icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
7. dec 2010

@zojec no ty kokiiii, ani mi nehovor!!!! fuuuj, ze 500 evri???? im sibe???

ellysa
7. dec 2010

@riska krásne hračky, sa tam budem musieť ísť kuknúť, na to odrážadlo puky sa na jar chystám

zojec
7. dec 2010

@mici111 no, ja som tiez skoro odpadla.. ale zas, kvalitna robotka.. no ale za kazdu umrtvovaciu injekciu zaplatim 10€, bola som tam asi 5x kym sa to obrusilo a neviem co este, plus korunka, praca.. nazbiera sa to ... kebyze je to trosku viac vzadu, tak by som aj dieru rozchodila.. ale takto by mi bolo vidiet dieru pri usmeve.. nic moc.. no v kazdom pripade, teraz by som si to velmi rychlo rozmyslela.. ale sak bezdetni kam budu davat penezi? 😀 😀 😀

anjelicek26
7. dec 2010

@bzucinka2 - na mliecne vyrobky maju nase deti fakt este cas, najskor v 8 mesiacoch jogurt, od 10 mesiacov syr a aj to maaalinko (obsahuje soli a niekolkonasobne mnozstvo kazeinu, ako mlieko 1kg syra - 12 l mlieka), od 12 mesiacov tvaroch - teda veci typu termix, pribinacik.

@ellysa - tesim sa, ze sa malej v stolicke paci.

@mici111 - no mne sa lubi strasne moc concord neo... ale to je tiez taky velky... sa idem asi zbavit jane... teda uz som sa rozhodla, vobec ho totiz nepouzivam, uz som ho vyse mesiaca nevytiahla. Potom si budem moct dovolit novy kupit...

Takze keby viete o niekom, kto by chcel jane takmer nepouzivany polrocny jane slalom pro v cervenej, s vanickou a vajickom, nepouzitou sportovnou taskou a vsetkym prislusenstvom vratane skejtiku, dajte vediet. Za 300€ je jeho 😅

ellysa
7. dec 2010

@anjelicek26 ja mám dookola 6 tehuliek spýtam sa

anjelicek26
7. dec 2010

@ellysa - uz na jar puky? Mne sa to zda, ze najskor od roka... ono to chce skoordinovat nohy, ruky, rovnovahu, aj ked je Oliv velmi sikovna, zda sa mi to skoro. My sme puky wusch mali, dostala okrem ineho na prve narodky, este jej dva mesiace trvalo, kym to pochopila... a ona bola na rozdiel od nasho lenocha fakt sikulka.

zojec
7. dec 2010

@anjelicek26 hod do bazaru, mozno sa niekto ozve 😉 cena dobra.. 😀

anjelicek26
7. dec 2010

@ellysa - skus sa spytat, on je fakt nepouzity, nic mu neni, ja chodim s quinny odkedy ma maly dva mesiace, sportova cast nebola ani poskladana, autosedacku sme nepouzivali, mame inu. Len si to treba dat kurierom vyzdvihnut. Ale to by nemal byt problem, ked povies, ze kocik a krabica s prislusenstvom - autosedacka + taska na prebalovanie + prsiplaste... mam aj vsetky manualy a snaaaad niekde aj vyhrabem zarucny list...

anjelicek26
7. dec 2010

@zojec - ved je to skoda a zabera to priestor v garazi... ja poskulujem po tomto... a drahy mi to urcite uuplne zatrhne, ak sa nezbavim jane...takze musim asi 😅

http://www.mothercare.com/Concord-Fusion-Bamboo...

ellysa
7. dec 2010

@anjelicek26 no však ja myslím jar v máji a to už bude mať rok 🙂
@anjelicek26 idem hneď hodiť avízo 😉

anjelicek26
7. dec 2010

@ellysa - by bolo supis, tu su fotocky, je tam niekde uprostred, je tam novy, ale teda fakt, ak sme s nim boli ja neviem 20x vonku, tak je to moc. Aj sa za to hanbim, ale proste bol moc velky do mojho auta... tak sme ho nikdy nikam nevozili. Autosedacku maly neznasal. Je to skoda nechat v garazi...

