icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bealondyn
7. jan 2011

@ellysa aj mne aj mne, prosiiiim 😀 ja sa chytam kazdej slamky! 😝 dnes spala len 40 min doma na posteli a polhodku vonku v kociku. 🙄
@zojec ja milujem humus, mnaaaam, kupujem si stale s cervenou paprikou, to je ina mnamka! a dnes som kupila avokada, tak si dam a skusim aj malej. 😉

mojalili
7. jan 2011

@anjelicek26 Urcite je to tymi zubkami ze nepapa.....este sa neprerezali? U nas nie ☹

Prave sa Danko obudil po 2 hodinach spanku vonku 🙂

mojalili
7. jan 2011

@anjelicek26 Urcite je to tymi zubkami ze nepapa.....este sa neprerezali? U nas nie ☹

Prave sa Danko obudil po 2 hodinach spanku vonku 🙂

anjelicek26
7. jan 2011

@mojalili - no jedna dvojka je prerezana, druha je na spadnutie, aj jedna jednotka vyzera, ze kazdu chvilu, ale teda, ako dlho to potrva, to je vo hviezdach.

Deticky sa hraju a ja uvazujem, co z mojim prechladnutim, vidim to na caj a postel. Snad sa drahy dnes nedotrepe zas tak neskoro, vcera dorazil pred osmou 🙄

ellysa
7. jan 2011

@ellysa
@mici111 jasné pošlem a mici aj predvediem 😀 😀 😀

chani
7. jan 2011

@ellysa aj ja som zvedava aj mne posli😉

hori
7. jan 2011

@anjelicek26 no mrtvy chrobak za mna po lyzovacke... vam babenky poviem, ze tych 10 kilov navyse urobi svoje... 😒

majjka0806
7. jan 2011

Ahojte baby! kočky keby ste vedeli co moj maly robi....no katastrofa.... hadze sa po posteli, ako ryba na suchu, a naucil sa nam sediet....a uz sa aj sam posali a ked sa mu to podati tak si zatlieska, baby keby som vedela ako tam davate na to you to be videa....tak vam to tam dam... 🙂

niga
7. jan 2011

@ellysa A myslis, ze ja nie som zvedava? Aj ja chcem IP, prosim.
Baby, tak som bola u Dr., Max ma len zapalene hrdlo, chrapci ako lokomotiva, ale dychanie ma ciste, je to bez ATB, mam davat len Nurofen a vitamin C. A kazdy den, aj v sobotu a nedelu mam rano volat Dr a opisovat aky ma kasel.
Tak som sa potesila. A stale je tak vela na obed, brokolica vyhrava - vcera aj dnes zjedol asi 150ml. Asi mu uz zacnem davat vecerny prikrm - kupila som obilninove nemliecne kase a ovsene vlocky - tak mozem zacat s tym? A @zojec kupila som susene slivky, marhule, bio ryzu, ovsene vlocky, spadlove cestoviny, proso, pohanku som v Dm nenasla. Myslim, ze by ti DM mala posielat nejake dividendy, lebo uz par nas tam urobilo riadny nakup 😉 (ja som dnes nechala 50€), vsetko podla tvojho zoznamu.

niga
7. jan 2011

@anjelicek26 Podla mna je nechutenstvo jednoznacne zubami (aj ked moj Max vtedy este viac jedol MM, asi mu to upokojovalo dasna). Ale hlavne pre tvoj pokoj chod k Dr.
Inak, aj teraz ked je chory, tak uz uplne normalne spinkal, takze tie blbe noci boli zubami.

niga
7. jan 2011

@zojec Ako urobim,prosim ta, ryzovu kasu na veceru?

ellysa
7. jan 2011

@hori ale to len prvý krát asi, že si po dlhej dobe lyžovala 🙂
@majjka0806 ja to posielam cez mobil, mám v ňom net, inak neviem, asi sa tam stačí prihlásiť a ak máš video stihnuté do počítača normálne vložíš ako fotky
@niga no teda, tak nech ste skoro fit 😒 , ale som sa aj pousmiala na tom ako budeš každý deň doktorovi kašľať a napodobňovať malého, ja som pohánku kúpila v jednote, tam sú tiež tie oddelenie so zdravou stravou

niga
7. jan 2011

Inak, dnes som v DM studovala kase, hlavne nemliecne a mala som problem nejaku vybrat - vsetky obsahovali cukor, naco to tam pridavaju?!

