Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@lenocka84 no len ja viem ze kukuricu nestravi ani dospelemu cloveku, teda poviem to tak, ako ju zjes, tak ti vyde von 😅
@deniskateniska uvidime, vravim je to ako strukovina
a kedze tie uz moze papat no ale nechame sa prekvapit
@lenocka84 skus radsej kukuricnu muku, je fajn aj na zahustovanie a nenafukuje z nej ako z klasickej kukurice.. miesto nej je fajn cervena sosovica 😉
inak ja miesto pecenia, upratovania a varenia zas sijem.. uz som stroj aj odlozila.. a znovu vytiahla.. tomuto som neodolala 😉 este dva a mam aj darceky 🙂
@ellysa napady su na nete 🙂 a inspirujem sa aj tu u bab na MK v teme sijeme 😉 .. mam stary stroj od mamy cca 15rocny..su tam len zakladne stehy, endlovacky nic viac, no na moje sitie staci.. ja som zacala len teraz ako som na materskej. . 🙂 pred tym nebol cas..takze som uplny zaciatocnik.. ale vzdy ked vidim nieco co sa mi paci, musim vyskusat 😀
@ellysa no tento moj uz je celkom maly.. je to brother, vraj celkom dobra znacka na stroje.. 😉 ja som nekukala nove.. zatial mi tento staci.. ale ked ma to bude bavit, tak si potom kupim uz taky riaden 😉 stroj v domacnosti sa inak vzdy zide.. na skratenie, obsitie a tak, mal u nas vzdy vyuzitie, pred tym sme mali taky stary rusky kufrikovy, a tento mama dostala od starej mamy na 50 myslim.. ( tak potom ma len 10 rokov 🙂 ) stal zapadnuty prachom , sem tam sa na nom nieco prebehlo,.. a teraz som ho oprasila a celkom vyuzivam.. 😀 no priznam sa, ze ja som si vela krat isla dat skratit gate radsej ku krajcirke, lebo som na sitie teda vobec nemala cas..
@mici111 jeeeej ako vam "zavidim" aj ja by som chcela aby moj chcel sediet.....moj malicky ked ho dam sadnut zacne sa jedovat a vzpierat na nohy, on by radsej stal 😉
@anjelicek26 Uz si asi na mieste, tak vam zelam, aby ste si to v teple domova uzili 😉
Ďakujem kočky, niečo z toho vyskúšam. Už dnes 2x kakal, ale len po troškách a asi s veľkým problémom, lebo stolica bola úplne tvrdá. Chúďatko moje ☹
Aj som si veru myslela, že to bude tou mrkvou, čo sme začali jesť. Už mu musím začať dávať aj čajík, doteraz som mu dávala zapiť len mojim mliekom.
Tak som zvedavá, ako dnes v noci bude spinkať. 😖

@deniskateniska je to ako strukovina, tak uvidime
@takyna neskor sa rozpapa a bude papat uplne v poriadku