icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

deniskateniska
13. júl 2010

tak ja som zvedava ako bude spinkat,bo dnes sme boli malo hore,okupkany,napapany a oci dokoran,ale aspon neplace.dnes sme dali tensiu perinku,tak som zvedava ci sa tak spoti ako v klasickej.joj keby prestal grckat tak by som v bodynkoch len nehala.

mojalili
13. júl 2010

@anjelicek26 hEJ, AZ TERAZ MI ZAPLO, ze ty nie si na SK... 😉 no moja, uz len kvoli detickam by som tych 16 st. prijala ☹ ☹ ☹
MOj maly ma bodynko a je v perinke s letnou vlozkou, ma to do pasa len zabalene....proste nevie zaspat bez perinky... 😒

anjelicek26
13. júl 2010

@mojalili - My sme teraz v UK, inak zijeme v Nemecku... Ja mam maleho len v deke, ale je tak tuho zavinuty, ze je to ako perinka... nepomohlo by to??

jarus8
13. júl 2010

Neporadíte ako upraviť režim?
Už som si zvykla, že spí len raz denne, ale zaspí okolo 18:00-19:00, potom spí do 21:00 a tak zaspí až o 1:00 v noci. Celý deň je hore a keď zaspí podvečer, je mi ľúto ho budiť. Ale zase keď sa zobudí, musí mať minimálne 4-5 hodín rozdiel v spánku a tak sa to ťahá do hlbokej noci.
Teraz napr. spí od 19:00, zaspal v kočíku na prechádzke, lebo skôr sa ísť von nedalo. A teraz som ho chcela kúpať, ale už to asi nechám tak a okúpem ráno. Čo poradíte?

monky1
13. júl 2010

@marcelka123 ze ci horuco???? UVARIT SA V NEJ IDEM 😀 😀 😀
ale zajtra skusam novy uväz, pri ktorom bude mat Ela na sebe UZ LEN 2 vrstvy namiesto troch, hehe 😀

@etuska super, ze satka pomaha pri refluxe .... a mas moj obdiv, ze sa nosite aj doma ... ja by som teraz asi v tom teple zomrela 😔 .. jedine, ze u vas nie je tak teplo

etuska
13. júl 2010

@monky1
u nas je dnes 15 C 😀 😀 😀

kivec
13. júl 2010

Ahojte zienky, tak som sem uz konecne aj ja zavitala. Obdivujem vas, ze si najdete cas na konika, ja stiham len kde tu nieco precitat popri kojeni. Aj teraz dobem jednou rukou, lebo druhou drzim moju hladosku. 🙂 Ked je hore, chce byt vkuse na prse. Ale zase v noci vie krasne potiahnut, minulu noc spala 7 hodin! Ked som sa rano zobudila, v panike som bezala k postielke, skontrolovat ju. Fakt som sa zlakla, ci je v poriadku. A prsia som mala na prasknutie, Strasna ulava to bola, ked ich vypila. 🙂
Inak lutujem vas, ze musite trpiet tie horucavy, musi to byt velmi tazke pre vas, aj pre babatka. Hadam nebudu dlho trvat.

leveretka
13. júl 2010

ahojte,

tak my sme sa dnes tak strasne parili, ze uf...mohlo by to uz skoncit...ja sa pri dojceni vzdy tak spotim, ze zo mna az kvapky padaju, steka mi to po chrbte...no humus, malá je horúca a zohrieva ma a teraz si posledne dni zmyslela, ze sa bude dojcit dvakrat tak dlho ako doteraz a pije dva prsniky to bude tym horkom...mam pocit, ze chce viac a nejako tam toho nie je 😒 dufam, ze to je iba pocit...my máme doma 32 stupnov, tiez nam svieti slnko, tak malá spinká iba v plienocke a prikryjem ju takou letno vzdusnou prikryvkou aj tak je chuda spotena a horuca, potnicky mame znova sa vyhadzali ako sa oteplilo. V noci spime v takom overaliku s kratkymi rukami a otvorenymi nozickami a v ponozkach...na siroko teraz balime iba v noci kvoli horucavam...

monky ako sa vola ten puder? nam kazala doktorka repik, ale az tak ucinne to nie je...vyskusala by som ho. Fuj, neuveritelne teplo tu mame...ukazuje 31 stupnov vo vnutri, zo mna tecie...nic sa mi nechce iba cely den napchavam blbosti do seba a zmrzliny...urcite som zase pribrala, ale ani sa mi nechce cvicit, obdiivujem ta mojalili, ze si sa odhodlala...idem si dat studenu sprchu papa

etuska
13. júl 2010

@zojec
presne tak som ja cakala na šatku ako na spasenie 😝 Dnes som dokonca stihla uvarit zeleninovu polievku kym Šimonko spinkal v šatke 🙂

my tiez latkujeme-akurat na noc davam este jednorazovku,lebo mam len jednu bambusovu plienocku a ta je spinava 😝 - a som leniva v noci casto prebalovat 😝

leveretka
13. júl 2010

sofi, aj my to tak robime,ze najprv menime plienocku, ked place ju upokojuje vzdy, ked ju vezmem do umyvadla a umyjem jej prdelku, to sa jej paci...potom sice zacne plakat, ale tiez mi zaspava na prsku, tak potom nema vyznam ju prebalovat, lebo by som ju zobudila a parkrat sa mi z toho aj pogrckala, ked som jej zdvihla hore nozky, tak jej to chudatku vyletelo preto taketo veci robim na prazdny zaludok, ale vyskusaj, mozno Maxovi to vadit nebude

etuska
13. júl 2010

@monky1
no vidis-asi by sme si mali tie satky vymenit.Ja som kupila lanovo-bavlnenu a u nas 15 C 😝 😀

jarus8
13. júl 2010

@etuska jáj, normálne závidím látkovanie. My sme dostali komplet výbavu z Kanady od svokry, vraj od narodenia. Malý už má mesiac a plienočky sú stále neskutočne veľké, k jeho nožičke ešte jedna by vošla. Takže my musíme ešte počkať, skúšame každý týždeň, naposledy včera- ešte stále veľkéééé. 😒

etuska
13. júl 2010

@jarus8 -aku mas znacku?

