icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

monky1
3. dec 2010

@julinka2787 a aku mas odsavacku??

julinka2787
3. dec 2010

@monky1 aj balónikovú - 0bodov, tak som kúpila tú na vysávač a tiež trt... 😖

julinka2787
3. dec 2010

@monky1 pesničku v čom??? 😨

evio
3. dec 2010

aj u nas strasne snezi,pekne sa na to pozera spoza okna ale ist von je hrozne a to musim ist do obchodu,chladnicka prazdna,no musim sa nejak dokopat 🙂 mne by stacilo kedy takto bolo len na vianoce a potom na silvestra a cely rok teplucko,neznasam zimu

zojec
3. dec 2010

@evio moja rec.. na vianoce bohate staci

monky1
3. dec 2010

@julinka2787 😀 v šarištine - v šariskom nárečí 😀 .... vraj pesnicka, s ktorou prisla Hanka do skolky - p. uc. ju nepoznala, ale hanka ju naucila, haha .. o to viac mi je to luto

hm, ja kvapnem pred odsavanim Libenar - a urcite nie jednu kvapku, lebo to sa neda, ked mi Ela meta hlavkou a potom odsavam, ale tiez nie vzdy odsajem

julinka2787
3. dec 2010

pripájam sa k vám v (ne)znášaní snehu. už aby bola aspoň jar. 😠 🤐

monky1
3. dec 2010

@evio @zojec ani ja zimu neznasam - a zvlast, ked sa to zacne vsetko topit a mozeme sa v tej čapavici kupat 😒

evio
3. dec 2010

@zojec 🙂 🙂 🙂

evio
3. dec 2010

@monky1 no ja som sa vcera skoro pred ochodom rozplasla este ze tam bol kosik ktoreho som sa zachytila tak sranda 😀

julinka2787
3. dec 2010

@monky1 skúsila som aj to čo je v návode, že dať bábo na bok , nech to pri striekaní vyteká druhou stranou, ale vytiekla len morská voda z francúzskeho pobrežia st. malo 😀 a toť vsio. no poskúšame ešte pár krát. aj tatianka sa strašne bráni pri odsávaní touto z vysavačom. ale pri tej balónikovej sa rehlila ako šiši. 😝 😵

júúúj, to musí byť aké zlaté, keď také drobátko spievka v nárečí. a super, že aj tety učiteľky sa učia od detičiek. škoda, že tam hanulka ísť nemôže... bolo by to fajn, ale tak zdravie nadovšetko a asik by ťa ostatní rodičia ukameňovali, keby si tam hanku dotrepkala takú ukašľanú. nech pekne "oddychuje" domka. a veď určite to nie je posledná besiedka v škôlke, tak zahviezdi v nejakej inej, keď bude zdravučká. ale zamrzí to, ta ťa chápem. tak nech ti predvedie tú pesničku domka a ty to šupni nejako sem, nech skukneme malinkú STAR. 😉

julinka2787
3. dec 2010

@evio no strašná sranda 😀 len sa ty nikde nerozpľaskávaj, aby sa ti niečo nestalo. treba dávať pozor. 😨 ale tie údržby ciest a chodníkov sú fakt fasa. aj u nás cestári a chodníkari asik vymreli, bo autá sa mi tu pod oknami len tak kĺžu. drifty ako sa patrí... 😀 a o peších ani nevravím.

evio
3. dec 2010

@julinka2787 u nas cestari to iste a to je tak asi vsade,najprv sa stazuju ze nesnezi a potom nic nestihaju

zfidorka
3. dec 2010

ahojte, nasa mala ma sopliky ☹ davam jej detsky nasivin a odsavam vysavacom, viete mi poradit ako by som jej este mohla pomoct?

monky1
3. dec 2010

@zfidorka prave to riesime, je to bieda ☹ .... nejde a nejde to z tych nostekov von

ja idem varit, ale taaaak strasne sa mi nechce ... dnes som si zmyslela francuzske zemiaky a to je piplacka 🙄
vy co varite??? mozno sa rozhodnem pre nieco ine

angie267
3. dec 2010

@monky1 ja dnes cevapcici ci ako sa to vola a zemiaky k tomu + cibula, horcica mnam 😀

evio
3. dec 2010

@monky1 ja som si spravila mesko so zeleninkou a cestovinu,to mam strasne rada

zojec
3. dec 2010

@monky1 ja dnes asi brokolicovu polievku a hubovy psenovy nakyp.. 🙂 😉

ellysa
3. dec 2010

@zojec ty brďo, aby vás na vianoce ešte našli pod tým snehom 😝 a Barborka ako krásne sedká, naša nič, zúri v kresielku ledva sa naje, aj v autosedačke už len keď spí, lebo chce iba stáť alebo sa plaziť.
ja som ju teraz hodinu uspávala v postieľke a nič, tak na koniec šup na ruky a do minúty bola tuhá 😒
a ako často sa smú odsávať tie sople, vidím, že je tu väčšina usoplených ☹

zojec
3. dec 2010

@ellysa no sedka krasne to je fakt, lebo nic ine nevie 🙂 a lezat sa jej stale nechce... a v tejto stolicke sa jej paci viac ako v kresielku, lebo ma lepsi rozhlad 😉

lenocka84
3. dec 2010

aj vam deti tak kratko spia? teraz dal 35minut! idem sa osaliet, na nervy

ellysa
3. dec 2010

@zojec no však my ideme zajtra so Viedne a ja veľmi dúfam, že sa už na nejakej stoličke s mojim zhodneme

ellysa
3. dec 2010

@lenocka84 no takto dobeda tiež spáva tak max 45 minút, poobede dá viac, tak hodinku-dve, ale v pondelok spala tiež len 30 minút

lenocka84
3. dec 2010

@ellysa on 3x denne po polhodke, bezny spanok
na porazenie

riska
3. dec 2010

@lenocka84, moja spí tak pravidelne poobede - 35 minut...našťastie vonku v kočiku potom pospí 😉

babule, čo ste spominali, že vam chrčia detičky, nepomohla by vám mokrá plienka nad postielkou? mne tak sestričky v porodnici dali, ked malá chrčala a pomohlo jej to

lenocka84
3. dec 2010

@riska mne uz aj v kociku tak spava, tak uvidime co dalej

riska
3. dec 2010

@zojec, wau, foto ako z ruského filmu 😵

riska
3. dec 2010

@lenocka84, čoo? nestraš 😲 😉

julinka2787
3. dec 2010

@riska ja som dala na radiator dva odparovače a aj pohár so slanou vodou a furt ništ. 😒

mici111
3. dec 2010

my mame zasa opacny problem..odvtedy ako nam cez leto zateplili barak, nekurime, je tu furt teplo jak na sahare a straasne moc vlhko..kazde rano utieram okna handrou, nech nezacnu plesniviet 😠