icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bakatuska
16. dec 2010

@anjelicek26 tak ja neviem teda preco povedala este nech pockame s prikrmami, mozno ze bol dost chory???
jedine co povedala ze mu mozem dat obcas trosinku mrkvi alebo stavu ze nech si zvykne, co si myslim ze mu problem nebude robit lebo on otvara ustocka na prazdno ked niekto papa pri nom 😀

veve2211985
16. dec 2010

Ahojte aj mi sme junoví 23🙂

anjelicek26
16. dec 2010

@bakatuska - no dieta do 6 kil vraj nema zacinat s prikrmami, to napr. napada mna. Ale to vy uz mate. Choroba podla mna nie je dovod, fakt neviem. Som sa velmi malokedy stretla z nazorom, ze odlozit prikrm. Len ak dieta mavalo hnacky, problemy s travenim, nabeh na celiakliu, alergie v rodine, exemy...

monline
16. dec 2010

@ellysa ja sa do júnoviek chodím pozerať na Olíviu..nááádherná je..fakt, jedno z úplne najkrajších bábätiek aké som kedy videla 🙂

zojec
17. dec 2010

@bakatuska ja uz by som tiez zacala, mrkvickou, zeleninkou, aby potom nemal problem prijat tuhu stravu 😉

lenocka84
17. dec 2010

dobre ranko
no zeby nam isli zubky? mierne zvysena teplota 37,2 uz po odpocitani

mojalili
17. dec 2010

@bakatuska Ahojky, LILI ma take plsiky stale, ale dala som ju zastrihnut pred mesiacom a dnes som je dala trosku ofinky dole, neznasa, ked jej to ide do oci...tak aby ma nepredbehla 😀 A to ktora lekarka ti odporucila??? Vies ,aby nebol naozaj problem prijimat tuhu stravu, po 6. mesiaci je naozaj najvhodnejsie zacat,ve koncom 7. mesiaca sa ma zavadzat uz lepok a vy by ste len zacali s tuhou stravou. POmaly by si mohla zacat....

AHojte kočky,
NO stal sa zaaaaazrak....Danko zaspal po kasi o 20.00 - 23.30 - 2-4-5.30 sme hore.....ale nebol bdelý, to je super. NO a neviem co zabralo...SPI VO VAKU, prvu noc a druhy den, super......a NECHALA SOM ZAZATE TROSKU SVETLO.....

Ked krasne spi cez den bez pohnutia, tak mi to vrtalo hlavou, v noci mame tma ako v rohu v izbe.....ZEBY TO BOLO TYM ?

@lenocka84 - Danko ma tiez takuto teplotku stale, je to zo zubkov, minule som sa pytala lekara...

ellysa
17. dec 2010

@monline jej ďakujem, to sa krásne číta 😉
@veve2211985 ahoj, vitaj
no baby ak si človek myslí, že horšie to už byť nemôže, tak môže!!!!! Noc otras, zaspala pekne o pol ôsmej, do deiatej spala, ale potom do druhej stále mrnčanie, prehadzovanie sa, o tej druhej som stratila nervy a dala ju k nám a ona spala až do 8.00 asi dva krát zamrnčala, tak ja neviem, dnes dám dole jednu stranu postieľky a keď to nezaberie spím s ňou 😅 😕 🙄 , ale som ako vygrcaná hlísta a muž ani nehovorím, prišiel z práce o deviatej a o štvrtej ráno už šiel naspäť
@lenocka84 pri zúbkoch by ževraj teplota nemala byť, že ak je, určite tam je aj niečo iné, tak uvidíš 😒

zojec
17. dec 2010

@mojalili jeminenku aky uz je velky.. 🙂 za celu postielku 😀 no treba badat po tom kde je problem.. ale moja spava vo vaku od narodenia aj pri uplne malickom svetle co mam na vysielacke, a teda budi sa aj tak 😒 ale mozno u danka to zabera

lenocka84
17. dec 2010

@ellysa zevraj mierne zvysena do max 38stup
ked trva dlhsie ako 3 dni je to choroba a nie zuby

lenocka84
17. dec 2010

@mojalili no uvidime, nechame sa prekvapit, mozno bude zubacik do vianoc 🙂

deniskateniska
17. dec 2010

@bakatuska ved to od ukonceneho 6 mesiaca, tak to uz mate nie? co si doky nepozrela kolko vam je? pomalicky podla mna uz davaj, nech si zvyka ak mu nebude chudit tak jasne ze pockate ale tak od 7 mesiaca planujem rozok do ruky a ides 😀 😀 😀

deniskateniska
17. dec 2010

@lenocka84 nooooooooo to mozu byt zubky, my sme mali tiez teplotky, zvysenku trosku, no ale to mas po odpocitani?

