Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ja sa tiez pridavam...a kila len pribudaju a pribudaju..bola som si kupit rifle..lebo tych desat co mam v skrini neobleciem 😠 😠 😠 ach jooo...
@babulina - asi by som mala byt aj ja obzrata, ale mam takuuuu chut na kacku az strach, asi zajtra vytiahnem draheho do restiky 😅
@mici111 - podla mna moze dieta mat fazy, kedy papat proste nechce, tak sa bude dalej kojit, svet sa nezruti. Tych 6 mesiacov ako zacatie prikrmu je orientacne. +/- mesiac je uplne v pohode. Nie su vsetky deti rovnake. Nelam si tym tak hlavu a urcite nie skusat jej davat nieco nasilu. To moze zle vypalit. Ked pockas, ona sama objavi, ake je papanie super 🙂
@babulina no neviem, nezda sa mi, ze by schudla..poradnu mame az za mesiac..tak sa snad rozpapa dovtedy..budem skusat doobeda ovocie a poobede zeleninu..snad sa chyti..
@anjelicek26 a kedy mate ten stastny den? uz si to pisala, ale skleroza..budete to mat v nemecku ci v UK?
@mici111 - ja som nejake proste vyhodila a pokupila nove. Ja mam sirsie boky, dva-tri centimetre sirsie. S tym nic nespravim. A ani to neriesim. Konecne nejake mam 😅
@mici111 - chceli sme v marci na nase 7 rocne vyrocie, ale to asi nestihneme, este dva mesiace cakame na sudne rozhodnutie - lebo slovensko nevydava potvrdenia o tom, ze zena je slobodna - tak to musis spisat pred pravnikom a sudne dat potvrdit, proste strelene. A to bude najskor v marci. Takze svadba bude cez velku noc, ked ma Saska prazdniny - medzi 11-24.4.2010... Termin dame presne o dva tyzdne, ked odovzdame posledne papiere. A svadba bude v nemecku, normalne sa na to zacinam tesit. Buduci tyzden mam termin s pani, co mi bude sit svadobne saty 😵
@anjelicek26 no jo, lenze ty si chudunka, ze 47 kg..xiii to som mala v maturitnom rocniku 😀 😀 😀 mne by stacilo, ak by som sa dostala na svoju vahu pred tehu 60 kg..uuuplne v poho..teraz tiahnem k 72 kg.. 😠 😠 😠 😠 a som nasr...sama na seba, ze som sa dokazala od leta tak vyzrat..asi dva mesiace po porode som mala peknych 65kg, pricom, ked som isla rodit tak som mala 77kg..no desneeeee 😠
@zojec - jej moja to ma mrzi, ze sa tak trapis s postavou, bude urcite lepsie 🙂
kroch kroch kviiiiiiiiiiiiiiik 😠 😠 😠 tak budem zachvilu rozpravat, ked neprestanem tolko jest..
inak aj vam ide kon tak strasne pomaly????
@mici111 - ja mam len 153cm, keby mam viac, tak som tucko 😉 Dve kila este musia ist dolu, ale zasa, pomalinkyyyy 🙂
@mici111 - mne to hlasi na konovi trojskeho kona, zapla by som si antivirak 😖
@mici111 - nevymyslaj prosim ta, ved take zle to zdaleko nie je 😉
@deniskateniska krasne fotky, drobci uzasni 🙂
@puhinka riadne miery mate, parada, my mame tak mozno 7 kil 🙂
@anjelicek26 no vo virusoch sa moc nevyznam, ale mam tu nejaky antivir nainstalovany, tak to budem hadam v poho..a k tej vahe..je to hooodne zle..uz sa sama citim uncomfortable..
