icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

lenocka84
5. jan 2011

@riska dakujem 🙂 nebude sa nam tu vykruuucat

ameanda
5. jan 2011

@bakatuska
momentalne som v LV a tu to mali pri susenom ovoci, najprv su instantne polievky a hned vedla zacinaju BIO produkty a je to trochu pomiesane, lebo aj medzi susenym ovocim su sem tam supnute
boli tam aj tie pohankove veci, aj nejaka muka, BIO kuskus a pod.

v BA budem tiez tak hladat pri susenom ovoci, prip. este ako su cestoviny

ameanda
5. jan 2011

inac nechapem z vasich drobcov, aki su sikovniaci...
my sa snazime len posuvat dozadu, ale ajtak to este velmi nejde
akurat tocit sa ako cervik vsetkymi smermi okolo svojej osi, to nam ide dobre a pretacat brusko-chrbatik/chrbatik-brusko

bzucinka2
5. jan 2011

@chani u nas je to podobne, ale neje ich ocko ale starsi 🙂

ellysa
5. jan 2011

@mici111 tú helmu a sedátko do vane asi

mici111
5. jan 2011

@lenocka84 to bolo o mne? 😀 😀 😀

bakatuska
5. jan 2011

baby dakujeeem no aj ja som zvedava kedy zacne chodit ale vobec sa nenahnevam ked to bude neskor. Barbarka chodila ked mala 10 -11 mesiacov ale moj synovec v 8 mesiacoch 🙂

bakatuska
5. jan 2011

@ameanda takze nez to najdem asi stravim v kaufladne dlhsiu dobu hihi 😀

lenocka84
5. jan 2011

@mici111 samozrejme!!!!!

hori
5. jan 2011

ako sme pochodili s kukcervami... kupili sme pre malu... dali sme jej jeden a zvysok zosrotovali s mangelom pred telkou... 😀 😀 😀

weirdo
5. jan 2011

@monky1 - vsetko naj Elinke 😵

ameanda
5. jan 2011

@bakatuska
no zavisi od mnozstva ludi 🙂 ale snad to nebude tak dlho trvat
akurat mna nasr..dila dnes jedna predavacka, ked sa zacala druhej kolegyni stazovat, ze aky bordel tam je z kocika, ked mi stekali kolieska zo snehu
a potom sa este tvarila, kolko miesta tam zaberame, lebo ona potrebovala dokladat tovar...
esteze nepovedala nic nahlas, lebo by som tam urobila randal
ale hold, mamicky s kocikmi su v obchodoch neziaduce elementy... 😠

bzucinka2
5. jan 2011

@monky1 aj my mame tu silicu a tiez sa mu to nevidi, ale ja ju riedim vodou 🙂 tak mi kazala ta pani 🙂

bzucinka2
5. jan 2011

moj zstarsi zacal naraz chodit aj stvornozkovat v 8 mesiacoch a sam bez pomoci chodil ked mal 10 presne na novy rok .-)

puhinka
5. jan 2011

ahojte,tak som sa pýtala tej svokry a muž naozaj prestal používať plienky v 8 mesiacoch,aj jeho dve mladšie setry v takom období ešte pre 10. mesiacom života,že ona hneď jak si začali sami sadať,tak ich kŕmila na nočníku a sami sa vycikala a vykakali a pak už plienku ani nechceli a aj keď nevedeli rozprávať,tak ukazovali na nočník,že chcú ísť...bo minule som tu niečo spomínala a nikto mi nechcel veriť,tak som si to u nej overila a bol tu aj svokor a ten to potvrdil

no a inak ako sa máte?
pozerám,že podaktorí šikovníci už lozia 🙂 to je krásne,my sa tiež len dookola posúvame a do zadu,ale loziť ešte nič...no on sa dá na ruky a pak zdvihne zadoček,ale zpustí sa dole...všetci mi hovoria,že bude skôr chodiť,ako loziť,že niektoré deti sú také...no ja neviem,ja by som bola radšej,kebyže začne chodiť až o také tri mesiace,štyri,bo aby pak nemal problémy s kolienkami... 🙂
ale keď on sa mi stále stavia...on nechce ani sedieť,ale furt len stáť... 😒

