icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

tintinka1
18. dec 2010

čaute babule , no vy ste toho popísali , 2 dni som tu nebola a až teraz som Vás dočíttala. Všetkým chorým detičkám aj maminkám želám skoré uzdravenie. My sme boli na soplíkoch minulý týždeň a ešte aj kašlal ale to bolo asi zo suchého vzduchu. No tak nám Ježiško priniesol v predstihu zvlhčovač vzduchu 🙂 a myslím , že pomohlo. Teda spí sa nám omnoho lepšie. Ja som piecť ešte ani nezačala , ale už sa teším . Dnes som akurát stihla spraviť stromček , kým mi svokra zobrala malého von. Keď sa vrátili a uvidel ho rozžiarený , tak zabudol aj ústa zavrieť , zlatinko moje 🙂 🙂 🙂

tintinka1
18. dec 2010

@zojec užívaj si sviatky a nemysli na kilá. Jak prišli tak odídu , keď tie naše detváky začnú chodiť, tak sa za nimi nabeháme... 🙂 Mne zostali ešte asi 2 kg a to som pribrala 23 kg. Možno by som schudla aj viac ale ja som závislá na sladkostiach a v poslednej dobe sa neviem dojesť jogurtov . Asi mi chýba vápnik.

zojec
18. dec 2010

@tintinka1 ja mam este 15kg dat dole.. :( to neviem kedy sa mi podari.. nemam co na seba a zeriem ako keby mi za to platili.. vrr.. jogurty aj mne chutia a o sladkostiach nehovorim.. ja som nikdy nejedla tak sladkosti ako pocas tehu a teraz.. ide ma slak trafit.. a ani nic nesportujem.. no proste mam z toho depky.. :(
@riska moja uz bola tiez 3x hore.. ju zdvihnem aby sa jej lahsie dychalo par krat pohojdam a spi dalej.. nenormalne to s nou prezivam ☹

ceresna
18. dec 2010

No veru, detičkám aj maminám prajem skoré uzdravenie, aby ste na vianoce boli fit.

Ja len kukám 😕 , aké ste tu superženy, napečené, stromčeky ozdobené, pošité... To ja nejak neviem udržať v byte poriadok - aj teraz na stole ešte nevyložený nákup, po zemi hračky, na sušiaku prádlo ... A ja som si radšej sadla k NB a čítam vás. 😎

@babulina, my sme boli s Tominom, keď mal 11 mesiacov na Korfu - a považujem to za jednu z nalepších dovoleniek. Let netrval dlho, ubytko - grécka klasika, ale nádherná záhrada, detské ihrisko, detský bazén, blízko more.... Ja som si vtedy veľmi oddýchla - malý ešte nechodil - tak nám nemohol ujsť, a vody sa nevedel nabažiť, spával 2x za deň - tak tato s ním bol na izbe (on teplo moc nemusí) a ja som chodila cvičiť aquaaerobik, zaplávať si do mora, čítať pod palmou. Jáááj hneď by som tam šla. 😎

@anjelicek26, ja už som sa viackrát pokúšala hodiť nejaké videá na youtube, ale mne to vypisovalo, že sa to bude sťahovať 500 min. - to je nejaká blbosť, že? Alebo je to rýchlosťou nášho internetu?

ceresna
18. dec 2010

Tak ja tu zaprovokujem, ja už mám pôvodnú váhu 😉 . Tiež pojem veeeľa sladkého, najviac mi chutí teraz večer - a to ma dosť štve. Lebo hoci už chodím pravidelne cvičiť na bruchu mám stále faldy 😖

babulina
18. dec 2010

prave som dopiekla, na to ze som prvykrat aj zdobila medovnicky tak som so sebou spokojna
babule dik za tipy na dofcu, a kludne pridavajte dalej, leto je daleko, moznosti milion
@ceresna - ja mam tiez svoju povodnu vahu (teda tomaskove kila som zhodila, ninkine sa ma stale este drzia zubami nechtami) ale ostala mi uplne neforemna postava, uz som zacala zumbovat tak uvidim kedy sa dostavi efekt, ale uz sa tesim na leto, lebo budem moct zase zacat behavat 🙂

anjelicek26
18. dec 2010

@ceresna - u mna natahuje take normalne 5-7 minutove videjko tak 3-4 minuty na youtube. Ake dlhe videjko si pridavala?

babulina
18. dec 2010

no jejda ani som si nevsimla kolko marodov, tak sa dajte vsetci rychlo dokopy, nech tie sviatky mate krasne a prijemne 🙂

anjelicek26
18. dec 2010

@ceresna - vsak to je supis, ze uz mas povodnu vahu, tam sa chceme dopracovat asi vsetky 🙂 No a cvicit by som mala zacat aj ja, ale teda, casu neni, chuti neni, asi az na jar.... bude viacej cerstveho ovocia, zeleniny, viacej budeme chodit von, na dlhsie prechadzky, zasa sa bude dat korculovat...

