icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
10. dec 2010

@lenocka84 kľudne hocikedy vás čakám 😀
@zojec jej úžasná je Barborka

ellysa
10. dec 2010

@lenocka84 kľudne hocikedy vás čakám 😀
@zojec jej úžasná je Barborka

ellysa
10. dec 2010

@deniskateniska ja tam budem od 25.12 do 2.1. a myslím, že Riška nejak tak podobne, tak kľudne môžeme dať v cukrárni stretko

bzucinka2
10. dec 2010

a tu je nas drobcek🙂

majjka0806
10. dec 2010

Baby davate uz drobcekom do postielky vankusik????

chani
10. dec 2010

@lenocka84 no tak ja som z prichodu isla hned vencit psov, maly pocas vencenia vonku zqaspal a potiahol 2 hodiny, potom ho cakal prikrm, tak nakoniec sa cely odchod na zahorie fajne posunul ze sme uz rovno pockali na tatinka a ideme az teraz 🙂

ameanda
10. dec 2010

@zojec
podarena je malicka, taka vyjavena na poslednom zabere, aj nas sa obcas tak tvari 🙂

ameanda
10. dec 2010

@majjka0806
ja nedavam a este nejaky cas ani neplanujem, mozno aj do roka

bealondyn
10. dec 2010

@ellysa dakujeme 😵
@zojec so sikulka Barborka a aka je z toho vyjavena 😀

tak vy ste dnes mali stretko v BA, ked to bude pravidelne, tak aj ja sa pridam vo februari s malou. 🙂 aj ja som mala dnes stretko s mojimi londynskymi mamickami z konika. 🙂 je to super...

bealondyn
10. dec 2010

@majjka0806 ani ja este nie

evio
10. dec 2010

@majjka0806 ja mam ale taky tenucky ze ako keby ani nebol a citala som ze do dvoch rockov sa nema davat

evio
10. dec 2010

malemu brali krvicku tak nam zistili ze ma malo zeleza tak uvidime ci nepomoze na ekzem mozno to mu to sposobuje no uvidime ked doplnime zelezo

deniskateniska
10. dec 2010

@ellysa dajte vediet a dame stredko 😉 rada vas uvidim 😉
@majjka0806 detickom netreba davat vankusik 😉 pokrivia si len chrbticu zbytocne...

deniskateniska
10. dec 2010

@evio hlavne ze to zistili a mozu to napravit 😉 drzkajte sa

evio
10. dec 2010

@deniskateniska dakujeme no dufam ze to bude ono ale nemusi to byt

takyna
10. dec 2010

Stretka z konika su vzdy prijemne, aj ja som bola a nelutujem, zoznamili sme sa a doteraz si piseme aj na FBku 🙂 , skoda , ze ani jedna nie ste zo stredného Slovenska 🙂

@zojec krasne sedi, je super 😵 pripomina mi moju prvu dcerku aj ona uz sedela 6 mesacna 😵

takyna
10. dec 2010

@bzucinka2 to na mikulasa tolko toho dostali? 🙂 podarený su tiež 🙂

mici111
10. dec 2010

@ellysa foto mas uz v maili 🙂 mne sa mala zobudila v auparku o pol tretej a odvtedy ani za ten svet zaspat..asi toho bolo na nu vela..vela podnetov..a zaspala az o pol osmej..

mici111
10. dec 2010

@lenocka84 mici uz vie fotky zmensovat, ale nebude ich zmensovat, lebo je leniva a nechce sa jej..a tebe donesiem zajtra na usb.. 😀 😀 😀 a @ellysa spravime vylet do hainburgu bez problemov, len musime dat nase drahe dietky zapisat do pasu..lebo nam ich zoberu a nevratia 😠

mici111
10. dec 2010

@bzucinka2 a ta posledna fotka to dostal Tomáško mikuláša??? 😀 😀 😀

mici111
10. dec 2010

@majjka0806 nie, myslim ze vankusik sa moze davat az od dvoch rokov..

@ameanda ty si sa myslim pytala na tu saunu..no pre deticky by tam malo byt max. 70 stupnov a postupne pekne..najprv minutka a potom pridavat..my chodime uz 3 mesiace plavat a v saune sme tak 6 minut...dlhsie radsej est nie..

mici111
10. dec 2010

@chani @ellysa @lenocka84 @riska @babulina baby, dobre bolo dnes..ja som dosla domof asi o piatej, ale unavena som teda poriadne..
@bealondyn suuper, tak daj vediet, kedy budes na SVK a dame stretko.. 😀
inak navrhujem, ze by sme sa mohli stretavat aspon raz do mesiaca, co vy na to? 😀

julinka2787
10. dec 2010

@takyna akože nie sme zo stredného slovenska... ja, fatimuška, zojec. všetky sme zo stredu. teda ak sa ráta Žiar a okolie a Zvolen a okolie do stredu slovenska... 😝

mici111
10. dec 2010

hehe, vyzera to, ze sa tu rozpravam sama so sebou..kde ste vsetkyyyyyy????? 😅

zojec
10. dec 2010

@takyna veru , veru.. ja som bola v BB v stredu napr 😉 a zila som tam 8 rokov.. 😉

anjelicek26
10. dec 2010

@takyna - ja mam v BB babinu a travievali sme tam prazdniny 😵

@mici111 - ja som tu, len to nejako vypadlo ?

deniskateniska
10. dec 2010

@mici111 vsetky kukame asi farmara 😀 😀

anjelicek26
10. dec 2010

@bzucinka2 - krasnych mas chalanov 😵 😵

anjelicek26
10. dec 2010

@majjka0806 - vankusik Saska dostala az do väcsej postielky, to mala asi 1,5 roka. Dovtedy robila v posteli strasne hovadiny a bola schopna si to dat na hlavu a sa tym pridusit, takze radsej nie 🙄 Im to nechyba, najlepsie je aj tak spat na rovnom...

chani
10. dec 2010

@mici111 no to by nebolo vobec zle takto sa raz mesacne stretnut🙂

lenocka84
10. dec 2010

@ellysa no supeeeer

@chani tak si s nim aspon nesla sama 🙂

@mici111 ocuj cvikla tak Lenke posles, a Lenke nie??
to je aka spravodlivost?