icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

anjelicek26
15. dec 2010

@chani - krasne papate 🙂

@julinka2787 - som rada, ze mate zdrave klbiky 🙂 Nam ich len prehmatali, ziadne sono nam nikto nerobil...

@niga - Max pekne pribera, urcite nemusis prikrmovat... nas Max to pribrzdil, ale pribera, tak ani neriesim, ze papa malo... len 70 g prikrmu 2-3x za den... ale tak staci mu... dnes rano mal 8400g... na 2.5 kg babo co byval je to slusne myslim.

mojalili
15. dec 2010

@monky1 GRATULUJEM K ROZKOM.. 😉 😉 😉 😉 😉

monky1
15. dec 2010

@mojalili dakujem, su utesene 😵 😵 😵

ellysa
15. dec 2010

@chani 😀 Peťko videl na stretku naše veľké baby, tak ich chce dobehnúť 😀 😀 😀 , krásne

mici111
15. dec 2010

@monky1
@anjelicek26 baby, ja len kojim a kavu pijem normalne..tak max. dve denne..to sa nemoze???

majuto
15. dec 2010

ahojte dnes sme boli u doktorky a moj chrobacik má angínu chudatenko moje male.

ellysa
15. dec 2010

@majuto jaj chudáčik, nech sa vám skoro polepší ☹

bealondyn
15. dec 2010

@majuto chudatenko Tomasko, tak nech je rychlo zdravucky, my bojujeme s chripkou. ☹

@mici111 moze sa kava, neboj, ak by to Sarinke vadilo, uz by si na to prisla...ved spava dobre nie? 😉 a ty si sa tusim pytala na tie teplaciky, ja malej davam na doma, sice sa jej to tiez stale vyhrna, ale zatial nelozi, tak nevadi a jedny ma take volnejsie, co sa vyhrnaju extremne, tak cez tie jej natiahnem ponozticky cez spodok. sice to nevyzera najlepsie, ale ved ju nikto nevidi. 😀

ellysa
15. dec 2010

@bealondyn najlepšie sú tepláčky s patenom dole alebo elasťáčiky, my teraz nosíme len pančušky doma, preto chcem tie návleky na nôžky

mici111
15. dec 2010

jooj baby , dnes bolo dobre, sme boli na navsteve u @lenocka84 , dietky sa nam zahrali, nakupili sme nejake hracky na vianoce, dali kafco, pokvakali, boli na prechadzke..🙂 a teraz som mrrrrtva..

anjelicek26
15. dec 2010

@mici111 - no kofein prechadza normalne do mlieka, tak preto by sa nemalo, alebo len slabucku. Ja to na malom okamzite vidim, aj slabulinke cappuccino, nevie spat... niektorym detom to nerobi nic. Takze zalezi na tom, ci na malej pozorujes nejaku reakciu, ci nie...

@majuto - chudatenko malinke ☹

mici111
15. dec 2010

@bealondyn
@ellysa no ja som skusala aj teplacky s patentom a furt sa vyhrnaju..ale fakt su najlepsie pancusky..alebo davam take polodupacky, ze na gumku a dole to ma cele nozky..

anjelicek26
15. dec 2010

@bealondyn - my nosime leginsy, tazko a zhanaju v chalanskych farbach, ale aspon sa nikde neroluju a pana netlacia na pupku. Ale vo velkosti 74 som este neobjavila a tie nase nam zacinaju byt hodne male :(

ameanda
15. dec 2010

@monky1 @mojalili
tak aj ja som konecne trochu napiekla
medovniky, take skoricove hviezdicky a tvarohove valceky
ale tie posledne su na zjedenie co najskor, chutia skvele, vyzeraju hrozne, urcite nie na stol

ameanda
15. dec 2010

@monky1 @anjelicek26
fuuu, tak sa zacinam vopred obavat tej separacnej uzkosti
s malym sme stale doma sami
drahy pride z prace a to uz spi a rano ho vidi 5 min
akurat nam ostavaju vikendy, ale aj to je niekedy o nicom
a mam pocit, ze u nas to uz zacalo, niekedy vazne nemozem ani na vecko zbehnut, co maly spusti, len co sa od neho otocim

zojec
15. dec 2010

@mici111 ja mam take teplaky z HaM, a teda tie nemaju sancu sa vyhrnat.. take su uzucke.. ledva ju do nich natrepem v latkovkach.. 😀 no a inak mava vzdy navleky na nozkach.. mne pancusky nejak vadia.. asi preto ze ja ich neznasam... kupila som aj take tie klasicke bavlnene na traky zo 100%bavlny .. ako sme este my nosili, ale su jej este velke.. ale snad do nich dorasite este v zime.. ich chcem davat na doma na smochtanie 😉 ale celkom sme si zvykli na navleky a teplaciky.. alebo len navleky..

