icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

anjelicek26
15. dec 2010

@ellysa - teraz ich nemaju, ja som ich v tej väcsej velkosti kupila, ked sme boli v BA na dovci... a nenapadlo ma kupit hned aj 74-ku... tak teraz lamentujem nad tym...

ellysa
15. dec 2010

@zojec no ako hovorím máme, ale nám sa vyhŕňajú aj tie 😀 , ale sú super, ešte ich isto kúpim aj v inej farbe

anjelicek26
15. dec 2010

Inak som teraz objednala kopuuu veci z C&A, maju fakt peknu novu kolekciu, hlavne pre chlapcekov 😵 😵

ellysa
15. dec 2010

@anjelicek26 no v BA mali keď som bola zo všetkých farieb 😒

zojec
15. dec 2010

@anjelicek26 no vyzeraju ze by to mohli byt oni, ale nevidim ci maju vrecka.. ak maju vrecka, su take pevne a snurku v pase, tak su to oni 😉

ellysa
15. dec 2010

@zojec áno áno, sú, majú ich asi v každej farbe a k tomu aj biobavlnen bodynká, tie kupujem rada, perem dookola a vypadajú dobre a sú za dobrú cenu

zojec
15. dec 2010

ja som inak vcera triedila vsetky veci, a zistila som, ze moja mala preskocila velkost 62.. niektore veci nemala oblecene ani raz.. vsetko suce som zbalila a zaniesla k susede, pred mesiacom sa jej narodilo dievcatko 😀
@ellysa tak vam fakt len tie navleky.. 😉

zojec
15. dec 2010

@ellysa no skoda ze tu nablizku nemame HaM, tu v podstate nemame ziaden poriadny obchod pre deti.. len take male obchodiky, kde si vsetko musis pytat a potom ked pozreis znacku, tak made in poland a za body chcu 8€, no os... t ich 😠 potom ked sa nahodou dostanem do nejakeho obchodu tak sa neviem odtrhnut.. 🙂 alebo si davam kupovat veci kamoske..

anjelicek26
15. dec 2010

@ellysa - tiez si myslim, pancusky a navleky... ak by si dala pancusky, gatuse a navleky, tak sa jej bude pod tym potit nozicka.

Mna caka doma balik z HM-ka z prvych online vypredajov a aj z C&A, tak budem rozbalovat ako mala, ked dojdem. Pre maleho aj pre Sasku... len ma tak napada, ze som mohla objednat nieco aj sebe 😝

anjelicek26
15. dec 2010

@zojec - no HM-ko zacina vypredaje v obchode od 30.12. a 15.7. väcsinou, tak si sprav vyletik 😉

zojec
15. dec 2010

@ellysa
@anjelicek26 pancusky a navleky nie dobry napad.. to ta aj sibne pri prebalovani to stale davat dole a hore.. 🙂 staci navleky a teplaky.. 😉 stiahnes teplaky a mozes prebalovat... 😉

zojec
15. dec 2010

@anjelicek26 ak nas tu nezasnezi a nepomrzneme (do rana ma byt -20) , tak si veru aj spravim niekam.. 😀

anjelicek26
15. dec 2010

@zojec - to vazne? No tak ja mam fakt lenivca, ponozky aj pancusky su na nom cely den, nic s nimi nerobi 😅

zojec
15. dec 2010

@anjelicek26 moja sa povyzuva a postahuje aj navleky aj ponozky, ked ju necham vetrat... .uprednostnuje cuckat neobute palce na nohach 😀 ale ja som leniva tie pancuchy davat furt dole pri prebalovani.. ale je fakt, ze ja prebalujem urcite castejsie kedze latkujeme.. a okrem toho aj kakame do nocnika, by som nestihala vyzliekat.. 🙂 dnes som ju skoro nevysukala z tych HM teplakov.. 😀

chani
15. dec 2010

@anjelicek26 aj Petko ma tieto aj biele aj pruzkovane 62 vel a stale su mu dobre ako jedine z tejto velkosti, ale tak on je tintitko 🙂

ameanda
15. dec 2010

baby, nemate poruke ten link, co davala bealondyn ako ma vyzerat detske kako?
dakujem

ameanda
15. dec 2010

@bealondyn
jeej, dakujem 🙂
ja stale menim pc a linky ukladam kade tade a potom neviem najst 😒
a drzte sa s Isabellou, nech je co najskor zdravucka

anjelicek26
15. dec 2010

Baby mne Max furt spi, normalne sa o jedenastej budi papat, no som zvedava... som zapatrosila odsavacku, tak som musela manualne odsavat mlieko, no to je blbeee 🙄 Odstriekavala som pol hodinu, kym som nejakych 150 odstriekala... sli mi prsia prasknut... lebo maly vecer spapal prikrm a prso uz nechcel... tak teraz cakam, ci sa zobudi a aspon ten zvysok dopije... lebo uz viac odstriekavat sa mi fakt nechce 😖