http://www.alexandra.weblahko.sk/Maximilian.html

zojec
7. dec 2010

@anjelicek26 ja som ho tiez okukavala ako tehulka.. 😀 aj quinny speedy, ale ten bol neskutocne drahy.. som odmietla dat tolko penazi za kocik, a dobre som spravila.. 😉 na to kolko ho vyuzivam.. tento concord je pekny.. ale nakoniec som sa rozhodla pre bumbleride.. je o 3kg lahsi a ma vacsie kolieska, co teraz ocenujem v tomto snehu u nas... inak trojkolka do snehu je super 😉

riska
7. dec 2010

@bzucinka2, ved my v dobrom 😉

zojec
7. dec 2010

@anjelicek26 maxik bol aky malicky.. 😀

anjelicek26
7. dec 2010

Tak a som sa zamilovala 😵 😵 😵 V januari bude moj tak ci onak 😀

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&it...

anjelicek26
7. dec 2010

@zojec - myslis ten flak na prvom ultrazvuku, ci Max babo 😅 😅 😅

anjelicek26
7. dec 2010

@zojec - ja mam quinny buzz a dokupila som terenne kolecko, je to supis aj do snehu 😀 A mat dve trojkolky je asi trochu moc 😀

ellysa
7. dec 2010

@anjelicek26 maily poslané 🙂
fusion je super, len ja som chcela otočnú sedačku

zojec
7. dec 2010

@anjelicek26 aj aj.. 🙂 ale v tom kosi som ho pozerala.. sa tam uplne stratil 😀 mne sa ten bamboo viac pacil 😀

zojec
7. dec 2010

@ellysa inak ja ked som bola tehula, tak som si myslela, ze to len maminy sa chcu kukat na babatko v kociku... ale to skor babatko sa chce kukat na maminu.. bumbleride, ma na streche take okienko, a mala na mna cumakuje kolkokrat a kontroluje ci som tam 😀 teraz by som asi hladala nieco s otocnou sportovou castou, ale to by bola riadna fuska..
@anjelicek26 no dve trojkolky je fakt trochu moc.. 😉

anjelicek26
7. dec 2010

@ellysa - super moc moc diky, by bola parada sa toho rychlo zbavit... Mne otocna sedacka vobec vrasky nerobi, u Sasky som to nevyuzila jediny raz... a buzz sa keby nieco da otacat do oboch stran 😅

@zojec - mne sa zda ta bamboo farba hrozne citliva pre dieta, co bude chrumat keksy a pit cajicek v svojom kociariku, nikdy svetlu farbu 😅

riska
7. dec 2010

@ellysa, aj mne sa puky pááči 🙂 a ešte toto je úplne cool..sa mi to zda vhodné aj pre menšie deti...náš jánošík 😀
http://www.vnimavehracky.sk//galeria/6

anjelicek26
7. dec 2010

@riska - my sme mali od puky asi vsetko... prve wusch, potom odrazaci bicyklik a teraz mame bicykel. Na narodky este dostane kolobezku z velkymi koleckami. Tie veci su neznicitelne, drahy sa par krat prevazal na tom jej krpatom bicykliku a to ma nejakych 75 kilo blazon jeden... no ale vydrzi uplne bez problemov...

zojec
7. dec 2010

@anjelicek26 hm.. no to mas pravdu.. 😉 ja sa inak chystam usit taku vkladacku na jar - leto.. uz mam aj latku, len cas nie.. :( inak kukam, ze v DE na ebayku predavaju moj kocik dost draho 😉 http://cgi.ebay.de/NEW-Bumbleride-Indie-RUBY-Al... teda drahsie ako u nas..

ellysa
7. dec 2010

@anjelicek26
@zojec ja by som zasa na tej otočnej sedačke až tak nebazírovala, čo mi anjeliček posielala kočík z UK, ten ju nemá a malá sa v ňom vozí ešte radšej ako v bugaboo, aj keď nerada sa k tomu priznávam, keďže bol 5x lacnejší 😅 , hlavne nie mužovi

zojec
7. dec 2010

@riska krasny je.. 🙂

riska
7. dec 2010

@anjelicek26, som rada, že tu má niekto väčšie deti a poradí nam, čo sa mu osvedčilo 😎

zojec
7. dec 2010

@ellysa 😀 😀 😀 ja som tiez nebazirovala.. ale moje dieta na mna furt musi kukat... 😀 neviem co na mne vidi..

ellysa
7. dec 2010

@anjelicek26 mne sa viac páči ten modrý, nádherná farba