icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

chani
13. dec 2010

tak dnes zbastil 110 ml - mrkva zemiak petrzlen, a este pytal ale uz nebolo, tak sup na prsko a prvy krat nebola ani mini kvapka na podbradnicku 🙂

dnes mi doslo uz aj rozhodnutie k rodicovskemu, manzel uz mal paranoje ze ma urcite oondia aby nedali 256 evry, tak ma terz dusu v peri 🙂

anjelicek26
13. dec 2010

@ellysa - ja cakam na zlavy teraz cez vianoce by hm-ko malo mat 50% off a po novom roku by mal mat next 75% dolu, tak snad dovtedy vydrzim s tym, co mame a potom pojdem nakupit... aj ked bodynka musim uz teraz, je mu male, totalne, a vsetko 😖

takyna
13. dec 2010

@anjelicek26 ja som prave nasmu psovi capla po riti papucov, lebo len co pride vytah tak brese a mala spi v chodbe 🙂

ellysa
13. dec 2010

inak baby tú knižku majú u nás za 19 EUR a pes za 24 EUR, no len po nemecky, ale by som chcela vedieť prečo si naši obchodníci tak nehorázne nahadzujú 😠

takyna
13. dec 2010

@chani tak to super spapkal 🙂

chani
13. dec 2010

@miculienka u nas je to zase naopak, my skoro nic nekupuje, kupuje cela rodina 🙂 mys muzom tak max plienky, obrusky a krem na ritku 🙂 strasne vela sme usetrili. ja som dakedy normalne prestastna, ze mozem aj ja obcas daco kupit 🙂

chani
13. dec 2010

@takyna tak toto presne aj u nas, ked sme v petrzke v byte a nieco pocuje tak huci ako saleny a ked sme v dome na zahori, tka staci ze k nam idu susedia a uz robi sceny ako keby ich 1x v zivote videl, truba

miculienka
13. dec 2010

@ellysa
@anjelicek26 - no, tak aspoň ste ma ukľudnili, že aj u vás je to tak , no čo už, teraz som len strašne zvedavá, či dačo malá dostane od babky na Ježiška , alebo ju len oslintá ako každý deň 😝
@takyna - ďakujem, kuknem, lebo tuho nad tým uvažujem, kukala som u nás v meste, ale mali iné hovoriace knižky - no v češtine 🙄 - akože načo

ellysa
13. dec 2010

@anjelicek26 ja tiež čakám na výpredaje, ale už som potrebovala také veci na doma, bo ako lozí a papá je všetko špinavé a ja nie som ochotná zotierať dlážky dva krát denne, teraz to robím 3x do týždňa a aj tak je stále prach, také lepšie vecičky jej kúpim potom vo výpredajoch, musím aj ja potom kukať to h&m ja sa chystám potom do mothercare,a v AT chodím rada do st.Oliver a Sanetta

chani
13. dec 2010

@takyna ma normalne prekvapil papkac 🙂
a zajtra skusame spenat tak som zvedava ako sa k tomu "postavi" 🙂

miculienka
13. dec 2010

@ellysa - veď to je to, ja také veci čo nehovoria kupujem cez švagrinú čo býva v Ostrave, tam je to o pár stoviek lacnejšie
@chani - tak ale u nás by zas občas mohli aj tie plienky a obrúsky, však tým nič nepokazia

ellysa
13. dec 2010

@chani u nás mal špenát veľký úspech

takyna
13. dec 2010

A ako ste robili spenat?, aj ja by som chcela jej pripravit zajtra

chani
13. dec 2010

@miculienka tak to ano, mna ked sa niekto pytal co mu kupit a on uz aj vsetko vlastmne mal, tak som hovorila plienky, kedze sme mali spotrebu aj 8-10 denne 🙂

chani
13. dec 2010

@ellysa dufam ze aj u nas bude mat uspech. davala si ho oliv so zemiacikom mixnuty ci akio?

miculienka
13. dec 2010

no ja budem musieť nahovoriť mm aby sme zašli do žiliny na výpredaje, tu u nás máme len tesco ☹ a samé čiňáky 🙄 , v tescu ešte človek nakúpi niečo ale u číňaka ništ

tintinka1
13. dec 2010

@ellysa tak u nás mi sánky neprešli ☹ , lebo som to spomínala mamine a vytiahla mi z pivnice dvoje drevené a jedny z nich úplne nové. To zostalo po segriných chlapcoch . Tí na sánkach nikdy neobsedeli.