mne ide kon celkom dobre.. podivuhodne 🙂
@anjelicek26 no nasr.. ta som najviac na to, ze sa nejak neviem dokopat k cviceniu.. proste nevladzem :( leniva som .. vecer si radsej precitam internet, alebo sijem.... a mohla by som ist napr. na bezky.... nadherny sport.. ale proste sa mi nechce... :(
@mici111 ja som mala 47kg niekedy na prvom stupni na zakladke 😀 ked som zacala s hormonami pri priprave na IVF som mala 73kg, na mna celkom v pohode.. 🙂 ked som otehotnela som mala 76, rodila som 104kg a teraz mam 87-88 potrebujem sa dostat aspon na 75... potom budem spokojna a stastna 😀 ja kvoli mojmu bruchu aj sex odmietam.. teda aj kvoli tomu, ani chut nemam vobec.. :( vy to ako mate so sexom? viem ze to znie hrozivo, ale ja som sa od porodu premohla len 1 x.. ☹
@zojec - no sexik normalne, ako pred tehu, 2-3x do tyzdna, malokedy viac, ale take rychlovkyyy, dost casto nas prekvapi niektore z deti, posledne na nas cumel maly a skeril sa sialene, no uznajte, kto sa ma potom na nieco sustredit 😅 Ale nie, nestazujem sa 🙂 Chut je 🙂 Len casu malo 🙂
@anjelicek26 no tak teraz som sa pobavila aj ja 😀 😀 😀 ako na vas maly cumi a skeri sa 😀 😀 😀 a je po vzruusu 😀 😀 😀 😀
@zojec no fakt olivka sa valala a ninka ho fackovala 😀 😀 😀 typicke zeny 😀 😀 😀 a nic...asi mlade na nho bo ked idu dospele zeny okolo len tak hlavu otaca 😀 😀
@anjelicek26 dakujeme, var to uz bude lepsie... a kedy mate svadbu? dako som nepostrehla.. 😅
@mici111 - no spal na draheho posteli a asi ho to prebralo, vyskereny ako slniecko, pretocil sa a zacal mi aj rameno cucat, no uznajte, vybuchli sme totalne smiechom 😅 Tak sme si ho potulkali priserku malinku 😅
@deniskateniska - juchuuu 😅 . Tak snad nachvilku pokoj 😀
@deniskateniska - v aprili 🙂 Snad bude aj pekne pocasie 🙂
@zojec mne uz ostava dat dole len 5 kil z tych 18tich pribratych, ale uz posledne 2 isli slimacim tempom tak uvidime.
a sex, chut je castejsie ako energia, aj kazdy den, ale to by ma uz asi polozilo fyzicky hehe 😀 a od porodu mam furt problemy s mykozami a hovadinami, takze sa ani neda tak casto ako je chut.
@mici111 aj ja som si dala taky zavazok, tak snad ho aj slnim, len musim vyhadzat vsetky kolaciky co mame doma 🙂 ale teda som sa snazila neprezierat ani cez sviatky a teraz som sa trosku aj dala na odlahcene dni 🙂
@anjelicek26 super, to su take prijemne povinnosti 🙂 ale teda papierova byrokracia ☹
@mici111 neboj sa to sa dostane do normalu , ty kojis, nie, ja pocas kojenia neviem chudnut, ine chudnu ako dive ☹ ale ked dokojis, tak nieco urcite zlezie aj same, ale aj tak idem od noveho roka na sebe pracovat, takych 6-7 kil by som chcela dat dole do leta, tak snad sa mi to podari a tebe tiez, ja len brucho potrebujem orezat 😝
@anjelicek26 😀 😀 😀 😀 ze akaa antikoncepcia 😀 😀 😀
@anjelicek26 @ chani boze to ani mm nepoviem.. 🙂 ja sa furt vykrucam, ze to ziadna nema chut 😀 viem, je to na zaplakanie.. ja sama seba nechapem 😒 pred tym bolo vsetko uplne v poriadku.. ach jo ☹
@bzucinka2 ja mam inak tiez dve kamosky, co schudli hned po tom ako prestali kojit.. ale ja pochybujem ze budem mat take stastie.. ako sa poznam

@mici111 -neboj, je to na odstrel ale sarinka si urcite zvykne casom, hladom neumrie, len si to viac odkojis, ale neschudla este?