icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

katuska01
27. dec 2010

@anjelicek26 Aj Bianka ma 69cm takze tiez neni nejaka dlhana ,tiez mame pekne faldiky po telicku 🙂

ellysa
27. dec 2010

no čo už bude na výživkách 😕 ,jaj zasa som ju teraz hodinu s revom uspávala, stále ju niečo rozrušovala, darmo-nie je vo svojom

anjelicek26
27. dec 2010

@ellysa - ja sa od maleho nemozem ani pohnut, ked spi, fakt ked odijdem z izby, hned je z revom hore 😠 A dnes uz bol taaak unaveny, tak som pri nom a on chrape... obed nebude, pojdeme sa najest von a hotovo 😝

piacere
27. dec 2010

@deniskateniska vau, čo vás občas čítam, tak mám pocit, že náš je tu najmenší 😅 na poslednej poradni mal 65cm a 7550g 😕 Ale on sa už taký mini pidi narodil... mal len 49cm...

miculienka
27. dec 2010

@piacere - ale čoby ste boli najmenší , moja má teraz niečo 7 kg

tak stále je tu akosi ticho, ešte sviatkujeme a prázdninujeme ?

táto moja babuľa od štedrého dňa spí akosi nafigu, každú hodinu sa mi budieva, minulá noc už bola totálka, o 22.30 zaspala, o 00. 40 sa zobudila - vyspatá a do rána 4.00 žúrovala, bľabotala nám, hrala sa, nie a nie ju uspať, aj kakať stihla, potom sa jej ešte viac zlepšila nálada , no mali sme zábavu celú noc a to ani dnes cez deň nejako nespí, som si myslela , že bude dospávať, že si tiež zdriemnem - no figu 😒

niga
27. dec 2010

Ahojte, dnesna poradna - 73 cm, 7750 gramov ( tabulkovy - zdvojnasobil porodnu vahu 😉 )

piacere
27. dec 2010

@miculienka kilečká máme akurát, len sa mi zdá taký mrňúsik, väčšina z vašich detičiek sú už za sedemdesiatkou 😀

niga
27. dec 2010

@miculienka Skus jej vybrat baterky 😀 Ja kazdy den si lahinam s pozitivnym myslenim, ze tato noc bude lepsia - obcas dokaze prekvapit. Musime to pre nase zazraky vydrzat. Ked mi spaval 7 hod vkuse, tak vecer ked som nanho pozerala, tesila som sa kedy sa uz zobudi, aby som ho vystiskala, vzdy si na to spomeniem.
Aspon pri mensom pocte prispevkov sa mi podarilo vas docitat.
Dnes po dvoch dnoch prikrmovania mal konecne stolicu, ale v nej bola vsetka mrkva - moze to tak byt?

chani
27. dec 2010

@piacere urcite nie ste najmensi 🙂 my sme po poslednej poradni mali (18.11.) mali 5830 gramov a kedze ho nemerala, tak som ho zmerala ja a mal 63 cm...dalsiu poradnu mame az 27.1, ale podla mojho vazenia doma ma okolo 6,4 kila a cca 65 cm....to je mrnusik 🙂

chani
27. dec 2010

@miculienka my takto spavame uz 2 mesiace, sice nie kazdu hodinu je hore ale kazde cca 2 az 2 a pol hodiny, sice nebyva dlho hore, ale chce sa prisavat, takze vlastne uz ani neviem, kedy som spala dlhsie ako max 2apol hodiny v kuse

fatimuska
27. dec 2010

@ellysa by som povedala že máte rok🙂

mojalili
27. dec 2010

Ahojte kočky, tak Danko neuveritelne potiahol 3 hodiny v noci, potom kazde 2 a nadranom kazdu 1 hodinu.....dnes sme trosku uz premiestnovali izbu a zajtra ideme postielku.....
Zuby stale nikde....ach jaj ☹