lenocka84
17. dec 2010

@deniskateniska ano po odpocitani

veve2211985
17. dec 2010

Jaj dievčata ako vas tu čítam to jd mam dieta anielika v spinkani🙂ako ju okupem a napapa sa tak okolo osmej zaspinka tak spi do siedmej rana vkuse.🙂

ellysa
17. dec 2010

@veve2211985 NO tak to je super, ja som ešte pred dvoma týždňami tiež mala anjela, papala raz v noci inak spala 😔

lenocka84
17. dec 2010

@veve2211985 nooo tisko zavidime, ale zaroven sa tichucko hihneme lebo vas to evidentne este len caka 😀 😀 😀
ja som tu mavala najlepsie spiace dieta a zrazu idu zuby a uuuplne opacne je vsetko.
ale to neber v zlom, uzivaj si kym krasne spite

ellysa
17. dec 2010

@lenocka84 ale inak sranda je že som sa rozprávala s viacerými kamoškami a ony mi hovorili, že najhoršie im deti spali okolo pol roka a potom okolo roka, tak čosi na tom asi bude, isto budú aj svetlé výnimky, ale predsa je len človek kľudnejší, keď vie, že nie je sám 😝

deniskateniska
17. dec 2010

@lenocka84 leni slepa som ved si to tam pisala 😀 😀 😀 si myslim ze to bude z tych zubkov 😉

inak baby uz som skusila trochu segedinskeho a malemu nic nebolo 😀 😀 mne runtovalo v bruchu ako nikdy 😀 😀 ale malemu nic... 😉
@veve2211985 to ti mozme vsetky zavidiet - v dobrom, nech nezakrikneme 😀 😀 😀 moj zaspi o jedenastej a kazde dve hodky je hore, spi do osmej, tak aspon to ze sa vyspime ... 😀 ale teraz ked mu idu zubky, no hruza, zobudi sa o tej jednej - tretej a nechce spat len mrnci 😠 len sa nerozmaznaj moc, lebo potom budes na nervy ked nebudete spavat 😅 😀
@lenocka84 no nam sli zuby v troch mesiacoch teda mal 3 mesiace a oba zubane vonku, tak odvtedy spava hrozne.. ☹ 😔

lenocka84
17. dec 2010

@ellysa my az teraz
uvidime, som mu povedala ze ked bude zle spat na male narodeniny nic nedostane

@deniskateniska v pohode, aj ja obcas prehliadnem
som zvedava ci to budu zuby, alebo choroba

ludka_r
17. dec 2010

Ahojte.
Tak my sme mali v noci zase veselo. Zas Riško hodinu plakal. Skúšala som kŕmiť, masírovať bruško aj ďasienka. Nič nezaberalo. 😖 Až keď si konečne poprdkal tak stíchol. Chúďatko, nemôže sa vykakať. Už asi tak 2 týždne nekakal. Skúšala som mu zatiaľ len dať teplomer do ritky, to nepomohlo. Ani masírovanie gelom nepomáha. Nemáte ešte nejaký recept na kakanie? 😀
Dúfam, že mu nebude vadiť, čo jem, lebo ja už jem všetko, vôbec nad tým nerozmýšľam. Nikdy mu to nevadilo.

@veve2211985 tak to je super, že tak pekne spinká. Mne prespal od narodenia takmer celú noc, ale keď začal málo priberať, začala som ho aj v noci budiť na kŕmenie, no a odvtedy to ide dole vodou. 😖 No čo, aj tak som rada, že kojím.

lenocka84
17. dec 2010

@ludka_r ahoj, vyskusaj dat probiotika, nam zabrala biogaia
po 2tt uzivania sa krasne upravilo a uz sme ich viac nepotrebovali

mici111
17. dec 2010

@lenocka84 hehe, male narodeniny??? to je akoze ked ma okruhle mesacniny ? 😀 😀 😀

lenocka84
17. dec 2010

@mici111 presne tak

zojec
17. dec 2010

@ludka_r a uz prikrmujes? lebo napr. mrkvicka dost zapeka.. :( dobre su aj slivky.. alebo odvar so susenych sliviek.. das ich uvarit a tu vodu trosku po lyzickach mu das.. nam to zabralo 😉

mojalili
17. dec 2010

@veve2211985 hm, tak to ti vazne tisko zavidim 😵

Kockyyy, ja som si zdriemla doteraz, 1,5 hodiny, Danko spal 2 hodiny, no super, len ma boli hlava, hruuuza.
@zojec, uz mi zasielaju tie protismykove kolenice, co si mi dala link...dakukem 😉

ellysa
17. dec 2010

no ja som teraz čo to poštudovala o tej separačnej úzkosti a teda ma to veľmi nepotešilo, mnohé maminky a miminká takto spávali niekoľko mesiacov, však mňa odvezú na psychiatriu alebo rovno do márnice ☹ ...

zojec
17. dec 2010

@mojalili 🙂 potom daj vediet ako funguju.. ja mam pocit, ze moja mala asi liezt nebude.. ani ja ani moj mm sme nelozili..

riska
17. dec 2010

ahojte, ja len na skok, idem ešte urobiť niečo užitočné, kým dieťa spí... máme troška soplíky, treba davať hned kvapky do nošteka, a ak ano, aké? vdaka 😉

mici111
17. dec 2010

@riska aj my mame sopliky uz od nedele.. ☹ ja davam len pri odsavani ten roztok physiomer a 2 az 3x denne homeopatika na nadchu - plny nos - coryzalia..nejako nam to neprechadza..asi to bude zo zubov..