Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 AKé majú krásne rovnaké očiska 😵 😵 😵 nezaprú sa surodenci 🙂
@mojalili dakujeme 😉 no to su moje papuce a maly ten ich stale chcel jest tak som mu ukazovala na co su :D:D:D
@anjelicek26 ja mám concord fusion a musím ho len odporúčať. Je fakt super. Ja som strašne chcela neo ale tam ma odradilo , že sa nedá polohovať do lahu. . A ty ako ? Už ťa prešli tie zápaly? A Maxa ešte stále kojíš? My ako sme prešli na príkrmy tak som vynechala kojenie na obed a večer papáme kašu. Takže za 24 hod ho kojím cca. 5x . Ja odkedy som prišla z pôrodnice tak si to zapisujem že kedy som kojila
@zojec bumbleride kočíky sú super , moja sestra ich vlastne dodáva do všetkých obchodov naSlovensku a v Čechách. Takže asi ho máš od nej. My keď sme boli vystavovať v Brne na výstave , tak som tam tie kočíky 100x predvádzala a skladala a tiež sa mi strašne páčil Indie. Lenže môjmu mužovi sa proste trojkolky nepáčia a Concord sme dostali od známych do daru , tak som aj tak spokojná. Ale bumbleride mám nakoniec tiež doma a vozíme sa v ňom vo vnútri. Ale na jar ho vytiahnem. 🙂
@tintinka1 krasaaaaaaaaaaaaa... 😉
@tintinka1 - super, ze ho mozes odporucit, aspon sa budem mat koho pytat, ked s nim nieco nebudem vediet 😵 Som sa uz nim nadchla, predavajuci mi pisal, ze ho posle aj do UK, takze no problem, za 320€ s postovnym je to fajna cena... tak uz len pockat, kym sa nejako zbavim slaloma...
No a zapal je uz fuc, aj mliecka zasa hodne a to az tak, ze krpec uz druhy den ignoruje prikrmy, zje dve lyzicky a dost, proste nechce... no uz len toto nam chybalo... flasu ked vidi, tak rev, takze to akosi nema zmysel skusat 🙄 Takze kojime... co ineho nam ostava... 4-5x za den a 2x v noci...
Maly potapac je uzasny 😵 😵 😵 Skoda, ze tu by som musela jazdit 30 km, kym by som sa na najblizsie plavanie dostala... a to je v tomto pocasi o nervy :(
@anjelicek26 dnes som ten tvoj kočík videla naživo, tá modrá je nádherná a tá kočka v ňom mala ešte taký fusak s kožušinou sivou, vypadalo toé luxusne 🙂
dnes je v AT sviatok tak som aspoň s mojima j keď pol dňa riešil auto je v servise, som zvedavá, čo sa tam teda stalo, vypadá to na tyč riadenia a možno aj čap
@riska ďakujem za tip na obchod s hračkami, sme tam strávili aj s mojím hodinu a odišli ľahší o 20 EUR 😀 , nádherné hračky tam majú, drahé ale krásne aj pukyho sme skúšali a majú tam aj tie plastové sane, asi ich kúpime
ahojte maminky, chcem sa vas spytat, ci vase babatka maju, alebo mali rastovy spurt?icize ma obdobie casteho papania... nasa malinka doteraz spavala v noci 12 hodin s 1 alebo 2 kojeniami...A teraz uz takmer tyzden kojim v noci kazde 2hodky...cez den tiez, kazde 2, niekedy vydrzi 3h.. Bude mat za 10 dni 6 mesiacov, stale len kojim, ziadne prikrmy, cajiky ani vodu nechce..Ked ste zaviedli prve prikrmy, riesili ste aj nejake kasicky na noc?? ja mam doktora tlka, uz teraz sa tesim do poradne, lebo sa mu nasa babulka zda byt tlstucka - teraz ma 8 kg....dakujem...
ahojte, ak by sa vam chcelo, mohli by ste nam dat hlasok? dakujem! 🙂
http://www.dojcenskavyziva.sk/soutez_vanocni_na...
@tintinka1 jej potapac uzasny, nas maju fotit 13.12. ale asi nas nebudu, lebo tento tyzden nechodime, tak to nebude mat tak dobre nacvicene ☹
ja som narobila medovnicky, vyzdobovanie popri dvoch detoch dalo zabrat, tak ale zvladli sme 🙂
Tomi stale bojuje s teplotami, chudatko moje malicke, ale hadam uz po 3 dnoch ATB zaberu ☹
@stastnevydatam co riesi tlstot, to akoze jej nemas dat jest a nechat plakat ci co???, my mame 6660g , ale kazde dietatko je ine 🙂
@anjelicek26 ty to mas krasne nastudovane, prosim ta take susienky co su od 6. mesiacov kedy zacneme davat, resp.kedy je vhodne zavadzat ich , pripadne nejake pecivo, az po 7.mesiaci? ci sa zle pamatam? 😉
@stastnevydatam ahoj, my mame obdobie rastoveho spurtu teraz, trva to uz asi tyzden, niektore noci su lepsie, ale casto je hore kazde 2 hodky a papa. vzdy sa ju snazim ukludnit inak, nie prskom, ale momentalne to nefunguje, potrebuje papat. a kamosky co ju vcera videli po skoro 2 tyzdnoch povedali, ze poriadne narastla. som ju dnes zmerala a ma o 4-5 cm viac ako pred mesiacom. 🙂 a kasicky uz davam, 2 hodinky pred spanim a lepsie odvtedy spava, teda az na tento posledny tyzden. a dnes som ju aj vazila, ma 7,3kg, o 380 g viac ako pred mesiacom. 😀
cafte baby, idem vas docitat..toto by som chcela krpcekovi kupit na vianoce..ale je to hooodne drahe..ale pekneee
@mici111 krásna, Sarinka bude hotová 😉 😉
my sme dnes zasa videli takého hojdajúceho chrobáčika, drahý jak šľak ale krásny aj muž tak pokukoval, len kde by sme ho už dali, ale mať väčší byt, tak je náš 😀
inak práve mi rodí sesternica, tak som ako na ihlách, taký kompikovaný prípad to je, tak dúfam, že všetko dobre dopadne a nemyslím len pôrod 😔
@bzucinka2 no mame doktora ktory zastupuje svoju zenu na materskej, on je odbornik na ine... ale kazdu poradnu kaze o tom, ako moc pribrala...najprv som bola smutna, ale uz mi tu par mamiciek dalo dobre rady a odvtedy som rada, ze nasa tak pekne pribera a je zdrava.. on vravel aby som nejake kojenia nahradila vodou, alebo cajom, ale malinka to odmieta...
