj ja 😉

weirdo
2. dec 2010

@monky1 - mnamova 😵

riska
2. dec 2010

@monky1, peknučkááá kuchyna...sa bude dobre variť 😉 a tiež si myslím, že sa už teraz s hankou na seba podobajú 😉 úplne mi to udrelo do očí 😉
@ellysa, dobrééé 🙂 moja krpana sa zabáva tým, že v kuse vyhadzuje dudel z postielky a potom ho odo mna chce 😠 a minule letel dole aj monitor dychu,, v poslednej chvili som ho zachytila... ja si normalne uživam, že ešte nelozí 😉 potom sa asi na MK tak skoro neukážem

mici111
2. dec 2010

@ellysa a vy to ako riesite, ked byvate v AT? mate malu v pase? ci ako?

riska
2. dec 2010

@mici111, že aupark moj druhý domov 😀 😀

ellysa
2. dec 2010

@riska ale neboj budeš, teraz sa zasa sama chvíľu vyhrá, len jedno oko stále na nej, podľa mňa aj keď budú sedkať tak sa aj samé viac vyhrajú, no však uvidíme, najhošie bude keď sa začnú stavať a pokúšať chodiť asi, čo je už tiež za rohom

mici111
2. dec 2010

@riska no a nie? 😀 ak pojdeme aj zajtra, tak tento tyzden tam budem uz 3x.. 😒

ellysa
2. dec 2010

@mici111 no jasné máme, nám to urobili na ambasáde, keď sme vybavovali slovenský rodný list, inak by sme s ňou nemohli chodiť cez hranice, pas nám ostal aj keď máme pobyt v rakúsku

mici111
2. dec 2010

@ellysa ale mala ma statne obcianstvo slovenske, aj vy, nie? ozaj a ty kde si rodila? tu alebo v AT?

riska
2. dec 2010

@mici111, čooo? ty nemas malú zapísanu v pase? 😲 🙂 😀 ešteže vas niekto nezastavil....sarinka chuda by skysla na hranici, kym by mamina nakúpila 😝 😝 😀
v poho to vybaviš na počkanie 😉

ellysa
2. dec 2010

@mici111 hej máme slovenské občianstvo aj malá a rodila som v hainburgu

mici111
2. dec 2010

@riska mna to vobec nenapadlo 😲 😅 😝 co k tomu potrebujem? len rodny list, moj pas a nejake kolky? musim behnut na policiu buduci tyzden..a kde to teraz robia? na namesti hraniciarov ci na kopcianskej niekde?

ellysa
2. dec 2010

@riska 😀 😀 😀 si viem predstaviť ako jej colníci prebaľujú plienky, kým si mici nakúpi 😀 😀 😀

mici111
2. dec 2010

@ellysa a ako si bola spokojna? predpokladam, ze sa to so slovenskymi porodnicami ani neda porovnat..aj ked asi nemas s cim porovnavat 🙂

mici111
2. dec 2010

@ellysa hehe ved colnici uz nie su, ci hej???

riska
2. dec 2010

@mici111, z namestia hran sa presťahovali na záporožskú, tamže tam....treba to, čo si napísala, myslím, že kolok bol za 3€, ale skús si vygoogliť 😉 inak vieš, že teraz je akútny nedostatok kolkov? 😝 😝

ellysa
2. dec 2010

@mici111 porovnávať nemám s čím ale podľa toho, čo hovoria kamošky tak je to dosť veľký rozdiel, pritom hainburg je len taká krpatá "dedinská" nemocnica, všetko bolo super celý pôrod bol so mnou môj muž, mala som izbu kde bola posteľ aj preňho aj pre mňa, veľká vaňa, celý pobyt ti nosili jedlo na izbu a mohla si si vybrať, čo chceš, návštevy mohli chodiť kedy chceli a na ako dlho chceli, a o ochote personálu ani nehovorím...

mici111
2. dec 2010

@ellysa no to je super, ale urcite to nebolo zadarmo 😀 mala si aj epi?

ellysa
2. dec 2010

@mici111 nie epi som nemala, celé to 22 hodinové šialenstvo som si odtrpela, ja som epi nechcela, ale asi aj vďaka tomu prostrediu a prístupu teraz z toho nemám traumu, v rakúsku dokonca nedávajú ani klistír ani nenastrihávajú, ale je som sa neroztrhla, tak v pohode, nestálo ma to chvalabohu nič, muž tu pracuje a ja aj malá sme poistené naňho, tu sa to tak dá, že žena aj deti sú pripoistené k mužovi

mici111
2. dec 2010

@ellysa no tak to je super 🙂 velka vyhoda 🙂

ellysa
2. dec 2010

to ano, idem ja buvať, majte sa dobrúúúúú

leveretka
2. dec 2010

@monky1 ahoj, ja som tu nebola uz sto rokov, nejako mi to nevychadza casovo. Citam spatne a nieco si chcela. Pisala si, ze posles IP, ale nic mi neprislo. Co potrebujes?

anjelicek26
2. dec 2010

@ellysa - ja som mala taku Sasku, v ani nie siedmich mesiacoch mi obchadzala nabytok, vsade sa tahala, plazila, proste katastrofa. Sediet nevedela, takze zo stoju padala rovno do zadu na hlave. A mater jak kamikadze hadzala rybicku, aby ju zachranila. V tomto je to fakt pohodlnejsie s takym lenivcom, ako je Max 😅

mojalili
3. dec 2010

Dobré ránko kočky...

Este jedna takato noc a mozem sa dat na prasky....bol hore 23.00 - 00.00 - 1.00 - od 2.00 do 3.00 -od 4.00 do 5.00 - 6.30.
fakt uz neviem co s nim, mrncal, kecal, natahoval sa, jacal...sople zatekali, no slak ma siel trafit.... 😒 😒 😒 😒 😒

babulina
3. dec 2010

ahojte,
@mojalili - to to sme stavali rovnako, som myslela ze ma slak trafi, a to som uz aj muza vystvala z postele, ked mu nedam cucnut tak je hore kazdych 15minut a vyslovene vrci po mne, maly mrzut no hruza noc 🙄

ellysa
3. dec 2010

@mojalili
@babulina pridávam sa do klubu, celú noc som odsávala sople, čo tak chrčí a všetko jej zateká, susedia nám asi dnes prídu trieskať prečo v noci vysávame 😅
čo na tie sople? ja len odsávam, ale nepomohol by nejaký obklad, nejaké homeo?