Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@monky1
@anjelicek26 baby, ja len kojim a kavu pijem normalne..tak max. dve denne..to sa nemoze???
ahojte dnes sme boli u doktorky a moj chrobacik má angínu chudatenko moje male.
@majuto chudatenko Tomasko, tak nech je rychlo zdravucky, my bojujeme s chripkou. ☹
@mici111 moze sa kava, neboj, ak by to Sarinke vadilo, uz by si na to prisla...ved spava dobre nie? 😉 a ty si sa tusim pytala na tie teplaciky, ja malej davam na doma, sice sa jej to tiez stale vyhrna, ale zatial nelozi, tak nevadi a jedny ma take volnejsie, co sa vyhrnaju extremne, tak cez tie jej natiahnem ponozticky cez spodok. sice to nevyzera najlepsie, ale ved ju nikto nevidi. 😀
@bealondyn - my nosime leginsy, tazko a zhanaju v chalanskych farbach, ale aspon sa nikde neroluju a pana netlacia na pupku. Ale vo velkosti 74 som este neobjavila a tie nase nam zacinaju byt hodne male :(
@monky1 @anjelicek26
fuuu, tak sa zacinam vopred obavat tej separacnej uzkosti
s malym sme stale doma sami
drahy pride z prace a to uz spi a rano ho vidi 5 min
akurat nam ostavaju vikendy, ale aj to je niekedy o nicom
a mam pocit, ze u nas to uz zacalo, niekedy vazne nemozem ani na vecko zbehnut, co maly spusti, len co sa od neho otocim
@mici111 ja mam take teplaky z HaM, a teda tie nemaju sancu sa vyhrnat.. take su uzucke.. ledva ju do nich natrepem v latkovkach.. 😀 no a inak mava vzdy navleky na nozkach.. mne pancusky nejak vadia.. asi preto ze ja ich neznasam... kupila som aj take tie klasicke bavlnene na traky zo 100%bavlny .. ako sme este my nosili, ale su jej este velke.. ale snad do nich dorasite este v zime.. ich chcem davat na doma na smochtanie 😉 ale celkom sme si zvykli na navleky a teplaciky.. alebo len navleky..
@zojec - aj my ich mame z HM-ka... ale v 74-ke som ich uz nevidela. Ty si nasla? Maju aj pre chlapcekov? Online shop je uplne vybrakovany, tak nemam ako pozriet, vobec ich tam uz nemaju... a do obchodu v predvianocnom natresku kvoli leginsom nepojdem...
@ameanda - separacna uzkost je blbe obdobie. Na jednej strane je to pekne, ze nas tak lubia... na druhe... ako pijavice, odijdes o dva metre za roh a uz reeeeev, kde je mama. A trva to dlho 🙄
@anjelicek26
no presne, si ma nepotesila, ze do 1.5 roka
sa zblaznim... alebo budem odratavat dni do konca 🙂
@ameanda - mozes mat deculo, co to za 1-2 mesiace prekona, ale teda, na to, aka je Saska dnes samostatna a vsade hr, teda s nou som si to uzila dokonale. Nikto nesmel nic, ani krmit, ani obliekat, ani na ruky, proste NIC, len mama, inak bol rev a slzy. Ako pijavica. Az mi to bolo niekedy neprijemne a drahy z toho nestastny, ze ho snad nelubi ci co. Preslo to vlastne zo dna na den.
@anjelicek26 ja ich mam vo velkosti 74, aspon tak pisu, ale nosi ich uz dost dlho.. to su take s vreckami... mala ich dostala ked sa narodila.. tak uz to bude asi taky starsi model.. ale videla som ich uz aj v hnedom.. 😉 neviem ci ich dobre vidno na fotke..
baby ja som malej objednala tieto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9974804&tab=4 píšu síce 80tky ale v popise je že od 6.-12m
@zojec - ja som myslela take, pruhovane, skusim najst nejaku foto..
No tu ich ma v bielej a mensie, inu fotku neviem najst ..
@anjelicek26 ty myslíš asi tieto nie? myslím tie sivé na druhom obrázku, oliv ich má tiež a urite ich majú až do 86 asi v 4 farbách, neutrálnych, myslím, že bielo-modré, zelené, bielo-sivé, bielo-červené a bielo-hnedé http://shop.hm.com/at/shoppingwindow?dept=BARN_...
@ellysa hej cisto bavlnene, take teplejsie a fajne pevne.. nevytahuju sa 😉 ani nevysuvaju hore.. no mozno tvojej pri sliedeni by sa mozno vyhranali 🙂 ale nie je to nic tragicke 😀 potom mame ste take 2 fajne velurove teplaciky z nextu.. tiez 74ky, ale o chvilu jej budu male ☹ hore v pohode oblecie 68 a rukavy su dlhe, ale na nozky potrebuje dlhsie..

@chani - krasne papate 🙂
@julinka2787 - som rada, ze mate zdrave klbiky 🙂 Nam ich len prehmatali, ziadne sono nam nikto nerobil...
@niga - Max pekne pribera, urcite nemusis prikrmovat... nas Max to pribrzdil, ale pribera, tak ani neriesim, ze papa malo... len 70 g prikrmu 2-3x za den... ale tak staci mu... dnes rano mal 8400g... na 2.5 kg babo co byval je to slusne myslim.