icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

angie267
30. dec 2010

@chani tak to je teda riadny papkac to ja som rada ked do malej dostanem 80ml a to mam vianoce 😅

chani
30. dec 2010

dnes sme uspesne zacali 1.den 7.mesiaca 🙂 strasne rychlo to letiiiii🙂

chani
30. dec 2010

@angie267 ja som asi tyzden potom ako sme papali zeleninku zaradila aj ryzovu kasu na vecer okolo tej cca 6 a pred spanim uz len kojenie

miculienka
30. dec 2010

@ludka_r - ja som pôvodom z Rim. Soboty , sem som sa vydala, nebývam priamo v Čadci, žeby sme sa už niekde videli ? 🙂

ellysa
30. dec 2010

ja sa tiež chystám na jogurt od 8 mesicov, a to je coby-dup 😉
mne mama dnes hovorila, že čo toľko stresujem s tým jedlom, že my sme už všetko jedli 😝 , aj svokrovci to nechápu ani segra, no čo už...

zojec
30. dec 2010

@bzucinka2 no neviem, nemixovane vlocky asi nestravi.. mozes pred uvarenim pomliet na makovom mlynceku, alebo v mlynceku na kavu.. na muku.. a potom uvarit. ja zvyknem tak robit, ale dnes nestihacka.....
@chani no ovos obsahuje len stopy lepku.. mozu ho dokonca aj niektori celiatici, ti menej haklivejsi... 😉 najvacsi obsah lepku ma psenica, raz, jacmen a ovos... presne v tomto poradi... od naviac po najmenej 😉 cize pri zavadzani lepku do jedalnicka treba ist v poradi od zadu ... 😉

ellysa
30. dec 2010

@zojec ja mam doma tie jemne ovsené vločky -emco a tie sa úplne rozmočené

ellysa
30. dec 2010

@zojec ja mam doma tie jemne ovsené vločky -emco a tie sa úplne rozmočia

zojec
30. dec 2010

@ellysa no moji v okoli si uz vsetci zvykli.. lebo ja mam s jedlom rozrobene uz par rokov.. 🙂 uz sa tak nepozastavuju nad tym co malej davam.. resp. nedavam 😉 samozrejme ze dieta zje vsetko a v tom lepsom pripade mu nic nebude.. teraz.. ale vsetky neduhy sa prejavia v neskorsom veku.... ktovie odkial je tolko rakoviny, cukrovky, celiakie a alergii.... myslim, ze je treba sa nad tym zamysliet...

zojec
30. dec 2010

@ellysa ja robim tie z DM, ale ja meliem aj pre seba.. mne to tak lepsie chuti... 😉 ale moze byt , ze ked sa dlhsie povaria ze sa rozmocia... 😉

ellysa
30. dec 2010

@zojec no ja to nejak nepreháňam, len podľa toho ako sa odporučuje
a aj alnatura v DM má tak jemne namleté vločky

chani
30. dec 2010

@zojec no tak poradie, aj ked neplanovane, sme zvolili spravne 🙂

zojec
30. dec 2010

@ellysa u nas som v DM nevidela... :( ale zas som ani velmi nepatrala.. nemam problem ich zomliet.. 😉 no ved keby sa aspon tie zakladne odporucania dodrziavali... ja si tiez nemyslim, ze to prehanam... len by mi bolo divne dat dietatu nieco co nejem ja, lebo som presvedcena ze to nie je zdrave pre mna.... ale zas nevnucujem svoj nazor nikomu, ani nepresviedcam.. kazda mamina nech robi ako uzna za vhodne.. 😉 dost som toho poprecitovala, a fakt nazory na stravu kojencov sa dost odlisuju... takze kazdy si asi urobi ten svoj vycuc 😉 ale aj tak mi neda podotknut, ze jest maso 6x tyzdenne a 1x zltok sa mi zda riadna brutalita..

julinka2787
30. dec 2010

@zojec tak to s tým mäaskom je dosť aj na mňa, nie ešte pre malé mimi. moja tatianka má raz týždenne mäsko a raz žĺtok. a podľa mňa to úplne stačí.

ellysa
30. dec 2010

@zojec no to aj mne, ani jej toľko nedávam, a na rady starších, akože daj jej kožku zo slaniny a veď jej daj žuť ten korbáčik a neje už arašidové chrumky a pribináčik, mi rozum zastáva-citát môjho svokra "keby tu tvoja mater nebola dám ti koláč" 🙄 😠

piacere
30. dec 2010

@chani my papáme každý deň min. 180ml 😅 ale potom už necucká mliečko 🙂

@angie267 my sme začali zeleninkou, o mesiac ovocie plus mäsko a cca dva týždne na to (občas) ryžovú kašu... nedávam mu ju každý deň, aby ho nezapieklo....

