Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@niga - neblazni, ved Max ma o tri tyzdne viac a naucil sa to vcera 😅 😅 😅
@zojec - ja som to skusala, ale mne to pri prani zliezlo, najneskor pri druhom prani to zacalo sa supat dolu, takze na nic... ale vyskusaj, mozno som mala len blbe fixky... Protismykove ponozky kupis takmer za cenu normalnych ponoziek, takze to asi riesit nebudem a tie navleky na kolienka urcite kupim...
@niga - no dam vediet, ake su tie topanocky, dnes ich posielali, tak v piatok ked dojdeme snad uz na mna budu cakat. Hlavne vyzeraju teplucko a v nemecku je teraz snehuuu, ja dufam, ze vobec pristaneme a dostaneme sa cez dialnicu domov, zatial to nevyzera nejako uzasne 🙄
@niga pijem 2 denne 😀 - rano Ricore, je viac obilninova ako kofeinova a poobede Bezkofeinovu Popradsku http://www.popradskakava.sk/kava/rada/mlete-kav...
musim, lebo by som steny lizala - ja kavu milujem, tak aspon takato nahrada
@anjelicek26 no o setrenie nejde.. ved by to urcite nevyslo lacnejsie.. ale bol by to original 😉
@niga JA kojim a pijem normalne kavu, niekedy aj 2, ale jedna je bez kofeinu a slaba Nescafe ma bez kofeinu
@monky1 ANi mi nehovor. NApecene, ale kedze som ich robila prvykrat, tak prvy plech su skor velke kravy a ked som ich vyberala z plechu, tak sa mi rozpolili - asi malo upecene.....druhy plech su mensie a viac upecene a lepsie. Takze zajtra urobim este jednu varku a ta snad bude lepsia...inak cesto je super, jemne, krehke...
V Lidli som nedavno kupila teflonovu podlozku na plech, taky akoby igelit....a je to super, nemastim, neprilepi sa...parada... 😉
@anjelicek26 kalamity su teraz poriadne, ale myslim, ze este letiska nezatvarali. Aj ked, aj meskanie by bolo na porazenie. Hlavne, aby ste v zdravi prisli do svojho cerveneho domceka 🙂
@anjelicek26 A v tychto topankach mozu aj deti chodit? Pytam sa, ako keby som mala doma prebornika v pohybe 😀
@niga - na prve kroky bude mat normalne topanocky, ale na take tahanie do stoja je to akurat, aby sa mu nesmykalo.
No a letisko snad nezavru, alebo dialnicu, si to s dvoma detmi ani nechcem predstavovat. Uz aby bola ta cesta za nami. Sa straaaasne tesim domov 😵
@niga, krááásna fotka 🙂
@zojec, to nie je muf, ale mufisko 😀 tam sa aj nejaká flasa pre teba vojde, šiikulka 😉
@ellysa, a ja som čakala, že oliv zdvihne telefon a niečo povie, a ty si to normalne stopla 😖 😀 inak koláčiky napečené, mne chutia, som zvedava, čo na to mm
@bealondyn, chripka? 😔 tak prajeme skoré uzdravenie, nech je tá potvora od vas rýchlo preč
ahojte maminy som tu dlho nebola sme mali zápal priedušiek...tak 3 týždne sme sa liečili...
baby mam taký problém je možné aby mi vadilo ked niekto iný malu berie na ruky? napr u svokry dojdeme a uz ruky hopii...idem z koze vyletiet este nie sme ani vyzlecené.....a take milacik takým hlaskom neviem je to normalne alebo co to znamena?
@niga malinky ako sa krasne usmieva 🙂 a ja pijem normalnu kavu kazde rano, uz dobre 3 mesiace, bez toho by sa mi ani oci asi nerozlepili. 😀 malu to vobec neovplyvnilo, spava 3x po polhodke cez den a netvari sa, ze by to isla zmenit. ani teraz ked je chorucka nepotrebuje dlhsie spat. 🙄
@bealondyn Zeby som aj ja tu kavu skusila. Nemam pocit, ze by mu nieco v mlieku vadilo, vsetko jem, nikdy ho brusko nebolelo, 2xsom mala zapal prsnika so 40st. horuckami - pil, v nedelu som si dala 30 drepov, vcera svalovica taka, ze som videla hviezdicky - pil. Ked vsetko urobim, dam si odmenu, ale zatial som dost za lenivca 😉
@riska dakujeme
@sportpark zapal priedusiek? joj chudatko malinke, take drobatka a uz musia s bacilmi bojovat. 😔 co sa tyka brania na ruky, mne to absolutne nevadi, rodina alebo kamosky ju beru na ruky kolko chcu, ona sa na nich skeri, takze evidentne jej spolocnost nevadi. ked bola mensia tak plackala, ale zvykla si, nechcem aby bola naviazana len na mna a bala sa inych clenov rodiny alebo kamaratok. ale kazda sme ina, podla mna su tie tvoje pocity normalne...urcite ti tu viac bab napise, ze to prezivaju rovnako. mne hrozne vadi, ked niekto cudzi na ulici zacne na malu vypravat a skerit sa a komentovat, to neznasam. 😖
@riska no nezdvihne ja jej vždy ukazujem ako ho má zdvihnúť, ale ona ho len obžúva, som rada, že koláčiky chutia, ja som ich už schovala a môjmu nepoviem kde
@sportpark no hlavne, že ste zdarví, čo ja viem, mne tiež niekedy vadí keď ju svokrovci berú, ale to hlavne, keď ide svokruška z balkoóna z cigaretky a ani si ruky neumyje a oblizuje ju, alebo keď malá plače lebo sa bojí a mužova macocha ju aj tak nadŕda, že no veď nech si poreve, vtedy sa aj mne nožík vo vrecku otvára ale inak som rada, že ju chvíľu nemám na rukách ja
bealodyn dakujem....hej bojovali sme ale uz je dobre..... dakujem za tvoj nazor.....asi su tam hormony este podla mna.....dufam ze to prejde.......
@niga http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3117 nech sa páči
@mojalili jaj, tak to mi je luto ... ja ich robim teraz - prvy plech uz mam, uz len upiect, ale asi upeciem a pockam, ci aj moje nebudu velke kravy 😀 😀 😀 😀 , nech v aspon druhy plech je ok ... uz som zabudla, ake velke som robila
ale ja mam radsej take silnejsie, ako tenke spagetky
ale tesi ma, ze cesto chuti, lebo nam velmi 😵 😵 😵 😵
ellysa asi mate pravdu.....musi to prejst..inak mam svokru skvelu.....len toto mi vadi mam jej to povedat?
@sportpark ani mne to nevadi.. chvalabohu.. tiez sa tesim ze ju aspon chvilu nemam na rukach ja.. 🙂 ale tiez nemam rada ked na nu rozpravaju nezrozumitelne a nedajboze ked je niekto nafajceny.. mna isiel slak trafit v porodnici, ked mi ufajcena sestricka doniesla malu... 😠 😠 😠 a to som byvaly fajciar
@bealondyn - mne Max nevie aj 6 hodin spat - a staci cappucino. Neviem, co by robil po kave 🙄

@zojec mne tiež nejak tak ako
@ameanda ja by som sa len divila, že ako sa tam tie nity dávajú a stroj na šitie som ešte naživo v akcii nevidela 😀 , mala by si si začať privyrábať 😉