icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
7. dec 2010

@zojec no ja mám dva kočíky, jeden čo chodíme von mám otočený ku mne a druhý do obchodu zasa von, tak asi ma má dosť 😀 a chce radšej pozerať, čo majú v obchodoch

zojec
7. dec 2010

@ellysa typicka zenska 😀 😀 moja tu moze akurat po kopcoch kukat.. do obchodu vacsinou chodime vo vajicku.. a veru tam cusi a kuka ako puk 😀

anjelicek26
7. dec 2010

@zojec - no lebo to na nasom trhu nema nejaku velku odozvu, mozno preto je drahy, lebo ho musia extra importovat...

@ellysa - jej fajn, ze sa Olivke ten kocik paci 😵

@riska - clovek sa nauci az ked vyskusa... skorej sa to neda povedat... preto som napriklad mala ako buggy rada aj PP pliko... napriek blbej rucke a blbemu potahu... lebo sa taaak jednoducho skladal, bol lahky, Saska v nom mohla spat na rovno na dlzku - a aj to praktizovala, milion veci sa tam dalo nalozit... mäkkucky ten pas o ktory sa opiera, popruhy sa lahko zapinali...

@ellysa - prave som ho ukazovala drahemu, no schuti sa zasmial 😅 😅 Ze no ked ma to potesi, ze nech 😅 😅 Ale ze najprv musi aspon jeden z domu. Zariadim 😉

ellysa
7. dec 2010

@anjelicek26 ja tiež všade obkukávam kočíky, muž si len na čelo ťuká ale som mu vysvetlila, že tak ako on autá,tak ja chodím po kočíkoch, odvtedy nepindá 🙂

ellysa
7. dec 2010

@anjelicek26 no a veru páči, muž chodí von len s ním, veľmi dobre sa "šoféruje"

anjelicek26
7. dec 2010

@ellysa - ale teda moj to chape, len mu vadi, ze mame prepchatu garaz. Musim odtial nejake krabice este od stahovania vyhadzat, je to fakt narvate.

zojec
7. dec 2010

@anjelicek26 inak ked som ho kupovala.. pozerala som aj v UK aj v DE, ci nie je lacnejsi a nepredavali ho vobec..teraz kukam ze je aj na UK ebay.. ale tiez drahsi.. asi len teraz prejavili zaujem 😉 ja som s nim velmi spokojna.. hlavne ked ho musim vynasat napr. na postu, do obchodov.. kedze vo vela pripadoch tu na sk este nie su vsade bezbarierove pristupy.. no a k nam domov po schodoch teraz v zime.... kedze sa neda prejst popri

zojec
7. dec 2010

@anjelicek26 inak kam davas veci z ktorych max vyrastol?? ja uz musim vyhodit celu skrinu.. a vobec netusim kde to dam.. darovat velmie ste nechcem.. dufam ze sa nam zadari druhe... ale kde to budem skladovat netusim.. a to mame dom.. kde to skladujete baby co mate male byty??

palculka
7. dec 2010

@anjelicek26 no tak teda konečne viem čo je rastový špurt 😠 ale keby nespal len v noci, on nespí ani cez den, dá pol hodku tri razy a konečná, už som na nervy niekedy 😅 vnútri mi nezaspí takže mama obleč ma hor sa von do času aj nečasu 😒

anjelicek26
7. dec 2010

@zojec - je krasny, bud rada, ze ho nema kazdy 😵

No a veci po Maxovi si prave dala odviezt kamoska, co ma septembroveho chlapceka. Skladovat to urcite nebudem. Ci bude dalsie dieta je taaaak veeeelmi otazne, ze je to tak v horizonte 5-10 rokov... a to by bolo urcite nemoderne. No a kedze sme mali dievcatko a teraz mame chlapceka - a ona chodila fakt furt v ruzovom, zltom, orandzovom - a Maxa obliekam riflicky, coolove mikiny a tak... vobec by to nesadlo.

