icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

anjelicek26
29. dec 2010

@stastnevydatam - no ak ta bolia krize, tak ju v noci nechaj u vas, moj nazor, len sa otocis a nakojis a hotovo. Lebo sa takto nevyspite ani jeden. My na vecer davame ovocnu kasu - teda ryzova kasa + ovocna vyziva + vodicka. Ak ma kasu, budi sa 2x, ak nie, tak 3x... takze zasa nejaka vyhra to nie je...

Inak baby sa tesiim, Max dnes prvy raz pil UM, tak, ze pri tom nechytal hisaky, vypil 100 ml z novej flasky, dala somm mu ju, ked bol hladny miesto ranneho prikrmu. Tesim moc moc. Snad sa nam predsalen podari o nejaky mesiac odstavit... aj tak je mliecka fakt mizerne malo, az to boli, ked vsetko vysava 🙄

mici111
29. dec 2010

@ellysa no mne sara nechce ani kupovane, dnes som jej skusala davat aj jablcko..niiiic..ale ved budem skusat..
jeej baby, mali ste stretko? chceme fooootkyyyyyyyy 😀 😀 😀

zzz
29. dec 2010

@zojec a nemoze byt ina mast? mam doma domacu husacu.... ☹
a s tym ditiadenom, je to brutal viem...dala som mu to prvy krat dnes...kedze ma vcera dr sprdla,ze mu to musim davat,ze aby mu nenapuchli hlasivky ☹ ..... ona to predpisuje stale,aj dankovi to dala, tomu som to tiez nedala, ale on sa do tyzdna vyliecil,....len pato sa trapi uz druhy tyzden, tak som rezignovala a davam poctivo vsetko.....aj ATB by som najradsej nedavala ☹

a skusim zajtra kasicku s ovockom,uvidim co povie.... a ako sa robi pohankova kasa?

baby nikomu nepredpisuje DR pri soplikoch ditiaden? alebo fenistil?

bakatuska
29. dec 2010

@zzz ja som namiesto tej jazvedsej masti kupila v lekarni detsku mast na hrudnik ''koalka'' ale este ze je dobra mast zo psa ale mne sa to protivilo tak som to ani nezhanala 😉
no a ditiaden nam dokina nedala ,ale fenistil sme uz mali 1x

zojec
29. dec 2010

@zzz mozes skusit aj husaciu 🙂 no ja som este o dithiadene na hlasivky nepocula ...radsej mu kup vitamin C a davaj ten.. lekarom zas az tak vsetko verit netreba .. ktovie co dostala za to aby ho predpisovala 😉

zzz
29. dec 2010

@zojec presne to aj mna napadlo...vsak mam kamarata v zentive, presne sa ho na to spytam....lebo vsak ku nej chodime uz 3 roky a zrazu dosla na zazracne ucinky dithiadenu 😠

@bakatuska no zo psa,by som teda ani ja nezvladla 🤐

dakujem za rady, krpci su uz hore....majte sa krasne

julinka2787
29. dec 2010

@zzz ja som dávala tatianke kačaciu masť. aj naša mamka nám ju so segrou dávala, keď sme boli malé. natrieť pekne hrudníček, dať sáčok, na to plienku a obliecť. ja som jej to dávala na noc. do rána tak spinkala a pomohlo nám to. dala som to po tri či štyri noci...

julinka2787
29. dec 2010

baby ja som dnes tatianke takú gebuzinu spravila na obed... fuj. strašne to smrdelo a aj vyzeralo. a ona to len tak spráskala. 😀 no uznajte : mrkva, karfiol, zemiak, jablková výživa, špenát, tekvica a žĺtok. a to pekne mixnuté spolu... 😅 no strašné, mne až zle bolo keď mi to smrdelo pod nosom, kým som ju kŕmila. a krpaňa že mňammm mňammm. 😝

zojec
29. dec 2010

@julinka2787 no tak to bola teda fakt riadna kombinacia.. 🙂 hlavne ta jablkova vyziva v tom. 😕

bakatuska
29. dec 2010

@julinka2787 veru riadny mis-mas 😀 a pockaj potom co to bude za vonavku v plienke 😀 😀 😀

puhinka
29. dec 2010

@ludka_r ,ďakujem 🙂
a skúšala si dať do tuhej starvy dve kvapky olivového oleja? aby sa lepšie šmíkalo 🙂

tak my sme boli dnes u doktorky,bo Igorko celú noc nemohol poriadne dýchať,bo mal plný nos a tak nám rovno aj poradňu urobila,no a tak upresním Igorkové miery...má 9450 gramou a 74 cm a dala nám taký sprej z morskej soli na vyplachovanie nošteka a aj nasivin pre deti,tak sa liečime 🙂
@miculienka ,ja zase nedávam slivku,ale pokaždé ,keď mu varím,tak mu tam pridávam drtený kmín 🙂

puhinka
29. dec 2010

@zzz ,ahoj,Igorko má tiež soplíky a mrte,ale nedávam mu ani ATB,ani ditiaden a ani by som mu nedala,dávam mu roztok z morskej soli ,nechám 10-15 min pôsobiť a pak mu odstriekam soplíky a pak na vatový tampón,čo je do uší nanesiem troška nasivinu pre deti a vytrem mu tým nos...to je celé

