icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bealondyn
30. dec 2010

@mici111 hej zojec ma pravdu, ja mam peg perego a veru jednou rukou to ide veeeelmi tazko ovladat. vlastne obidva kociky mam take, zvykla som si uz. 😀

babulina
30. dec 2010

@riska - mam svoje triky 😀 , ale toto je asi padesiatypiatykrat co orodujem za ten kocik, a moj manzelik najblizsi rok a pol sa mi nebude moc venovat po veceroch tak mi teraz slubi vsetulinko na svete

mici111
30. dec 2010

@riska no v podstate nic 😝 len zeleninu a zit z laaaasky 😀 😀 😀

@sportpark tak s tymto som sa ja natrapila..teraz sice zaspi sama, ale predtym musi ist na prsko, aj ked tam nezaspi a ani nepapa, len dudlikuje a upokoji sa tym..potom ju prelozim este bdelu do postielky..trvalo dost dlho, kym sa tak naucila spavat..a postupne by som chcela aj to dudlikovanie obmedzit a naucit ju tak, ze polozim do postielky, ze ideme haji..

sportpark
30. dec 2010

hmmm aasi to budeeme musiet zvladnut.....

mici111
30. dec 2010

@bealondyn a aky mas peg perego? fakt to nejde? lebo ja som to skusala na predajni a islo to uplne nadherne..ale je pravda, ze kocik bol prazdny..nemas nahodou tie zdvojene kolecka? lebo tie idu urcite tazsie ovladat..

babulina
30. dec 2010

@mici111 - mne sa paci ta zelena kiwi alebo oranzova ale to mam teraz tak aspon nejaku zmenu by to chcelo, a ja urcite bez madla, ten nanoznik tiez urcite nebudeme riesit
@sportpark - nas tomi si odplakal jednu noc ale naucil sa zaspavat sam, nakojim a prelozim este bdeleho, ale pockam dokym zabuva, obcas ho pohladkam po rucke, cele to trva do 10minut

zojec
30. dec 2010

@riska mne sa ovocie vobec neosvedcilo.. aspon nie na zaciatku diety.. no zavisi ako rychlo a kolko chces schudnut... 🙂 ja som za 3 mesiace schudla 15kg pred svadbou.. ale cvicila som ako besna a aj som si ich 3 roky az do otehotnenia udrzala 😀 len sradna bola ze v juni som si bola v londyne kupovat svadobne saty.. a ked som prisla v auguste domov, musela som ich dat ku krajcirke zmensit, lebo mi padala sukna a aj kozy sa nejak stratili 😀
no okrem zeleeniny mozes papkat strukoviny, obilniny, cestoviny, ryzu natural.. v.. ak chces aj masko mozes.. ale neodporucam bravcovinu.. nieco lahsie.. napr. ryby raz za tyzden, alebo kura raz za tyzden.... tu su napr. velmi dobre recepty.. http://www.biospotrebitel.sk/ na nete je vela receptov.. ja sa este stale niekedy prekvapim z coho vsetkeho sa da varit 😉
napr. minule som robila hrachove placky.. das namocit hrach do vody na noc.. ten klasicky zlty lupany, na obed ho rozmixujes taky surovy, pridas 2-4strucky cesnaku, pol lyzicky zazvoru, korenie, sol.. ma to mat konzistenciu lievancoveho cesta... a robis take placky.. 🙂 vyborna mnamka 😉 zeleninu mozes zapekat, dusit, parit.. ja napr. klasicke jedla varim minimalne.. len pre masozraveho mm cez vikend niekedy nieco uvarim 😉

bealondyn
30. dec 2010

@sportpark ja som sa tiez snazila malu odnaucit zaspavat na prsku, ale dopadlo to tak, ze vyse 2 tyzdnov zaspavala sice v postielke, ale s placom a kedze sa to nelepsilo, tak sme sa vratili k prsku, ked bola chorucka a uz som to tak nechala. nechcem ju trapit placom a na prsku zaspi velmi rychlo, ked sa napapa, tak som to prestala riesit. zatial...

mici111
30. dec 2010

@babulina hm, a preco nechces madlo? ja este nemam skusenost..tak neviem..

