Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@hori ani my nemame 😀 😀 😀 a ako pises - ani chyru, ani slychu
... a som presvedcena, ze jej vyjdu ako poslednej 😀 😀 😀 😀 😀
konnecne mam pristup k netu - bola tu svagrina a pracovala dnom i nocou na diplomke, ja som robila korekciu, uf, mam dost
spanie ziadna slava, uz nie 50x, len zo 30x si cucne, hehehe ... vlastne sa da povedat, ze od stvrtej do 6.30 ma cicu v puse nonstop 🙄 🙄 🙄 🙄
@takyna @weirdo - no ja neviem , čí to bol taký sen , také vzlykavé a strašné krátke nádychy a rýchle , medzitým jeden hlboký, tak asi jej tam nič nezavadzalo, keď sa vedela aj zhlboka nadýchnuť, dúfam, že to bol len sen, teraz na obed spinkala - tak pekne dýchala, teraz spinká zas - po prechádzke unavená - zatiaľ pekne dýcha, tuším ju budem každú chvíľu sledovať, ono také sny máva , že achká pri tom a vzdychá , fučí, ale nejde mi do hlavy ten pohyb hlavičky k tomu , s každým tým nádychom - hek do boku 😒 ☹ , ale asi to bol taký strašný sen , ako aj u vás @weirdo
@monky1 - a ako spinka, ked mu das gelik na dasienka? A ako spi, ked s nim spi len manzel?
@miculienka aj nasa tak skutocne dycha niekedy, ako psik tak rychlo , potom zrazu nic ani nepocut, neboj sa urcite je to v poriadku 🙂
@miculienka - tak mozno je to ono, fakt nasa sa myka dorpava dolava, ved z coho ineho by mala to CD-cko (rozumej plesinku) vzadu na hlavicke 😀
Iste sa jej len nieco snivalo 🙂
@miculienka aj náš tak vzlyká a niekedy sa úplne rozplače a musím ho potom hladkať , lebo on evidentne spí. No kto vie čo sa im v tých malinkých hlavičkách zdá 🙂 😕
baby moje dieťa sa rozhodlo, že ma z nej dnes urve, som ju prechválila za spanie v noci, tak teraz som ju pre istotu uspávala 1,5 hodiny, a stavím sa že za pol hoďku je hore, moja milovaná sa rozhodla, že najlepšie sa dvíha o mňa a všade ma prenasleduje ešte aj v tej posteli to hodinu nacvičovala, nemôžem ju nechať samú, keďže sme dali dole bok postieľky, ach jo, isto mám už tri šedivé vlasy a doma bordel a robota stojí, teraz už pri nej nič neurobím. Dokonca aj muž mi včera povedal, že sa čuduje, že vôbec niečo spravím
@ellysa - my sme už tiež zobudené, spala asi 20 min, no čo už , ale to uspávanie ti teda nezávidím , no a pri tom dvíhaní o teba - vie, že ju chytíš keby niečo , taký stôl jej nepomôže 😵
@zojec - kde si ?? potrebujem dobré rady prosím, zajtra sa chystám do mesta na nákup, neviem aké to tie potraviny zháňať, myslím tie tvoje špeci racio - bio veci ako tie polenty a neviem čo všetko, ja sa v tom neorientujem totiž a ty si už pokročilý užívateľ a pripravovač tých jedál 🙂 viem len, že idem kupovať cviklu, špenát, mrazený hrášok - lebo nám dochádza a ešte čo objavím v sekcii ovocie- zelenina , poraď prosím , ďakujem vopred
@ellysa - to uz bude len a len horsie 😅 😅 😅
@ellysa AHoj Eli, naschval som si vyhladala, aku ste mali noc...
My - zaspal o 21:3O druhykrat - 2.00 a este zoparkrat cucol a vstaval o 6.30 - celkom dobre, polepsilo sa to...
Vcera sa mi zdalo, ze maly nechce MM-.....dnes rano som mu nasla zabku a bola som u lekara, ma to na adnom makkom podnebi....ach jaj....