zojec
15. dec 2010

@ameanda aj moja je na mna nafixovana poriadne.. dnes aj velmi zle zaspavala.. nakoniec som ju uspala na rukach.. co u nas nebyva zvykom.. hodinu a pol sme sa uspavali ☹ dufam, ze aspon bude spat poriadne.. 😉

anjelicek26
15. dec 2010

@zojec - aj my ich mame z HM-ka... ale v 74-ke som ich uz nevidela. Ty si nasla? Maju aj pre chlapcekov? Online shop je uplne vybrakovany, tak nemam ako pozriet, vobec ich tam uz nemaju... a do obchodu v predvianocnom natresku kvoli leginsom nepojdem...

@ameanda - separacna uzkost je blbe obdobie. Na jednej strane je to pekne, ze nas tak lubia... na druhe... ako pijavice, odijdes o dva metre za roh a uz reeeeev, kde je mama. A trva to dlho 🙄

ameanda
15. dec 2010

@zojec
my sme mali dnes vyborny spanok pocas dna, tak sa obavam noci
ale zaspal tak do 20 min...

ameanda
15. dec 2010

@anjelicek26
no presne, si ma nepotesila, ze do 1.5 roka
sa zblaznim... alebo budem odratavat dni do konca 🙂

anjelicek26
15. dec 2010

@ameanda - mozes mat deculo, co to za 1-2 mesiace prekona, ale teda, na to, aka je Saska dnes samostatna a vsade hr, teda s nou som si to uzila dokonale. Nikto nesmel nic, ani krmit, ani obliekat, ani na ruky, proste NIC, len mama, inak bol rev a slzy. Ako pijavica. Az mi to bolo niekedy neprijemne a drahy z toho nestastny, ze ho snad nelubi ci co. Preslo to vlastne zo dna na den.

zojec
15. dec 2010

@anjelicek26 ja ich mam vo velkosti 74, aspon tak pisu, ale nosi ich uz dost dlho.. to su take s vreckami... mala ich dostala ked sa narodila.. tak uz to bude asi taky starsi model.. ale videla som ich uz aj v hnedom.. 😉 neviem ci ich dobre vidno na fotke..

ellysa
15. dec 2010

baby ja som malej objednala tieto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9974804&tab=4 píšu síce 80tky ale v popise je že od 6.-12m

anjelicek26
15. dec 2010

@zojec - ja som myslela take, pruhovane, skusim najst nejaku foto..

No tu ich ma v bielej a mensie, inu fotku neviem najst ..

ellysa
15. dec 2010

@zojec to sú z biobavlny nie? majú ich v akej farbe chceš, stoja okolo 5 EUR, naša mala červené, tie už sú zbalené a teraz som jej kúpila fialové

zojec
15. dec 2010

@ellysa presne na tieto som citala recenzie, ze nie su bohvieco.. :( ze sama umelina.. tak potom ked pridu daj vediet, lebo tiez som po nich kukala.. ale ta umelina ma odradila.. ja som chcela tie levikove k papuckam.. 😀

ellysa
15. dec 2010

@anjelicek26 ty myslíš asi tieto nie? myslím tie sivé na druhom obrázku, oliv ich má tiež a urite ich majú až do 86 asi v 4 farbách, neutrálnych, myslím, že bielo-modré, zelené, bielo-sivé, bielo-červené a bielo-hnedé http://shop.hm.com/at/shoppingwindow?dept=BARN_...

zojec
15. dec 2010

@ellysa hej cisto bavlnene, take teplejsie a fajne pevne.. nevytahuju sa 😉 ani nevysuvaju hore.. no mozno tvojej pri sliedeni by sa mozno vyhranali 🙂 ale nie je to nic tragicke 😀 potom mame ste take 2 fajne velurove teplaciky z nextu.. tiez 74ky, ale o chvilu jej budu male ☹ hore v pohode oblecie 68 a rukavy su dlhe, ale na nozky potrebuje dlhsie..

anjelicek26
15. dec 2010

Este tak foto pridat ze ano

ellysa
15. dec 2010

@zojec no dám vedieť, som len jedny objednala, tak sa uvidí

zojec
15. dec 2010

@ellysa presne tie su to , take sede na obrazku za 4,95 😉