Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@zojec - ja som alergicka na kakao, takze aspon pokusenia typu cokolada si mozem vyhodit z hlavy 😅 😅 😅
@anjelicek26 och.. tak taku alergiu by som nechcela 😀 a ako sa to prejavuje? ja napr. mam na niektore paradajky.. hlavne v lete, ked su take fajne ... ale vzdy to nejak rozdycham a rozskrabem.. ja ich strasne lubim.. nevedela by som bez nich existovat..
@zojec - cervene flaky na tvari a krku a to aj dva dni a vyhadzana ako pubertiacka, nic hrozneho, ale staci to na to, aby som od cokolady dala ruky prec 😅
@anjelicek26 jaaaj to vypucene brusko ako na zacoatku tehu to poznam, toho sa aj ja budem musiet zbavit, len som zvedava ako😒
vidim, ze tu sa zacina vo velkom nakupovat 🙂 ja dufam, ze sa tento tyzden dostanem do obchodov, ale chcem ist bez maleho, tak dufam,ze mi hoo babka postrazi, nech v tych obchodoch este nieco ostane 🙂 my mame skoro vsetky veci 68 pre maleho, sice par 74 dostal teraz, ale stale toho treba este dost v tej velkosti 🙂
ja mam este 5 kil z tych 18 co som pribrala, takze momentalna vaha je 52 kil, ale na stedry den som slavnostne obliekla prve z predtehu nohavic, tak som bola cela bez seba 🙂 len este s tym bruskom nieco urobit, no ale sak casu dost 🙂
@kuriatko33 my sme boli na Orave u rodičov a tú vestičku zdedila po synovcovi, ale neviem, kede ju kúpili 😒 , v okolí BA asi najskôr naozaj len do Senca , alebo my sa chystáme do Rakúska ale to je asi 100 km od hraníc
joooooooooooooj na výpredaje sa aj ja teším, už som mužovi nakázala dovolenku asoň jeden deň a idem na to 😎
@anjelicek26 na krb sme ešte nepozerali ale budeme musieť 🙂
na SK ani na výpredaje nechodím, jedine do SCS alebo do centra Viedne a do Parndorfu, tam sa dá pekne nakúpiť, len v Rakúsku ni nie je Next, ale v tom Slovenskom je to aj tak bieda
@ellysa a ako sa to vola v rakusku, nevieš poradit niečo kde by sme s malým si to mohli uzit aj s ubytovaním. chceli by sme niekam vypadnut,kde by sa dalo plavat s nim aj na prechadzku ist
@ellysa a kam do wiedne chodite? je tam niečo vacsie pre deti, kde by mali aj kociky, by som potrebovala autosedacku, v schopingu to poznam
@niga @chani @deniskateniska - tak vidím , že viacerí spíme na figu drevenú 😒 , ale hádam sa to zlepší, túto noc už aspoň nežúrovala, len sa budila , aj to super len 3x to vyšlo od polnoci do rána
babule, máte niektorá po pôrode nového kamoša na zadku - hemoroida ? čo na to užívate ? ja mám len tú mastičku reparation, len akosi si to zabúdam mastiť 😖
neviete náhodou ako je to s výpredajmi v žiline ? či sa mi tam oplatí vyraziť alebo nie , lebo malú musím nechať doma a to je na dlhšie , hodina tam , hodina nazad, nakupovanie 3- 4 hodiny , to je dosť nechať ju so svokrou keď ju dojčím, nerada ju vláčim na nákupy
@miculienka - nemoze dat svokra malej prikrm? Tak to riesim ja, ked niekam ideme, flaska vodicky a vyzivka, nebol problem zatial.
No u nas noci celkom fajn, bol hore o polnoci, o stvrtej a spal az do osmej, no je mi sveta zit 😎
@miculienka ahoj ja sa tiez trapim, ako si to ty nazvala kamosom 🙂 na zadku od porodu sa to sice trosku zlepsilo ale nic moc ja mam tiez nejaku masticku homeopaticku ale ak som to 3x pouzila je vela.... 🙂
@anjelicek26 - ono by sa dalo, minule sme to tak urobili, pripravila som príkrm, čaj a išli sme , lenže potom svokra volala, že malá cirkusuje, že príkrm nechce , tak jej dala ryžovú kašu, čo zvykneme večer jesť, potom zas volala, či budeme ešte dlho, je to také na figu ísť na dlhšie preč
@katuska01 - a aj teba to svrbieva a občas krváca ?
@miculienka Tiez som obdarena tymto doplnkom, ale neboli ma to, tak nic na to nedavam a asi by som mala.