julinka2787
5. jan 2011

@ameanda ale to, že im mamičky s kočíkmi robia snáď najväčšie tržby hneď po nezletilých nakupujúcich samé fľaše, ich už asi neserie. panebože. ale keby tak rozmýšľali pri rozvrhu regálov a mysleli aj na to že maminy tam chodiť musia aj s tými kočíkmi, tak by bolo miesta dosť. u nás v lidli napr. ledva prejdem uličkou s kočíkom. a ostatné obchody na tom moc lepšie nie sú. jednota je úplný des. tam ledva prejdeš s košíkom v ruke. 😠

puhinka
5. jan 2011

@ameanda ,to je krava...ja toto nepochopím...
mňa zase vie dostať,keď idem autobusom,nikoho nenapadne mi pomôcť s kočíkom a ešte tie otrávené pohľady ľudí,keď musia uvoľniť miesto kočíku...a také staré korytnačky,minule tak zazerali,bo som išla v takom buse,čo má v mieste pre kočíky aj sklapacie sedačky a velice im vadilo,že si tam nemôžu sadnúť...to mi príde...oni nikdy nemali deti,alebo čo??? 😠 😠 😠

puhinka
5. jan 2011

@julinka2787 ,oni to majú na háku,ich obchod to nieje...oni dostanú svoju minimálnu mzdu a hnevajú sa na celý svet...aj na mamičky s kočíkmi...
takýto postoj som nemala , ani keď som nebola mama...

alebo som šla ešte tehotná v 9.mesiaci mhd od mm z roboty a myslíte si,že ma niekto pustil sadnúť??? ani náhodou,asi 80.babka sa ma len opýtala,či ma pustí,som jej povedala,že len nech sedí,že to potrebuje viac ako ja...katastrofa a banda puberťákou za ňou a ani brvou im nemihlo... 😠 😠 😠

bakatuska
5. jan 2011

@ameanda no to bola dobra krava ta predavacka ja by som jej iste nieco povedala 😀

@bzucinka2 a co je ta silica? a Alex bol tiez teda sikula a aj je doteraz 😀, lebo o chlapcoch sa hovori ze su lenivejsi

julinka2787
5. jan 2011

no a moja sa ani naspäť na chrbátik neotočí. ☹ ale posadiť sa vie z ľahu. ale ani nejak moc neposedí. váľa sa furt. 😅 a ani sa nejak netočí na brušku že dokola alebo tak. občas trošku pomocoou nožičiek zvrtne ale len o kúsok.

ameanda
5. jan 2011

@julinka2787
presne, ja este strasne nerada chodim s kocikom do DM, tam sa neda ani otocit

@puhinka nezavidim tie busy, ti ludia su fakt otrasni, jasne babkam zabrat miesto kocikom, to je nehoraznost uplna! 😖

puhinka
5. jan 2011

@julinka2787 ,ale riadna šikovníčka je tá tvoja dcérka 🙂
@ameanda ,tak to už hej...,ale že kopa iných mladých sedí bárskde po autobuse,to ich netankovalo 😀

julinka2787
5. jan 2011

@ameanda ja som bola v DM len v prievidzi ale tam to nebolo také zlé. nič moc ale dalo sa. no strach a hrôza všade. a ľudia? ani na chodníku sa neuhne, veď ja ho preskočím aj s kočíkom, nie? som minule s kamoškou tak strašne vynadala takým starým rajdám, že až... 😅 no ale kuká sa po nás ako picnutá a ešte piskovať začala že čo pri nich stojíme... no hádam sme mali preletieť ponad ne. rozťahané po celom chodníku a debatili čo kto v kostole povedal, spravil a mal oblečené... 😠

