Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@zojec - mne stacila bebyvita krupicna kasa od 4 mesiacov - zarobit s plnotucnym mliekom 🙄 To je fakt ze navod 😲
@chani - aj nas to ma tak rad, ryzovu kasu s vodickou a ovocnou vyzivou, toho spapa az az
@bealondyn - ja len oplachujem v horucej vode, aku ruky znesu... ani s cistotou to netreba prehanat, ked si predstavim, co aj tak vsetko za den pooblizuju, tak to aj tak sterilna flaska nezachrani..
@etuska - Max ma rad cervenu tekvicu + sladky zemiak, to mu robim sama, supka sa dava na hrubo prec, tak nevadi, ze to neni bio.
@desmodka majú ich aj v lidli, aj v bile, obchodoch so zdravou výživou. nelepí sa to, rozpusti sa to na úplnú kašičku. ja ich zbožňujem, ale ja radšej solené, no tie radšej nekupujem aby som sa nesekla a nedala malej tie. ale aj u nás majú veliký úspech, len sa priprav, že to bude všade. na veciach, na tváričke, uškách... všade. 😀
@anjelicek26 som ani necakala taky uspech, len furt vykrikoval ham a otvaral usta hehe
@weirdo - My sme ich nosili vsade zo sebou, piskotky este nemozu, jablckom sa mozu pridrhnut, ale kukucervy su do kocika fajne, dieta si moze chrumkat... lebo trebars ryzove chlebiky, to sa tak drobi, ja sa bojim, ze sa tym pridusi. A tie malinke hipp-kove suchariky mu stale padaju z ruk... podla mna tam neni nejaky limit, ze kolko, len treba aj pit pri tom...
@julinka2787 no u nas je to nastastie vzdy len na ruckach a v ustach 🙂 ale tak mi vseobecne velmi cistotne vsetko papame, malokedy je jedla kade-tade 🙂
@anjelicek26
@chani
kočky,kolko prikrmov denne davate?
my zatial papame desiatu a obed.
Davate aj olovrant/veceru-ryzovu kasu kazdy den?
@desmodka napadlo ma, ze snad sa jej to nenalepi na podnebie a zacne sa drhnut, ale nastastie nie. aj ked lepkava bola potom paradne. 🙂
@anjelicek26 maju aj take maxi balenie za 1.99, ak ti poslem 3 baliky, tak budes mat zasobu na par mesiacov. 😀
@etuska - my mame na ranajky ovocny prikrm alebo mrkvicku, na obed mame zeleninku alebo zeleninku s mäskom, na veceru ma ryzovu kasu s ovocim. Takze uz ma tri prikrmy... o 09:30, 13:30,18:30 papavame...
@bealondyn - no neviem, ci by to bola velka zasoba, Saska mi toho popapa tiez kopu ako ju poznam. Keby nahodou najblizsie budes v tom obchode, bolo by to super...
@julinka2787 ja ich poznam - sak ich aj lubim (solene) 😀 len nevedela ci sa bavite o tom co ja myslim.... my mame aj prikrmy vsade takze pohoda
@bealondyn no mne sa zda ze ked ich jem tak sa mi lepia, neviem skusime...
@anjelicek26
a ma ten vecerny prikrm aj vplyv na Maxov nocny spanok?Lebo niekde som citala ze babatka nemusia byt hladne ked sa budia v noci.... 😕
Inak my sa uz aj malo cez den kojime, rano, potom 10:30, okolo pol tretej, o piatej a potom o pol osmej na spinkanie... no a dva krat v noci... no ked to tak napisem, tak to neni malo... len mam taky pocit...
@etuska - budi sa rovnako, ako predtym, o polnoci a o stvrtej. On sa tak budi snad od porodnice. Vynimkou su dni, kym mu vyjdu zubky... ale potom sa to unormalni... dostava kasu, lebo ja mam na vecer malo mliecka a UM mu davat nechcem zbytocne. Neni to kvoli lepsiemu spanku, len aby siel spat napapany. Dufam, ze to dava zmysel 😉
@etuska ja som tento tyzden zacala davat aj desiatu, ovocie alebo fruit porridge (od 4 mesiacov), obed je zeleninka a vecera baby rice kasa. 🙂
@anjelicek26 ja okolo toho obchodu chodim kazdy den vramci prechadzky, tak neni problem.
@anjelicek26
@desmodka
no my mame prikrmy zatial len 2x(desiata a obed) a medzitym stale kojim.
No vyskusam dat podvecer aj par lyziciek kasicky.
Šimon sa budi v noci tak 2-3x
@bealondyn - tak to by bolo fakt uzasne, daj mi vediet, ako ti poslem peniazky 😵 😵 😵
@desmodka - praveze kasa je na noc velmi tazka, niektore deti z toho boli brusko a spia hrozne. My ju mame miesanu z ovocim a cisto ryzovu s vodickou, aby to nebol tak beton... A najneskor hodinu pred spinkanim.
@etuska my papáme ráno mliečko, desiata ovocná výživka alebo ovsená kašička s ovocím, obed zelenina/+mäsko/+žĺtok, olovrant ryžová kaša s babykeksom, večer mliečko. spí celú noc bez prestávky, ale to asi už od 2,5 mesiaca.
@anjelicek26 u nas je jedno ci ju ma... a taku riedku ju ma ze dovi, a tiez len s vodou a sem tam aj vyzivka a papa ju o 18 ide spat o pol noci 😀
@desmodka - ja som mala taku Sasku a sucitim s tebou, ja by som bez obedneho spanku s nou padala na zobak a skusala mozne aj nemozne, na to dieta nezaberalo NIC. A trvalo to neskutocne dlho. Pomohlo az odstavit a nechat ju tyzden spat s drahym, tam pochopila, ze MM nebude a spala celu noc. Lenze to uz mala 2,5 roka 🤐
@anjelicek26
mne kojenie az tak nevadi,ani to ze som 2-3 x za noc hore,lebo Šimi sponka so mnou,tak sa len napapka a spinka dalej
@etuska - ani mne, len mne do toho chrape drahy, pokasliava, Saska sa dotrepe a to uz je fakt blby spanok. Malinka je teraz navyse prechladnuta. To sa nevyspime asi nikto... to kojenie je fakt najmenej. Maly spi v kosi vedla mojej postele, tak ho tam vzdy prelozim po napapani.
@anjelicek26 🙂

@desmodka hej to su kukucervy, ja ich kupujem v kauflande nesolene