niga
7. jan 2011

@ellysa Jaj, vidis, skusim Jednotu. Uz sa normalne tesim na vyvaranie prenho, kedze doteraz som len vytahovala tricko pri nom 😀

deniskateniska
7. jan 2011

@chani no len nas to nerobi ked chce spat, ale tak normalne, akokeby nebol hladny alebo co... dfuam ze ho to prejde bo pridem o bradavky.. 😅
@monky1 u nas ten vankus fungoval, aj macko (ktoremu odtrhol ciapku hned ako sa dalo, drzi uz len na jednej snurke, este ze sa to da prisit 😀 😀 ) teraz ako mu idu zuby tak bojkotuje vsetko ale tak ked spi a ma pri hlavicke ten vankus tak asi citi vonu tak zaspi, predtym fungovalo aj pri zaspavani cez den, som si ho tak naucila len ako mm bol na OCR tak sa to porusilo, bo ja som nebola pri nom a teraz to vsetko musim ucit odznova ☹

deniskateniska
7. jan 2011

@anjelicek26 ani nas dnes nejedol, tak 2 lyzicky a potom spustil taky rev, a tak sa vypinal ze az.... 😒 asi zubky to budu, nam sa rezu teda uz su prerezane ale jeden nie je este komplet... ☹ a s tou vahou, by si to ani nezistila keby si ho nevazila nie?

monky1
7. jan 2011

uz som aj zabudla, aka je to paradicka mat vecer len jedno dieta - elinka je okupana, najedena a v tichosti caka v koliske na spanok, ktory akosi neprichadza 😀

deniskateniska
7. jan 2011

@ellysa aj ja scem vediet 😀 😀 😀 😀

deniskateniska
7. jan 2011

@monky1 nas buva ale cakam kazdu chvilku na to kedy sa zobudi.. 😅

baby ja sa s mm stale vadim.. uz mi to riadne ide na nervy 😠 stale som nervozna 😠

ellysa
7. jan 2011

@deniskateniska možno ťa prekvapí a bude spať už stále 😉
no tie hádky sú asi normal, ak si unavená, vybuchneš pre každú hlúposť 😒

takyna
7. jan 2011

@zojec super články, a ešte lepšie sa mi páči doplnok v obrázkovom formáte 😉 🙂 , len keby aj naša Bibinka tak papkala ako Barborka, ale zatiaľ nehrozí 😒

takyna
7. jan 2011

babule aj vaše detičky plujú pri príkrmoch?, lebo naša začala, a mam pocit, že vtedy jej to asi veľmi nešmakuje 😝

ellysa
7. jan 2011

tak môj nový favorit na leto http://www.nuna.eu/pepp

inak Oli spinká zaspala mužovi na rukách, pozerali spolu správy 😀 , aj mňa to vždy uspí

ellysa
7. jan 2011

babyyyyyyyyyyy pri druhom mám toto http://www.nuna.eu/leaf je možné, že ma to baby tak dojalo, ja chcem druheeeeeeeee

ellysa
7. jan 2011

@takyna no moja nepľuje 😀 😀

anjelicek26
7. jan 2011

@ellysa - toto si treba dobre premysliet, lebo deticky, co by sme splodili teraz sa narodia, ked nase deti budu mat uzasne obdobie okolo 1,5 roka, budu VSADE vyliezat, vymyslat, utekat, blbnut, ale este stale plienkarit, zubatiet a budu este riadne blbucke. To je snad to najhorsie obdobie :( Nic ti to dieta nepovie, jeduje sa, reve... neriskla by som to pri Olivke, ta je akcna uz teraz a dost 🙂

Ja zastavam nazor, ze babo si ma maminka vychutnat, nie letiet za nimi z vyplazenym jazykom a neprespatymi nocami... Vraj je to lepsie, ze su surodenci pri sebe... ja mam sestru, co je 4 roky odo mna mladsia a rozumieme si aj tak super. To sa vekom zrovna.

riska
7. jan 2011

@ellysa, jejda, to je zlaté 🙂 hlaavne bábo, ale aj to ostatné....čo je to za značka?

ellysa
7. jan 2011

@anjelicek26 ale nie, ešte sa neodvážim, chcela by som mať rozdiel tak 2,5-3 roky aby oliv šla už aspoň na pol dňa do škôlky, ale vieš ako sa hovorí povedz pánu Bohu svoje plány a on sa zasmeje...

ellysa
7. jan 2011

@riska nuna

anjelicek26
7. jan 2011

Max tiez uz spi, zalomil uz pred siedmou, totalne unaveny. Na tuto noc sa moc netesim 🙄 Tak ale nerobi to naschval, budem sa snazit na to mysliet 😝

@deniskateniska - veru keby ho nevazim, ani neviem, ale vazila som ho prveho vecer, ako sme dosli z dovce a aj dnes rano a je tam 200g menej. Proste chudneme. Akoze on ma nabrateho dost, a je fit, ale aj tak mi to nejde z hlavy. Mliecka mam dost a aj tak mu to nestaci, lebo ho nepije, lebo ho to boli.

@niga - my mame napr. bebyvita ryzovu kasu, to su take vlocky, uplne neutralne bez vsetkeho, skus pohladat.

My mame zajtra 7 mesiacov, zlatinko moje male, uz je taky veliky ☹ Co ak to bude moje posledne babo? Ach jaj...

riska
7. jan 2011

@ellysa, cicer dam na noc namočiť do vody, potom vymenim vodu a varim, on je ešte pomerne tvrdý, potom pridam zemiaky, ale môžeš aj hocijakú zeleninu, ktorú chceš...nakoniec zmixujem na kašu a zjemnim kyslou smotanou...a na koniec par kvapiek oli oleja 🙂