Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mici111 - no o antikoncepcii mi ani nevrav, ja by som konecne mala nieco zo sebou robit... HAK nechcem, kondomy co ja viem, asi to vidim na teliesko, ale keby mi kamosky nevraveli na to, ze krvacas aj mesiac po zavedeni, stale medzikrvacania, ze to citis... tak som nerozhodna... ale prerusovany keksik moze raz zle vypalit... snad neotehotniem kym sa rozhodnem 🤐
@zojec nehadzme flintu do zita, ale ideme do klubu chudnucich do leta nieco zhodit 🙂 neboj sa, ja nevravim, ze to ide samo, to isto nie, treba tomu dopomoct, my sa uz s kamoskami dohadujeme, ze ideme cvicit, len mna stve to, ze prave tym, ze som v minulosti zacala cvicit a potom som prestala som zacala priberat postupne vzdy nieco, hned ako som docvicila, tak mi z toho vychadza, ze ak zacnem cvicit, tak potom uz dozivotne ☹
@deniskateniska - ze druhe babo 😵 Ja som draheho ukecavala vyse roka. A som aj rada, ze mam väcsi vekovy rozdiel medzi detmi, neviem si predstavit mat dve deticky s plienockami, dve deticky, co chcu ist na ruky, co su cely den doma - a nie aspon pol dna v skolke... bala by som sa toho... je to strasne narocne.
baby poslite kazda po kilecku 😀 ...ja mam minus 5 kg od povodnej vahy, som jak taka vysusena otruba 😅 ... a to zerem jak keby som nikdy uz nemala jest... (neprovokujem)
@deniskateniska krasne, ale muzik ma asi pravdu, ked si predstavis, ze Romanko zacne chodit a ty by si sa musela starat o druheho babo, zvkladnut sa to da, ale asi by som tiez pockala do leta a potom, my mame 2-rocny rozdiel a je to uz parada, lebo starsi bol uz trosku samostatny a teraz mi krasne pomaha s Tomim a velmi sa lubkaju 🙂
@anjelicek26 fakt, mne praveze hovorili, ze krvacaju len par kvapiek v case menzesu a dost, ony mali Mirenu, tak teraz si nma dostala do pomykova, lebo aj ja som nad tym uvazovala :-/
@zojec - vraj ked zena koji, tak je to aj hormonami dane, ze nema chut 🙂 Chce to trolinka sampanskeho, vinka a bude naladicka 🙂 Po takom dlhom abstinovani staci aj poharik na uvolnenie 🙂
@deniskateniska -jeeeeeee druhe babo, tak moja dusa tajne pisti po tretom ale uz nebude, sice nikdy nehovor nikdy ale draheho som ledva ukecala na tomaska
@anjelicek26 - aj vies ake teliesko chces? ja stale rozmyslam nad implantatom, nemas nejake referencie?
@desmodka - tak ja posielam to prve kilo 🙂
@bzucinka2 - mne dve kamosky v anglicku a jedna na slovensku vraveli, ze dlhoooo po zavedeni krvacali, aj 6 tyzdnov, jedna si ju aj dala vybrat, lebo stale krvacala, lekarka jej vravela, ze to je normalne, ale teda mne sa to nezda... Akoze ked krvacanie prestalo, mali tri roky pokoj, ale ako tyzdne krvacat, to sa mi vobec nezda normalne 😖
@anjelicek26 to sa nezda ok ani mne , ja som sa uz aj s dokim o tom rozpravala a praveze si to baby chvalia a ja by som si pytala, teda moj by mi aj sam dal lieky co zastavuju krvacanie, lebo to by uz nebolo v poriadku si myslim 😕
@babulina - moj drahy je tak nadseny z maleho, ze by sa asi nedal ukecat 🙂 Ale fakt par rokov chcem pockat, teraz si budem uzivat moje drobatka 😉
@bzucinka2 sak sa obavam toho ze ked prestanem kojit tak to pojde hore.. pojde???
@mici111 to ten moj maly parazit 😀
@anjelicek26 dakujem 😉
u nas dalsie o par rokov, dalsieho takeho nespaca tak si to rovno hodim z mosta 😀 😀 😀
@desmodka ja ti poslem vsetkych 15 mile rada 🙂
@anjelicek26 ono troksu za to mozu aj oddelene spalne.. mm sa zo zaciatku bal s nami spavat aj ho mala rusila, a teraz nejak automaticky ide do svojho pelisku.. no to tak v dome, ked mame postel v kazdej izbe.. moze si vybrat kde bude spat.. netlaci sa s nami.. :( @mici111 inak to bez chlapa musi byt narocne.. :( ak sa smiem spytat, ty aj byvas sama s malou? @deniskateniska ja by som tiez hned prijala druhe babatko... 🙂 pockam kym barborka nebude mat 2 rocky a pojdeme znovu skusit stastie do centra.. ja aspon nemusim riesit antikoncepciu.. u nas to za mna vyriesila priroda :(
@bzucinka2 - no ja len viem od kamaratiek, musim sa porozpravat priamo s doky, co si o tom mysli ona a co by mi navrhla. Mozno je este nejaka ina alternativa. Sasenka sa narodila ako "darecek" napriek HAK, tak toto pre nas neprichadza do uvahy...
@anjelicek26
@bzucinka2
@babulina tak ozajstne by sme chceli zacat fakt v lete, aby bol tak 2 rocny rozdiel.. no co dost pochybujem ze sa nam podari hned, o romika sme sa snazili 2 roky 😅
@zojec - aj drahy v UK spi v inej spalni, ale pravidelne sa navstevujeme 🙂 Je to kvoli tomu, ze drahy chrape a kasle v noci, ja sa nevyspim... navyse lezie nam mala do postele kazdu chvilu, nad ranom spi u nas Max, drahy vstava o vyse hodiny skor, ako my... takze by sme sa rusili...
@mici111 cik cak centrum
@deniskateniska - ono to je niekedy o nahode asi cele, nas lekari chystali ze bude velmi tazke otehotnenie a tomik sa zadaril ze ani nevieme kedy 😅 ninka ale bola vsak iny pripad, to sme mali vsetulinko naplanovane s lekarmi, ale aspon sme nemuseli na umele 😔
@zojec je to narocne, co sa tyka po financnej stranke..byvam nastastie s maminou, inak by som to sama financne nezvladala..a ten hajzel malej ani na vianoce nic nedal ani peniaze navyse neposlal!!! a inak som zvyknuta, ze si vsetko musim spravit sama..ani mi to nedojde..mamina mi hodne pomaha..a otazka je, ci tak skoro nejakemu chlapovi uverim..asi tazko..
@mici111 aj váš "ocinko" sa takto vianočne zachoval??? aj náš. tiež ani len smska, ani euro ani nič. asi by sme tých dvoch mali zoznámiť, myslím že by si velice rozumeli. 😠 ja zatiaľ ani len nepremýšľam nad tým, že by som mala mať znova nejakého chlapáka... 🙄

@zojec 😀 😀 u nas bol sex tak raz za mesiac.. aj to mi trvalo kym som sa k tomu odhodlala 😅
baby ja som normalne vcera zatuzila po druhom babatku 😀 sme kukali ako dostat tatinka do polepsovny a tam bola zenska tehu, tak som aj drahemu povedala ze chcem druhe babo a on ze mam pockat do leta.. chapete to???N 😀 😀 😀 😀