Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@miculienka dnes mi cely den nesiel net, takze som prevaznu cast dna pisala blog o zdravej vyzive.. 😉 coskoro uzrie svetlo sveta ... len este musi prejst aspon jednymi ocami.. no chod do DM a kup si: susene ovocie.. hrozienka, marhule, slivky, ovsene vlocky, mozes aj otruby, polentu, ryžove vlocky, neviem ci tam maju pseno, ak nie tak ho zarucene maju v kauflande aj pohankove vlocky, .. v kauflande predavaju bioharmonie ceska znacka a v DM alnatura. s tým si pre zaciatok urcite vystacis 😉
@lenocka84 @deniskateniska @bzucinka2 @majuto @mojalili @anjelicek26 @tintinka1 @puhinka @matkaasebko @fatimuska @babulina @chani baby vy mate chlapcov, natahovat ci nenatahovat predkozku??? my sme doteraz moc nie a na poslednej poradni nam doky povedal ze to ma moc uzke, ze ked sa to nezlepsi tak nas posle urologovi... tak teraz pri kupani trosku ponatahujeme a zlepsilo sa to.. ake mate vy skusenosti??? dakujem
@ellysa , @desmodka - ani mne este neodpisala, ak chcete, preposlite jej to na maila, mne tak kazala, ak chcete maila, hodte mi IP. Inac ma aj web stranku, celu som ju prelustrovala. Ani mne to neriesi problem, po 30 minutach hore, inac je unavena aj ked sa preberie, niekedy na obed ju este ukecam na spanok, ale musim spat s nou, sama zaspat nehrozi, ale vyplakat ju zatial nechcem nechat, co robim, ze ju aspon preucam cez den buvat v postielke, postupne. Ale teda @ellysa ma pravdu v tom, ze radi najma davat skor spat na spanok. Neviem si ale predstavit na noc dat spat o 17:00 - 18:30 max, ved sa mi o 19:00 zobudi a o 3 hodiny znova 😀. Dalej tam radi take ze vlaciky, ze ked sa chce detom spat a vlacik prejde stanicou, tak je neskoro, a musis cakat na dalsi vlacik. Ze su priznaky, kedy je uz neskoro a dieta malo spat, ako brhlenie oci (co mimochodom moja robi stale, aj ked sa dobre vyspi, hned po prebudeni), sklenny pohlad atd. Ze akonahle straca zaujem o hru a su znaky, ze chce spat, hned ju dat a vraj ak to stihnes, zaspi bez placu. No neviem, ja to aj stihnem a lezi v postielke aj hodinu, kym zaspi. Takze skusam. Co je ale pravda, co pisala, ze ak mi zaspala mala 19:30, zobudila sa o 7:00 (samozrejme s nocnymi prestavkami), tak lepsie spala cez den, proste cim viac spala, tym viac chcela spat. Ale nepodarilo sa mi ju velakrat donutit spat, aj ked vyslovene chcela ... idem pohladat ten jej blog ... a ano, je v kontakte s nejakym Dr. z USA, pediater, ktory sa na to specializuje, na spanok, je ta metoda podla neho aj nazvana ... Weissbluth metoda.
Aj oni su za vyplakanie, ale za urcitych podmienok, musi to byt pod kontrolou. Ved kuknite:
http://weissbluthmetoda.wordpress.com/
@desmodka ked doky povedala a malemu to pomaha tak preco nie.my mame dobry prud ked cika aj to ma zatim ok tak sa nechystam,nehavame to na prirodu.asi az od 2 rokov sa to ma.
@desmodka - no ja mu s tym nerobim nic, ma tam uplne mini dierocku, ale cika, ze ocura vsetko okolo, prud riadny, takze asi mu to nevadi. Skusali sme to stiahnut trosku vo vani, aj dalej skusame, ale nejde to vobec, a nasilu robit nic nebudem.Mne doky tri tyzdne dozadu vravela, ze ono sa to uvolni postupne same,ako penis rastie, stahovanie nie je vobec potrebne, ono ako sa bude suchat pipik o trenky sa to uvolni same, ze sa nemam bat 😀 No a ona s tym vraj do 5 rokov nerobi nic, aj ked väcsina chlapcov to ma do 3 rokov uvolnenych.
baby a dnes mi malá prvý krát zopakovala znak pre mlieko, tak že to dávalo zmysel 😀
ako znakujete, koľko znakov naraz jej mám vlastne ukazoavť
@weirdo precitala som si tu speci radu... cele je to o vyrevani... a to ja odmietam!!!!
@lenocka84 @deniskateniska aj my mame, aj sme mali prud mocu ok (teda poriadny) 😀, ale urolog zase povedal, ze nenatahovat... tak si vyber 🙂.. nerada by som malemu nejako ublizila 😅 rada by som nejake vnuca 😀 😀 😀
@weirdo mnozstvo cukru ( fuktoza) v bio susenom ovoci je take iste ako v nebio... rozdiel je v tom, ze bio ovocie nie je konzervovane E ckami a nie je sirene. susene ovocie je vlastne zbavene len vody, cukru tam ostava presne tolko isto ako v cerstvom.. ak pouzijes 3 susene slivky denne, tak to dietatu urcite neublizi.. ak si precitas zlozenie nejakej nestle kase, uvidis kolko cukru (sacharozy-biely cukor) obsahuje ☹
@ellysa ja mam stary stroj brother, ale radi sa k tym lepsim... vraj singerky uz maju svoju slavu za sebou a tiez toyoty nie su nic moc :( sak nejaky si vyber a hod link.. aspon podla stehov co ma ti poviem ci je dobry 🙂 za 300€ uz kupis slusny stroj aj ti budem potom zavidiet 😀 inak ja cakam na knihu znakovania... som tiez veeelmi zvedava... 😉
@zojec neviem pozerám na tietohttp://www.sijacie-stroje-patchwork.sk/domaci-s...
baby moja mala tiez spala doobeda len polhodku, takze je to jasne, 2 hodiny da len ked ja spim s nou. co je sice prijemne, ale praktizovat sa to neda kazdy den, potom ta domacnost aj tak vyzerala. 😖 a vonku v kociku som ju naschval sledovala ako sa preberie, tak po 40 min uplne otvorila ocka a hotovo, vobec sa netvarila, ze je este ospala a unavena...mne sa ale tiez nezda, ze by im taketo minispanky stacili. idem kuknut tu stranku, co ste sem dali.
ale zase v noci mi spinka 12 hodin presne, budi sa len na cuckanie a to mame poriesene za 15 min alebo menej, tak by som sa nemala velmi stazovat. 😕
no a to moje cvicenie je zabijak, skoro ma kleplo a triasla som sa ako huspenina, este ze staci 4x do tyzdna, inak neviem neviem ako by som to zvladala kazdy den. 🙄
@ellysa som klikla na 3, precitala... a vybrala by som si asi tento: http://www.sijacie-stroje-patchwork.sk/index.ph..., je tam super vela funkcii, vela patiek, co je super.. ja mam len 3, 40 stehov a kopu veci ktorym ani ja nerozumiem.. ja som sa ucila na starom slapacom, potom na ruskom kufrikovom a teraz mam 10 rocny brother asi s 1/3 funkcii co ma ten co som vybrala. .. a ma aj overlock, co uz je super.. (to je taky steh obsivaci, co mozes vidiet na kupenom obleceni.. nie cik cak.. ale take prepracovanejsie 😉

@desmodka napodobne som spomenula lekarovi, ako Danko spava....a ziadna reakcia 😕
No a foto s new ucesom 🙂