icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

hori
6. dec 2010

@mojalili otazocka... ako robis tu vyzivu s ryzovou krupicou? tiez to chcem skusit...
my sme dnes mali trojkombinaciu mrkva - zemiak - brokolica... ked som to rozmixovala, nevyzeralo to veru vabne, ale co uz....

julinka2787
6. dec 2010

@mici111 no vidíš a pár dní dozadu sme písali, že sa ti ešte zmestí. 😅 😅 rastú nám tie deťúrence... 😵

mici111
6. dec 2010

@julinka2787 no saag tooo ☹ uz je tam napraskana, nozky poriadne nevystrie..tak odzajtra ideme na sportak..

julinka2787
6. dec 2010

@mici111 tak už aj my. teraz síce von nechodíme, lebo tatianka velice kašle,ale potom už von len v športiaku...

mici111
6. dec 2010

@julinka2787 tak si vymenime skusenosti 🙂 inak davaj bacha na strieske co ju drzi, tak odpadavaju, resp. sa furt odsrobuvaju same tie skrutky..aby si nestratila..nie je to moc stastne riesenie..

julinka2787
6. dec 2010

@mici111 ja neviem mne sa nezdá, že by sa povoľovali. ale tak my sme boli len raz v šporťáku. ale budem si to sledovať... 🙂

miculienka
6. dec 2010

tak to tu môžme pomenovať aj slovenčinársko-učiteľský klub 😀

mici111
6. dec 2010

@julinka2787 tak ja mam asi nejaky klumprt vadny.. 😠 😠 😠

mojalili
6. dec 2010

@hori Vyzivu mam doma urobenu bud jablkovu, alebo jablkovo-mrkvovu. Mam doma instantnu krupicu http://www.drstanek.cz/5-paralekarna/831-vse-o-... a tu pridal - 1 polievkovu lyzicu do prednidavky, toto spapa, samostnu predsnidavku nie......
Tato krupica sa da dat aj do jedal, je to dobre... 🙂

julinka2787
6. dec 2010

tak sa skús ozvať predajkyni, čo ti na to povie. viem že evka ich aj testuje v rôznych terénoch a situáciách, tak ak máš nejaký vadný kus, nech to poriešite...

anjelicek26
6. dec 2010

Tu bol dnes tusim padaci den 😖 Asi budem aj rada, ze to moje dieta ma nejaky pohyb totalne na haku 😅

Max bol vcera na prechadzke s tatom v sportaku, proste si to tam naklikol, ani som ho nevidela, esteze mal rozum a dal tam aj fusak, co som mala u toho poskladany. Takze som bola s drahusikom spokojna, normalne na take veci nemysli 😵 Krpec ale z noveho "vyhladu" asi nic nemal, ze do dvoch minut im na prechadzke zaspal 😅 Mne sa krpec este do oboch kocikov do vanicky zmesti a pokial je takato kosa, ja to teda este nemienim menit. Predsalen su tam lepsie chraneny.

julinka2787
6. dec 2010

@anjelicek26 to áno, sú vo vaničke lepšie chránení, ale keď tam nevojde tak čo už. lepšie naobliekame a zababušíme a bude dobre aj v športe. 😅

ameanda
6. dec 2010

@miculienka
🙂 ja nie som slovencinarka, ja som jazykarka
aj ked slovencina sa s tym vlastne zviezla

anjelicek26
6. dec 2010

@julinka2787 - vsak hej, ja som prave kvoli tomu, ze budu v zime este nesediaci, zhanala taku kravu kocik, ako jane slalom. Na nic je to dobre - no ale aspon ma velke kolecka a vanicku. Uz som s nim snad dva mesiace nikde nebola, pouzivam len quinny buzz... ale teda ten nam zacina byt tesny, budeme musiet fakt uz jane bravat, a do toho sa mi zatial nechcelo 🙄

julinka2787
6. dec 2010

@anjelicek26 veď aj ja som zháňala väčšiu vaničku ale malá je dlhááá 😝

anjelicek26
6. dec 2010

@julonka2787 - no jane mam korbicku 2008 a ta ma 84 cm vo vnutri, to ani v roku mat zdaleka nebude... teraz na 67 cm...

mojalili
6. dec 2010

@anjelicek26 Ja mam klasicky hlboky kocik, kde je vanicka 84cm, Danko ma 70, takze vela nam nechyba...este ked mame fusak v nej.....ale na jar uz mame sportak, tak sa tesim ked pojdeme do neho... 🙂

Mam doma šelmu slintavu, horna jednotka mu ide, a taaaaak slinta...prave chyta zaclonu a chce ju kusat... 😀

mici111
6. dec 2010

@anjelicek26 no len nie kazdy ma prachy na tak drahe kociky..jane stoji tu na svk cez 800 evri.. 😠 😠 😠

anjelicek26
6. dec 2010

@mojalili - no jasne, fusak to trosku zmensi, ale ja si myslim, ze do nejakeho marca problem mat nebudeme. A potom uz pekne do sportaku, tiez sa na to tesim. Ale teraz urcite nie, Max sa do sedu ani len netaha, nie to, ze by sedel. Ked ho posadim, tak je ako opite cigancatko 😅 Proste niiiic, takze u nas fakt nehrozi.

