Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte
@zojec super clanok ....... urcite si kup lubrigacny gel dost to pomoze 😉
no baby musim vam napisat co ten moj maly vymyselnik urobil, svornozkuje uz davno ale dnes na mna vola muz so spalne nech hned pridem, tak som letela cez cely byt ze co sa malemu stalo a on stal sam v postielke, teda drzal sa ako keby mal v sebe 3 piva a nohy sa mu podlamovali ale stal 😀 zajtra ked to nahodou zopakuje tak znizujeme postielku 😀
no u nas so sexom to tiez nebola ziadna slava, ale minuly tyzden som zrazu mala chut a energiu ja, tak som prekvapila draheho a prvykrat to bolo ako kedysi. 😝 takze snad to bude uz len dobre...a inak aj moj teraz drichme na gauci, ale teda dnes nemam chut donho stuchat. 😀 ale ked prisiel o 19 z prace, tak mal narazky, ze by mohlo nieco byt. 😀
@anjelicek26 ja viem ze to je narocne.. aj pre mna je to dost o hubu niekam ist z domu.. v ponuke jedalneho listka v pohode najdes len jedno vege jedlo: vyprazany syr.. 🙂 aj ked v lete je to jednoduchsie.. nech ziju salaty 😀 no kazdopadne uvidim ako to bude, zatial som odhodlana.. ale ak barborka bude chciet papat maso, tak jej v tom branit nebudem, ale kym sa sama rozhodne, tak to chvilu potrva 😉 ak by sme boli obaja s mm vegetariani, urcite by som bola striktnejsia. ale takto je to tazsie..
@anjelicek26, no možno sa aj ja časom pridám a pojdem nakúpiť mäsko k panovi anjeličkovi 🙂 😵 ako napísala
@weirdo
@zojec - uvidis, ako bude malinka spolupracovat. Kamoska ma malu, co mäsko zasadne nepapa a jednu, co oni nejedia, ale malej teda spravia, lebo jej to chuti - no a v skolke sa tomu aj tak nevyhnes, urcite nebudu varit len pre nu, bohuzial, v skole asi tiez nie... a extra jedlo sa nosit nesmie... treba to zvazit..
@zojec ja ta obdivujem, ze varis pre muza maso, ked ty si vegetarianka. a este si musim precitat tvoj blog. 🙂 jaj a lubrikacny aj ja odporucam, aj ked my ho mame vacsinou v spalni a tam spi mala, takze prenho nejdeme, kedze ju nechceme vecer zobudit, tak musim aj ja uz skontrolovat datum spotreby! 😀
@riska - hodime u tatina stretko, mozeme grilovat, vytiahneme detsky bazenik 😅 Jaj baby uz aby bolo jar/letooo
@anjelicek26 😀 😀 😀 no ten bude rád...však mu všetky zajačiky utečú 😀 😀
Juj baby inak to vazne mate taketo problemy zo sexikom? U nas uuuplne v pohode po oboch porodoch, asi si musim fakt zaklopkat.
Ktore este nemate mrchu po porode? Ako casto si robite tehu testik 😅 Lebo ja uz by som aj mrchu chcela, nech mozem zacat merat bazalku, nech mam uplnu istotu...
@anjelicek26, no, žiadny požitok zo sexu 🙄 a mrchu ešte nemám, ale ja som vždy mávala straaaašne dlhý cyklus, takže pre mna to nie je prekvapenie
@anjelicek26 no v skole sa to este da, dieta nemusi navsetvovat jedalen. skolka bude horsia... ale tak to ma este casu dost.. 😉
@bealondyn ja s varenim masa nemam problem, ale nevarim ho casto.. vacsinou len ked pozveme niekoho na obed.. ale vzdy uvarim aj nieco vege.. v pohode kostuju aj to 😉 niekedy aj celkom chuti . teraz je niekedy aj taky den ze varim na 3jo.. pre malu, pre mna a pre mm.. ale cez tyzden chodi na obedy, takze pre neho uz nevarim
@anjelicek26 Dakujem. Cerpam z vasich debat 🙂
@anjelicek26 ja som mala mrchu iba 1x od porodu a aj to ked mal maly 3 mesiace odvtedy nic a testik nepotrebujem lebo so sexom je to bieda
@anjelicek26
ja som tiez este MS od porodu nemala 😝 tak clovek obcas nevie ako na tom je 😀 a HAK uz velmi nechcem 😝
@anjelicek26 ani ja este mrchu nemam a ani mi nechyba, ale testik som si uz jeden robila. 😀 a inak dnes som v obchode, kde maju aj polske vyrobky, kupila tie kukucervy (ci ako ich volate 😀 ), tak sa tesim, malej chutia. 🙂
no moj drahy, chcel dat malej hranolku, ze ved len jednu, nech cucka, bozeeee. 😠 a svokor jej dal cokoladovy keksik. 🙄
@zojec - jasne, do jedalne chodit nemusi, ale tak ju nechas cely den hladnu, ci bez tepleho jedla? To tiez nie je alternativa :( Snad to nejako poriesite 😵
@etuska - my mame Sasku napriek HAK, takze nehrozi, teliesko som zavrhla kvoli tym krvacaniam s tym spojenym, takze kondom a prerusovany keksik zatial, neskor sa uvidi... ale ista som si tym nejsom...
@anjelicek26
moj MM vravi ze popri dvoch aj tretie vychovame kebyze sa pritrafi-takze sme na tom podobne-akurat chcem testovat o 1-2 dni 😅
@bealondyn - neries jednu hranolku, za nervy ci hadky to nestoji, dieta na to neumrie, len treba povedat, ze si to nezelas... Max mal tiez uz hranolku, Saska mu to supla v mcdonalde na letisku, on mal svoju ovocnu tasku s hroznom a jablckami... no a Saska mu pomedzi to pchala hranolky... no po com sa vrhal... drahy si papkal, ja bola na wecku, skoro som odpadla... mala, ze mu to chuti... ten vrazedny pohlad na draheho nemusim opisovat...
Aj ja chcem kukucervyyyyy
@zojec moja kamoska ma malu 5 rocnu vegetarianku...ale ffakt ze najvacsi problem je skolka....rodina a vsetko si zvykne...teda zalezi,ci s nou neostanes doma....ona ju zatial nechala doma,co mi tiez nepride ako idealne riesenie... 😒
ale zase mozno to case sa nieco pohne...ja tiez nie som nadsena zo stravy v skolke, teda maso 4 krat a piety krat sladke...ale stale lepsie ako hranolky...ale to je na dlhu dalsiu diskusiu
@anjelicek26
co za "exoticke jedlo "tu spominate?
@bealondyn

baby, a ja som si myslela, že po porode tam bude všetko roztiahnuté a natiahnuté - a velkú figu 😝 😝