icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
13. dec 2010

@anjelicek26 no ja som to robila tak, ze som dala varit zemiak a cuketu, ked to bolo take polomakke, tak som tam svihla kusok spenatu - mrazeny listovy - nie ten sekany..lebo cerstvy spenat zohnat sa teraz neda a ak hej, tak to je sklenikovy hnojeny ☹ myslis, ze sa nemoze zohrievat spenat? zrovna dnes som toho spravila viac a zostalo mi este 100ml, tak reku sup do ladnicky a zajtra to ohrejem..??? 😕

mici111
13. dec 2010

@bealondyn Sarin otec ma 37, je to jeho prve dieta, ale zaujem o nu nejavi skoro vobec..tak mu fakt zo srdca prajem, nech mu to docvakne a nech ine deti uz nema, ked si nevie vazit, ze ma anjelika ako je Sari.. a Sara nech sa nanho vykasle, ked bude starsia a bude mat rozum..

bealondyn
13. dec 2010

@mici111 no presne, niektori chlapi su hrozni debili 😠 ale tak dobre ze si ho spoznala, lebo mas Sarinku 😵

miculienka
13. dec 2010

dnešné ráno to vyzeralo takto , kuknite na ten merač plynu - tá kopa snehu na ňom, mm hodinu pratal sneh len spred garáže po bránu - asi 8 m

bealondyn
13. dec 2010

@miculienka kraaaasne ako v rozpravke, ale asi neni nic moc len doma sediet, co? 😕

mici111
13. dec 2010

@miculienka fakt kraaasne 😵 😵 😵

miculienka
13. dec 2010

@bealondyn - keby bolo pekne slniečkovo, tak by bola krásna prechádzka, ale celý deň sneží a sneží , zajtra sa ani nevykopeme

tu už má niekto silvester, búchajú petardy, malá spala, už je hore a plače 😠

miculienka
13. dec 2010

fu, sa mi ju podarilo uhajať naspäť 🙂

anjelicek26
13. dec 2010

@mici111 - no nasla som toto..

Spenat patri k tym druhom zeleniny, ktora obsahuje vysoke mnozstvo dusicnanov. Tie su same o sebe neskodne, ale mozu byt urcitymi bakteriami zmenene z nitratu na nitrit - a ten uz zdraviu skodlivy je. Predovsetkym pre babätka a deti do troch rokov by sme preto nemali ohrievat zeleninu, ktora je bohata na tieto dusicnany (spenat, cvikla, urcite druhy kapusty - napr. kel) Pre dospelych uz tato koncentracia nie je problem, ale aj tak je vhodne uvareny spenat co najrychlejsie schladit a pri prihrievani dbat na to, aby to prebehlo co najrychlejsie.

Ak chceme znizit hladinu dusicnanov v prikrme, je vhodne odstranit zo spenatu vsetky stonky - tie obsahuju najväcsie mnozstvo.

Sorry to prekladam z jednej stranky, tak je to take krkolomne...

julinka2787
13. dec 2010

@mici111 tatiankin otec má 36 a tiež to isté ako ten "tvoj"...len on sa nezaujíma vôbec. absolútne... 😠 no ale vybral si a ja som vďačná aspoň za tú moju malú potvorku. 😀

anjelicek26
13. dec 2010

@miculienka - no drahy bude mat svaly riadne, aj na brusne je take odhadzovanie lopatou super, bude fesi 😅

anjelicek26
13. dec 2010

No baby neblbnite, moj drahy ma 49 a teda nejakeho poskrabka o par rokov teda este planujeme...

miculienka
13. dec 2010

@anjelicek26 🙂 , tak to by sa aj ne zišlo zalopatovať na to moje popôrodné pupkaté brucho 😀
@anjelicek26 - môj má 38, teraz sa nám podarilo prvé a on pri malej mladne, správa sa ako malý , takže na ďalšie dieťa máme časúú a časúúúú kým dospeje môj chlap 😀

deniskateniska
13. dec 2010

no to si moj chlap vravi ze je stary a ma 28 😀 😀 😀

a romanko je ako sto certov, nevladzeeeeeeeeeeem, stale mrnka reve, nich ho nebavi... 😠

bealondyn
13. dec 2010

@anjelicek26 no ved ja neblbnem, to on vyhlasil, ze uz bude coskoro na dalsie babatko stary 😀 ...nedostatok spanku a tak 😀

desmodka
13. dec 2010

baby kolko trvalo kym sa vam deturence rozjedli??? lebo my sme pred tyzdnom zacali s prikrmami a teda bieda... nechce to,,, mrkvicku max 2 lyzicky potom zatne usta a konec.. pridala som mu zemiacik a to iste.. skusala som mu to davat s MM, s vodou, s vyvarom a nic nema uspech a ma to rozmix. na kasicku

@mojalili my sme na tom so spankom podobne.. skor ako o 23:30 spat nejde s o 7:30 je hore a kazdu hodinu sa budi na ceckanie.. nas rekord je16 krat 😠 .. nepomaha ani ked je pri mne ani v postielke.. ani vecerna kasicka nezabrala.. ani klamanie cajikom!vodickou v noci...a cez den naspi dokopy 4 hodiny, ale musime byt vonku, doma spat nechce (max 30 min.) a zaspava iba na prsku, inak sa jeduje
ale vies co ma tesi 😀 nadpriemerne inteligentne deti spia malo 😀 😀 😀

bealondyn
13. dec 2010

@deniskateniska aj moja je dnes umrncana hrozne a ocka si sucha o 106, ale spinkat nechce, ani v postielke ani v kociku. 🙄

anjelicek26
13. dec 2010

@deniskateniska - mne Max teraz zalomil, sice to bude len pol hodina, ale aj tak, chvila kludu..