puhinka
5. jan 2011

@julinka2787 ,normálne mi stúpol adrenalín 😠

zojec
5. jan 2011

ahojte baby... tak dnes vas docitat 😉 k bio v kauflande.. no maju to tam tak poprehadzovane.. teda nie je tam policka s bio.. cize bio muku najdete tam kde vsetky muky, hrozienka pri ostatnych hrozienkach.. cestoviny tiez... 😉 ale nie je to probelm zas najst 😉 uz neviem kto sa co pytal.. tak idem len ako si pamatam otazky 🙂
spalda, je najkvalitnejsie obilie, je to vlastne predchodca psenice, .. niekto sa tu pytal na cestoviny.. 😉 ja som ich dnes tiez kukala.. ale povedala osm si , ze si ich urobim sama... spaldovu muku pouzivam celkom casto.. 😉
ryzove vlocky.. dnes som ich konecne zohnala ryzove vlocky, nasla som ich az v zdravej vyzive, boli posledne.. nemam s nimi skusenost.. pre seba nepouzivam.. ale predpokladam, ze sa nebudu musiet dlho varit.. skor len kym nezmaknu.. vyskusam a uvidim 😉 k cvikle.. ja cviklu varim tak dlho ako mrvku.. nie dlhsie.. cvikla nemusi byt uplne makka, ved sa rozmixuje.. cim dlhsie sa nieco vari, tym viac vitaminov straca.. ja jem cvilku prevazne surovu.. a dnes mi konecne prisiel moj vysnivany odstavovac, tak hned prvu stavu som si urobila cviklovu 😀

@puhinka celkom verim tomu, ze tvoj mm sa odplienovaval tak skoro.. moja mala, tiez kaka do nocnika.. od kedy jej davam prikrmy a kaka kazdy den.. vacsinou deti kakaju v ten isty cas kazdy den. a ked im umoznime ist na nocnik, tak sa tam krasne vykakaju.. 😉 len to chce dieta sledovat cely den.. a ked pouzivas este latkove plienky, tak mas aj motivaciu 😀 a da sa to krasne aj s cikanim.. presne viem kedy a kolko cika... 🙂

anjelicek26
5. jan 2011

Jej baby len ked sa nikto na to nepostazuje, tak sa nic nezlepsi, ja by som slovenskym predavackam fakt dala kurz slusneho spravania a to povinne!

Akoze priklad

Obchod v Seredi - Sedita Sered - ich podnikova predajna. Dovolila som si vojst bolo 17:54. Ta drzost! Na konci pracovnej doby!! Ona mi vravi, ze zatvarame. Ja ze nie, este je 5 minut cas. Vzala som si kosik a sla nakupit keksy, slubila som doniest tatinovi. Nahadzala som co som potrebovala do kosika, za hnusneho pohladu predavacky, ze snad si este budem vyberat. Par krat napomenula Sasku, co jej padol keksik, co davala do kosika, tak som "napomenula" ju ja, ze to je jej keks, ktory kupim a moze ho aj dopucit, jej to moze byt jedno. Tak zmlkla sliepka jedna. Pri kase - kupovala som za vyse 30€ keksov, takze nie, ze 2 - mi este dovolila pripomenut, nech sa nabuduce zariadim, aby som nechodila, ked uz zatvaraju. Von som odisla znechutena presne 17:59. Esteze som ju neobrala ani o minutu jej volneho casu!

Asi si viete predstavit, co sa dialo. Sadla som si na net a napisala za tepla mailika na predstavenstvo daneho podniku. A moj tatino (teda ja 🙂 )dostal 10 velkych balikov keksov ako odskodnenie 😅 😅 😅 Ze personal bude pouceny a toto sa uz nikdy nestane a bla bla bla...

Fakt sa treba ozvat, aj na Slovensku!! Toto nemoze byt pristup, ani k mamickam, ani k inemu zakaznikovi 🙄

ameanda
5. jan 2011

@puhinka
@julinka2787
no jo, ale kaslat na nich, este budeme par mesiacov takto "zavadzat" kadekomu... ☹
snad nebudeme rovnake o par rokov 🙂

anjelicek26
5. jan 2011

@julinka2787 - to zase u nas teraz az uskakuju, len aby nahodou nestali kociku v ceste, az prehnane, kazde dieta, dospely, kazdy sa ti uhne, pomoze... je to fakt super... ono take su kultury odlisne, je to fakt o ludoch a aj o vychove si dost myslim.

ellysa
5. jan 2011

baby to čo sú za móresi, tu keď sa prechádzam ma dôchodcovia púšťajú, autá na prechode stoja a v obchode posilajú v rade dopredu, sa máme čo učiť 😠

weirdo
5. jan 2011

@julinka2787 - 😀 😀 😀 mala si uch stuchnut prednym kolesom, pochopili by 😀