icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bakatuska
24. dec 2010

ahojte babulky
vsetkym zelame stastne a vesele vianoce

inak krasne fotecky ste sem popridavali

@miculienka juj ta je taka zlata 😉

@zojec wau super sloni a ako si ich Barborka drzi 😀

@desmodka andelik a cert v jednom 😀 zlaty je

@monky1 prajem skore uzdravenie

@takyna peknucka fotecka

anjelicek26
24. dec 2010

Krasne vianoce aj od nas 😵 😵

mojalili
24. dec 2010

@monky1 MOnky, nasa minula noc....kazdych 30 minut hore........ja so si uz aj od zufalstva v noci poplakala.....CIIIM TO JE??????

@chani - neboj, aj Danko zletel a nic sa nestalo, treba len sledovat ho trosku a bude to Ok 😉

KRASNE VIANOCE VAM VSETKYM.... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

katuska01
24. dec 2010

Stastne a Vesele Vianoce plne pohody a lasky aj my zelame 🙂 🙂 🙂

katuska01
24. dec 2010
stelika
24. dec 2010

krásne Vianoce prajeme všetkým 🙂

monky1
24. dec 2010

@mojalili verim ti, ze si si poplakala 😒 ... ono to s clovekom poriadne zatrasie a zvlast, ked sa ani cez den neda zdriemnut
ja som mala taku predminulu noc - doslova kazdu pol hodku bola hore 😖
ta vcerajsia noc celkom fajn, bola hore len kazde dve hodiny, ale potiahla a spala dalej, tak to sa este da
ale aj tak nie som vyspata, lebo som do 2.52 balila asi milion darcekov a dnes pokracujem pre zvysok rodiny .... ale toho uz nie je tak vela

deniskateniska
24. dec 2010

@mojalili ja sa tiez pytam cim to je... ved tak krasne buval, len co sa budil kazde 2 hodky na papanie a teraz? som rada ak spi hodinu v kuse ☹ ja uz som sa minule hodila do postele a revala nadavala tak muz vstal a siel ku malemu a to vstaval rano do prace o piatej... ja som nebola schopna nic absolutne. ani maleho zdvihnut od vycerpania ☹ ale asi to bude zubkami bo uz sa nam belie dasienko.. var to prejde ked sa prederie na povrch 😒

tu sme ako rodinka na prve vianoce 🙂

anjelicek26
24. dec 2010

@mojalili - ja som mala taku Sasku, ale zubami to nebyvalo, ja fakt neviem, zobudilo ju najmensie suchnutie, stale musela byt na prsniku, a aj ked bola u mna v posteli, nespala lepsie... zuby jej ale rastli v pohode, nebolo to vtedy ani horsie, ani lepsie 🙄

Dufam, ze sa to coskoro unormalni, pri jednom dietati sa to este da dospat cez den, pri dvoch si to uz neviem predstavit 😖

Max sa napriek zmenenemu prostrediu a spaniu u mna v posteli, kde teda drahy kasle riadne v noci - budi 2-3x a spi dalej, ked sa napapa...

@deniskateniska - krasne fotocky 😵 Drahy vyzera byt sympos 😎 A Romanko je fakt velkac, kedy bude mat pol rocka, zajtra?

@katuska01 - jej Bianca je tiez zlatunka 😵

Drahy siel odviezt svokrovcov, deti spia, mne sa upratovat este nechce 😝 Len sa musim pochvalit, ze kacky chutili uzasne, aj lokse, aj kapusticka, aj vsetko, proste parada, svokrovci spokojni, darceky sme dobre trafili, mala sa cely vecer hrala s tou svojou blbinkou, takze bol klud a pokoj, aj sme sa mohli porozpravat 😅 😅 😅 Maly jasne, unaveny ako stena, o deviatej konecne zalahol. Ale svokrovci z neho boli namäkko, vsak ho videli vlastne prvy krat. Prihodim aspon par fotociek... konecne mam aspon dve, kde som aj ja, i ked fotil drahy a neni to bohvie co, ale aspon... ja mam pocit, ze odkedy mam deti, nemam ziadne fotky 😖

zojec
25. dec 2010

@deniskateniska
@anjelicek26 krasne fotocky.. 🙂 ja inak tiez nemam ziadne fotky.. fotak sme zabudli u nasich, tak ani neviem, ci na nejakych vobec som.. 😀 barborka zaspala starkemu na rukach.. potom ekd sme prisli domov, tak sa zobudila a do 9,00 som ju nemohla uspat, ale spala celu noc.. mam pocit ze raz sa zobudila ale to uz si nepamatam.. rano o 6tej ju zobral mm a ja som este do 7,30 podriemala.. u nas brutalne prsi... akoze otras pocasie.. presne takto isto bolo aj minuly rok.. a ake darceky ste podostavali??? sa pochvalte... 😉 inak anjelicek, ta sedacka je super, aj ja som nad nou rozmyslaal, len sa mi potom zdala dost nespratna...