Inak bola som u kadernicky dnes, ze zoberiem si malu so sebou - skoro som zosedivela, ako vyvadzala tam...uz nech je skolka 😠 😠 😠 😠 😠 😠
NO a boli sme NA PORADNI - 9 kg a 73 cm mame 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 a dnes idem na ZUMBU 😀 😉 😵
@miculienka no asi to bude tým, lebo dnes má toľko modrín, čo sa o iné veci dvíhala 😒
inak baby, u našich som objavila takú tv pre malinké detičky, volá sa to duck tv,a le majú to len tí, čo majú káblovku, je to naozaj pre úplne malé detičky, sú tam len postavičky a hrá hudba, nič nehovori, je to pomalé, Oli sa to veľmi páčilo, každý deň kukala, niekedy vydržala aj pol hoďku.
a ešte som sa chcela spýtať, čo máte staršie detičky, nemáte niekto DVD Spievankovo, my máme CDčka, ale kamoška mi hovorila, že jej syn to DVD zbožňuje, má asi rok, tak rozmýšľam, že ho kúpim aj Oli
@anjelicek26 ja vieeeeeem, kde je moje bábätko 😅 , ale toto sa mi zdá najhoršie, lebo všade lezie a pritom sa nevie udržať a vždy ju plasne, dnes bolo už toľko revu
@mojalili tak dobre, hádam budú aj túto noc dobre spať klooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooop
ako som povedal, Oli sa už mrví, presne ako písala tá baba, dala som ju spať neskoro, a už bola zlá
tak my máme práve hustý prejav 😀 😀 , malá niečo dôležité vykladá
@ellysa vidis, aj ti odpisala? JA som jej vcera vecer napisala a zatial nic...
@miculienka My zase hovorime stale BLA BLA BLA BLA BLA BLA.....
Prave Danko dopapal jablkovu vyzivu (domacu) s domacimi cucoriedkami a 2 susienkami Sunar, pln misku zblajzol....na obed 240ml cestovina - kuracie maso - brokolica - mrkva.....tak mu chutiloooooo
@mojalili - to je dobrý papkáč
aj vám sa tak rozliezla obrazovka ?
@mojalili - my o takych mnozstvach ani nechyrujeme 😲 No ale ako mu prerazil ten hlupy zub, tak vcera poobede uz pekne papal, dnes rano tiez a dnes poobede spapal celu vyzivku, sa tesim ako mala. Lebo mlieka mam az strach, kedze tri dni len cecal, ma to nebavi, len menim prsne vlozky 🙄
@miculienka strasne, aj sa hybe....alebo ja som opita??? 🙄 😕 😅
@anjelicek26 no vidíš a to si už chcela ísť na UM 😉
Aj u nás sa dnes dobre papalo (špenát),som rada, že jej zasa chutí, čo jej navarím a už sa to prejavilo aj na kakaní, dnes ráno sme chrbát sprchovali 😀
@desmodka presne s tým bojujeme aj my, niekedy pekne zaspí (včera), dnes strašný boj, písala som jednej babe do témy "každé dieťa sa naučí spať", potom ti poviem, čo mi napísala, ona tam radí babám, dokonca myslím, že je v kontakte aj s nejakým lekárom z USA, alebo je skús napísať ty .nick má leyla84, opíš jej váš režima vaše problémy, mne ešte nenapísala, ale myslím, že aj @weidro jej tam písala, tak možno nám povie
@ellysa ked mne normalne nezaspi nikdy, teda hned ako je unaveny, ja takymto radam moc neverim, bud to radia ludia kt. deti nemali, alebo nemali s nimi taketo problemy alebo nechaj dieta vyrevat - ono sa nauci same spat (to je len moj osobny nazor 😅 )... ale ked ti odpise tak mi prosim napis.. dakujem

@miculienka aj naša mava take dýchanie, tiez raz do placu inokedy sa aj smeje, kratke dychania, potom zase ako keby ani nedychala, ☹ tiez sledujeme monitor v noci ci blika