Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@evio - no ja mam quinny buzz a som spokojna, je otazne, co hladas... vela miesta na odkladanie veci tam nie je. A aj potrebujes dve sedacky, ta mala je tak do roka, ak mas väcsie babo... co je zas investicia navyse.
Malinky je nadherny certik 😵
@angie267 - u vas doma musi byt veselo 😅 😅 😅
@julinka2787 - vsak to, podla mna neexistuje idealny kocik, kazdy je dobry na nieco ine. Ja mam tri a este pokukujem este po jednom, ale mala by som si to asi rychlo zatrhnut 😅
@anjelicek26 😀 😀 no ja sa budem snažiť uspokojiť s tým čo mám. ja som už kupovala s tým, aby som bola spokojná pri všetkých dvoch verziách. 😅 tak dúfam že to tak bude... 😨
@palculka - aj my mame take noci. A nie je to len zubami, ked ma rastovy spurt, tiez je to tak...minuly tyzden sa mi tri centimetre natiahol a tie noci stali teda za figu 🙄
@julinka2787 - no mna drahy pozna, ze spokojna este na 100% nie som a ze nejaky este teda bude, ma tu @kuriatko33 nalakala na bee, no zacina sa mi uz aj pozdavat, no ved uvidim. Zatial ale o sportaku moc neuvazujem, az od marca a to si potom na leto asi obehnem obchody a poriadne pokukam, co kde maju, ake su novinky 😅 😅 Uz budu mat aj nove kolekcie 🙂 Mozno nakoniec len dokupim na moj quinny zapp podvozok len nejaku cool farebnu sedacku polohovatelnu a budem spokojna 😎
@ellysa.. no tak to teda klobuk dole.. 🙂ja som toho fenomena videla len raz asi 10 minut, ale vela mi to nehovorilo.. ja som humanitak.. mat-fyz mi teda nic nehovori 😀 riesite tu kociky.. ja som kocik vyberala asi 3 mesiace ked som bola tehu.. nakoniec som si vybrala dobre... 😉 vanicka sice bola dost uzka.. a vyuzili sme ju minimalne, ale to aj preto ze mala v kociku vobec nechcela byt... radsej sme sa nosili.. teraz mam pocit, ze je radsej v kociku.. lebo ked ju nosim, musim ju lepsie obliect a to sa jej vobec nepaci.. neznasa byt naobliekana.. ocenujem na mojom kociku obrovske kolieska.. neviem ako by som ho v tomto snehu tlacila po nasej ceste plnej snehu... ako sportiak je paradny.. 101cm dlzka, 9kg vaha... niet co dodat 😉
@palculka moja bola do rana 7x hore... som zvedava co to bude teraz.. a tiez mam pocit ze brutalne narastla.. uz v overale, co jej bol pred 2 tyzdnami dobry nevystrie poriadne nozky...
@anjelicek26 citam, ze rozmyslas nad bee, skor odporucam cameleon, 2 kamosky ho maju a nevedia si vynachvalit, aj ked mne sa nepaci. 😝 je taky malicky a nizky, vyzera ako hrackarsky, ale ty si malinka (ako ja), tak tebe by to ani nevadilo snad...bee ma dalsia kamoska, ale to je uz uplne male, dala tam svoju 5-mesacnu dcerku a uz vtedy to vyzeralo, ze jej je maly a to teda nie je nejake velke dievcatko. 😕 urcite chod do obchodu okuknut a posad tam Maxa, ci mu to bude pohodlne. 😉
@miculienka k jazykarkam sa pridavam aj ja.. 🙂
@bealondyn
@anjelicek26 ja mám cameleona a som veľmi spokojná, aj muž si ho nevie vynachváliť, keď som ho pred pár rokmi videla (lebo v AT snáď ani iný nie je) tak som povedala, že nikdy, že je ako truhla a potom ho mala kamoška a keď som bola doma na rizikovom chodila som s ňou von na prechádzky, tak som si ho odskúšala a je super, teraz sme kúpili aj zimné kolesá naň, sú skoro také veľké ako tie zadné, tak ani sneh už nebude problém