anjelicek26
25. dec 2010

@deniskateniska - no snad budu nejake pekne fotocky 😉 U nas Sasenka kuka barbie film, krpec sa tu snazi zdvihat ritusu na posteli - uspech minimalny 😅 😅 😅 Ale tak aspon sa snazi 😵 U nas je stale nadherne nasnezene, snad to vydrzi 🙂 Fuha darceky, dostala som krasnu retiazku na krk, externu pamät na pocitac, fusak na ruky na kocik a sadu krasnych pier.. drahemu chyba kreativita, ale ja som spokojna 😎 Od svokrovcov uz stvrty rok sadu na kupanie 🙄 A to taku pekne smradlavu, no co uz... 🙄

Ta sedacka je fakt super, len biela, to je des. To clovek moze stale cistit, stale je to zapatlane, prach na tom strasne vidno... a teda umyvat kazde 2-3 dni sedacku - to clovek moze robit aj lepsie veci 🙄 Ale je fakt, ze si tam mozeme lahnut obaja, drahy na dlzku, ja sa vystriem na tej casti na lezani 🙂 A my mame obyvku 35m2, co je parada, tam je miesta na to dost 🙂

miculienka
25. dec 2010

@bakatuska - ďakujeme 🙂

pekné fotečky tu máme 🙂

moja Paja bola včera úplne mimo s tých Vianoc, všetci boli nahodení , vymaľovaní - okrem chlapov , no a ona nás asi v takej maškare nepoznala , tak len kukala ako puk a nakoniec sa pri rozbaľovaní darčekov pod stromčekom rozplakala , chúďatko moje , ale potom sa už bavila s hračkami čo dostala, len noc bola hustá , každú chvíľu chcela cuckať 😝 , tak som si veľmi nepospala, asi jej chutil ten šalát čo tiekol v podobe mlieka 😀

no a darčeky - akože 2 riflí , čo som si ja kúpila v mene mm a svokry, klasika ponožky protišmykové, V krájač, panvica na palacinky - lebo starú už mám predratú, šál a viac ništ - hlavne že žiadne zbytočnosti

bealondyn
25. dec 2010

dobre ranko, tak my sme mali tiez pekne vianoce a dnes pokracujeme! 😀 tu oslavuju az dnes, takze nas caka dalsie obzerstvo, drahy bude varit, som zvedava na anglicke typicke vianocne jedla, este som tu sviatky nikdy neoslavovala. co sa tyka darcekov, my sme sa dohodli, ze si dame len 1, tak ja som chcela kozmetiku, dostala som denny a nocny krem lepsej znacky, kedze uz nemam a treba maskovat neprespate noci! 😀 😝 ku svokrovcom ideme az v pondelok, tak uvidim, co dostanem tam, ale to je jedno, hlavne nech mame peknu rodinnu pohodu a malinka nech sa tesi z vianoc a darcekov. 😵
a par foto od nas:

bealondyn
25. dec 2010

jaj a este pridam malu s jej darcekom klavirikom, velmi sa jej paci. 😵

takyna
25. dec 2010

Ahojte babule 🙂
Nádherné fotečky 🙂 , malá má nádchu kýcha riadne, čo robiť? , dávam jej morskú sol do nošteka a odsávame soplíky

deniskateniska
25. dec 2010

tak ahojte.. krasne fotocky 😉 tak my sme mali "uzasnu" noc.. maly spal pri nas v posteli chvilu kym zaspal, bo som nevladala ku nmu vstavat... brusenko ho bolelo z kapustnice a salatu a asi aj vsetkeho co som pozrala 😀 😀 no fasa.. zaspali sme asi o tretej 😅 🙄 tak sme spali o deviatej a teraz maly nechce spat... a chceme ist na navstevy ku nasim a svokrovcom.. este mame pre nich fotky so svadby a maleho.. a pohladnice co sme urobili..