@miculienka - chlapi nedospeju, to je mytus. Oni su cely zivot prerastene deti 😅 Spominala som, ze chce malemu kupit obrovsku carrera drahu a vystavat na to podkrovie? No urcite, ze malemu 🙄 😅

anjelicek26
13. dec 2010

@bealondyn - drahy spi v inej spalni, takze nejake nocne budenie ho nezatazuje 😝 No a moj drahy tvrdil uz pri Saske, ze je moc stary... pri Maxovi to iste... no ale teraz je tak namotany na toho svojho synacika, ze by hned kyvol na dalsie. Ale tak zasa, treba mat rozum 😅 Aj ked miesta a peniazkov je dost... ale deti potrebuju aj nas, ze ano... a pri celom dni v praci sa este venovat viac ako dvom detom fakt neda...

mici111
13. dec 2010

@desmodka na tej jednej fotke to vyzera, ako keby Kubik uz chodil??? 😕 😕 😕

desmodka
13. dec 2010

@mici111 nie nie nie kubo este nechodi, to ma len take krive nohy do O 😀

miculienka
13. dec 2010

@anjelicek26 😀 😀 sa dobre pohrá aj on , môj sníval kým som bola tehu, že ak to bude chlapec, tak bude kupovať vláčikovú dráhu a lietadielko na ovládanie - no jeho nesplnené sny o hračkách 😀

bealondyn
13. dec 2010

haha moj chce kupit playstation alebo nintendo wii alebo nieco podobne, ze ved pre malu a my jej to zatial odskusame, kym dorastie! 😀

bealondyn
13. dec 2010

@desmodka maly je podareny, hlavne ako snehuliacik 😵 no a prikrmy od deviatich k piatim, ked sme zacali, jedla krasne, aj 120ml, teraz je to tusim len horsie a horsie, dnes nic, pery zovrete a hotovo. 🙄 teda co sa tyka zeleninky, ale kasu vecer papka super.

miculienka
13. dec 2010

@bealondyn - he he, dnes aj moja štrajkovala, asi sa tí drobci dohodli , len mi na tom mrnčala a nie a nie jesť, ale výživky hruškovej si potom troška dala, tak aspoň niečo, zapila mojim mliekom, teraz spinká, dúfam, že sa aspoň vykakušá z toho, lebo len bobkuje 😖

ellysa
13. dec 2010

@anjelicek26 robila som v parnom hrnci spolu so zemiakom a nevedela som, že sa nesmie prihrievať, takže som prihriala 😅

evio
13. dec 2010

baby ste toho popisali.... 😀 no ked sa bavite o vasich tak moj ma 33 a vobec nechce druhe a to ja by som este chcela,no uvidime casom
Bola som u doki a ona mi vravela ze mrkva je velky alergen ze by sa nemala davat detickam tak ma sprdla ze nemam davat ,a teraz vidim ze ste sa o tom bavili aj vy a hlavne ze co som citala clanky tak skoro vsade sa pise zacat mrkvickou,tak ja uz fakt neviem komu verit ked kazdy si pise co chce. A este mi doki vravela ze mam malemu varit sosovicku a fazulku a to som si zase myslela ze az do roku by som to nemala davat no clovek sa toho dozvie....

miichaela
13. dec 2010

Ahojte baby...
už dávate drobcom aj piškótky či ešte nie a od koľkých mesiacov sa vlasne majú dávat
inak mi tiež cez den spime len po pol hodkách takže dokopy niekdy len 3 hodky..najlepšie malý spi na balkone jeho rekord 2,5 hodiny..inak vonku na prechádzke v kočíku iba pol...dnes je tiež strašne mrzutý neviem čím to bude asi počasím 🙂

bzucinka2
13. dec 2010

@desmodka jeje ake krasne fotecky a ta s tym salikom je bohovska 🙂

no moj ma 40 a toto ne jeho tretie a v pohode, vobec netvrdi, ze je stary, so starsim sa pohra, stavaju garaze, mensieho uspi, okupe , prebali venuje sa mu kym mam ja robotu alebo si potrebujem zdriemnut 🙂

a inak som sa docitala ze na zubky je velmi perfektna klincekova silica z www.hanus.sk vraj len jedina kvapka robi zazraky, neviete nieco blizsie o tom? 😉

nam sa tlacia horne dvojky, bude ako upirca male, aj hnacky ma z toho s tiez niekedy reve ako tur ☹

monky1
13. dec 2010

@miichaela ahoj, niekto pisal, ze uz dava, ale tak obsahuju vajicko, tak ja radsej neponahlam 😉