zojec
30. dec 2010

@sportpark od denneho zaspavaia na prsku som ju oducila ani neviem ako, celkom rychlo.. ale to vecerne to je boj.. 😔 mam pocit, ze to ani nezvladneme.. skusala som 3 dni.. ale to boli 2 hodinove boje a ricanie.. teraz tu boli svokrovci tak som nechcela robit sceny.. mozno zas skusim po novom roku.. ale desim sa toho.. mna to az tak neobtazuje..kym je to do 10 minut, ale niekedy to trva aj hodinu.. a to mi uz rastu rohy

riska
30. dec 2010

@mici111, ružovúúú, kup si ružovúúú 😀
@zojec, fííha, vdaka...možno ta budem občas otravovať 😵

babulina
30. dec 2010

@mici111 - pri vacsich detoch (tak od roka rok a pol) je to zbytocne, dokonca by som povedala ze komplikovanejsie, lebo si tam chce dieta sadat samo, takze to musis zakazdym odopnut, alebo ho zodvihnut prelozit, furt je to zapatlane lebo vacsi drobcaci vsetko chytaju, maju zalepene prstiky, popripade zasvinene od kazdeho kamienka ci palicky
jedine to ma vyhodu ze pripevnit tam hracku ale to ma fakt zmysel pre deti do roka mozno do 10mesiacov, potom ich to absolutne nezaujima lebo ich to rychlo omrzi, ale to je len moja skusenost, skus opytat sa ostatnych

mici111
30. dec 2010

@riska nemajuuuuuuu ☹ ver tomu, ze ak by bola v kolekcii, tak nevahaaaam 😉 😉 😉

@babulina ahaa, no porozmyslam, ale ved prinajhorsom sa da dat to madlo dole..a teda ides predavat a kupis to sí? a nenechas si ziadny kocik na zimu?? lebo toto do snehu nie je ... 😕

bealondyn
30. dec 2010

@mici111 no tu sa peg perego predava pod inym nazvom, takze neviem ti presne povedat, ktore to su. 😀 ten co pouzivam teraz je pliko pramette:
http://www.mamasandpapas.com/product-pliko-pram...
a ten na jar/leto je tento:
http://www.mamasandpapas.com/product-kato-buggy...
no oba maju zdvojene kolieska, ale asi to tym nebude, naschval som teraz isla skusit jednou rukou to pliko, uz ho mam na sportovu cast a ide to lahko, ale ked v tom je mala, plus prebalovacia taska so vsetkymi somarinkami a este nedajboze nakup v kosiku, tak to ide jednou rukou veeelmi tazko. obcas tak telefonujem vonku, ale nic moc, musim ist pomalicky. 😀 ale inak som spokojna s oboma. 😉

babulina
30. dec 2010

@mici111 - videla som jednu mamicku tu bojovat so si-ckom aj v snehu 😎 , moj povodny plan bol tak ci tak predat velky kocik, fakt som ho od okamihu ako sa ninka naucila chodit nepouzila ani raz, este jesen sme zvladli s golfacom a potom uz iba sanky alebo isla sama, i tak s dvomi detmi sa nikam nedostanem, zatial som nenasla dovod na co mat kocik pri chodiacom dietati aj na zimu, lebo neda sa byt dlho vonku, spat tam nemoze uz - i tak maju uz potom iba jeden spanok na obed takze to budeme i tak doma, a na nakupy a pohotovostne golfac staci, a este stale mam manducu tak odnosim na chrbte 😎

mici111
30. dec 2010

@bealondyn 😠 no neva..aj tak dakujem..ved skusim tam malu posadit a ako sa bude manevrovat..viem ze v UK sa predavaju pod znackou mamas and papas...