no a co sa tyka darcekov tak maly dostal sedacku a knizku tu co moze zut , my sme si urobili obyvacku na vianoce komplet, aj telkac.. tak jezisko bol bohaty 😀 😀 😀 no a take drobnosti... rifle mi mm kupil bo nemam co nosit uz mi je vsetko velke a z predtehu tiez toho moc nemam bo som ich znicila pred tehu a prekvapil ma leginkami a trickom co som necakala, lebo sme si povedali ze nic nekupujeme kedze sme si telkukupili...na splatky ale mame 😀 (a tenpribeh s telkou som va masi nevravela, no nemali telku co sme si objednali samsung LE37c630 a muz sa trepal do kosic po nu...bo tam bolo o 100 evri lacnejsia ako kdekolvek inde....a tak nam dali za tu istu cenu LE 37c670 :D )

chani
25. dec 2010

ahojte babulky,
krasne fotecky ste pridali. my od vcera cestujeme takze pridam az ked sa domov vratime 🙂
sme si o 1 urobili akoze veceru doma, potom sme frcali k svokrovcom, tam o pol6 druhe kolo a dnes ideme ku nasim, teda akurat sme na ceste, takze bude 3.kolo.jedenia a rozbalovania darkov 🙂
ja som dostala od manzela kabat, retiazku a bluray Edith Piaf, tak som sa tesovala 🙂
Petusko sa hned vcera pohral v novej ohradke s novou knizockou, stolicku na papanie sme zatial nerozbalili, este ma cas 🙂 a este dostal vetrovecku a oteplovacky a tepla gatusky no a uvidime co dostane u nasich 🙂
svokrovci boli uneseni z hrncekov co sme dali vyrobit, svokra aj slzu pustila od dojatia 🙂
no a psik dostal dentalne kosticky a piskaciu kosticku nech ma radost chalapeno 🙂

no a noc u nas standartne chruuza des, kazdu chvilu chcel byt prisaty, takze okrem prveho spanku uz vlastne spava s nami v posteli, lebo by som sa k nemu ani postavit nevladala pampusik jeden 🙂

zojec
25. dec 2010

ahojte dievcata.. tu je dnes ako ticho 🙂 pekne, ze sa vsetky venujeme rodinkam.. 😉 ja som dnes narychlo sila darcek pre buduceho svagra.. segra mu chcela dat nieco originalne.. 😉 na druhej (ak nejaka bude, ale barborka sa z nej velmi tesila 🙂 ) uz asi trosku viac popracujem , ale toto bola kombinacia asi troch oveciek z obrazku.. 😀
no a nas stromcek... toho roku taka chabsia vyzdoba nejak nestiahm 😉 inak vsetok sneh sa roztopil a dnes poobede zacalo znova snezit.. super pocasicko

mojalili
25. dec 2010

Ahojte babulky,

KRASNE FOTECKY STE POPRIDAVALI, NAADHERNE VIANOCE....

My sme mali tiez krasne Vianoce, Danko dostal hovoriaceho psika - i ked vacsiu radost z neho mal tatko....Lili oblubene lego - Dakovala Jeziskovi, ake je dobry, lebo ona toto chce....no tu su foto, posudte sami 🙂
1. kúpanie pred
2. Danko papá
3. maminka a tatinko
4. celá rodinka
5. nová stolička

tintinka1
25. dec 2010

Ahojte babule , dodatočne Vám všetkým želám krásne a pokojné Vianočné sviatky. 🙂 Naše zaspávanie za posledné 2 dni , no hrúza. Malý zistil že sa dá loziť tak , že nadvihuje riťušu a cúva dozadu tak teraz nerobí nič iné. Takto sa zabáva v postieľke tri hodiny a spotený je jak myš. Takže naše zaspávanie začína od 19.30 a zaspáva okolo 22.00-22.30. Ale aspoň že neplače. Ja som podostávala od manžela parfém , kabelku , DVD prehrávač , od svokry koženné rukavičky a kozmetiku a od našich obálku.U nás sa dnes asi všetci čerti ženili také počasie bolo. Tu v Nitre aj stromy povyvracalo čo tak fúkalo a padal dážď so snehom. 😝

bealondyn
25. dec 2010

ahojte, ozaj pekne fotecky vsetky, snad mali vsetky junovciatka krasne vianoce! 😵
my sme dnes oslavovali tie anglicke, uz asi naozaj prasknem a to ma este zakusok caka! 😝 😲
pridam este foto z dneska:

bealondyn
25. dec 2010

@zojec ovecka je krasna a kolaciky vyzeraju mnamkovo! 😀
@mojalili mas krasne deturence, v tej vani su podareni spolu. 😵
@tintinka1 tak Alex sa takto vecer zabava 😀
@takyna mala ked mala chripku, tak som jej dala len sirupcek na teplotu a odsavala sopliky, obcas som jej dala nasivin detsky, ale este stale soplikuje, uz 2 tyzdne. 😒 snad vam to rychlo prejde.

