icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

riska
3. dec 2010

inak mm dnes zahlasil, že je zvedavý, či si budeme ešte písať, ked budeme mať doma puberťákov

babulina
3. dec 2010

tak ja som vanicku uz stihal aj predat, tomasko sa beznadejne do nej nezmestil, ale do sportiaku som ho moc nechcela davat, tak mam od kamosky taky "polsky tank", ktory ma taku kvazi predlzenu vanicku takze je uplne lezato a zaroven chraneny ako vo vanicke takze idealne riesenie plus ma velke kolesa takze akurat na tuto zimu ako stvoreny
co sa tyka plienok tak my sme z porodnice rovno na trojky nabehli a uz asi mesiac stvorky davame
ja mam baby problem s overalom, sa mi nas drobec nezmesti do tych co mam po ninke,takze mozem kupovat novy, hlavne ze ninka mala cez prvu zimu 8-12mes 🙄

mici111
3. dec 2010

@riska presne, tiez silvestrujem doma pri telke a mozno tento rok silvestra uplne odignorujem a pojdem spat este pred polnocou..aj ked pochybujem, ze sa nezobudim ja aj mala..hnusne delobuchy, mali by to zakazat..

ameanda
3. dec 2010

@anjelicek26
my mame stale vanicku
ale tento vikend uz menime 🙂 inac som vanicku pouzivala kvoli mrazom a vetru, predsa je tam hlbsie a viac si drzi teplo, najma co sa tyka dychania ladoveho vzduchu

mici111
3. dec 2010

baby, vidim, ze polka z vas sedi aj na fcbk 😀 😀 😀 pojdem pokukat fotky vasich drobcov tam 🙂

ellysa
3. dec 2010

@mici111 vidíš, to ma nenapadlo, delobuchy, ešteže tu to tak veľmi nepreháňajú, aj keď nejaké budú určite 😒

hori
3. dec 2010

@anjelicek26 aj my vozime este vo vanicke, sportiak planujem az na jar, neviem si predstavit, ako by mi tam mala sedela, ked to este nevie... ved ked ju sem-tam trosku nadvihnem v lehatku, tak pada do strany a krivi sa...

na prechadzky chodievam kazdy den, aj v necase a mraze sa snazim vyjst aspon na pol hodinku, kedze mam panelakove dieta... 🙂

plienky nosime este trojky a asi este aj dlho budeme...

Silvester... hm... kde su tie casy, ked sa chodilo na chatu... teraz klasika - doma... akurat drahy pozeral dnes letak, ze ci kupime nejake svetlice... asi aby mala lepsie spala alebo co... 🙂

mici111
3. dec 2010

@ellysa no ja som v Petrzke, takze tu toho bude pozehnane.. 😠 😠 😠

weirdo
3. dec 2010

Ahojte,
baby, ked davate masko, moze sa napriklad z kurata davat aj stehno dajme tomu, ci len prsia?
Dakujem

ameanda
3. dec 2010

@mici111
ja dufam, ze na silvestra nebudem v BA, lebo tu to bude o polnoci fakt idealne pre male babo

bealondyn
3. dec 2010

@tintinka1 ved presne tak to budem robit, vianoce s malinkou a priatelom budu urcite krasne. 🙂 len je tazke vidiet rodinu len parkrat do roka a ani na vianoce. 😒
@ameanda no to prvykrat dnes tak spinkala vyvysena, vzdy je v lahu, ale dnes som ju dala vyssie nech pozera na sneh a ked zaspinkala, tak som ju tak nechala. ona mi vzdy pekne spinka vonku a len co vojdeme do obchodu alebo domov tak je hore. 😀

sofinka2009
3. dec 2010

@bealondyn jej vy mate krasny overalik v tom kociku zavidim 🙂 🙂 🙂 mala je kocka

anjelicek26
3. dec 2010

@weirdo - pre deticky skor to stehno, kuracie prsia su moc - no maju prilis malo kalorii...

@hori - Max tiez ani omylom nesedi, takze u nas tiez sportak nebude... do quinny vanicky ho uz zmestim len tak tak, ale do jane este uplne v pohode, teraz mam uz väcsie auto, tak ho tam v pohode dostanem. Saska bola tiez junova a do marca bola v kociku poleziacky, bolo to prakticke. A Max nastastie tiez zatial nevymysla, vzdy tam do par minut zaspi, ma to na haku 😅

btw. silvester. 99% deti to prespi, nech sa deje, co sa deje... Tiez sme sa o Sasku bali, ze ci nebude vydesena a ona to prechrapala vsetky tri silvestre, ten stvrty uz bola s nami a odpalovala poctivo rakety o polnoci s tatinkom 😅

Prvy rok sme boli sami domenka, len na ulici zo susedmi popripijali, pokecali... v DE sme taka mala ulicka 20 domov a 35 deti, vsetci sa pozname, vsetci sme na tom rovnako - pri detoch sa neda nikam ist - tak ako odbije 12, chodime po susedoch a pokecame... je to fajn... druhy rok sme boli u kamaratov, Saska spala v kocari... treti rok domenka s kamaratmi, co maju rovnako staru dcerku, obe to prespali... zaspali pri kukani dvd-ka... no a posledne vydrzali teda obe a vonku lietali po snehu a jasili sa.