@babulina - ja si myslim, ze po druhom dietatku to dlhsie trva - myslim nie vaha - ale brucho, kym sa da doporiadku. Ja mam stale pocit, ze je ta koza na bruchu taka natahovacia, privelka... inak ja mam 47,4kg aktualne... vlastne ok vaha, len ja viem, ze by to mohlo byt lepsie, keby stale NEZERIEM. A to doslova. Aj ked nie sladkosti, ale furt nieco, ja som vlastne non-stop hladna. A ked sa nenajem, je menej mliecka, takze napad to nie je zasa uzasny.

ceresna
18. dec 2010

@anjelicek26, tie videá sú krátke, max. 3- 5 min. - chcela som ukázať ako sa malý naučil robiť rybku a tiež ako sa začal plaziť 😵
Ja si myslím, že to bude tým internetom - frčím na manželovom služobnom - a to je cez mobil, tak asi preto 😒 .

ceresna
18. dec 2010

Uf, idem spať. Za chvíľu mi začína nočná šichta 🙄 . Malý mi krásne spáva od 20:00, ale po 3-tej sa budí každú hodinu 😒 Ani neviem prečo ešte nejdem spať - jednoducho, keď všetci spia, do mňa toľko energie vojde. Teraz som ju využila a aspoň som upratala. Dobrú noc.

mojalili
19. dec 2010

AHojte kočky, ale ste toho popisali. Poobede, ked bude cas, precitam si vas....

Kazde rano sem chodim, aby som vam napisala, ako sme spali. Vzdy dufam, ze vam napisem, ze super. ALe ved ja uz som si aj zvykla, iba moje oci nie...

Takze do 1.00 sme boli hore kazdé 2 hodiny, od 3.00 bol hore kazdu hodinu...ja som vlastne ani nespala od 3 hodiny... ☹

bzucinka2
19. dec 2010

dobre ranko, my uz zase spinkame a potom ideme k nasim na obed, tak nemusim varit 🙂
my sme si uz vcera ozdobili stromcek a tiez mame zivy, mne sa to takto viac rata ako umely, hoci teraz sa daju uz aj umele kupit krasne , tak sa tu vytesujeme ako krasne sme si ho vyzdobili 🙂
pekny dnik vsetkym 🙂
@mojalili my sme na tom dost podobne, ale uz sa nad tym ani nepozastavujem 😝 dufam, ze ked mu vylezu tie dva zubale co ho trapia, tak bude trosku lepsie 😉

bzucinka2
19. dec 2010

tak este posledne 2 dni , dakujeme 😉
http://www.dojcenskavyziva.sk/soutez_vanocni_na...

zojec
19. dec 2010

@bzucinka2 a co sa tam da vyhrrat? uz mas celkom dost hlasov 🙂

monky1
19. dec 2010

ahojte, nieco o nocnom budeni http://sites.google.com/site/dojceniemamila/cas...

a co sa vahy tyka, ani za svet nejde dole ... este 5 - 6 kil .... ale po dnesnom obede ani stihla nebudem 😀
@bzucinka2 zahlasovaneee

miculienka
19. dec 2010

@bzucinka2 - máš to tam 😉

miculienka
19. dec 2010

@monky1 - a čo dnes takého dobrého vyváraš ? ja má od včera - teda včera som varila nedeľný, lebo dnes sme samé doma, tak dnes vypekám - šuhajdy, medové pláty, kokosové ježe - na dnes stačí

monky1
19. dec 2010

@miculienka fuha, ty si ina sikovnica - mne sa viac ako jeden na den piect nechce 😉
a obed dnes taky trosku nezdravy - peciem krkovicku a knedlik k tomu - zial bez kapusty, lebo ja este kapustu nejem a mm velmi nemusi, tak som zvedava, ake to bude 😅 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=31676
ale ta moja nie je ani zdaleka taka farebna - zatial 😀 😀 - asi kvoli gril. koreniu, kt. som nedala