No a ja mam zapal na palci na nohe, napuchnute, fialove, boli to jak slak, tak aj keby som mohla spat, tak nemozem, lebo ma v tom trha, sklbe a stipe....mam na to uz 2 maste a obujem len slapky, dnes som tak sla do obchodu ☹

deniskateniska
27. dec 2010

@katuska01 🙂
@ellysa no ja sa na tvoju krasavicu tiez .. dnes sme zistili ze sa malemu deticky velmi pacia 😀 tak som zvedava 😀 no a s tymi vyzivkami, oni su asi sladene abo co bo, bo tiez co mu navarim tak zje pol salky a dnes sme boli u svokry, ked sme sli z poradne tak som mu kupila vyzivku bo by som nestihla navarit a keby som mu dala tak spacka celu velku vyzivku,ale tak nedala som mu celu... 😅 a neboj bude hladna spapa aj tvoju stravu 😉
@anjelicek26 80.. alebo 9-12 m.. ale niektore veci z irska napr mame bundicku 9-12 tak ta je este taka vacsia a bodynka mame este 74ky, aj kombinezku, ale ta sa mi zda aj vacsia trosku ako 74... a kazdy vyrobca ma iny meter asi bo niektore co mame na rocne deticky neoblecie .. 😅 a to ze je tucko nam to este stazuje 😀 😀 😀

deniskateniska
27. dec 2010

@ellysa no mi nieco hovor.. maly vcera nespal sme boli po navstevach a maly zaspal az cestou domou, to nespal od desiatej a prisli sme domov asi o piatej - siestej 😅
@piacere tak to nas sa narodil 50cm 4020g 😀
@miculienka aj my... tato noc.. kazdu hodinu hore, precucnut na cicke a spi dalej.. skoro som prisla o nervy... 😅

@mojalili nam sa konecne zacal drat... dufam ze zajtra uz bude strngat ... a potom pockat na druhy 😅 😔

baby teraz kamoska pisala, ze ju bolel zub, odhodlala sa ku zubarovi, no zub jej vytrhli bo mala zacinajuci zapal.. maly jej z toho kakaval aj 3x do dna. no ma nastrasila bo posledne dni kaka kazdy den, inokedy raz za 4 dni 😔

mojalili
27. dec 2010

@deniskateniska jejda, gratulujem, ze uz ho mate vonku, my stale nic...

Baby, prave sa mi maly zgulal z postele na bok, na koberec....snad nebude z toho nic, uz neplace, je v pohode, ziadne cervene.....no to bude noc sledovania.....3x sa pretocil za sebou a hned bol dole....☹ ja som nesika---

deniskateniska
27. dec 2010

@mojalili aaaaaaaale ten sa este napada.. neboj.. len pozoruj ci nevracia 😉 dufam ze sa prereze uz uplne, bo ak nie tak pridem o nervy.. uz treti den ma boli hlava a zuby... nevyspata som co chodi o jednej spat najnovsie ☹

mojalili
27. dec 2010

@deniskateniska Deni, my ideme prehadzovat izbu, ze snad to bude tym miestom...☹ raz zaspi v postielke, potom ked sa v noci preberie tak ani za svet v nej opet zaspat, tak spi v kociku, tak na striedacku....ach jaj, toto mi dcera NIKDY nerobila...☹

bzucinka2
27. dec 2010

@mojalili tak to mate riadne vesele noci ☹ my vecer spime v postielke a aj v noci povacsine, jedine nad ranom uz ostava pri nas okolo 4,00, ked uz tazsie zaspava kvoli zubkom 🙂 cez den najlepsie vonku, doobeda ked rano skoro vstane tak spi aj cez den v postielke 2-2,5 hodky , ked nezaspi cez den v postielke, tak ide na balkon 🙂 on je dost citlivy na zvuky, no pri dvoch detoch sa neda byt stale ticho, hlavne starsiemu to tak lahko nejde vzdy vysvetlit 🙂

deniskateniska
27. dec 2010

@mojalili no snad to pomoze..., ja som si myslela ze to tiez bude miestom bo mi zaspaval na posteli mojej bez problemov, ale potom sa dako naucil, ale toto co sa deje, je zubkami u nas ... a momentalne aj tym co doslova zerie maminka 😀 😀 😀

chani
27. dec 2010

@mojalili urcite bude v poriadku. no co uz, stava sa, nie si ani prva ani posledna, ze ano 🙂, ja som rada, ze tomu nasmu vysadkarovi sa nic nestalo, ked sa den pred stedrym dnom zrubkal z postele, tiez sme sa citili,ako truby s manzelom, ze ako sa nam to mohlo stat, ale tak, teraz nanho davame 2nasobny pozor,kedje uz taky sikovny a vie odchadzat z postele 🙂

mojalili
27. dec 2010

@chani Nam sa toto stalo 3x, ale to druhe bolo do vankusov, to som sa poistila....a teraz ...esteze mame nizku postel a padol nabok....inak ako na potvoru uz zaspal, inokedy mu trva 2 hodiny kym zaspi,ale ked som sama s detmi doma, tak spi ihned....MM siel hrat futbal....