To, ze by sa bali, fakt nie 🙂

sofinka2009
3. dec 2010

@anjelicek26 uz sa nam to krati za dva dni uz 6mesiacov 🙂 my tiez 3ky a este dlho budeme tymto tempom.

babulina
3. dec 2010

baby kde ste objednavali ten rukavnik na kocik, nech to nemusim hladat dakujeeeeeeeeem vopred 🙂

zojec
3. dec 2010

@riska 😉 vidis svet je maly.. 😀 😀 😀 lenicka si nakoniec adoptovala ivanku.. 😉
@tintinka1 moja inak tiez dnes bola ako na baterky.. v tej novej stolicke mava nohami , urcite by zabehla az do kosic.. 😀 😀 😀 a zabudla som sa pochvalit.. moja sa dnes pretocila.. z bruska na chrbatik a teda pooooooooriadne ju to prekvapilo 😀 ale potom sme uz sli do vane, tak to nezopakovala.. dufam, ze do zajtra nezabudne

bealondyn
3. dec 2010

@sofinka2009 dakujem, ale to neni overalik, to ma biely kabatik a ciapku plus salik s maslickou. 😵 a este ma aj take cizmicky, paradnica. 😀 inak overal mam tiez taky biely kozusinkovy, len bez masliciek. 😀

anjelicek26
3. dec 2010

@bealondyn - prave v tomto je to krasne, ked mas dieta... uz mas svoju RODINU vzdy pri sebe. Aj mne bolo prve vianoce bez nasich divne, ze sme sa ani nevideli... ale uz som mala Sasku... ktora sa usilovne plazila pod vianocny stromcek, a hadzala ooobrovske oci na oziarene gule 😀 Bolo to krasne 😵

ameanda
3. dec 2010

@bealondyn
🙂 to je skoro ako u nas
staci, ze zastavime a maly je uz vyspinkany
inac my tiez budeme tento rok prvykrat bez rodiny, len ta nasa mini, ale celkom sa na to tesim, bude to uplne nieco nove
na druhej strane, medzi vianocnymi sviatkami cestujeme za rodinou, takze je to predsa ine ako vo vasom pripade a ani nie sme tisicku km vzdialeni
a nesmut, urobite si super atmosku, rodina bude na skype 🙂

anjelicek26
3. dec 2010

@sofinka2009 - my este 5 dni 😀 Prijde mi to neuveritelne, ako tie nase babätka rychlo rastu. Az mi smutno z toho je. By som najradsej zastavila cas, je to to najkrajsie obdobie.

Nam trojky uz boli nehorazne male, zapnut mu to neslo cez pupok. Stvorky su fakt este super velike, tie bude mat dlho.

sofinka2009
3. dec 2010

@bealondyn nevadi ale je v tom krasna 🙂

bealondyn
3. dec 2010

@zojec no vidis, coskoro sa bude vrtiet ako sidlo, hlavne pri prebalovani sa mas na co tesit! 😀

sofinka2009
3. dec 2010

@anjelicek26 som zabudla ze vy ste kusok mladsi 🙂

zojec
3. dec 2010

@bealondyn no ved uz som rozmysala ze v spalni uz zrusim prebalovaci pult, co mam na postielke.. 🙂 tu dole ju mam chranenu plienkami okolo.. sa nema kde pretocit 😀 ale len aby ma neprekvapila.. opica

bealondyn
3. dec 2010

jaj baby vy ste zlate, mate pravdu, s malinkou budu vianoce uzasne. 😵

ellysa
3. dec 2010

@bealondyn no jasné, že budú, však vy ste teraz kompletná rodina 😀
baby pozerávate farmár hľadá ženu? ja som to pozerala už v nemeckej verzii ale táto slovenská naozaj nemá chybu 😀 😀 , strašné to je

anjelicek26
3. dec 2010

@sofinka2009 - ale fakt len o kustik 🙂

My inak letime 17. do Nemecka, uz sa tesim domoooov, strasne moc 🙂 Tam sme my domenka 🙂 Vybehnut s kamoskami von, Maxovi porobit konecne prikrmy z origos bio zeleniny, pobehat si moje obchodiky oblubene... jeeej, sa tesim, zimnu bundu si konecne poriadnu zozeniem. tesim tesim 🙂

Baby ake robite vianocne menu? Ja budem robit dve kacky, cervenu kapustu a zemiakove knedle 🙂 Doteraz som vzdy robila hus, ale akosi sa mi z tym nechce piplat tento rok... Aj ked ja budem jediny cvok, co si z tej kapusty nebude moct dat 🙄 Ale tak aby na stedry vecer islo maleho roztrhnut, to by som si neodpustila.

anjelicek26
3. dec 2010

@ellysa - na akom programe to je? Ja mam vsetko okrem markizy cez pocitac..

ameanda
3. dec 2010

@ellysa
co pocuvam od okolia, tak vacsina to pozera ako najlepsiu komediu
my ked sme to s frajom pozerali, tak sme sa chytali za hlavu
povacsine to dlho nevydrzim sledovat

hori
3. dec 2010

@zojec ja mam tiez prebalovaci pult na postielke... a uz tri dni malu skoro nemozem prebalit a obliect, co sa tak vrti... strasne chce vidiet a dociahnut vsetko, co ma za hlavickou, najviac ju bavi tahat z kopy plienky po jednej... 🙂 a hned vedla je na postielke kolotoc, tak tam sa z pultu naciahne a taha panacikov... 🙂 aby som najprv vsetko davala prec...