miculienka
19. dec 2010

@monky1 - jejda , to máme podobný obed, ja som ale krkovicu na pláty a ako steaky opiekla z dvoch strán, potom dopiekla a tiež s knedľou - a tiež bez kapusty 😒 , korenené ani ja nemôžem, mala som 2x a zistila som, že malá potom strašne revala čo ju bruško bolelo, tak odvtedy sa vyhýbam, inak iné všetko môžem , aj kapustu, len včera sa mi neušla , máme spoločný sud so svokrou a ona už vyberala , a dolievala vodu, potom to už nemá silu , až kým to zas nedokvasí, blbý zvyk tu majú, ale tu varia tú bledú kapustnicu zo šťavy

monky1
19. dec 2010

@miculienka no sranda 😀 😀 😀 ... ja tiez zvyknem piect krkovicku na platky a zalievam mliekom - je vynikajuca stavnataa

miculienka
19. dec 2010

@monky1 - jaj, a s pečením si musím švihnúť, keďže som počula také tajné echo, že sa mi chystá do Vianoc návšteva z roboty 😖 , poteší , v najväčšom zhone 🙄

miculienka
19. dec 2010

@monky1 - hm, to musím aj ja skúsiť tým mliekom, dávaš vlažné či môže by ť aj studené ?

monky1
19. dec 2010

@miculienka tajné echo??????? a to len tak??? bez ohlasenia??? no by svihlo 😖

lenocka84
19. dec 2010

baby ani neviem ci zavidim alebo som rada ze ja nepeciem
kedze mm odchadza zajtra ja v stredu nemam ani chut piect
e kedze ideme ku svokrovcom nemam vooobec vianocnu naladu
a pritom ja vianoce milujem.
budu to vobec prve vianoce co nebudem s rodicmi, tak mam take zmiesane pocity

monky1
19. dec 2010

@miculienka ak si dobre spominam (uz som daaaaaavno nerobila), okorenit, natriet horcicou, pretlacenym cesnakom, veeela rasce, kt. pri krkovicke nesmie chybat - aspon u nas, na to hrube koliesko cibule a do pekaca nalejes trochu mlieka - aj studene 😉 ...a samozr. pekac je vymasteny olejom a je tam len tak volne pohodena cibula pokrajana na mesiaciky

monky1
19. dec 2010

@lenocka84 zvyknes, neboj ... dalsie stravite u vasich, aby sa ani jedna rodina neurazila a potom uz kazdy rok doma - tot nas pripad

miculienka
19. dec 2010

@monky1 - veď ja som tiež doslova nasratá, plánujú tam tak, že ja o tom neviem, že kedy sa chcú ohlásiť to neviem, ak deň predtým, tak žiaľbohu, poviem, že nestačím, nech sa láskavo zahlásia skôr, to mi len kamoška kolegyňa volala, že sa plánuje ešte do Vianoc, nech sa chystám, ešteže ju mám, pred rokom sme tam mali 3 novopečené mamičky, keď sa šlo k nim, tak sa k nim hlaásili 2 týždne vopred a pýtali sa ich či im to vyhovuje, že teraz čo je to za módu - tá zmena 😠

deniskateniska
19. dec 2010

@zojec kedze vydavame vela energie pri tych nasich deturencoch, potrebujeme si nejak tu energiu dobit a co je najlepsi dobijac? sladkosti,... neboj prejde to, ja som to mala doteraz, ale uz som sa prezrala toho, ja som kazdy den robila puding a nehovorim o tom kolko sladkosti som popritom zozrala, len teraz som rada ze sa mozem nadychnut a ani jest nemam kedy, bo nas maly cez den spi uz len 3x a aj to niekedy len tak polhodku ☹

lenocka84
19. dec 2010

@monky1 minule sme boli u nas, ale este nie ako manzelia ani s malym
mm to zase musel zmenit lebo bola dohoda ze prve vianoce ako manzelia a s malym ostatneme sami doma
aleee n iee jesitnost clapska, minuly rok u mojich rodicov tak tento rok ku nim
len nervy mi narobil
ale co uz