Vsak to popredaj... alebo posun dalej s tym, ze raz vrati 🙂

julinka2787
7. dec 2010

@zojec no ja to rvem do spacebagov a zatiaľ do skrine na spodok... potom asi premiestnim do garáže ku starkej... alebo nastrkám do postele... 😅

anjelicek26
7. dec 2010

@palculka - co sa tyka rastoveho spurtu, tak na nom je dobre to, ze trva priblizne tyzden a vsetko sa zasa urovna 🙂

zojec
7. dec 2010

@anjelicek26 ved som uz dala nieco do bazaru, ale strasne sa mi to nechce fotit 😀 😀 ale snad si najdem cas... aj ked je to horor s malou.. cez den spi strasne malo... dnes som konecne aspon vypratala a utrela prach v polickach v obyvacke a umyla podlahy... to mi trvalo cely den.. 😠 sa inak tesim na cesty, dufam ze zajtra este nebude mrznut, lebo soferujem.. a teda poladovicu neznasam na ceste.. 😠

zojec
7. dec 2010

@julinka2787 vidis to ma nenapadlo.. to su tie vakuove, co?

anjelicek26
7. dec 2010

@zojec - ja len... ak budes cakat dalsie babo, aj keby je to dalsia baba, ver mi, neodpustis si a aj tak kopu dokupis.... a keby je to chalan, je ti to na nic... a ak to bude dlhsie trvat, tak to bude nemoderne, tak jej to neoblecies... mne sa to zda zbytocne odkladat... pokial je to moderne, este to za dobre peniazky predas... prave na bazari sa vraj ludia o taketo veci trhaju.

Nechces predat po balikoch? Ja ked predavam, tak len tak. Jednu velkost a proste vsetko naraz. Urobim tri fotky, nejaky popis, usetrim tym fakt cas...

palculka
7. dec 2010

@anjelicek26 waw samé novinky sa dozvedám, dakujem za info to znamená že už by to pomaly mohlo aj končiť, teším sa na dnešnú noc teda 😉

ellysa
8. dec 2010

@zojec no vecičky, tiež pomaly nakupujem 74, a neviem čo s tými 68 mám plnú skriňu a dvojizbák, nejaké veci posuniem sesternici-rodí každým dňom a je slobodná mamina a ostatné asi predám, myslela som, že budem odkladfať ale muž povedal, že aj tak budem chcieť nové veci

bzucinka2
8. dec 2010

@riska vsak ja viem, ved to aj tak beriem 🙂
@anjelicek26 ten modry sa aj mne zapacil🙂
no ideme vykrajovat medovnicky, chorusik uz zase zaspinkal, tak vyuzijeme s Alexkom cas 🙂
pekny dnik vsetkym

chani
8. dec 2010

@zojec ja som tiez veci po Petkovi nacpala do spacebagov, strcila do kufra a isli na povalu, ale my sme toho vela nemali a vacsina veci je nautralnej farby, a do 2 rokov by sme chceli druhe, takze podla toho uvidim, co s ttymi vecami dalej 🙂

julinka2787
8. dec 2010

@zojec áno áno presne tie. 😉

mici111
8. dec 2010

@zojec no veci, z ktorych vyrastla krpata davam zatial do vreca igelitoveho a do pivnice..inde to nemam kam dat..

julinka2787
8. dec 2010

@anjelicek26 ja som mala kopu vecí ešte po nás a obliekala som ju do toho. veď tie dupačky sú stále rovnaké, len teraz sú farebnejšie. inak nič iné. a veru sa mi tie veci zišli... a mám kopu neutrálneho oblečka, až po narodení som pokúpila čo to výlučne dievčenské... 😝 a snáď sa to zíde segre, a kamošovi požičiam, teraz čakajú bábo, tak hádam sa mi to aj vráti... 🤐

anjelicek26
8. dec 2010

My mame pol rocka, z nasho 2,5 kg a 45 cm babatenka je selma dvojzuba, 8300g tazka a 67 cm dlha 😅 😅 😅

julinka2787
8. dec 2010

@ellysa ty len začínaš nakupovať 74? my z nich už pomaly vyrastáme... 😅 ale niečo oblečie aj oveľa menšie. napríklad súpravku na zimu bunda s otepľovačkami máme 62-68 a ešte v tom pláva. 😀 teda neviem podľa čoho to číslujú...

takyna
8. dec 2010

Ahojte babule 🙂
Prosim vas co poviete na tieto stolicky? http://www.bertoni.sk/index.php?art=43

riska
8. dec 2010

@anjelicek26 🙂 😵 🙂 gratulieren 😀

takyna
8. dec 2010

Gratulujem vsetkym polrocakom 🙂 🙂 🙂

mici111
8. dec 2010

@takyna nedaju sa vyskovo nastavit..ani sedadlo polohovat, ale to je najmenej..skor to ze sa nedaju na vysku nastavit..

mici111
8. dec 2010

@takyna tie su pekne 🙂