Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
Ahojte babule, tak dnesna noc super, od p21,30 do 2 rano, nakojit a do 7rano zase nakojit a o 10 sme vstavali, a zase spi 🙂 asi to robi to snezenie 🙂
horšie je to s prsiami, tie su zmagorene z jej chaosnickeho režimu nočného, 🙂 rano som pred kojenim vytiahla 150tku za 10 minut a začala kojiť, inak dosť grckáme z mliečka neviem, čim to je , ako náhle sa prehupne na bruško grcká, a to na bruško nejde hneď po jedle, aj po hodinke, Myslela som si , že je to grckanie keď sa nachlce rýchlo keď papká, ale nie je to aj normálne, dúfam,že nemáme reflux
@riska no on pracuje takto odkedy sa malá narodila, to je ten kapitalizmus, čo sme všetci chceli a ako som písala robí v potravinárskom priemysle a teraz je to strašné, hovoril mi, že dnes im prišla objednávka 80 kamiónov len zemiakov 😕
inak Oliv akurát objavila, že sa dá spať na brušku z hlavou na bok, nádejám sa, že bude lepšie, lebo doteraz sa unavená točila na bruško a nevedela sa uložiť a mrnkala a zrazu jej tak hlava sama spadla a spí ďalej...tak si to možno zapamätá, že aj tak sa dá oddýchnuť
baby a čo máte ten grobag na buvanie, akú veľkosť máte, chcem jej ho kúpiť, ale sa bojím, že 68 bude za chvíľu malá a 86 dlho veľká 😅
ahojte dievcata, my sme mali celkom ok noc, aj ked nechcela zaspinkat az do 21, ale potom sa zobudila 3x na papanie. spala so mnou, tak to bolo ok. 🙂 len rano sa prebrala o 6.15, tak som jej dala este prsko lebo normalne spava dlhsie a ona ho nechcela, odtiahla sa a pogrckala. ☹ chudatko, mozno to je z tej choroby, aj ked vyzera byt uz skoro zdrava, uz len tie sopliky ju trapia...mohlo to byt aj z toho, ze jej v noci zatiekli.
@ellysa my mame vak 0-6 mesiacov, este sa tam zmesti, davam jej mesiac a potom prejdeme na vacsi. teraz ju tam nedavam, lebo kurime aj v noci a potila sa v tom.
inak dnes ma napadlo, ze ak este rozmyslate nad nejakym darcekom pre krpcov, mozno co moze rodina kupit, tak my mame 2 manusky na ruku (leva a macka) a mala ich uplne miluje. ja ked jej spievam, tak ich mam na ruke a ona sa len rehli. 😀 a je to taka vdacna hracka, vydrzi roky a aj vacsie deti ich zboznuju. nasla som nejaku stranku na SK, ale tam sa mi zdaju drahe, neviem, ako sa pohybuju ceny tohto na SK.
http://www.babkovedivadlo.eu/5-manusky-vypchate 😉
@anjelicek26 asi to tak bude, niekedy to robím aj ja tak, keď ide von aby potom z kočíka nevykrikoval mamham🙂
@ellysa ja som chcela vždy len jedno dieťa🙂 po 10 rokoch som sa dala nahovoriť🙂dnes príde sestra s mm, nemôžu mať detičky, tak ja budem variť riadiť a ona sa bude venovať Maximkovi🙂doteraz som bola od neho 4 hodiny na rodičovskom, inak nonstop, no mm ho berie na vychádzky na 40 min🙂
baby, my máme strašnú zimu v izbe kde spíme. v ostatnom byte je tak okolo 19-20°C, ale v izbe len 13-15°C a to je sakra málo. a to mám kúrenie naplno v celom byte a aj dvere otvorené. tatianka má stále studené ruky aj nos... spinká v pyžamku, spacom vaku, deke. bojím sa je dať paplónik, lebo ona si prikrývku ťahá stále na hlavinu a tá deka je predsa len vzdušnejšia... ja neviem čo s tým kúrením robia, ale radiatory nie sú vôbec horúce... myslíte že nám tam môžem pustiť na noc el. ohrievač?? bude tam strašne suchý vzduch... 😒
@ellysa
@fatimuska aj ja mavam obcas take dni, ale ako hovorila @riska, vzdy si spomeniem na to ako velmi som babatko chcela,a hned to prejde.. mne tiez nikto s malou nepomoze okrem mm, ale to je tak hodka dve max. vecer.. najnovsie zaspavam s malou o 20.00.. napecene nemam este uplne nic, a ani darceky vsetky.. tento rok nemam akosi predvianocnu naladu.. ako keby ani nemali prist, tak sa citim..
@julinka2787 no ja by som pustila, alebo sa premiestnite tam kde je teplejšie, to je nízka teplota, min. 17-18
@ellysa kamoska predvcerom porodila malu Evicku a ja som sa tak rozlutostila pohladom na Elinku, ze aka je uz velkaaaaaaa, ze chcem este jedno take malinkeeee a nech je dlho take malinke 😀
...a aj Hanka chodi denne za mnou so slovami - mamiiii, prosim taaaaaa, porodis nam este jedno dietaaaaa??? mamiiiii, prosiiiiiiiim 😀 😀 😀 😀

@ellysa, moja, neboj, nikam ťa neodvezú...ani to radšej nečitaj...ano, bude to ešte husté, ked budú rast horné zúbky, tak ešte horšie, plus separačná úzkosť k tomu, nebodaj nejaké choroby.... ale čo si pamatám, tiež si si prežila svoje, kým si mala oliv, a teraz je tu, je tvoja a úplne od teba závislá....to všetko prejde, ani sa nenazdáš, a ona ťa objíme a povie: maminka, lubim ťa a ty sa úplne roztopíš 😵
ja mam tiež niekdy dosť a som aj nervozna 😒 , ked v noci desiaty raz vstávam a utišujem ju, ale vždy si spomeniem na to, ako som ju strašne chcela a dlho na nu čakala, a čo by za takéto noci dalo pár mojich kamošiek, ktorým sa stále nedarí otehotnieť 😔 ved tie naše zlatíčka nám to nerobia naschvál 😉