icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bealondyn
8. dec 2010

dobre ranko, no vecer to tu nefungovalo, tak som nemohla docitat, idem na to! mam co robit. 😀
@anjelicek26, no nedala som jej ten vyvar, len zeleninku a masko s trochou vody, nech to neni huste, chutilo. 😝
@riska dakujeme, ano ja jej davam vsetko lyzickou, nic nedostava z flasky.

a par foto ako sa pripravujeme na vianoce 😵

takyna
8. dec 2010

@bealondyn krásna je 🙂 a stromček mate užasný

ellysa
8. dec 2010

@anjelicek26 všetko najlepšie k polrôčku 😉

@bealondyn jej krásny stromček a ešte krajšia snehulienka pred ním 😀

ellysa
8. dec 2010

@takyna obe sú pekné tie stoličky, podľa toho čo od nej očakávaš sa rozhodni a u nás hlavne rozhodlo málo miesta 😀 , takže ja by som brala tú prvú

deniskateniska
8. dec 2010

ahojte maminky,
tak ja som nakoniec musela ist ku doky , som na ATB ☹ drhnem jak slon ☹

anjelicek26
8. dec 2010

@takyna - mna by odrazdzal ten pvc potah. Ja mam radsej latku ci drevo, je to prijemnejsie na sedenie, pre dieta... ci ja budem musiet ten potah oprat, ak je latkovy - no periem milion inych veci, tak tam smahnem aj toto... pricom musim povedat, ze Max sa teda stravuje velmi prasiatkovskym sposobom a stolicka svetlo bezova je stale cista 😅 Pri Saske sme mali tiez latku a hlavne v lete...neviem si tam predstavit sediet prilepene spotene dieta...

@bealondyn - krasna je malinka a uzasny stromcek 😵

Dakujeme za gratulacie k pol rocku, jedna foto od nas 😵

anjelicek26
8. dec 2010

@deniskateniska - lepsie tak, ako keby sa ti to malo vliect cele tyzdne, ver mi... ja som uz dva tyzdne odpisana, cela zahlienena a nemam pocit, ze by sa to nejako vyrazne zlepsilo... Snad sa ti rychlo polepsi 😉

takyna
8. dec 2010

dakujem za rady babule, uz som objednala tu fialkovu, rozhodla intuicia 🙂 tak snad sa nam v nej bude dobre papkat 🙂
http://www.bertoni.sk/index.php?art=307
@anjelicek26 krásny polročáčik 🙂
@deniskateniska prajem skore uzdravenie

bealondyn
8. dec 2010

@takyna
@ellysa
@anjelicek26 dakujem 😵 no drahy velmi chcel biely stromcek, ja vobec, ale nechala som sa ukecat a dobre to dopadlo. 😀

konecne som vas docitala, vo velkom ste riesili kociky, to ja uz mam nastastie poriesene. 🙂 @anjelicek26 ten modry kocik je strasne pekny. 😉

miculienka
8. dec 2010

čavte babule, tak človek sem jeden deň nestihne zavítať a teraz pánečku na nebi - nie a nie dočítať 😀

včera som sa pustila do pečenia , tak som nestíhala ništ a navyše sa mi medovníky roztiekli - skúsila som nový recept a tak to dopadlo - dnes budem piecť druhé

tak okukla som fotečky , čo ste tu nové dali - krásne , krásne , krásne 😵

my sme zas zo 4 dni nekakali 😝 , neviem kde to to decko odkladá , však zje každý deň polievočku zeleninovú a večer kašičku ryžovú s výživkou , popritom je kojená a kakuša nikde 😅 😕
inak sme už odskúšali zemiak, mrkvu, petržlen, karfiol, kaleráb, brokolicu - zatiaľ všetko ok, len z hlúbovín samozrejme prdkáme

tí čo ste chorí - rýchle uzdravenie prajem

tak a zas letím, idem variť a piecť 😝

fakt , urobia mi vo fotoslužbe aj čb fotky ???? nemám skúsenosť

anjelicek26
8. dec 2010

@takyna - malej sa bude urcite lubit 😵

Este hodim jednu surodenecku, nejako je tu dnes pusto 😕

niga
8. dec 2010

@zojec Este sa tu nachadza moj neotacajuci sa lenivec 😉 Vie to, ale robit to nebude.

niga
8. dec 2010

@anjelicek26 ti su taki krasni...na vystiskanie 😉

anjelicek26
8. dec 2010

@bealondyn - ten concord fusion mi strasne pripomina jane nomad, nepomozem si. A veru strasne sa mi lubi, kolecka ma take akurat, ani male, ani velke, kukala som, ze sa da dobre poskladat a ta sedanka sa mi tiez paci. Pojdem do toho, ked sa zbavim jane... Lebo dalsi kocik v garazi by drahy fakt nerozdychal. Vravi, ze vzdy maximalne tri naraz. 😅 😅 😅

