Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mici111 - ooooooooooj, no to som nedomyslela, ale po pravde dneska u nas slabota, kojila som dneska 2x slovom dvakrat za cely celucicky den, mlady muz sa snad dal na dietu ci co, lebo ani obed mu nejako nesmakoval 😠 esteze na veceru spraskal 130ml kase ked uz teda MM neni dobre pre neho
@mici111 - PP centro mam doma od narodenia ninky, super kocik ale vsetko co si vymenovala sedi 😅 puklice sme stratili asi po polroku,kosik sa sice nepredral este ale uz som na nom nieco zasivala a pada mi usko na jednej strane a ten nanoznik, co ti ja viem, ale asi by som nekupovala, ale inak som s nim spokojna
a na co ti je PP ked mas bexu????? ved je to asi rovnako velke 😕
@anjelicek26 Aj vy mate malo mliecka?aj my ☹ skusala som ajhomeo aj more milk uzivam uz asi dva tyzdne .maly sa uz ulne naucil na flasu tak len odsavam aj to tak 70ml 😒 keby mam viac casu chela by som aspon kazde 4hod skusit odsat nech podporim tvorbu normalne nestuham vzdy ked zacnem maly sa akurat zibudi a je po odsvani .tymto stylom mame zachvilu po mleiku a je mi to luto.aj elektricku som si kupila a nejako mi to s nou nejde. 😠
@babulina ja bexu volam velky polsky tank 😀 😀 😀 dobry do snehu..sí - čko by som chcela na jar, leto a jesen..taky sikovny golfacik 😉 lebo sa mi nechce trepat bexu do kufra a vyberat a skladat atd...
@riska no sari vymysla, nechce prikrmy..ale ze vobec..tak som sa obrnila trpezlivostou a skusame a skusame..
@mici111 - aha uz som myslela ze namiesto golfaca si sa rozhodla pre centro, lebo to neni idealny kocik co sa tyka rozmerov a ak bude tomasko po ninke tak tato zima bola posledna co bol v kociku, takze bohate uz nam postaci golfac - my mame chicco hawai a mame ho bez nanoznika, stacilo prehodit cez malu deku a ked bol sneh a chodila tak bud sanky alebo pesky isla,uz sa mi nechcelo trepat a brodit kocikom
@mici111, len trpezlivosť, nebude večne na mm...časom jej zachutí 😉
a že aká hrúbka - MI hovor 🤐 🤐 🤐
@deniskateniska, jasná vec 😉
babyyyyyyy zena mojho bratranca asi rodi 😀 drzkajte palce.. 😉 bo este nema pravidelne kontr. tak var sa jej to ustali 😉
@deniskateniska - drzime palce, informuj nas ako to prebieha 🙂
@riska mojaaa, gramatiku uz neriesim..ani som si to fakt nevsimla 😉 😉 😉 a normalne sa niekedy prichytim, ze rozmyslam, kde ake "i" a "y" prasknem..to je ta materska..uz blbnem 😀
@babulina a nespominala si, ze mas peg perego sí???? ze ste ho kupili v kike? ci to bol niekto iny???? lebo mne sa najprv pacil chicco liteway, ale ked som ho videla nazivo, tak som bola veelmi sklamana..a ked som videla nazivo peg perego, tak to uz bola ina kava v porovnani s chiccom..a rozdiel je tam asi 45 evri..no nekup to.. 😉
@riska no xi xi.. dobre si sa obratila.. na diety som odbornik.. 😀 len skoda ze sa mi ziadnu nechce teraz drzat.. najdolezitejsi zo vsetkeho je pohyb.. nieco aerobne.. behanie, spining, aerobik aspon 20min, min. 5x do tyzdna (ja z toho mozem len behatnie) potom plavanie.. ale plavat intenzive aspon 45 minut , najlepsia je kombinacia oboch sportov 😉 no v podstate je jedno aky pohyb, hlavne ze sa hybes 😉