@bealondyn prosim ta a ty uz prikrmujes nejakou zeleninkou? alebo davas len kasicky na noc?
@anjelicek26 nevies kedy vidu nove kolekcie? tak okolo marca? nepoznas nejaku dorbu trojkolku co je od 10 mesiacov, rozmýslam nad nimi ako darcek pod stromcek, ale nedokazem vybrat 😒
@stastnevydatam my ho mame asi stale 😀 😀 😀 10,8 kg aj nejake drobne a 72 cm... tak neviem ako co sa doktorovi nepaci, nasej sa tiez nie lebo od minuleho mesiaca pribral 0,5 kg a to je u nas uz dobre inak sme priberali az moc niekedy aj kilko za 2 tyzdne... kazde babo je ine a neznasam tabulkovych doktorov nasa je tiez taka doktorka ale tak zatial povedala ze v rastovej krivke je ok, tak to zatial nejak neriesi az na to ze nam brala raz krv na testy ci ma seko ok, ale teraz povedala ze ak to takto pojde dalej ze ideme na genetiku atd... ako drbnuty su ti doktori.. fakt.. proste kedysi sa takato vec neriesila, to akokeby teba niekto teraz sledoval ze ci priberies cez sviatky viac alebo menej nie? 😠 wrrrrrrrrrr.. nerob si z toho nic pocuvaj materinsky instinkt 😉 a my papame odzaciatku kazde 2 hodky ci je den ci noc.. teda na zaciatku kazdu hodku a malokedy vydzi viac... to sa musi stat zazrak 😀 😀 😀 tu su nase sunky a nas romik potom nech nieco povie ze mas malu tlstucku 😀 😀 😠 😠 a to je fotene asi pred mesiacom 😅 😀 😀
kocky, este jedna otazka..jedna baba na facebooku pisala, ze ked sa ide na rontgen, ze sa uz potom nemoze kojit..ja som bola so zubami, taku tu celkovu snimku hlavy a hovorila som ze kojim a ta teta odtial mi nic nepovedala..myslite, ze to moze nejako ovpllvyvnit mliecko??? na tom rontgene som bola dobry mesiac dozadu.. 😨 😨 😨
Baby ďakujeme za pochvalu. 🙂
@mici111 krásna hračka , dala si mi dobrý tip , že čo kúpiť :. Lebo mne dala mama aj svokra peniaze , nech kúpim niečo pre malého a ja vôbec neviem čo. 😒 Takže ak mi viete poradiť , tak budem rada. Viem , že viaceré ste spomínala toho psíka od Fisher Price ale toho sme už zdedili od sestry , tak niečo iné.
@stastnevydatam no mojho tiez vodou ani cajom neoblafnem, on ochutna a potom to nechce a stazuje sa dalej 🙂
@mici111 jeeej my mame tuto http://www.ihracky.sk/18324-k-s-kids-zebra-ryan... a prave som vravela, ze akonahle zacne sediet tak mu to uz vybalim 🙂
@stastnevydatam jasne, aj zeleninku, tu uz davame vyse mesiaca. 😀 uz mame odskusanu mrkvicku, zemiak, tekvicu, karfiol, brokolicu, sladky zemiak a odvcera aj kuriatko. 😵 a kasu davam ryzovu mliecnu, vacsinou spapa 120ml a potom ju este kojim pred spanim. predtym mi asi mesiac nepriberala vobec, teraz sa to nastastie pekne napravilo. 😵
@stastnevydatam a caj ani vodu nechce vobec.
@deniskateniska
jaj,tak Romanko je riadny Macko 🙂 -este dojcis?
@bealondyn
ja zatial iba kojim a na obed davame zeleninovy,alebo zeleninkovomasovy prikrm,ovocie ani kase este nedavam a len kojim.
Tusim Annag pisala ze ak aj dietatko papka prikrmy,ale je dojcene tak je OK ak ine tekutiny nepije,lebo ak je smadne tak si vytiahne len predne mliecko

@niga Malý je úúúúžasný, krasny zvodny kukuč ma, to sa budu baliť zenske 🙂
@deniskateniska Romanko krasne sedka, a tie papuce nemaju chybu 🙂
Ja mam ulietany den, Dieta mi vystupuje z tanecnej, tak rano o 8 hodine generalka v kulturnom dome, teraz som letela ju aj babku zaviezt uz tam, potom spet, musim Danka nakojit poriadne a pomaly nachystat a pojdeme pesi, muz tam pride z roboty...no hrozne....same lietacky...
Danko sa budil s krikom v noci, krik od bolesti, tie horne jednotky su horsie ako spodne.... 😒