icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
8. dec 2010

@anjelicek26 no ja dúfam, že sa to zmení ona dotera vyhlasovala, že keď malá bude mať mesiac odíde naspäť do DE malú nechá svojej mame a ona bude chodiť raz za mesiac za ňou, alebo ju zoberie zo sebou a tam sa o ňu niekto postará, kým bude makať ale túto možnosť si nechcem ani pripystiť, robí "prácu" no...najstaršie povolanie a ja si neviem predstaviť, že dieťa tam vyrastá 😔
ja som s ňou rozoberala jej tehotenstvo hodiny a hodiny, snažila sa ju presvedčiť, že to zvládne, dávala som za príklad aj baby tu...ako ku koncu už hovorila, že sa aj teší, no neviem, na vianoce pôjdem na Oravu, tak sa s ňou musím ísť porozprávať, ach jo, som z toho dosť nešťastná už dlho

etuska
8. dec 2010

@anjelicek26
akurat som nasla ze vysiel opat ento special:
http://www.mamaaja.sk/ActiveWeb/Article/2749/vy...

ja som si podobny kupila este ked bola Miska babatko,tak ho skusim tej znamej nenapadne podsunut 🙂

etuska
8. dec 2010

@ellysa
ach,tak to je tazke teda,ale nevzdavaj to-ak chces,kludne mi napis IP.Je to tazke,ale nie beznadejne 😉

anjelicek26
8. dec 2010

@ellysa - viacej ako s nou rozpravat aj tak nemozes, neprinutis ju malinku lubit, ked k nej city nema a aj tak planuje robit dalej to, co robi. Pri takom povedzme - zamestnani - tam dieta nema miesto. Mozno jej aj bude lepsie u jej mamy. Aspon kym bude malinka. Lebo to sa spolu sklbit neda. Ak sa o nu chce poriadne postarat, chce to sa venovat na 100% - a to stoji aj 100% casu... vsak to kazda z nas vie, ake unavene padame vecer do postele a to sme "len" kojili, prebalovali, nosili...teda flakali sa cely den doma, ze 🙄

Clovek to preziva viacej, ked ma doma vlastne babatko, ktoremu dava vsetko a tam niekde je dalsie babatko, ktore niekto nelubi a nema to, co by dostat "malo", tak to prijde take nefer... ale nemozes zachranit svet, kazdy je strojcom vlastneho stastia. Ak sa rychlo nezobudi, bude to mozno este raz veeelmi lutovat.

anjelicek26
8. dec 2010

@etuska - ale urcite skus aktivne to s nou prejst... precitajte si to spolu nahlas... stylom a toto si videla? A odkedy mrkvu? Lepok? Mlieko? To vazne? Este sa nesmie?

Ale super napad!

babulina
8. dec 2010

jeeeeeeeeezis baby, par dni som tu neni a hned stostran popisete 😀 no idem sa dostat do deja aj ked pochybujem ze to dozeniem tak lahko 😀 😀 😀
u nas je choroba - ninka od nedele pokychava, tomas to samo ze chytil od nej tak sopli aj on, nic lepsie ako dve chore deti doma nie je, a este klasika ked sa nieco kasle tak sa kasle poriadne, neviem ci si spominate ale dva tyzdne som pisala ze maleho zacalo klepat a bolo podozrenie na epi zachvat tak dneska sa to zopakovalo, tak zajtra ideme zase nabehnut na neurologiu, som zvedava co povedia ale predpokladam ze zase nic a budeme sledovat 😠

stastnevydatam
8. dec 2010

vy ste take zlate, dakujem...niekedy som bola smutna, ze co doktor hovori, ale aj tak davnejsie ste ma upokojili,ze je vsetko ok... 🙂

ellysa
9. dec 2010

toto čo bol za výpadok 🙂 normálne som celý deň kukala, či už zapli, som závislák 😅

lenocka84
9. dec 2010

@ellysa vitaj v klube. ja v priemere kazdu polhodku

zojec
9. dec 2010

@ellysa
@lenocka84 taky tak dievcata.. 😀 ale zas aspon som co to porobila 😉 😉

bealondyn
9. dec 2010

baby ja tiez, co uz s nami... 😀 aspon som doma porobila viac ako obycajne. 😝

bealondyn
9. dec 2010

zojec 😀

mici111
9. dec 2010

@ellysa
@lenocka84
@zojec
@bealondyn ja tieeeeeeeeez 😀 😀 😀 a uz som mala nervy, normalne zavislak na modrom konovi je zo mna 😀 😀 😀

mici111
9. dec 2010

aj vam ide tak strasne pomaly???? 😕

lenocka84
9. dec 2010

@mici111
@zojec
@bealondyn sme totalne zavislacky,
no ja som sa donutila ozehlit, konecne 😀

julinka2787
9. dec 2010

@mici111 aj mne to dlho načítava... 😕 a ozaj, včera som ti akurát chcela napísať, keď to vypadlo, že tá zebra bola nedávno v metre za 36€. alebo podobná cena. 😀 si zmeškala... a bola to hentá veľká zebrička...