ja som tiež zaľúbená do bee ale 500 EUR zaň nevyvalím, navyše bacha nové Bee plus má problém s kolieskami, výrobcovia to ešte len riešia
@anjelicek26 no nad rastovym spurtom som aj ja premyyslala, asi ho skusim zmerat ze kolko ma loptos maly, lebo teda kasa na veceru nezabrala budil sa fuurt rovnako s jacanim a hnevom, tak mozno to su zuby (ma brutal hrby na stolickach chuda) spojene s rastovym spurtom ale chova sa ako mala hysterka 🙂
Ahojte babule 🙂
Mala nasu nepritomnost kôli stuzkovej zvladla na vybornu, pila o dusu mliecko s flasticky, ale musela byt polozena v jej postielke a v ruckach si ju drzala 🙂 , svokra mala aj pomocnicky operky moje svagrine, tak bolo veselo, aj ju kupali, a neutopili 😀 , cize v pohodicke nastastie 🙂 poklopem
Konecne sa rozpapkala a za 12 dni sme pribrali 380g to je uspech u nas 🙂 , dufam, ze jej to ostane 🙂
@miculienka
@anjelicek26 dakujeme,no chcem nieco aby bolo miesto aj na odkladanie a aby sa zlozil na maly rozmer,mame punto tak nieco spratne,ten co mame teraz je dost velky tak nieco mensie a zaroven pristranne
@chani tatianka mi ryžovú kašu nechce. už boli štyri pokusy, ale pusa pevne zavretá a keď jej naveľa niečo do pusy dostanem, tak sa tvári akoby som ju chcela otráviť... 😀 a potom plač... mám skúšať ďalej, že potrebuje si len zvyknúť, alebo radšej nedráždiť? peťko ju baštil hneď od začiatku, či tiež si zvykal??
@julinka2787 ja by som skusila este raz a ak nebude tak by som este pockala a skusila zese za tyzden,mozno len nemala chut papat nieco take alebo este nechce
@julinka2787 nas maly najprv tiez nechcel a na druhy den mu velmi chutilo ale robim mu taku riedku do flasky
@evio ja sa snažím dávať lyžičkou, aby nezlenivela. 😅 ale už som jej ju dala aj do fľašky a ništ. tak ešte počkám , snáď sa uchytí tá kašička, lebo môžem povedať že je výborná, a to ja neznášam mlieko a veci s tým spojené... ale toto mi chutí. tak so segrou na striedačku dojedáme. 😀 😝
@julinka2787 ani Sara nechce ryzovu kasu..skusala som davat asi 3 dni po sebe, zarobenu s mojim mlieckom..ale eee, ale mam len ochutenu broskynovu a jablkovu..cistu ryzovu vtedy nemali..skusim tiez dat neskor..
ozaj baby, s ovocim sa kedy zacina?
@chani že malá hysterka. 😀 😀 aj moja bola včera taká kadejaká. za päť minút stihla trikrát plakať ako o život a pomedzi sa rehotať. 😀 a to furt segra k nej skákala, že čo jej je. neviem či to nie sú zúbky, aj keď teda na ďasienkach furt nič nevidím. ani na dotyk nič neraší... 😒
@julinka2787 tak sa najete aspon vy 😀 😀 😀
@mici111 vraj nejako mesiac po zavedení príkrmov. ale tak môžeš skúsiť aj skôr podľa mňa. ale poskúšaj najprv zeleninku ktorú môže už teraz.
@julinka2787 no Petko nemal problem hned od prveho susta mu to velmi chutilo a tak isto aj zeleninove prikrmy 🙂
daj jej nateraz pauzu, skus tak za 5-7 dni a ak zase nic tak zase daj pauzu a potom skus, hadam to pomoze
@evio 😀 😀 😀 no najeme ako najeme... veď to minimnožstvo mi akurát tak hubu zašpiní ... 🙄 😝
@julinka2787 ozaj a ako si na tom s materskou,ja som si poziadala o predlzenu takze od noveho roka mi daju 190,aj ty si na tom tak?

@angie267 xixi, ale vam ake haro narastlo 😀 😀 😀