Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 ,ale zase mäsko mu dávam len raz maximálne dva krát za týždeň ,lebo keď som dala tak,že dva dni po sebe,tak sa mi zapiekol,ale inak pohoda,hej s tým postupným závadzaním máš pravdu aj ja to tak robím a všetci mi nadávajú,hlavne postaršie ročníky,že ale čo,veď mu daj a hento a tamto...no isto,ja nepotrebujem problémy,Igorko je šťastný takto ako je 🙂
a teraz je úplne šťatsný najmä v chodítku...to dnes celé doobedie behal v ňom a keď som ho dala do kočíka,že nech si oddýchne a napije sa čajíku,tak mi hneď zaspal s čajom v ruke 🙂
@lenocka84 ,ty už máš 8 mesačného chlapiska 🙂 krásny je 🙂
@lianka22 ,ja dávam ovocný príkrm kupovaný,inak všetko robím sama doma...bio :D hehe 🙂
no až na tie sušené kaše 🙂 hehe 🙂
@deniskateniska ,mne hovoril Igor,že jeho otec mal na vojne zlatú žilu a že si sadol na metlu...xD...hovado :D že aby to zatlačil 🙂
mne vyšla iba raz po pôrode,ja som si tiež oddlačila svoje aj keď som pak šla cisárskym kôli komplikáciám 🙂
ale šak ty vieš,som ti vravela 🙂 hihi 🙂
@katuska01 my papame z tesca nutrilon, ta chuti presne ako griska.. teda skusali sme bananovu ta nic moc... teda mne nechutila... kedysi davali grisku...
@lianka22 my kazde 2 hodky sme hore, niekedy aj skor. a teraz ked idu zubky tak aj kazdu hodku... ale nevadi mi pokial hned zabuva, ale ked je hore a vystraja ☹
@puhinka 😀 😀 😀 to je trud 😀 😀 😀
tak ja som dnes po trhani zubu, dufam ze bolesti prestanu... tak zatial neboli .. klop klop klop... 🙂
no a mam otazocku.. davate na obed zakazdym masko? alebo davate aj ten 1-2x miesto maska zltko? ja neviem ci mu to uz mam davat ci nie.. 😉
@deniskateniska ,no vidíš a žltko som ešte neskúšala...musím vyskúšať...
máte niake recepty?
@puhinka no ja si myslim ze normalne do zeleninoveho pridat uvarene zltko, no ved ked uvaris vajce natvrdo tak zltko dat.. ale neviem.. idem dako studovat 😀 😀
@deniskateniska ,kuknem aj ja ten špeciál mama a ja,čo sme si kúpili,ale najskôr idem troška vymrznúť aj s tým mojim drobcom 🙂
@puhinka nasla som receptiky, napisem ked pride mm bo maly sa zobudil 😉
@puhinka hej tam som ich nasla 😉
@deniskateniska dali ti injekciu aj keď kojíš??? to ja sa bojím ísť aj na veľké vrtanie kvôli tomu, že si myslím, že mi nedá injekciu
jééj dá sa objednať na stránke 🙂 super tak objednané
@lianka22 dal normalne... a v lekarni som si bola pytat nieco ak ma to bude boliet potom tak mi dala ibalgin 200 ze 1-2 si mozem za den dat, lebo ze ide minimum toho do mliecka.. ze este menej ako je v detskom sirupe proti teplotke... 😉 neboj sa ja som sa bala ist, ale kamoska mi povedala ze ju bolel zub a sla az teraz, zacinal jej zapal uz a hnis jej siel do mliecka tak ze maly jej kakaval aj 3x do dna a predtym len raz.. tak jej zub vytrhol a su fpohode 😉 ja som tiez bola trhat zub dal mi len sa pytal ci neberiem dake lieky alebo nemam cukrovku alebo problem so srdieckom alebo nieco podobne 😉 tak sup sup 😉
@lianka22 😀 ja som to hned kupila ked to prislo do stankov 😀
@deniskateniska ,mne malý kaká 2x za deň,to je zlé?veď aj môj mm tak chodí... 😕
@lianka22 - ja davam väcsinu detske vyzivky, zatial moc nevarim, neni ani sezonna zelenina, ani ovocie, nemam ziadne domace namrazene. Jasne mrkvicku, zemiacik, jablcko, bananik, hrusku, take mu robim aj ja. No a mäsko tiez, ale to zmixujem a primiesavam do vyzivy väcsinou. Nam to zatial tak vyhovuje.