zojec
30. dec 2010

@riska hocikedy 😉 @mici111.. ja som inak zavahala.. velmi som chcela ruzovy bumbleride, ale az do 37tt som na 100% nevedela ci to bude dievcatko, tak som potom kupila radsej cerveny.. ale ruzovy je prenadherny 😀 teraz by som ho urcite kupila.. sak co.. aj chlapi nosia ruzove kosele, nie? 😀

babulina
30. dec 2010

baby ja normalne zasnem, drobec dneska okrem vecernej kase nic skoro nezjedol a taha najdlhsi vecerny spanok v jeho zivote, standardne ho uz min raz dokojim o takomto case
@mici111 - co ta odradilo na tom chiccu? lebo som bola v tom ze to je lacnejsia napodobenina Si

mici111
30. dec 2010

@babulina hm, teraz si mi vlozila chrobaka do hlavy..zeby som aj ja predala bexu na jar? to mas pravdu, ze na prechadzky cez zimu, aby spala krpana vonku uz chodit nebudem, lebo bude mat jeden spanok a to bude doma..

zojec
30. dec 2010

@babulina som niekde citala, ze hladne deti su spavejsie 😀 😀 a nezariekni 🙂 inak s tebou suhlasim s tym kocikom.. ja neplanujem uz kupit ziaden iny.. skoda vyhodenych penazi... 😉 prinajhorsom som videla taky za 20€ .. ale ja tiez nosim, tak predpokladam nebude treba

babulina
30. dec 2010

@mici111 - pokial si este auto-mobilna tak velmi nevyuzijes, ale mozno bude sarinka milovat kocik, to nevies, nasa fakt uz ani pozriet na neho nechcela 🤐
ja som ho nechavala vyslovene kvoli druhemu, lebo som ostala tehu ked ninula mala rok a pol

zojec
30. dec 2010

@mici111 podla mna predaj, urcite ti za nou nebude luto 😉 ked si jej uz dala take pekne meno ...

babulina
30. dec 2010

@zojec -bubolo hladny, idem do neho stuchnut ci sa neprebere na hlad 😒

deniskateniska
30. dec 2010

@babulina no chuda, ze nema ako kontrakcie, ale ze v kuse ju boli v krizoch a aj ako v trtaci alebo tam dade.. ani prechadzka nepomohla ani sprcha... tak uvidime bo je druhorodicka a vravi ze toto nezazila tak ze nevie... var to dobre dopadne a bude to mat uz za sebou

mici111
30. dec 2010

@babulina no pochybujem, ze by sara zmenila na kocik nazor 😉 ked nema spat, tak tam nevydrzi..tak ste ma presvedcili..na jar bexu predavam..no inak som zvedava, podla mna bude hooodne velky problem predat v dnesnej dobe kocik..na bazare je toho plna r..t..xixi

@zojec no ja som bola s hlbokou vanickou a v podstate aj s autosedackou az na nejake vyhrady (strieska sa neda polohovat, rucka ide tazko dole) spokojna..vanicka bola fakt super, ale ten sportak..brrrrrrr, tam vidno, ze to je "polska kvalita"..fakt, nie som spokojna..ale tak za taku cenu..co ine mozem cakat..nanoznik je tam v podstate len na okrasu..ked tam dam fusak, tak tie pasy su kratke, alebo mam zly fusak?? na strieske vypadavaju sroobiky, treba ich furt dotahovat..vzadu ta cast ako je strieska len tak volne visi, nevyzera to vobec pekne..no nepaci sa mi..
@riska vy ste este stale neskusili sportak? ako ste spokojni?

babulina
30. dec 2010

tak nic spi dalej, ze by to bolo tou kasou? lebo potom si cucol len tak trosku od smadu, som to ale matka, ked nespi som nespokojna a ked spi tak tiez 😅

@deniskateniska - tak snad sa to nejako rozbehne, a ktory tt je?

sportpark
30. dec 2010

no denne zaspavanie pohoda mala spi krasne aj večer len ten cecik.....a presne to zojec niekedy je to aj 1 hog a to je desne pre mna....no uvidime....dufam ze to prejde....

sportpark
30. dec 2010

chcem sa spýtat este troch kojim je mozne este viac rozkojit to???

sportpark
30. dec 2010

baby myslite ze ked mam nadchu a boli ma hrdlo ze to moze mala chytit?

deniskateniska
30. dec 2010

@babulina 1.1. ma termin podla mrchy, tak var sa to rozbehne...