etuska
13. júl 2010

@jarus8 -lebo my mame z kazdeho cosi.... 🙂 Dokonca su nam dobre uz aj Swadlebees M-ka 🙂

jarus8
13. júl 2010

@etuska kushies baby

marcelka123
13. júl 2010

@etuska a u vas je kde? Na gerlachovskom stite??? 😀 😀 😀 😀
aj my chcemeeee... boze... som po sprche a uz som sa spotila...som nahriata jak solarne panely dokelu.... to je hic toto....

etuska
13. júl 2010

@marcelka123 -Severné Írsko 🙂

anjelicek26
13. júl 2010

Babulky ma zmysel toho mojho spachtosa vobec budit? Ked furt spi? Asi by som si to mala uzivat, ale neuzivam, ved vase deti tolko vobec nespia ako citam 😖 Zasa ked je hore, tak ho vsetko zaujima, krasne drzi hlavicku, ma skvely tonus a zacina chytat rucickami, capka ma po tvari, chyta - teda snazi sa - vlasy, tvar, vsetko, co ma na dosah... prve pokusy nieco chytit... sranda to je..

takyna
14. júl 2010

Ahojte 🙂
@anjelicek26 nasa mala podobne , spi, spi, vcera po kupani od 19 bola hore do 22 a nevedela spinkat, mrncala, kukala, potom ako keby utalo, zaspala, a spala by do rana, keby som jej v noci o 2 30, nedala s flase na silu mliecko, a teraz sa o pol siestej rano zacala mrvit, trosku spapala ale malo, a zase spinka , tiez je dost spachtosko 🙂

takyna
14. júl 2010

cez den prespala skoro cely

monky1
14. júl 2010

@leveretka obycajny Aviril puder - zasyp s azulenom - mne sa zda velmi dobry - po kupani ju "obsypem " na mieste kde su potnicky a krasne to zasusuje - normalne som aj zabudla, ze aj pri Hanke sme ho na potnicky pouzivali

kajca50
14. júl 2010

ahojte maminy
normálne rozmýšľam, kedy to stíhate chodiť na mk
snažila som sa michalovi dávaľ v týchto teplách aj v odu alebo čaj , vôbec sa mu to nepáči
tak zas len mieko a mlieko
aj my sme patrili medzi spachtoškov ale teraz je to hrôza , minule som ho uspávala od 19.30 do 24.00
akonáhle som ho položila do postele za 5 min. bol hore a dožadoval si prsko jedine na ňom sa ukludní

puhinka
14. júl 2010

@marcelka123 ,ahoj...Igorko je dobručký...plače iba ak niečo chce...inak je super...ja sa mám fajn...aj rana už menej bolí...a dneska som sa po dlhej dobe aj trošička vyspala...a čo ty a Vaneska?

puhinka
14. júl 2010

@evina0 ,ja som zvedavá koľko to vydrží nám...mama mi dáva mesiac...

zfidorka
14. júl 2010

@jarus8 pekneee su tie plienocky 🙂 potom napis ako si s nimi spokojna...

marcelka123
14. júl 2010

ahojte zienky...

vedro neznesitelne... mala je hore, na rukach ju mam nechce spat...dnes poradna prvykrat a asi aj nausnicky dame...
mala je nepokojna.. papa

sportpark
14. júl 2010

ahojte mát skusenost niektora s nutrionom comfort?

leveretka
14. júl 2010

ahojte, teplo pokracuje...kym som malu umyla, prebalila, tak zo mna kvapkalo ako keby som vysla zo sprchy 😝 fakt by sa mohlo ochladit aj malá je z toho nervozna...

monky, dakujem za tip, tak ked pôjdem do lekárne, tak kúpim...konecne jej tie potnicky ustupili a ked sa zase takto oteplilo, tak je to spat 😠

anjelicek, tak nasej sa nechce lezat na brusku, vobec sa jej to nepaci a vzdy velmi place, hlavicku drzi, ale obcas jej este tak bacne alebo ako tie zvieratka co kyvaju hlavickou, ked do nich stuchnes 😀 a ja som si vsimla, ze nasa mala ked place, tak ma uz slzy, doteraz ich nemala, obcas iba vlhke ocka a teraz jej normalne slzy stekali po licku. Nasa vlasy chyta uz asi tri tyzdne a vcera mi lapala uz po okuliaroch 😅

leveretka
14. júl 2010

puhinka a preco ti dava mesiac? hlavne to nepocuvaj, aby si bola ok, aby si neprisla o mliecko...

marcelka, drzime palce v poradni 😉

fatimuska
14. júl 2010

@jarus8 Maximio spal v noci nahý🙂, len plienočka, teraz má tričko a bez plienky🙂