Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
Ahojte babule 🙂
Tak my sme včera zaspali o pol 8, a o 22 hore úsmev a potom nie a nie zaspať do 24 ☹ , bud sú to už zuby, lebo na vrchných dasienkach ich je pekne už vidno, alebo bruško, nekakala včera, ale celu noc obesena mne na prsku, spanok krehky, stacilo silnejsie dvere otvorit a uz bola hore, aj plac zrazu taky chvilkovy, inak strašne veľa má slín, myslela som si , že je to zo soplíkov, ale nema soplíky, slinky, a hryzie si peru, to sú asi zuby 🙂
a to sa mi pretáča v postielke hore , dole, na mriežkach obesená , hlavičku otlačenú s toho mala, ani v posteli mojej nechcela spinkať 😝
3 a pol hodiny 😕 😕 😕 !!!!!
ahojte, tak som vyviedla blbosť, na save je napísané,že sa tým môžu dezinfikovať hračky, tak som tak urobila a neviem čo všetko a sa mi malý vyhádzal, ale len na pár hodín,,,pozor....veľmi dobre to po 30 min. treba umyť🙂 och jo
@fatimuska - ja by som vseobecne hracky nedezinfikovala, prehnana cistota je prvy krok k chorobam a alergiam. Ked sa dieta nestretne zo "spinou" v domacom prostredi, nepreskace si nejake choroby, tak nema ziadnu odolnost voci tomu, co ho caka v skolke 😖 Lebo tam je usoplenych, ukaslanych deti vzdy viac nez dost..
@monky1 fiha, Ela ma asi prehodeny den a noc, potvorka mala. 😀 Bella teraz zaspinkala, vidim to na polhodku. 🙂
inak ja som taka vytocena, volala som na urad prace kvoli rodicaku, no a oni ze tam moju ziadost nemaju zaevidovanu!!! hlavne, ze mamina im vsetko odniesla este v oktobri!!! 😠 😠 😠 😲 😲 😲 a ta zenska, ku ktorej patrim ja, tam dnes nie je, ze zavolajte si v pondelok...toto akoze co ma byt??? skusi mi povedat, ze to mam vyplnat/vybavovat znova, tak ju niekam poslem! 😠
a my sme hore
a hanka prave zapotila, ze podme sa hrat na kravy ...ela bude kraviatko, ty budes kravik tatko a ja mamka krava 😀 😀 😀 😀
a rano sme sa hrali na jeziska - ja som bola dieta a ona jezisko, co mi nosil v kapse darceky 😀 😀
@bealondyn ja ked som podala ziadost cca tyzden predtym ako mi koncila materska, tak do 2 tyzdnov cca mi prislo rozhodnutie a cakala som v decembri prvy rodicak a nic, prisla len daka divna suma, tak som tam volala a teta mi vysvetlila, ze to mi este prisla alikvotna ciastka z materskej bo ta mi koncila k 12.11. a ze ony eviduju ten narok na rodicak ako hotovy, az ked im pride navratka z posty o tom, ze si si prebrala to rozhodnutie, 15 dni od toho ako im pride ta navratka si davaju nacas, akoze mas cas na odvolanie, ak by si si s vyskou rodicaka nesuhlasila alebo co a az potom to beru ako hotovu vec a zacnu ti ho vyplacat, takze cca 1 mesiac trva kym to vojde do pravoplatnosti, len im musi prist z posty navratka, tak mi povedala, ze najskor dostanem az v januari aj za november aj za december rodicovsky koli tomu. takze tak, skoro ma vystretlo, este ze mi prisla materska skoro 200 ery este plus som predala za 200 svadobne saty, tak ten december nebol az taky "smutny"
@fatimuska detom nikdy nie chemiu!!! a uz vobec nie savo!! savo znici vsetko aj dobre bakterie!!! hracky staci umyt v horucej vode , ako pise anjelicek, neprehanat to s cistotou.
my o zuboch ani chyru ani slychu.. ale tiez tuto noc nespala bohvieako.. casto sa budila.. tiez som unavena ako kon :(
@monky1 ze kravik tatko 😀
@bakatuska V utorok som bola v sportovej hale, od 18 - 19 hod, a dnes idem na 3.ZŠ - tiez ten cas.....Ale ano, aj LILI stihala.....netreba sa bat, bola som prvykrat a v pohode....taky relax a vypnes na chvilku od dojdenia, prebalovania a prikrmov....🙂
Ahojte kočky, tak som sa riadne presla dnes sama po meste a opet doma...ale este pojdem s Dankom von, je tam krasne... 😉
Dnes da tatko dokopy sportak - spodok, a ja operiem potahy a vyjdeme von sportaku, tak sa tesim, aby Danko konecne vnimal svet...ale co ked on zaspi do 3 minut... 😀
@anjelicek26 krasny kocik 🙂
@monky1 ja som silicu kupovaala cez net 🙂
inak chcela som sa spýtať, mne sa ninka dáva na 4 a kýve sa zo strany na stranu, ale robí to len vo svojej postielke alebo v našej posteli, na zemi ani za svet...aj vy mate podobnu skusenost? 😕
Juuuj, babenky, manzel ma volno namiesto vcerajska a ponukol sa, ze bude kocikovat pod zjazdovkou, tak sa idem pokusit vylepsit na lyziach trochu formu, tak sa tesiiiiim! Sice len na 2 hodinky, ale aj to je cosi. Minuly rok zapadali lyze prachom, kedze som bola tehotna, tak dufam, ze sa na ne este budem vediet postavit, drzte palce. 🙂
baby vy ste zas popísali 😉
@anjelicek26 akurát som prišla od Veroniky, po tvojom maily už ani nebude spať, čo sa tak teší 😀
a baby Oliv som dala do postieľky a do minúty bola tuhá, ja neviem, ako je to možné, že niekedy bez problémov a niekedy šediviem, od včera máme doma jednu novú vec, súvisí to s tým mojím "jobom", tak ja neviem, či by to na ňu mohlo tak pozitívne pôsobiť, odskúšam to na nej a dám vedieť, dobre? 😀
@anjelicek26 inak ja tiež stále dumám nad tým kočíkom, ešte chcem nejakú buginku len narýchle presuny, obchod, dovolenka, mne sa stále páči ten zapp, tak neviem...obkukávala som aj pp sí, ale ešte niečo menšie chcem, mne sa aj páči tá nuna buggy aj sú na ňu dobré ohlasy, ale čo ja za to môžem, keď ju má jedna strašná krava, ktorú nemôžem ani cítiť 😝
tak dalsi recept dievcata: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zojec/clanok...
inak kludne mi napiste co by vas zaujimalo, ak mate nejake otazky.. dost by ma to inspirovalo.. stale je o com pisat, ale aby som vas nenudila 😉
@anjelicek26 ved práve, ale ked do mesiaca mal druhý krát antibiotiká, tak som už volila všetko, pri Vladkovi som nič také nerobila..a ani nebol chorý, ale už som poučená🙂

@anjelicek26 stastna to zena, ja mam povoleny tak maximalne ten jeden, ktory mame hehe 🙂