icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

lenocka84
17. dec 2010

@deniskateniska je to ako strukovina, tak uvidime

@takyna neskor sa rozpapa a bude papat uplne v poriadku

deniskateniska
17. dec 2010

@lenocka84 no len ja viem ze kukuricu nestravi ani dospelemu cloveku, teda poviem to tak, ako ju zjes, tak ti vyde von 😅

lenocka84
17. dec 2010

@deniskateniska uvidime, vravim je to ako strukovina
a kedze tie uz moze papat no ale nechame sa prekvapit

zojec
17. dec 2010

@lenocka84 skus radsej kukuricnu muku, je fajn aj na zahustovanie a nenafukuje z nej ako z klasickej kukurice.. miesto nej je fajn cervena sosovica 😉
inak ja miesto pecenia, upratovania a varenia zas sijem.. uz som stroj aj odlozila.. a znovu vytiahla.. tomuto som neodolala 😉 este dva a mam aj darceky 🙂

bealondyn
17. dec 2010

@zojec jeeej aky krasny slonik, sikovna si 😵

ellysa
17. dec 2010

@zojec jemine ten je nádherný, má aj nejaké využitie? (napr. vankúšik?) či je to hračka?

zojec
17. dec 2010

@ellysa je to vankusik... je dost velky.. zmestili sa mo do neho skora dva vankuse z jysku 😀

ellysa
17. dec 2010

@zojec kde na tie nápady chodíš 😉 , som sa ťa chcela už dávanejšie spýtať máš nejaký drahší stroj, som rozmýšľala, že pri mojich záľubách (robenie šperkov, hačkovanie, štrikovanie) som ešte neskúsila šitie, ale nechce sa mi investovať 500 EUR do stroja

ameanda
17. dec 2010

@monky1
to mi pripomina moju sestru 🙂
tiez deti na nu: mami, este braceka/sestricku
teraz maju 5 deti, najstarsi 16, najmladsia rok a pol a tie medzitym stale, mami, este chceme Samka 🙂
inac, je to dost sa o ne aj postarat a uzivit, ale na druhej strane je to uzasna rodinka

zojec
17. dec 2010

@ellysa napady su na nete 🙂 a inspirujem sa aj tu u bab na MK v teme sijeme 😉 .. mam stary stroj od mamy cca 15rocny..su tam len zakladne stehy, endlovacky nic viac, no na moje sitie staci.. ja som zacala len teraz ako som na materskej. . 🙂 pred tym nebol cas..takze som uplny zaciatocnik.. ale vzdy ked vidim nieco co sa mi paci, musim vyskusat 😀

ellysa
17. dec 2010

@zojec no my máme u našich také staré hebedo, čo už ani nefunguje, som minule pozerala v obchode stroje aké sú už šikovné a malinké

ameanda
17. dec 2010

@bealondyn
podarena sediaca slecna 🙂

zojec
17. dec 2010

@ellysa no tento moj uz je celkom maly.. je to brother, vraj celkom dobra znacka na stroje.. 😉 ja som nekukala nove.. zatial mi tento staci.. ale ked ma to bude bavit, tak si potom kupim uz taky riaden 😉 stroj v domacnosti sa inak vzdy zide.. na skratenie, obsitie a tak, mal u nas vzdy vyuzitie, pred tym sme mali taky stary rusky kufrikovy, a tento mama dostala od starej mamy na 50 myslim.. ( tak potom ma len 10 rokov 🙂 ) stal zapadnuty prachom , sem tam sa na nom nieco prebehlo,.. a teraz som ho oprasila a celkom vyuzivam.. 😀 no priznam sa, ze ja som si vela krat isla dat skratit gate radsej ku krajcirke, lebo som na sitie teda vobec nemala cas..

ellysa
17. dec 2010

@zojec no ja skracujem v rukách, tak asi vieš ako to potom vypadá

zojec
17. dec 2010

taky je velky.. 🙂

lenocka84
17. dec 2010

@zojec paraaaadny, super

fatimuska
17. dec 2010

@zojec šikovnica, kedy to stíhaš?🙂

zojec
17. dec 2010

@fatimuska no dnes som okrem toho neurobila skoro nic.. aspon ze som si rano uvarila polievku a dala prat 😉

ellysa
17. dec 2010

@zojec no aj ja by som takého maznoša slona brala 😉

lenocka84
17. dec 2010

@ellysa a v takej zivotnej velkosti nie? to by bol maznak :-P

mici111
17. dec 2010

@lenocka84 Patulko kraasne sedka uz, a jeduje sa, ked si musi lahnut 😀 😀 😀 😀

lenocka84
17. dec 2010

@mici111 to bolo pre @fatimuska
ked maly zacne jedovat to je deeeeeeees

ellysa
17. dec 2010

@lenocka84 no jasné namiesto môjho, čo už ho ani doma nevidím

majjka0806
17. dec 2010

@mici111 jeeeej ako vam "zavidim" aj ja by som chcela aby moj chcel sediet.....moj malicky ked ho dam sadnut zacne sa jedovat a vzpierat na nohy, on by radsej stal 😉

lenocka84
17. dec 2010

@ellysa skoro ako ten moj ☹

niga
17. dec 2010

@mojalili @monky1 Prosim vas, vy ste piekli vanilkove rohliky podla receptu co ste sem davali - pri akych stupnoch a v teplovzdusnej alebo len pri hornom a dolnom ohreve? A aky ma by priemer sulca, ktory si z cesta urobim? Viete, ja vzdy potrebujem detailny recept 😀 Dakujem

niga
17. dec 2010

@anjelicek26 Uz si asi na mieste, tak vam zelam, aby ste si to v teple domova uzili 😉

niga
17. dec 2010

@zojec Zlate rucicky - presny opak mojich...

ludka_r
17. dec 2010

Ďakujem kočky, niečo z toho vyskúšam. Už dnes 2x kakal, ale len po troškách a asi s veľkým problémom, lebo stolica bola úplne tvrdá. Chúďatko moje ☹
Aj som si veru myslela, že to bude tou mrkvou, čo sme začali jesť. Už mu musím začať dávať aj čajík, doteraz som mu dávala zapiť len mojim mliekom.
Tak som zvedavá, ako dnes v noci bude spinkať. 😖

mojalili
17. dec 2010

@niga ja mam teplovzdusnu ruru, mala som to na 180 st, a skor tak 2 cm priemer, oni sa potom trosku zvacsia.

Kocky, dne sme porobili stromcek s LILI, Danko mal uzasnu zabavu hrat sa s gulami