Skor uvazujem nad väcsou sedackou, k tym 9 kilam sa blizime, ked mam vo vajicku aj ten fusak, tak je tam ako sardinka, rozmyslam, ci uz vymenit, alebo este nie. Urcite by mu tam bolo pohodlnejsie 😕

anjelicek26
6. dec 2010

@mici111 - no ja som za nas s vanickou a autosedackou dala 550€ vratane dodania. Ale vravim, podvozok 2009 a korbicka s autosedackou este model 2008. No a su aj ine kociky s velkou vanickou, take uplne klasicke, nie trojkombinacie, tie su snad aj väcsie vnutri, ako jane.

julinka2787
6. dec 2010

@anjelicek26 no hej, len tam zase kupovať ˇšportový... a naša vanička má 78cm, takže málo nie. len deti veľké... 😅

deniskateniska
6. dec 2010

@anjelicek26 ale do sportiaku nemusis davat ked sedi, predsa to sa da dat aj v lehu.. my sme v sportiaku a tiez este nesedi sam... 😉

anjelicek26
6. dec 2010

@julinka2787 - ja neviem, podla coho tie kociky robia, asi aby sa zmestili do auta... ale tym padom deti v pol roku snad vsetky musia do sportaku. Si nevyberies 🙄

@deniskateniska - len ak tam ma lezat, nevidim dovod, preco ho potom nenechat vo vanicke. Teda v nasom pripade, ked sa do nej este zmesti. Tak urcite nevytahujem sportak, aby v nom lezal... v sportaku bude sedkat a obzerat svet 🙂 Mne sa zda, ze v sportaku musis mat aspon nanoznik, inak to strasne prefukuje, len deka a overal nestaci. Ved aj vo vanicke sme teraz ked je cez den -7 stupnov v overale + zimnej zavinovacke + kryt kocika na tom. A nemam teda pocit, ze by mu bolo prilis teplo.

deniskateniska
6. dec 2010

@anjelicek26 to je jasne ked vam je dobra vanicka, ja len ze nemusi uz sediet. 😉 a my uz ho dame do polosedu, to je ako v sedacke aby kukal to potom aj ked je hore vydrzi v kociku 😀 no my mame nanoznik flisovy vo vnutri .. my mame kombinezku pod tym svetrik a pancusky no a bodynka a ma deku a nanoznik a aj ked bolo -15 bolo mu fajne, no ale ten nanoznik ma tak trosku viac ku tvari, ze si nadycha vlastne tak ma teplucko, by som si to s nim vymenila 😀 😀 😀

evio
6. dec 2010

boli sme trosku po obchodikoch tak pridavam fotecky,no a my sme vo vanicke tak dufam ze tam zimu vydrzime,potom chcem kupit nejaky sportak pekny,poradite nieco dobre?

angie267
6. dec 2010

Kuk dnes sme trosku blaznili 🙂

ameanda
6. dec 2010

@evio
@angie267
zlate su babule, aj Filipko aj Nicolka

angie267
6. dec 2010

@ameanda 🙂 dakujeme, aj Matusko je velmi zlaty 😉

julinka2787
6. dec 2010

@anjelicek26 ale ani tie lenhlboké kočíky už nie sú o moc väčšie ako kombiňáky. naši cestovali aj s tým kočíkom, čo v ňom vozili mňa(tuším liberta) a auto sme nemali veľké, tak asi kvôli autám to nebudú také malinké... ale ja neviem.asi aby si musela viac kočíkov kúpiť...alebo čo... ako som tak kukošila, jedna z baráku má asi o dva mesiace mladšie bábo ako tatianka a už mesiac vozí vv športiaku, čo sa jej tam drobec nevošiel. a to mala lenhlboký kočík... 🤐

ellysa
6. dec 2010

@angie267 😀 😀 to je háro
@evio chutnučkí ste 😉
ja som mala dnes na návšteve kamošku s frajerom celý deň, tak som nič nestihla, ešte varím a idem nás s mužom pochváliť, pozeráme takú súťaž Fenomén, sú tam samí IQ vyššie ako 150 a dnes bolo finále a môj muž len tak kukol na predposlednú otázku a povedal výsledok a správny-ani jeden finalista neuhádol a ja som zasa vyriešila finálovú otázku skôr ako oni, no som na nás hrdá 😀 😀 , asi až tak neblbnem na materskej