anjelicek26
25. dec 2010

@bealondyn - ste krasna rodinka, nadhera 😵 A Isabella paradne sedi 😎

@mojalili - jej Danko 😅 😅 Najlepsi je ten pohlad pred zaspatim, ocicka uz na ceste do rise snov, poznaaame take 😵

Mne je Max cely rozhodeny, je to trosku na nervy, ale co uz... spi, len ked som pri nom, inak hned vymakne, ze tam nie som a rev. Ci je noc, ci den. Tak ak chcem, aby trochu spal cez den, musim sa vyvalit k nemu. No ako keby nemam co ine na praci 🙄 Saska dnes prvy raz lyzovala 🙂 Zlatunka bola, aj ju to bavilo 🙂

bealondyn
25. dec 2010

@anjelicek26 dakujeme 🙂 no ona sedi vzdy len par sekund sama, inak sa zvali do strany, tak to ju tak davam len ked ju chcem cvaknut rychlo samu. ale v stolicke sedi v pohode a kopka si spokojne nozickami. 😀

anjelicek26
25. dec 2010

@bealondyn - malemu to u nas uz zacina ist, som posledne dni prekvapena. Uz aj chvilku vydrzi. Ale nedavam ho tak, lebo sa po par minutach doblinka, doslova. Pan si nesmie tlacit na zaludok. No to bude este sranda.

bealondyn
25. dec 2010

@anjelicek26 tak to neni nic moc, ked grcka. 😒 inak to zaspavanie je u nas take iste, vzdy musim byt pri nej, sama nezaspi a ak chcem aby spala cez den dlhsie ako pol hodku, musim spat s nou, dnes sme spali vyse hodiny poobede, esteze sa nemusim starat o viac deti a varil drahy. 😝 a v noci spi par hodin u seba v postielke, ale okolo 2 po papani sa uz jeduje, len co ju tam polozim, takze potom vzdy spi s nami. uz sme si zvykli. 🙂 aj ked ja som bola najprv proti tomu, ale je to v noci ovela jednoduchsie, ked ju kojim poleziacky a hned potom obe zaspime.

anjelicek26
25. dec 2010

@bealondyn - doma spi v pohode, u seba v postielke, ja si mozem robit, co treba, ale tu je proste nove vsetko, nikdy tu nebol, tak sa asi boji, ze ostane sam. Tak ho nechcem stresovat, on reve na lesy, takto nikdy neplakava... podla mna sa fakt zlakne, ze kde som.

Dnes krpec prvy raz dostal kasu z flasky, nervacil od unavy pri vyzivke, zapatlal sa az za usami, tak sme skusili tak a 40 ml vypil, uspech veliky, tak som bola rada. Lebo mliecka uz na vecer neni tolko, aby sme mohli vynechat prikrm 😔

deniskateniska
25. dec 2010

@anjelicek nedavas kasicku lyzickou?my papame pekne lyzickou a spapa 150ml plnu davku a este niekedy aj zapit chce🙂 len neviem ci mu to mozem davat o deviatej vecer,ale ked zaspava o jedenastej najskor tak asi hej.ci?no a dakujem mm je fesak ked chce😀

Babulky krasne vianoce mali isto vsetky deturence.

anjelicek26
25. dec 2010

@deniskateniska - teraz mal prvy raz flaskou, inak lyzickou. Ale kedze doslova cely den spal len 15 minutove spanky a uz bol umrncany, len si trel oci a podobne, tak to inak neslo, mal to rozotrete vsade a UM tu ani nemame. Aj som bola pozitivne prekvapena, ze nieco vypil takto.

deniskateniska
26. dec 2010

@anjelicek aha,no tak aspon daco.my sme vcera tiez spali kadejako.a dnes sa mu prerezava konecne zubok tak si este uzijeme dnes.ale uz mu vidno dasienko prerezane.