mici111
9. dec 2010

@julinka2787 faakt??? smola 😠 😠 😠 ale ja aj tak nemam metro kartu a v metre na SVK som este ani nebola..a viem, ze tam maju male deti zakaz vstupu, tak ma tam ani nikto nedostane..aspon to mi hovorila sesternica, ked tam chceli ist s malou v kociku, ze ich normalne nepustili..no mozem ja viete co taky obchod kde ma nepustia s kocikom 😠 😠 😠

zojec
9. dec 2010

@mici111 s tym metrom je to pravda.. nas odtial vykazali po pol hodine nakupovania.. ja som kupovala a mm bol vonku s malou a cakall.. 😠 takze tiez sa tam tak skoro nechystam..

lenocka84
9. dec 2010

@mici111 ale metro je velkosklad nie obchod, a z toho dovodu z bezpecnosti nepustaju ludi pod 150cm a deti uz vobec
mna tak tiez vyhodili, tak som sa pytala na dovod.

ellysa
9. dec 2010

@zojec
@mici111 to vážne a na to majú akože aký dôvod? my chodievame do AT, mňa by takáto hovadina ani nenapadla, to aký ...vymyslel

mici111
9. dec 2010

@zojec ale chapes to??? by som sa im vysr..na taky pristup.. 😠 😠 😠

julinka2787
9. dec 2010

@mici111 áno??? 😨 to som ani nevedela... no to je na prd. no bola tá zebrička v prvom vianočnom letáku. aj ja som nad ňou rozmýšľala, ale málo miesta rozhodlo, že eeééé. tak má koooopu menších darčekov. 🙂))

mici111
9. dec 2010

@julinka2787 mi hovor o male miesta ☹ my tiez uz nemame kam davat veci..

julinka2787
9. dec 2010

@mici111 no my máme u našich jednu izbu, ale malej veci sú rozťahané po celom trojizbáku vrátane kúpelky. 😅 akurát na wc ešte nič zložené nemáme. 😀 ešteže sa tu pohybujeme bežne len ja, malinká a sestra. naši len cez víkend... 😉

lenocka84
9. dec 2010

@mici111 ty nemas miesto??????? ked ty nemas miesto co mam ja povedat?

takyna
9. dec 2010

Ahojte babule 🙂 konecne ide konik 😉
Chcem sa opytat, odlozite si zmixovane jedlo aj do druheho dna? , napr. v skenenej nadobe?, lebo som nejako neodhadla mnozstvo a je mi to luto vyhodit , ak sa to moze pouzit aj zajtra, ale ak nie tak vyhodim

julinka2787
9. dec 2010

@takyna no ja do druhého dňa ešte nechávam...ak ani potom nespapá, tak vyhadzujem...

mici111
9. dec 2010

@lenocka84 no dobre, ale vy sa este len zariadujete 😉 ked budete mat aj tu druhu skrinu, tak sa vam to tam uvolni 🙂 ale oka, uznavam, mas urcite menej miesta 🙂

@takyna ja neodkladam zatial do druheho dna..mala nenechava az tak strasne vela, aby som to mohla odlozit..a aj ak by som chcela odlozit, aj tak by som musela dovarit.. 😉

lenocka84
9. dec 2010

@mici111 tak je rozdiel byt a garzonka 😅 herecka

@takyna jasneeee, na druhy den je to este ok. ja tak bezne varim nech mam na 2 dni

zojec
9. dec 2010

@ellysa
@mici111
@lenocka84 mne to bolo tiez tak vysvetlene.. ze je to nebezpecne, ze moze na dietatko nieco spadnu a tak.. ja inak velmi metro neoblubujem.. chodim tam len na ryby a nejake specialitky ak maju.. inak velmi nie..
@takyna ja neodkladam urcite.. co nezje tak dojem ja.. ale vacsinou mi to vyjde tych 120-150ml a teda vela mi toho nenecha.. 😀 ja tie mixoviny lubim.. rozmyslam ze aj ja si budem take robit. akurat mixovanu ryzu asi nemusim... 😉

chani
9. dec 2010

som dnes malemu skusala dat brokolicu s mrkvou no brokoli ho neocarila ale tak zjedol 50 ml systemoom 1 pre maminku 1 pre petka 🙂 prvy krat som mu len popucila vidlickou a nepasirovvala a prvy krat to bol za 3 hodiny vonku s par kuskami mrkvy a brokolicovymi zrnieckami, tak radsej uz len pasirujem, to vyzeralo stravene dobre a bolo to v kaku vzdy az po 12 hodinach najskor. sice problemy s prehltanim nemal ale tak co z toho ked to vyzralo nestravenez vacsej casti, teda nieze by som vedela ako to ma vyzerat ale bolo to ine ako doteraz 🙂