icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
9. dec 2010

@lenocka84 jaaj, ze robis komplet sobotny obed?? 😀 😀 😀 moja, nerob si starosti, ja sa najem doma 🙂

zojec
9. dec 2010

@miculienka smrdi tak ako zhnite, alebo ako keby som tam nechala tyzden pradlo... ale to sa mi nikdy nepodarilo.. max dve tri hodky.. ale aj to nie odkedy som doma.. nepouzivam ani avivaz, ktora ma tendenciu plesnut, ani prasok na pranie, vacisnou gel a ten davam do bubna.. uz som pocitala rozne fora... savo odmietam pouzit, a tiez nie vzdy zaberie.. zabilo by mi vsetky bakterie v cisticke okrem toho ze je skodlive .. zacalo to cca pred mesiacom.. este dnes skusim dat citrodeko na noc a zajtra zapnut na 90 .. ach jaj.. :( na novu pracku nemam.. a teda este je nova vlastne.. ☹

mici111
9. dec 2010

@ellysa
@deniskateniska

@chani my detto, via poharik a nahodou ma to zaujima 🙂 mlieko som tiez nevedela odmerat kedze cuckala s prska...

lenocka84
9. dec 2010

@mici111 hej a kedy? a hlavne ked si kazde 2hodky hladna 😀

deniskateniska
9. dec 2010

@zojec No to je jasne ze je nova ... ked moji rodicia maju doma 10 rokov pracku a funguje paradne, no teda oco ju uz par krat opravoval ale funguje... skus ako vravis to na 90 tku.. ja som zvedava kolko mi vydrzi ta moja pracka bo mame vlastnu vodu z rezervara a ta je tvrda bo je chemicky neupravovana tak dufam ze mi ju kamen nerozozerie ☹ drzim palce nech to prejde

angie267
9. dec 2010

ahojte, citam, ze rozoberate ako vasim drobcom chuti jest zeleninka a kolko toho zjedia, to ta moja krpata nic a to doslova a do pismena! Uz som poskusala snad vsetko co sa da a nic nechce, vsetko ju napina a trasie ju pri tom 😠 uz som z toho na prasky, som sa tesila ako jej budem vyvarat co aj robim kazdy den,ale vzdy to ide do zachoda 😖

takyna
9. dec 2010

@angie267 mozno este nie je pripravena , skus pockat este par dni, alebo pripadne ovocie, verim, ze sa rozpapkate 🙂

Babule tak som to nechala v chladnicke do zajtra a uz budem vediet , ze mi treba toho menej zatial pripravit, inak nam kombinacia mrkva karfiol a zemiacik chutila velmi 🙂 aj mame

takyna
9. dec 2010

babule co poviete na tento sportak?

http://www.najnakup.sk/Porovnaj_kociky_BERTONI-...

julinka2787
9. dec 2010

@angie267 to aj moja robila zo začiatku. ale dala som je pauzu a už tlačí pekne... asi jej daj fakt ešte trošku času... a potom budete papkať len taký džez. neboj! 😉 😀

hori
9. dec 2010

Tak takto my papame... 🙂
Skoro som o nervy prisla, kym sa to nahralo, ale je to tam! 😉

https://www.youtube.com/watch?v=Lj8KG5Qbyvo
angie267
9. dec 2010

@takyna
@julinka2787 asi mate pravdu, ze nie je pripravena, skusim tyzden pauzu a uvidim, ale nemam z toho dobry pocit 😒

julinka2787
9. dec 2010

@hori krásna! akú velikú pusku ti otvára... mne len tak aby sa nepovedalo... 🙄

takyna
9. dec 2010

@angie267 urcite jej zacne chutit 🙂 , moja mala sa zase pri surovom banane tvari ako keby som jej davala citron, a tiez na zaciatku sa tvarila pri vsetkom ako keby som jej davala arzen 🙂

takyna
9. dec 2010

@hori krásne papkáte 🙂 🙂 🙂

julinka2787
9. dec 2010

@angie267 aj ja som šokovala, že mi nič nechce. aj som si poplakala, že čo sňou budem robiť, že nemôže byť dosmrti len na mlieku 😅 ale poradili mi počkať a bolo dobre. rozpapala sa pekne...
😉

miculienka
9. dec 2010

@zojec - to tá voda a usadeniny zrejme, skús to tak s tým citrom a na 90 , uvidíš, savo určite nie , keď máte čističku, svokra zvykne tiež octom prevárať práčku , ale u nás skôr kvôli kameňu - studňová tvrdá voda 😒 , ja už by som tiež mala moju prečistiť, normálne beriem tvoj prípad ako varovanie , dúfajme, že to vyriešiš a práčka ešte poslúži

mojalili
9. dec 2010

Ahojte kočky, ja len na skok, nakolko mi tu Danko vyhrava....