Na mňa sa tiež veľa ľudí z rodiny pozerá ako na nejaký zázrak, keď poviem, že nie, toto môj malý jesť ešte nebude, že chodítko používať nebudeme... ale je mi to jedno... vždy si pomyslím, že keď budú mať vlastné dieťa, vnúča, nech dirigujú... našťastie len pomyslím... zatiaľ som si vždy zakúsla do jazyka... len dokedy... 😖 😅

bzucinka2
30. dec 2010

@zojec dakujem zajtra vyskusam 🙂

bealondyn
30. dec 2010

caute baby, tak my sme sa dnes vratili od svokrovcov, od pondelka sme tam boli a bolo super. mala dostala kopec hraciek od celej draheho rodiny, uz nic nedostane az do narodiek! 😀 spala s nami v posteli lebo tam nema postielku a cuckala nadranom kazdu hodinu, mala som dost a dnes sa jej prerezali oba spodne zubky konecne! tak snad sa aj to spanie unormalni. 🙂
par foto z rozbalovania darcekov:

chani
30. dec 2010

@ellysa ja som v DM kupila od Alnatury take jemne namlete ovsene otruby s klickami 🙂

bakatuska
30. dec 2010

@bealondyn gratulujem k zubkom a malinka je podarena na foteckach

marcovka
30. dec 2010

ahojte chcem sa spítať či ste skúšali už aj ryžu,malej dávam zatial zeleninu aj jablko papala,len neviem či ryža nezapcháva...

takyna
30. dec 2010

@chani to sa pekne napapkal 🙂
bože u nás zase slabota ☹ par lyžičiek pomix.maska a zemiak a do toho som jej dala moje mliečko, oči na mňa par lyžičiek a dosť, poobede výživa marhulova a spráskala polovicu zo 190tky

zojec
30. dec 2010

@bealondyn krasna malicka.. okana 😉 no darcekov naozaj pozehnane.. 😉
@marcovka ryzu uz davam, ale len cca 20% z celkoveho mnozstva.. a kde ste vsetky? co spite? ci uspavate? ake mate plany na silvestra?

riska
30. dec 2010

ahojte, tak sme spať z arktickej oravy 😀 😀
bolo celkom dobre, ale doma je doma...a hlavne svokrine reči, že dajte malej žuť kosť z kačky 😕 😝 stretko s
@deniskateniska a @ellysa bolo super, dobre mi to padlo..večer som volala s maminou a nechapala, že s akými kamoškami sa to v kubine stretávam, ved tam nikoho nepoznám 😀 deniska, a že sa ešte raz ospravedlnujeme romankovi za tú moju bitkárku 🙂

babulina
30. dec 2010

dovarila som predchvilou kapustnicu, a samozrejme som neodolala a teraz mi je zleeeeeeeeee, ale dobra bola 😉

deniskateniska
30. dec 2010

@riska 😀 😀 😀 😀 co ved nech sa uci ako ho budu zenske ťať 😀 😀 😀 stretko bolo super 😉 dufam, ze aj nabuduce bude 😉 a bud rada, ze si sla domov, prave je -19 😕 😨 😅

riska
30. dec 2010

som tak strašne zbežne počítala, že čo ste preberali... výpredaje a kilá navyše.. no ja som pred tt prestala kojiť, už mi úplne odišlo mlieko 😔 ale aspon jedno pozitivum, idem konečne chudnut, tých 10kg navyše proste musí ist dole!!!!

@zojec, ty si taký expert na stravu, vieš mi tak narýchlo poradit, čo zmeniť v strave?

mici111
30. dec 2010

@riska no vitajte vy tulacky 😀 videla som fotky, teeeda Ninus je taka bitkarka uz od malicka? 🙂 ale to je dobre, aspon sa nestrati 🙂

@babulina jeeej vies jak by som si dala kapustnicu? mnaaam, dala som si na stedry vecer prvykrat co kojim kapustnicu bielu a mala mi celu noc mrncala a prdkala ☹ tak si necham zajst chut..

babulina
30. dec 2010

@deniskateniska - to ani nos vystrcite z domu??? 😕 ja by som ani omylom
@riska - pridat sa k nam s mici na zumbu a bude spolu vrtiet zadkami, hned budu mensie 😀 😀 😀
@zojec - a tie vlocky docoho detom/sebe davate? nas je vsezravec tak by mu to aj celkom urcite zachutilo, lebo hustit mu veci keksami ci piskotami to neni moja kava

riska
30. dec 2010

@babulina, pekná profilová fotka 😉 som dobre čítala, že si chodila na balet? 😲 😵

@deniskateniska, my ideme do kubina o 2 mesiace 🙂