ellysa
13. dec 2010

@chani ano so zemiakom a tam by sa aj žltok veľmi hodil
@miculienka v tecu sú tie vecičky pekné ale také na doma na zodratie, vidno na nich časté pranie, ale fakt vďačná značka za málo peňazí

ellysa
13. dec 2010

@tintinka1 u nás tiež počkajú, u našich máme tiež drevené ešte po nás a oco ich bol skontrolovať a že sú dobré

miculienka
13. dec 2010

@chani - najviac ma štve to, že je to svokrine jediné vnúča, viac ich zrejme ani nebude, teda od svojich dcér sa už nedočká a my neviem či ešte dáke splodíme, aj toto sa nám podarilo neviem akým zázrakom po 4 rokoch , bývame spolu v jednom dome, oni dole, my hore, každý deň je tu, vidí čo potrebujeme, môže sa aj opýtať, ale nie, iba mudrovať tu chodí, že toto jej kúp, tamto jej kúp , alebo sa ma opýta : a nemáášš ? s blbým výrazom na tvári, potom zas malej strká do rúk lyžičky a hrnčeky a všetko čo nájde v kuchyni a vraví pri tom - veď jej netreba hračky, aha ako sa baví s lyžičkou 😠 , juj ale ma niekedy štve, ale už ani mm nič nevravím, lebo posledne bola z toho skoro 3.svetová

miculienka
13. dec 2010

@ellysa - asi tak, my ale veľmi nechodíme preč, tak nám to zatiaľ aj stačí, keď bude väčšia tak zoberiem aj ju do žiliny a nakúpim jej tam, tam je väčší výber, to je na figu bývať ďalej od väčšieho mesta, v týchto malých nič nie je , musíš kúpiť to čo je keď potrebuješ, ešteže je aj internet 🙂

mojalili
13. dec 2010

Fúúúúúú tak dnes ma nic viac nemohlo dozrat, aj to dankove vymyslanie v noci je super oproti touto....BYVAM NA 6. POSCHODI A DNES NEISIEL VYTAH.. 😠 😠 😠 😠 Isla som s LILI zo skolky...:1.krat hore na 7.poschodie, kde bol vytah zaseknuty, ze snad ho pohnem...
2.krat hore s vanickou, Dankom (cca 15kg) na rukach a LILI
3.krát s podvozkom - to ani neratam......To je 300 schodov hore a 300 schodov dole.....nohy sa mi trasu ako mlademu telatu a pluca mi idu roztrhat ako po 100 cigaretach vyfajcenych naraz.......este naobliekana....no dnes nemusim ani cvicit... 😒 😠 😠 😠 😠 😠
Som to ja ale ufrflana, ze?????

ellysa
13. dec 2010

@mojalili no si si riadne pocvičila

miculienka
13. dec 2010

@mojalili - to poteší 😒

tintinka1
13. dec 2010

@anjelicek26 ozaj zabudla som ti napísať, že minule som robila ten koláčik , čo si sem dávala recept a bol fantastický. Robila som ho svokre na narodeniny lebo mala babskú jazdu a hned 4 jej kamarátky pýtali recept. 🙂 Takže supiš 😀

riska
13. dec 2010

@monky1, presne tento recept mam od svokry, rokmi overené a sú fakt dobré 🙂

@miculienka, aj ja od rana robim, teraz som si na chvilu sadla...no vobec to tak nevyzerá 😒

@ellysa, mm už rozpráva o druhom odkedy mala ninka asi 2 mesiace 😲 😎

miculienka
13. dec 2010

@riska - veď to je najhoršie, človek dookola niečo robí a figu po sebe vidí urobenú 😒

anjelicek26
13. dec 2010

@tintinka1 - tak to ma tesi 😵 😵 😵 Ja ho nerobim tak casto, je toho straaasne moc, ale na oslavu je to parada 🙂 Aj u Sasky v skole im velmi chutil 🙂

@mojalili - jejda, vsak to by moje srdce nezvladlo, takuto rozcvicku 😲

@ellysa - a ako robis spenat? Ja sa bojim toho, ze sa nesmie prihrievat. To len na jeden krat? A ked ti to schladne pocas krmenia? Neprihrievas to?

mici111
13. dec 2010

@ellysa
@chani aj my sme mali spenat teraz a tiez mal veelky uspech 😵 ja sa akurat ladujem kolozvarskou kapustou, tak som zvedava, co na to povie mala..jem prvykrat kyslu kapustu odvtedy co kojim..

bealondyn
13. dec 2010

aj u nas by drahy chcel druhe babo rychlo, ze kym bude uplne stary, tak to musime stihnut. 😀 minuly mesiac mal 38.