zojec
16. dec 2010

@anjelicek26 ja ked si idem lahnut spat, tak malej strcim prsko do ust a pekne sa napapa bez toho aby sa nejak extra budila... 😉 lebo od 19tej do tej 23tej sa aj mne poriadne naleju

kuriatko33
16. dec 2010

@anjelicek26 ahoj no veru mas pravdu, že treba sa zamysliet čo mame, hlavne nase deticky, teraz som citala niečo z temy, kde zeny nemozu mat deti a kupuju si vajicka, som si povedala, že ake velke stastie som mala 🙂 a dakujem bohu za to co mi dal, moju rodinu a modlim sa nech aniel strazny nas opatruje

kuriatko33
16. dec 2010

@zojec no za tie obchody ta lutujem, mi v tt tiez mame iba par obchodikov a strastne ceny a made in Poland, alebo madary, ale kvalita cene vobec nezodpoveda 😠 inak krasne veci sa daju objednat cez esprit 😉 odporucam

mojalili
16. dec 2010

Dobré ránko,

No my sme mali strasnú noc....ja som bola uz zufala... 😠 😠 😠 😠 Zaspal o 21 hod, o 22.30 uz hore do 1.00 hod.. ☹ ☹ ☹ Nic sa s nim nedalo robit, ani na rukach, ani v kociku, ani v hracej kocke...nikde 😠 . O 1 zalomil do 3.30,potom opet hore, tak som ho spala v kociku a uz do rana spal tam... 😒 Ja vladzem, len kosti na nohach mi odchadzaju, kolena...ved uz ani nevstanem z postele... ☹

zojec
16. dec 2010

@mojalili och moja... ma ti aspon kto zobrat danka pokocikovat vonku? musis byt vypluta :(

ellysa
16. dec 2010

@mojalili akurát som sa aj ja prišla pozťažovať, naša zalomil o 20.00-22-00 spala potom bola hádam každú pol hodinu hore do 00:30 potom spala do 4.00 potom do 6.00 a potom pri mne do 7:30 ale medzi tým stále pomrnkávala, ona jednoducho začne plakať ja ju pohladkám urobím ššš, strčím cumel a je pokoj, ale každú ol hodinu??????????????????????????????????? tiež som zúfalá, ja neviem, čo to môže byť, však zuby sú už von, takto sa správa odkedy jej lezú cca týždeň, predtým spala pekne ☹ , čo ju mám nechať spať pri mne? lenže potom ma už úplne drbne, keď sa odučí od postieľky

ellysa
16. dec 2010

inak cez deň je dobrá, aj sa budí ráno s úsmevom, len ja už nie 😒

ellysa
16. dec 2010

idem asi skúsiť kúpiť dvojku mlieko a dávať jej ho na noc, v noci stále cucká, tak či nie je hladná?

mojalili
16. dec 2010

@ellysa aj mna to napadlo, ci mu to moje mlieko staci...a nech si hovori teraz kto chce co chce..ked sa napije MM, (to je tiez boj, stale ma ine na praci) o chvilku by cucal zase......a pritom si myslim ze mlieko mam, stale tecie.... JA uz tez neviem co s nim....Do vlstnej postele ho brat nechcem, skusila som to a bola sko ako zbity pes, co sa roztahoval na celej mojej polovice... BOZE, LILIANKA BOLA ANJEL V SPINKANI.... ☹ ☹ ☹
ELY presne, cez den zaspi za minutu, tvrdi spanok ale toto????? Pritom cez den vela nespi, doobeda 1,5 hod, poobede od 14.30 - 15.15, potom bol hore do vecera, nechcel spat...teraz ma tu kuse...
@zojec - vynimocne mama pride, ale preto,a by som jej isla pokupit vianocne darceky... 😒takze pride a ja letim autom po nakupoch, potom domov rychlo navarit a poobede ma LILI besiedku v skolke...

ellysa
16. dec 2010

@mojalili no dúfajme, že je to len nejaké obdobie, lebo ma picne, ja som celkom vyspatá, lebo ona hore nie je spí celý čas mrnčí so zavretými očami, len taký spánok na etapy nie je bohvie čo, hlavne ma štve to, že naozaj doteraz spávala krásne, zaspávala o pol ôsmej, spala do štvrtej napapala sa a spala do tej siedmej a teraz????

anjelicek26
16. dec 2010

Babule ja som pri Saske mala mlieka az az a budila sa mi kazdu hodinu do vyse roka, do 2,5 roka kazdu noc aspon dva razy. Ja neviem, cim to bolo, proste musela dozriet. Väcsinou to tym, co papaju nebyva. Kamoskina mala je na UM a maju to iste, kazdu hodinu a ma uz desat mesiacov...

Max dnes bol hore presne 1x. Nechcem provokovat, len vravim, ake su deti ine...