Ja uz nevladzem, ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Minulu noc sa kazdu hodinu budil s revom, Dnes stale stale reve, v postielke nevydrzi, v ohradke s hrackami tiez nie, ani v kociku....proste nic, len na rukach aby vsetko chytal...ale to nevladzem a ani nechcem.....fakt neviem co s nim.....Mozno to su zuby, slinta, slinta slinta....hlad to nemoze byt, ponukam mu prso, keby chcel, tak zoberie...
Mne uz sa tyzden rozbiehaju kramy, boli ma brucho, v noci ma strasne bolievaju nohy - klby, ked som stale hore...nevyspata, no uz mam toho dost 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

Co s nim????? Fakt neviem, co s nim je,ci je to z nudy, trucu, jedu ci bolenia zubkov....teraz mi sedi na kolenach a trieska do PC, aspon takto je chvilku ticho....
Ked ho dam na chrbat, prevrati sa na brucho a zacne kricat...ak je v kociku, zlieza dole....hotove PSYCHO.... 😒 😒 😒 😒 NEZAZILI STE TO NIEKTORA?????

miculienka
9. dec 2010

@hori - krásne dievčatko máš 🙂

ellysa
9. dec 2010

@hori fakt Lucka ako krásne pusku otvára 😉 , to Oliv tiež len tak pomedzi ďasná, takto mi ešte ústa neotvorila ani raz 😅

ellysa
9. dec 2010

@mojalili no máš to perné, naozaj neviem, asi ho tie zúbky tak trápia ☹ , snáď vám to prejde

angie267
9. dec 2010

@hori krasne papa 🙂 ja ked to vidim mi je luto....

julinka2787
9. dec 2010

@angie267 nesmúť, aj tvoja bude tak papať. 😉

lenocka84
9. dec 2010

@hori krasne papate, a takou istou lyzickou ako my 🙂
len tak dalej, nech ti vsetko tak pekne papa

miculienka
9. dec 2010

@mojalili - chúďatko, už musíš byť vyčerpaná, moja zvykne mať taký deň blbec, ale väčšinou vyvádza keď je nevyspatá, najhoršie je, že ani zaspať mi vtedy nechce, len reve, šúcha si očká, to ju musím hodiny hojdať kým zalomí, dobre by bolo, keby ťa niekto aj vystriedal, možno aj nejaká babka by pomohla, mojej malej sa zvykne zlepšiť nálada keď ju prevezme svokra alebo aj tatík, pobavia ju na hoďku, svokra ju stále niečím zamestnáva - nosí ju, hrajú sa, spieva jej -malá je celá happy , proste ten stereotyp jej niekedy vadí a potrebuje niekoho iného vidieť okrem nás čo sme s ňou stále , u vás to budú isto aj zúbky , ach jaj, niekedy je to zložité a ťažké ale úsmev drobcov všetko napraví, držím palce 😉

ellysa
9. dec 2010

@angie267 nebooooooooooj ešte ju budeš za chvíľu brzdiť, asi fakt ako hovoria baby, chce to čas

lenocka84
9. dec 2010

@angie267 vsetko chce len cas, kazde dietatko sa rozpapa

miculienka
9. dec 2010

@angie267 - áále prosím ťa, ono to príde , moja tiež všetko nechce, zeleninku áno - ale nie vždy , ovocie ee, minule som jej dala banán - no dogrcala sa po prvom súste 😖 , tiež som skúšala detskú sušienku rozpustenú na kašu - taký istý blink ako pri banáne , ono všetko má svoj čas 😉

bealondyn
9. dec 2010

@hori krasna je mala a uzasne papa, moja teda take usta neotvara ani omylom, aj ked sa to stale zlepsuje. a lyzicku mame asi polovicu z vasej. 😀 a citam, ze ti krasne prespava noci, och zavidim! 😅 ty este kojis alebo ste na umelom mliecku?
@mojalili joj, verim, ze musis byt vycerpana a hotova, keby aspon v noci lepsie spinkal. ☹ ako hovoria baby, nema ti ho kto povarovat aspon na par hodin cez den? nech si oddychnes, ved este sa aj na vianoce pripravovat, ved skolabujes coskoro. 😔

mojalili
9. dec 2010

@hori krasne papa, aké krásne kludne dieta, jeeeeeeej

To ja si prave pripadam ako krotitel ducha....tohoto maleho....

deniskateniska
9. dec 2010

@angie267 tak nie je na to pripravena, nenut ju do toho na silu, niektore deticky musia do toho dospiet alebo ako to povedat... ak ju budes nutit tak jej papanie pride ako nieco co nema rada lebo ju do toho nutis.. 😒 dajte si teraz pauzicku, napr. tyzden a uvidis vsetko bude inak.. kamaratka prikrmovala az od polroka, resp. polrok aj 2 tyzdne bo maly nechcel o prikrmoch ani pocut.. tak dala pauzu 2 tyzdne a bum maly je papkac ako nik 😀 😉
@hori riadne papate, ja mojmu taku davku do pusy nemozem dat hned secko vypluje 😀 😀 krasne papinkate 😉
@mojalili toto presne mame my doma uz druhy den 😠 😠 😠 a navyse ja som chora totalne muz ostal doma na OCR bo by som to nezvladla... stale mrnci, reve, len na rukach chce byt, aj to mrnka, nic ho nebavi, to predtym ked som ho dala sediet tak sa vyhral... nenormalne psycho.. myslela som ze chory je bo mu idu sopliky, ale asi to budu zubky, vidno mu ich z predu dasienka tak neviem ci to je to, ale asi ano bo som mu alpou s klincekom potrela dasienka a ukludnil sa (neviem kde som dala gel na zubky ) tak asi zubky... 😠 dokedy to potrva neviem bo ani nespime poriadne, nic neurobim cez den ☹