@miculienka - fakt ti ani z prikrmov nekaka? Lebo mne ked ma prikrm, tak 2x kaka, kazdy den...

riska
8. dec 2010

@anjelicek26, jeeej, ako sa na seba podobajú...ako brat so sestrou 😀 😀

@miculienka, aj ja sa chystam piecť, ale až budúci týžden, lebo by sme to určite požrali 😝

anjelicek26
8. dec 2010

@niga - 😅 😅 😅 😅 Aj nas tak, zmaknute to ma, ale robit to nebude. Proste nula bodov, on to proste ani len neskusa 🙄 Ani neviem, cim ho este mam motivovat, uz si pripadam ako totalny blb, ked stale, ze pooood k maminke vravim, leziac pri nom na zemi 😕

bealondyn
8. dec 2010

@takyna pekna stolicka, sa mi pacia tie obrazky 🙂
@deniskateniska aj ja prajem skore uzdravenie. 🙂
@anjelicek26 vsetko najlepsie Maxikovi k 6 mesiacikom, krasnucky je na tej fotke a palcek musi byt v pusinke, ako inak! 😀

anjelicek26
8. dec 2010

@bealondyn - no praveze sa to fakt zlepsilo, v noci uz palec nemava v puse vobec a cez den tak raz... ked je napriklad v autosedacke a knuci, potom da palec a ukludni sa... to som ho prave doniesla z vonku a odfotila, tak ho tam este stale mal 😅 Je to fakt omnohoooo lepsie, ako to bolo... ja myslim,ze sa sam hryzie zubkami, ze mu to uz neni take prijemne.

@riska - aj mne sa podobaju, aj ked neviem presne definovat, ze cim. Maju rovnaky tvar oci, aj ked inu farbu. A rovnake pery. A obaja gulatu hlavu, Max aj Saska musia nosit obaja ciapku o dve cisla väcsiu, ako zvysok oblecenia 😀

bealondyn
8. dec 2010

@anjelicek26 no krasne mas deticky a Saske tusim poriadne vlasky narastli. 😵 a 3 kociky by mi nepresli ani omylom, stacia 2, aj to mam jeden na SK a musim ho na jar trepat naspat sem. 🙄

miculienka
8. dec 2010

@niga - ani my sa neotáčame , len na bok , akurát včera bol mega úspech - cmúľame si palček na nohe 🙂

@anjelicek26 - nekaká, kakala keď jej išiel zub, vtedy do každej plienky , a teraz máme 4 dni len čúranky a to aj biogaiu dostáva aj čajíky , a ani bruško nemá nafučané - ona to niekde schováva 😀 😅
@riska - tak moje roztečené medovníky tiež končia ako keksíky , včera sme sa ich už prežrali, ale odložila som z nich, našla som recept na perníkové guličky nepečené , tak tam ich využijem 😵

tak tuším kakáme, podozrivo sa červená a namáha 😀 😝

anjelicek26
8. dec 2010

@bealondyn - veru ma ich uz az po pas, sa tesim, bude krasna druzicka nam na svadbe 😵 No a mne to celkom prejde, lebo si to platim sama a drahy mi teda do toho nema co kecat 😅 Len mu vadi, ze je cela garaz zahadzana, ze sa tam ani poriadne vojst neda. A to prosim mame garaze dve 🤐

riska
8. dec 2010

@anjelicek26, a kedy bude svadba?

anjelicek26
8. dec 2010

@miculienka - pocula, ze ju ohovaras, ze nekaka, tak musi vylepsit reputaciu 😅 😅

anjelicek26
8. dec 2010

@riska - 6.3.2011 - nase 7 rocne vyrocie 🙂

niga
8. dec 2010

@anjelicek26 aj ja mam pocit, ze uz sa viac pretacam ako chodim 😀
foto - miluje umyvanie prdelky

miculienka
8. dec 2010

@anjelicek26 😀 😀 , asi tak nejak

takyna
8. dec 2010

@niga ale ma tiez riadne vlaskov fešák 🙂 smejo tiez riadny

miculienka
8. dec 2010

@niga - jéj, zlatučký 🙂

takyna
8. dec 2010

mala zaspala , a ja mam brutalnu chut na nicnerobenie uz 3 den 😖 , to asi robi to otrasne pocasie vonku, ja chcem Slno please 🙂

deniskateniska
8. dec 2010

@anjelicek26
@takyna
@bealondyn dakujem kocky dufam ze sa z toho coskoro dostanem bo je to hrozneeeeeeeeeee... ked vidim toho mojho maleho nadherneho macka a nemozem ho stiskat a pusinkovat ☹ ☹ 😢 a ked je takyto krasnucky.. to je za trest, a neviem ci nejde aj maly ochoriet bo je umrncany mrzuty ☹