@niga - bolieť nebolí ani mňa, len občas svrbí a po námahe na wcku krváca - troška 😝
@miculienka hej hej veru svrbieva obcas ,ale krvaca skoro vzdy 😢...a kedy ti to zacalo hned po porode lebo ja som prve tyzdne mala hrozu ist na zachod...teraz trosku lepsie ale nie je to bohvie co..
@miculienka tak toho kamoša poznám. mala som, ale chvalabohu je už preč...kúpila som si krém Procto-glyvenol a neviem či som ho dvarazy použila a je to preč... občas sa niečo ešte zjaví, ale neriešim, lebo to hneď aj zmizne. ale svrbene to bolo nehorázne a krvácalo mi to tiež dosť veľa. dosť nepríjemný "kamoš" 😠
@katuska01 - čosi som zaregistrovala už počas tehu , ale od pôrodu to bolo najhoršie, to aj bolelo aj všetko, vtedy som to poctivo natierala - teda až po tom keď sa mi šitie zahojilo, dovtedy som nemala odvahu, no a teraz sa to vždy obnoví po nejakom čase kľudu, mám pocit, že ten vriedok sa nazbiera a potom praskne a vykrváca, potom je chvíľu kľud kým zas napučí a tak dokola 🙄 , aj ti vyliezlo po pôrode ? mojej spolubývajúcej to vyliezlo asi 6cm , tá mala iné problémy 😝
@julinka2787 - a nevieš či sa to môže počas dojčenia - ten tvoj krém ? lebo mne dali v lekárni len ten preparation
@miculienka mne to zacalo az po porode cele tehotenstvo som mala klud....aj mne sa to zda ze to ide stale dookola su dni ked je to lepsie ze uz si myslim ze budem mat klud ale nie bohuzial vzdy sa to vrati na zaciatok...nie mne to nevyliezlo....ale tvojej spolubyvajucej nezavidim to musela mat ine problemy ach...
@miculienka je tam napísané, že pri dojčení by si sa mala poradiť s lekárom o užívaní toho krému. ale myslím že sa môže... 😒
@katuska01 - keď si predstavím, že segra má už 3ročného syna a stále má s " kamošom " stretko na wcku tak mi je zle, a to si to natiera aj ošetruje každú chvíľu 😝
@julinka2787 - 🙂 🙂 🙂 ako s dedkom zápasia o chlieb
@julinka2787 - ďakujem za omrk letáčika 😉 , tak asi sa to môže, to je tak písavané , že pre istotu
mm išiel do mesta , pred odchodom sa ma pýtal, že aký kvet mi má kúpiť na meniny , ja len zo srandy - že kaktus , teraz mi volal či ho teda naozaj chcem 😀 😀 😀
@miculienka fuu ha tak to sa mame na co tesit,len dufam ze nas to nebude tak dlho drzat 🙂 ja som take nic po prvom nemala kedze som mala cisarsky teda neviem ci to od toho zavisi....
@miculienka - ja som mala len chvolkovo po porode, teda az doma problem, ale pouzivala som cipky Avenoc, je to homeo, ale pomohlo 🙂
Aj ja mam Avenoc ale krem nie cipky asi zacnem castejsie pouzivat a uvidim ci zaberie 🙂 🙂 🙂
@katuska01 - ono sa to tým tlačením urobí, niekto to už má predtým - len také tiché schované ,a ko tá moja spolubývajúca - nevedela o tom vôbec a pri pôrode sa to prejavilo na plnej čiare , tak pri cisárskom to asi nehrozí
@weirdo - musím si aj ja ešte aj čípky kúpiť, to tam asi dlhšie pôsobí a silnejšie ako masť , ako vidím, tak kamoša hemíka sme skoro všetky spoznali 😀 😝

@babulina tiez si myslim, ze to uz dole nepojde.. ja som to prehnala cez tehu a strasne.. bolo mi to vtedy akosi jedno a prestala som sportovat, chodit do prace.. ja som bola od prveho mesiaca doma na rizikovom... zo dna na den sa moj zivot zmenil.. teraz je to akesi tazke vratit to spat a fakt ani netusim, kde by som vtesnala 1-2x do tyzdna plavanie a raz bedbinton .. ja som si cely zivot musela vydriet kazde zhodene kilo.. nikdy to neslo lahko.. od porodu som schudla 17.. a tych zvysnych 10 nie a nie dole.. uz to asi bude fakt chciet tvrdo makat... (a ked zhodim tych 10 tak furt len nebudem ideal :( )
@anjelicek26 no oriesky, hrozienka, slnecnica, marhule........ ale cokolada, je cokolada 😀 😀 moje brucho je otrasne... sama stria a ovisnute.. no hroza... ale stazovanim to nezlepsim.. treba rozhybat ritku 😉