Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@deniskateniska ja tam budem od 25.12 do 2.1. a myslím, že Riška nejak tak podobne, tak kľudne môžeme dať v cukrárni stretko
Baby davate uz drobcekom do postielky vankusik????
@majjka0806
ja nedavam a este nejaky cas ani neplanujem, mozno aj do roka
@majjka0806 ani ja este nie
@majjka0806 ja mam ale taky tenucky ze ako keby ani nebol a citala som ze do dvoch rockov sa nema davat
malemu brali krvicku tak nam zistili ze ma malo zeleza tak uvidime ci nepomoze na ekzem mozno to mu to sposobuje no uvidime ked doplnime zelezo
@ellysa dajte vediet a dame stredko 😉 rada vas uvidim 😉
@majjka0806 detickom netreba davat vankusik 😉 pokrivia si len chrbticu zbytocne...
@evio hlavne ze to zistili a mozu to napravit 😉 drzkajte sa
@deniskateniska dakujeme no dufam ze to bude ono ale nemusi to byt
@majjka0806 nie, myslim ze vankusik sa moze davat az od dvoch rokov..
@ameanda ty si sa myslim pytala na tu saunu..no pre deticky by tam malo byt max. 70 stupnov a postupne pekne..najprv minutka a potom pridavat..my chodime uz 3 mesiace plavat a v saune sme tak 6 minut...dlhsie radsej est nie..
@takyna akože nie sme zo stredného slovenska... ja, fatimuška, zojec. všetky sme zo stredu. teda ak sa ráta Žiar a okolie a Zvolen a okolie do stredu slovenska... 😝
hehe, vyzera to, ze sa tu rozpravam sama so sebou..kde ste vsetkyyyyyy????? 😅
@mici111 vsetky kukame asi farmara 😀 😀
@bzucinka2 - krasnych mas chalanov 😵 😵
@majjka0806 - vankusik Saska dostala az do väcsej postielky, to mala asi 1,5 roka. Dovtedy robila v posteli strasne hovadiny a bola schopna si to dat na hlavu a sa tym pridusit, takze radsej nie 🙄 Im to nechyba, najlepsie je aj tak spat na rovnom...

@lenocka84 kľudne hocikedy vás čakám 😀
@zojec jej úžasná je Barborka