Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 ani ja nenechavam dlhsie ako do druheho dna, to ja len tak pre info som pisala. 🙂 dnes som po nej dojedala ovocnu ja, mnam. 😝
@bealondyn - ku mne sa ovocne zvysky nedostanu, tie spapa juniorka 🙄
@ellysa - detto. Na obed 20 minut spanku, ospala, hodinu a pol som s nou lezala a jedine, co som docielila, ze bola tak besna, ze mi dala nechtiac bombu do nosa. Teda aspon myslim, ze to bolo nechtiac 😀. Dnes teda nespi takisto, teda pardon, 30 minut, 20 minut, 30 minut a trie si oci dookola 😅
@miculienka - ja som malej dnes robila aj cviklu a zostala surova, tak chrumem. Mnam!
@weirdo no moja mala dnes tiez prvy spanok len polhodku a to som spala s nou, takze uz ani to nepomaha. 🙄 potom na obedny spanok odmietala spinkat v posteli po nakojeni, tak sup do kocika, po polhodke ju zobudil tato, ktory akurat isiel do prace, tak tu pobehoval. 😠 este sa mi ju ale podarilo ucicikat a spinka uz dalsiu polhodinku. aspon nieco dnes...
ja akurat pozeram ceny leteniek, vo februari idem domov na mesiac, jupiiiii.... 😀
@weirdo - fakt, a ako dlho to treba variť 😅
To, ze Max sa prave zobudil zo 4 hodinoveho obedneho spanku asi moc vykrikovat nebudem 🤐
píšete tu o spánku, v noci ma prekvapila, len raz bola hore a potom až o pol ôsmej ráno , spala aj doobeda, a počas obednej vychádzky si tiež schrupla, no a teraz som ju musela učičíkať, lebo jej už nebolo rady ani pomoci, tak spinká
bola som v meste, prišla som naštvaná, človek tam nič nezoženie, akurát kopa ľudí všade, ja neviem čo kupujú, keď h...o tam je, aj tie bio potraviny som tam sliedila ako blb, chcela som ísť do bytového textilu, potrebovala som niečo kúpiť - že inventúra až do 10.1. 😠 , he, to ako čo tam toľko robia - to si vraví podnikateľ , celý týždeň má inventúru, chcela som v elektre kúpiť sáčky do vysavača a filtre - no figu - zatvorené prosím - inventúra, ja neviem, v takomto prdincovom meste si robia ako chcú, a výpredaj žiaden, všetko po starom, ešte tuším zdražili 😠 😠 😠
ľudia, ak pôjdete na Kysuce, do Čadce na nákup nejdite, žiaden poriadny obchod, strieda sa tu mäsiareň, lekáreň, nábytok, krčma, čína - a to dookola 😝
@bealondyn - tak Tvoja mala aspon kocik lubi 😀
@miculienka - dost dlho, Ja som dnes ju nakrajala na tenke pasiky a po asi 25 minutach este bola hryzlava, ale ostatne bolo ok, tak som to zmixla a pomixovalo to ...
To s tymi inventurami je tak, ze tym len zastieraju dovolenky, je im trapne napisat, ze Dovolenka, tak daju Inventura 🙂
@weirdo - no super, tak to budem musieť začať skôr variť 🙂 , ešte som to nevarila
že vy máte aké šikovné detičky , som kukla tie videjká , mici aj ellysa , krásne štvornožkujú 🙂
@miculienka dakujem 🙂 😵 😵 😵 akurat sa teraz stvornozky plizila za mojim hafanom..s velkym usmevom, ze ju bude zasa sticovat..a moj pes drziiiiiiiiiiiiiiiii 🙂 😀
@miculienka @weirdo ja som robila cviklu vcera a bola super - po prvykrat aj moja bola tvrda, ked som ju nakrajala na pasiky a varila, ale vcera som ju este surovu rozmixovala (bola som leniva struhat) a taku mixnutu som ju podusila na troske vody - ale fakt na troske - samozr. v prikrytom hrnci ... samostatne som uvarila masko a zemiaky, tie som len roztlacila vidlickou, maso mixla - vsetko spojila a paradzina, mala sa isla potrhat 😵
@anjelicek26 a to aj normalne take male helmicky pre deticky predavaju?
moja rodina nevidela malu od zaciatku oktobra, tak uz naozaj musim ist a teda na mesiac, nech si ju uziju poriadne. drahy sa tvari, ze to bez nas zvladne! 😀
@weirdo myslis tych kukucervov ze budu chciet viac? no casom aj to bude 🙂
ja som kupila nemliecnu nutrilon zatial som nenarazila na ryzove vlocky. som ju povodne chcela s MM miesat ale zial sa mi aj napriek tomu ze ho mam dost nepodarilo odsat viac ako 10 ml, tak som podla navodu kupila HA mlieko a s tym som miesala, ale vcera som urobila len s vodou a vyzivkou a bolo to dobre. ale hned ako narazim na ryzove vlocky tak kupim tie
@miculienka jej super nakup si porobila a kde si nakupovala? ja sa chystam na taky podobny nakup do kauflandu len neviem kde to tam mam hladat 😉
@hori - hej su helmicky a dalsia sranda, nad ktorou som nikdy neuvazovala su popruhy na dieta a aj tak ich asi kupim, tu ich ma kopa mamin a uz viem aj naco, ked sa dieta uci chodit a kazduchvilu pada na zobak, je to dobre ho zachytit vo vzduchu 😀 A na prechadzky pri kanali, ten mame asi 50 m od domu, je to na nezaplatenie, nevleti mi drobatko blbucke do vody... teraz tam chodievame denne s kocikom krmit labute..
@anjelicek26 naraz tu piseme o krmeni labuti 😀
@anjelicek26 no malá po tom výleve hneď zaspala, ale spale len niečo cez hodinku, lebo prišla kamoška a to ju zobudilo, tak za chvíľu pôjdem kúpať
http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/2456... túto som myslela, fakt som si myslela, že je to blbosť, ale tá moja je strašný čert, a tie popruhy tiež kúpim, ona už teraz ako sa dvíha, sa mi zdvihne na ruky a normálne sa rozbehne, no mne sa ani náhodou pri nej nechce zohýbať, viem, že sa to nemá a dieťa sa má učiť chodiť samo, ale ako jej to mám zabrániť, snažím sa ju dať na zem, ale ona to robí znova a znova

@zojec - tak nakúpené je, našla som polentu, ovsené vločky pre deti, ryžové vločky, slivky, hrozienka, otruby som nevidela, no a ešte som si dokúpila zeleninu - brokolicu, cviklu, hrach, špenát a môžem kuchtiť
čo je tu dnes na téme, idem vás dočítať ak sa bude dať