Ja dnes ajtak nezaspim, niezeby som na neho davala pozor, ale tak ma boli palec na nohe, najradsej by som ho odpilila...no aspon dostrikujem tu vesticku pre Danka...

kuriatko33
27. dec 2010

pekny vecer prajem, dnes som bola v BA a next ma výpredaj ako dost uz bolo vybrakovane v auparku ale super ceny polovičné zlavy 🙂

tintinka1
27. dec 2010

Ahojte babule , mne sa malý dnes tak povracal , že prúdom z neho išlo. Na obed som mu dávala špenát so zemiakom a uvareným žĺtkom , potom som ho ešte dokojila a asi o hodinu bolo všetko vonku. A to sa povracal v spánku . Všetko bolo zelené ešte aj baldachýn a hniezdo ☹ Tak som mu už potom nedala vôbec jesť aj ked evidentne bol hladný a len po lyžičkách som mu dala čajík. Teraz o 19.30 som ho nakojila tak dúfam , že to v ňom ostane. Snáď mu nezapasoval len ten špenát a nejde na nás nejaká črevný viróza 😝 Čo by som mu mala inak dať papať ak by sa to opakovalo a bol by hladný?

mici111
27. dec 2010

@kuriatko33 aj ja som sa tesila hlavne na next vypredaj...bola som v eurovei..ale poviem ti, hodne ma to sklamalo..nic poriadne tam nemali..len jedny rifle som malej kupila..mne to pripada ako keby tam dali tie najhorsie veci, ktore sa nepredali nikde inde.. 😠 a normalne tam mavaju pekne veci..ale teraz fakt nula bodov..ty si kupila nieco Damiankovi?

mojalili
27. dec 2010

@tintinka1 Deti majú zázračné žalúdky, toto mam vyskusane, ze ked im nieco nezapasuje,alebo im das viac papat nez im brusko znesie, tak to spokojne vyvratia von....len horsie je to v spanku, moze sa zadusit.....no a samozrejme, ze su opet hladne a pytaju papat.....Neboj sa, nic to nebude, len sa prepapal 😉

@deniskateniska Ale to je taka nespravodlivost, kamaratkina dcerka ma za tu dobu, co Dankovi lezu 2 zuby - 5 zubov a bezbolestne.... 😠 😠 😠 😠

kuriatko33
27. dec 2010

@ellysa ahojcek a kam chodite do aquaparku, kde si kupila taku mini vesticku, isli by sme aj mi niekam, damko miluje plavanie a vodu 🙂

mici111
27. dec 2010

@kuriatko33 my sme chodili na plavanie, tiez sa malej strasne pacilo vo vode..a s @lenocka84 sa chystame do senca do aquaparku..

kuriatko33
27. dec 2010

@mici111 ja som nakupila pyzamka, tie tam kupovávam a kamartke pre babo, uz ma termín, ale bolo to dost vybrakované, moze byt ze niečo pozberali alebo naj veci si nechali predavacki moze byt aj to 😠

anjelicek26
27. dec 2010

@kuriatko33 - ja tiez uvazujem, ze tu skocim do HM-ka cez tyzden, vybrakovane este urcite nebude, tu je toho kopa... a dosiel mi novy katalog HM-ka na jar, tak som nad tym riadne slintala 😵 A ak objednam skor, ako to bude v obchodoch, este 10% zlavu, sa tesim ako malaaa...

No a buduci tyzden idem v UK do nextu, vraj 50 - 75% zlavy uz su, tak snad este nieco budu mat...

monky1
27. dec 2010

ahoj baby

@mojalili vy uz mate aspon dva vonku, my nic

@tintinka1 ako pise mojalili 😉 , ale zajtra skus len nieco dietnejsie - napr. cisty zemiak ... skor ho stravi
my sme sa v nedelu vratili a to vam bol des - ela na cudzom mieste nie a nie zaspat - ona ked nema svoju postielku a svoj dobre znamy priestor, no oniec sveta - 2 hodiny som ju uspavala, uz aj na rukach som to skusala, tolko co som ju polozila, rev .... a prisiel moj drahy a do minuty spala 😠 😠 😠
dnes zalomila este na prse, predtym sa asi 15 minut vyclapkala vo vani, cela kupelna plavala 😀 ...neskutocny cirkus robi vo vani - myslim v dobrom

@niga dakujem, ze si na nas myslela - oplatilo sa, šecko je of kej 😵