nejest nic sladke, mastne, jest vela zeleniny, vylucit uplne ovocie.. vsetko ( obsahuje cukry) .. a pit cerstve zeleninove stavy, jest len celozrnne pecivo, a najlepsie len rano... ziadne syry s vysokym obsahom tuku.. ziadne syrokremy (to sa inak neodporuca vobec.. obsahuje vela soli.. ta viaze velmi vodu a uz vobec nie detom ) , orechy sa mozu v rozumnom mnozstve, ale ziadne slane, arasidy eee, papat klicene semena.. mungo, sosovicu, psenicu, redkovku (hlavne teraz v zime.. ohromny zdroj vitaminov) a hlavne vela pit.. odporuca sa kazdu hodinu vypit 2dcl vody.... po 5tej uz nejest.. no je toho spustu, len to treba dodrzovat 😉 inak podla mna keby si skusila malu prikladat, tak by sa ti este mliecko rozbehlo
@babulina ty si sa pytala na tie vlocky? mozes ich zamiesat do cohokolvek. .. do zeleniny, ale aj do ovocia 🙂 ja osobne jedavam kasu rano.. s ovocim.. a tak ju davam aj malej.. (ale k ovsu sme sa este nedostali.. zatial u nas fici pohanka a polenta )
@sofinka2009 teraz ani ja nic neodsajem odsavackou, proste to nejde. prsia sa uz tak nenalievaju.. a napriek tomu mlieka mam dost.. ale ja prikladam, neodsavam.. preco si maleho naucila na flasu? si vlastne len uskodila sama sebe.. lebo ja v tom nevidim ziadnu vyhodu, ked dieta pije z flase, skor problemy.... pokial nie je dovod na odstavenie
@babulina cicaaa, ja nechcem rypat, ale kuk sem, bez nanoznika, co by mi asi viac vyhovovalo, lebo v tom fore baby pisu, ze je maly, ho maju v brendone za 165 evri..no nekup to.. 😀 😀 😀 aj ked mne sa asi najviac paci ten cerveny a ten asi bez nanoznika nemaju..musim tam skocit a popytat sa..
http://www.brendon.sk/Products/List/detské kočí...
inak ja som si dnes objednala moj vysnivany odstavovac 🙂 som zvedava ako bude odstavovat.. http://odstavovace.heureka.sk/catler-je-4010/, to je moj vianocny darcek od mm 😀 a nahodou som objavila tuto trojkolku a slintam nad nou uz od obeda http://www.detskevozidla.sk/detail.php?zbozi=16..... len tu u nas v kopcoch asi nebude mat vyuzitie... tak sa aspon kocham
@mici111 pekny kocik.. ked som vyberala kocik tak som citala , ze sa taky golfac do dvoch ruk zle ovlada.. teda ze musis stale pouzit obe ruky .. lebo jednou nejde tlacit... ze dost nevyhoda, ani telefonovat sa vraj neda.. 🙂 ma to tak teraz napadlo.. ale neskusala som, tak neviem co je na tom pravdy..
ako odnaucit malu zaspavat na prsku?????????????chcem aby zaspavala sama..........
@zojec toho som sa bala tiez, ale bola som ho skusat a dat si ho predviest v peg peregu v auparku tu v BA, a kraasne sa ovladal jednou rukou..
@babulina juchuuuuuuuuu, tesim s tebou 😀 a aka farba sa ti paci? ja by som chcela ale ten s madlom..to je tusim kolekcia 2010 alebo 2011..az tak prespekulovane to nemam..musim pozistovat..v brendone maju 2010, ale neva, tie su pekne..neviem ake farby maju 2011..a farba teda asi ta cervena..aj ked ani cierna nevyzera zle..pojdem do brendonu pokukat nazivo...a rovno to tam asi aj skusim, ci sa mi zmesti do kufra..xi a mozno hned aj kupim..no uvidim..

@riska uz nemas mliecko? ☹ no ale ved nevadi, aj tych 6 mesiacov staci..🙂 ja si musim fakt zaklopat klop klop klop, s mlieckom zatial problemy nemam..
@babulina ty si tusim spominala, ze mas peg perego si..citam si tu na konovi je o nom tema..uz si ho pouzivala s Ninkou? ma nejake muchy? som citala, ze kosik dole sa prederie, lebo je nizko, ze odpadavaju puklice a este som sa chcela spytat, ci si myslis, ze mam kupit to completo aj s nanoznikom alebo ten je zbytocny? 😕 dakujeeem za kazdu radu postreh 🙂