puhinka
29. dec 2010

@bakatuska ,zo psáááá??? pre Boha...ako to? a ochranári o tom vedia,ja by som vraždila za také niečo...mne to príde,akože rovno aj z človeka si môžu...ako to je choré... ☹

puhinka
29. dec 2010

@julinka2787 ,tééda...to sú ale experimenty 🙂

deniskateniska
29. dec 2010

ahojte maminky, tak ako pisala @ellysa tak sme sa dnes stretli, bolo paraaaaaaaadne... aj nabuduce sa dufam stretneme... 😉

deniskateniska
29. dec 2010
mici111
29. dec 2010

@deniskateniska
@ellysa
@riska
babyyyyyy, suuper 🙂 a romanko je suverenne najvacsi 😀 chlapisko poriadne..ale je mu dobre medzi takymi fesandami ako je Oliv a Ninus..paraaadne fotky 😀

deniskateniska
29. dec 2010

@mici111 teda najtucnejsi nie najvacsi 😀 😀 😀 ale kocky su zlatunke aj deturence aj maminky.. a baby vyfesakovane aby zbalili romanka a ten sa zobudil a mal ich kapken na haku 😀 😀 😀 ale nabuduce sa bude dvorit 😀 😀 😀 😀 mi to slubil 😀 😀 😀 😝

ellysa
29. dec 2010

@deniskateniska jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej sa vydarili 😀

ellysa
29. dec 2010

no veru Ninka a Olivia sa prekrikovali aj nejaké osobné útoky boli a Romanko nič , akože im chcel naznačiť, že sa majú snažiť nabudúce ešte viac 😀 😎

deniskateniska
29. dec 2010

@ellysa hej hej krasny su 😉 su aj rozmazane, ale tak mala som z coho vyberat 😉

deniskateniska
29. dec 2010

@ellysa 😀 😀 😀 hej a prisli sme ku nasim dala som mu papat tak sa rozrecnil a doma nasi boli na navsteve tak som mu dala knizku do ruky a ten cital tak blabotal, no vravim mu ze je po ocovi len doma rozprava 😀 😀 😀 😀

deniskateniska
29. dec 2010

@puhinka
@weirdo tak zub je uz von .. rano teda uz cinkal.. tak som sa potesila 🙂 este jeden a var uz bude pokoj... bo o jednej sa zobudil a do siestej vystrajal 😅
@miculienka tak daj vediet ci zabralo ak zaberie, tak vyskusam aj ja 😉

angie267
29. dec 2010

@zzz nasa dr. malej pri soplikoch teraz predpisala Fenistil a bolo to ovela lepsie 🙂

babulina
29. dec 2010

@mici111 - mi k tym prikrmom este napadlo, ze skus sa pohrat este s konzistenciou, niektore deti maju radi huste, ine zase riedke, nasej vadilo mixovane napr, vsetko musela aj max popucene aby tam aspon take male kusky ostali aby mala co hryzat
@zzz - ja by som tiez radsej po fenistile siahla nez po ditiathene, to je teda dobra sajba pre take mimi, ked som bola tehu a bola som brutal chora tak mi lekarka predpisala na noc ditiathen ale prizvukovala mi teda poriadne, ze si ho mam dat len v najnutnejsom pripade a najkratsom moznom case

zojec
29. dec 2010

@deniskateniska
@ellysa @riska, nadherne deticky, a pekne fotocky 😉 Romanko je fakt kus chlapa 😀 sa aj Olivka po nom valala a nic? 🙂 boze nech sa uz skoncia sviatky, lebo som taka obzrata, ze az :( dnes mm so svokrom zobrali malu vonku v sankach, tak ricala ako tur.. sa aj vratili a hodili sme ju do kocika, tam v minute zaspala.. 🙂 dnes ale bola riadna kosa.. ked prisli nostek mala taaaaaaaky studeny...

mici111
29. dec 2010

@babulina hmm, no skusim..ale moc ruzovo to nevidim ☹
babyyyyy a kde ste vsetky? co este sviatkujete? 🙂

anjelicek26
29. dec 2010

@deniskateniska - jej gratulujem k zubku, snad uz bude pokoj, ked je vonku 🙂 Fotocky krasne, a veru Romanko nema konkurenciu, chalanisko velike 😅

Maxik uz spinka, boli sme dnes u pravnika vybavovat kopu veci kvoli svadbe, pravnicka sa ma snazi dotlacit, nech si vybavim nemecke obcianstvo a ja si chcem nechat slovenske... sa na nu mozem vykaslat, len kvoli tomu, aby to bolo pre nu jednoduchsie, si predsa nebudem menit obcianstvo 🙄

Dneska vecer krasne papkal, spapal 100ml, to sa nam este nestalo. Ked ho necham vyhladnut, papa omnoho lepsie.

anjelicek26
29. dec 2010

@mici111 - no ja som tu, kukam telku s drahym 🙂

babulina
29. dec 2010

@zojec -pridavam sa do klubu obzratych 😀 , mm mal dneska narodeniny a prisla dalsia torta k nam, a ze kedy mam dojest tie vianocne kolace to mi nikto neporadil 😠