@puhinka - aj Max kaka dva razy denne, prvy raz chvilu po zobudeni a potom poobede... podla mna je to tak ok...
No a zltko sme mali len par krat, on to ma rad na chlebiku, mu ho do zltka namacam, ked si robim vajicko na mäkko. On velmi rad papa kusky, ked mu ich davam do pusy. V inej forme - napriklad v spenate - no potom mi to nechce papat. Ani som si neni ista, ci je to zltko az take dolezite.
@deniskateniska my sme este s maskom ani nezacali, ale ked zacneme, tak asik budem davat kazdy druhy den a raz do tyzdna vraj by sa malo zltko, tak uvidime 🙂
my uz mame za sebou aj zuzlanie korky chlebovej, aj trosku poprehltlal, takze tym padom sme zacali s lepkom 🙂 sice ma 6 mesiacov az zajtra, ale tak tyzden hore dole , to snad nie je az take smerodajne 🙂
vcera a dnes mal na obed zemiak+cvikla, no ako divy bol za tym, tak mu to chutilo, asi to bude tym, ze ta cvikla je taka nasladla,vcera zjedol 80 ml a dnes 110 ml a este aj prsko pekne potiahol za tym 🙂
my odkedy prikrmujeme kakáme už iba 1 - 2 x denne dokonca na nočníku 🙂 zadám, že tlačí tak šup s ním na nočník oveľa lahšie to ide. a už šulčeky žiadnu kašičku.
@chani ,mooooooja...skrachuješ na plienkach :D
tak to hej a my sa zase úspešne už od začiatku plne vymykáme tabulkám...ale to nevadí,hlavne,že sú zdravé tie naše dietky a aj deniska vie o čom hovorím 🙂,že Deni? :D
my sme mali dneska na obed telacie mäsko,so zemiačikom a mrkvičkou,to miluje...a aj ja...aj Cow...haha 🙂
ja mu zase občas dám piškót do ruky a ten si žužle,no a teraz už aj odkusne s tými jeho zúbkami a potom jak to prevaľuje v tej pusinke,taký je zlatý 🙂 musím kúpiť marina keksy,že tie sme aj ja s bratom papali mama vravela 🙂
@lianka22 ,wow...ty si jaká pokroková...mňa to ešte nenapadlo,ale už by ma aj mohlo a tak počkám na 8 mesiacou...môj manžel ,keď mal 8 mesiacou,už sa pýtal na nočník...tak aj jeho syn by mohol,ale zase nútiť ho nebudem...ja by som chcela,aby tak keď bude mať 2 roky,aby už chodil na wc,aby som ho mohla dať do škôlky,tu u nás tak berú 🙂
@puhinka ani mi nehovor, este ze ho kojim, aspon tam usetrim, ked uz na plienkach nie 🙂 kadolo maly 🙂
ja zacnem s maskom od noveho roka a jablcko chcem skusit od zajtra, len este chcem zohnat nejaku pohankovu kasu alebo take nieco s cim mu to zmiesam, ako 3. prikrm doobeda to bude mat🙂
marina keksy aj moj muz miloval ako dieta,vraj mu to do UM do flase mamina nadrvila, cumel s vacsim otvorom mu nasadila na nu a uz aj tahal 😀 heh

@miculienka ja sa s tym trapim od porodu... obcas to prejde, ze si myslim ze je to ok ale zase je to spat.. ja som jedavala kazdy den musli, ovsene vlocky, aby som to nedrazdila na wc, bo som si par krat aj poplakala na tom wc.. a za kazdym mam krv pri stolici. 😒 a kupila som si dubovnikovy caj, ze vraj to ma pomoct, ale este som to nemala cas otestovat 😅 ale teraz je to uz lepsie, ked idem pravidelne kazdy den na wc.predtym som sa bala chodit tak to bolo este horsie.. teraz idem urobim si rano co mam, tak to az take hrozne nie je.. teda klop klop klop 😀 a moja mamina vravela ze to mala pri starsej segre po porode, a ze jej povedali ze ked hemik vylezie ma sa zatisnut spat 😅 tak mne to na zaciatku velmi pomohlo, bo niekedy som ani chodit nemohla co to bolo take neprijemne 😒