Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ellysa - ja cakam na zlavy teraz cez vianoce by hm-ko malo mat 50% off a po novom roku by mal mat next 75% dolu, tak snad dovtedy vydrzim s tym, co mame a potom pojdem nakupit... aj ked bodynka musim uz teraz, je mu male, totalne, a vsetko 😖
@anjelicek26 ja som prave nasmu psovi capla po riti papucov, lebo len co pride vytah tak brese a mala spi v chodbe 🙂
inak baby tú knižku majú u nás za 19 EUR a pes za 24 EUR, no len po nemecky, ale by som chcela vedieť prečo si naši obchodníci tak nehorázne nahadzujú 😠
@miculienka u nas je to zase naopak, my skoro nic nekupuje, kupuje cela rodina 🙂 mys muzom tak max plienky, obrusky a krem na ritku 🙂 strasne vela sme usetrili. ja som dakedy normalne prestastna, ze mozem aj ja obcas daco kupit 🙂
@ellysa
@anjelicek26 - no, tak aspoň ste ma ukľudnili, že aj u vás je to tak , no čo už, teraz som len strašne zvedavá, či dačo malá dostane od babky na Ježiška , alebo ju len oslintá ako každý deň 😝
@takyna - ďakujem, kuknem, lebo tuho nad tým uvažujem, kukala som u nás v meste, ale mali iné hovoriace knižky - no v češtine 🙄 - akože načo
@anjelicek26 ja tiež čakám na výpredaje, ale už som potrebovala také veci na doma, bo ako lozí a papá je všetko špinavé a ja nie som ochotná zotierať dlážky dva krát denne, teraz to robím 3x do týždňa a aj tak je stále prach, také lepšie vecičky jej kúpim potom vo výpredajoch, musím aj ja potom kukať to h&m ja sa chystám potom do mothercare,a v AT chodím rada do st.Oliver a Sanetta
A ako ste robili spenat?, aj ja by som chcela jej pripravit zajtra
@miculienka tak to ano, mna ked sa niekto pytal co mu kupit a on uz aj vsetko vlastmne mal, tak som hovorila plienky, kedze sme mali spotrebu aj 8-10 denne 🙂
no ja budem musieť nahovoriť mm aby sme zašli do žiliny na výpredaje, tu u nás máme len tesco ☹ a samé čiňáky 🙄 , v tescu ešte človek nakúpi niečo ale u číňaka ništ
@chani ano so zemiakom a tam by sa aj žltok veľmi hodil
@miculienka v tecu sú tie vecičky pekné ale také na doma na zodratie, vidno na nich časté pranie, ale fakt vďačná značka za málo peňazí
@chani - najviac ma štve to, že je to svokrine jediné vnúča, viac ich zrejme ani nebude, teda od svojich dcér sa už nedočká a my neviem či ešte dáke splodíme, aj toto sa nám podarilo neviem akým zázrakom po 4 rokoch , bývame spolu v jednom dome, oni dole, my hore, každý deň je tu, vidí čo potrebujeme, môže sa aj opýtať, ale nie, iba mudrovať tu chodí, že toto jej kúp, tamto jej kúp , alebo sa ma opýta : a nemáášš ? s blbým výrazom na tvári, potom zas malej strká do rúk lyžičky a hrnčeky a všetko čo nájde v kuchyni a vraví pri tom - veď jej netreba hračky, aha ako sa baví s lyžičkou 😠 , juj ale ma niekedy štve, ale už ani mm nič nevravím, lebo posledne bola z toho skoro 3.svetová
@ellysa - asi tak, my ale veľmi nechodíme preč, tak nám to zatiaľ aj stačí, keď bude väčšia tak zoberiem aj ju do žiliny a nakúpim jej tam, tam je väčší výber, to je na figu bývať ďalej od väčšieho mesta, v týchto malých nič nie je , musíš kúpiť to čo je keď potrebuješ, ešteže je aj internet 🙂
Fúúúúúú tak dnes ma nic viac nemohlo dozrat, aj to dankove vymyslanie v noci je super oproti touto....BYVAM NA 6. POSCHODI A DNES NEISIEL VYTAH.. 😠 😠 😠 😠 Isla som s LILI zo skolky...:1.krat hore na 7.poschodie, kde bol vytah zaseknuty, ze snad ho pohnem...
2.krat hore s vanickou, Dankom (cca 15kg) na rukach a LILI
3.krát s podvozkom - to ani neratam......To je 300 schodov hore a 300 schodov dole.....nohy sa mi trasu ako mlademu telatu a pluca mi idu roztrhat ako po 100 cigaretach vyfajcenych naraz.......este naobliekana....no dnes nemusim ani cvicit... 😒 😠 😠 😠 😠 😠
Som to ja ale ufrflana, ze?????
@mojalili - to poteší 😒
@anjelicek26 ozaj zabudla som ti napísať, že minule som robila ten koláčik , čo si sem dávala recept a bol fantastický. Robila som ho svokre na narodeniny lebo mala babskú jazdu a hned 4 jej kamarátky pýtali recept. 🙂 Takže supiš 😀
@monky1, presne tento recept mam od svokry, rokmi overené a sú fakt dobré 🙂
@miculienka, aj ja od rana robim, teraz som si na chvilu sadla...no vobec to tak nevyzerá 😒
@ellysa, mm už rozpráva o druhom odkedy mala ninka asi 2 mesiace 😲 😎
@riska - veď to je najhoršie, človek dookola niečo robí a figu po sebe vidí urobenú 😒
@tintinka1 - tak to ma tesi 😵 😵 😵 Ja ho nerobim tak casto, je toho straaasne moc, ale na oslavu je to parada 🙂 Aj u Sasky v skole im velmi chutil 🙂
@mojalili - jejda, vsak to by moje srdce nezvladlo, takuto rozcvicku 😲
@ellysa - a ako robis spenat? Ja sa bojim toho, ze sa nesmie prihrievat. To len na jeden krat? A ked ti to schladne pocas krmenia? Neprihrievas to?
aj u nas by drahy chcel druhe babo rychlo, ze kym bude uplne stary, tak to musime stihnut. 😀 minuly mesiac mal 38.

tak dnes zbastil 110 ml - mrkva zemiak petrzlen, a este pytal ale uz nebolo, tak sup na prsko a prvy krat nebola ani mini kvapka na podbradnicku 🙂
dnes mi doslo uz aj rozhodnutie k rodicovskemu, manzel uz mal paranoje ze ma urcite oondia aby nedali 256 evry, tak ma terz dusu v peri 🙂