Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ellysa - aj ja som chcela 3 rocny rozdiel, ale kym som ukecala draheho.... Saska konecne prespavala cele noci, zacala chodit k opatrovatelke, ja spät do prace, drahy len, ze mame cas a ci nam teraz neni super? Lenze mala uz bola taka rozmaznana, pupok sveta, bolo vidiet, ze sa potrebuje naucit, ze to tak v zivote nechodi (a bolo to pre nu teda fakt krute prve tyzdne, co tu 100% pozornost nemala). Surodenec je podla mna kvoli socialnemu vyvoju velmi dolezity.
Ked som draheho konecne presvedcila, ze babo proste musi byt, inak srdiecko nepusti... tak kyvol no a tipoval, ze sa podari hned a nic... proste to nefungovalo... Saska bola nehoda, nasa krasna uzasna - ale nehoda proste, tak sme mysleli, ze sa zadari hned a ono sa mesiace nedarilo. Uz bol aj drahy z toho nestastny, vlastne vdaka tomu snazilkovaniu pochopil, ze aj on by to dalsie babo chcel.
Vies, kedy sa nam podaril Max? Ked sa drahy stahoval do UK, tu noc, co odlietal. Keby sa nam nepodari vtedy, tak dalsia sanca by bola az bohvie kedy... mali sme fakt stastie.
no ja som dnes cakala na mm ako na spasu.. o 17,30 dofical z roboty, mala akurat spala.. dnes bola vynimocne zla, umrncana a ospala. ja som sa postavila a zalomila do postele. vstala som o 19tej, okupali sme sa spolu s barborkou a uz konecne zas spi.
@niga som sa zasmiala, ze provizie 😀 ja sa tesim, z kazdej jednej lyzicky co nase deti spapaju a je to zdrave 😀 @takyna, neboj to papanie pride, nie kazde dietatko je pripravene tak skoro papat. moja je žruťocha, ma byť po kom 😀
dakujem vam velmi pekne za podporu, tesi ma, ked viem, ze to pomaha a nerobim to len tak 😉 idem hned skusit urobit tu ryzovu kasu.. ja mam vlocky, este som to nerobila. ale myslím, ze by mal byt postup taky isty ako pri ostatnych vlockach. ryzove vyzeraju jemnejsie, podla mna ich nebude treba vobec varit, len zaliat horucou vodou. inak kazde vlocky su najskor predvarene obilie (sparene) a tak vylisovane. cize nemusi sa to dlho vyvarat 😉
@riska, taku polievku aj ja zvyknem robit 😀
baby co varit zajtra?o co mate zaujem? dufam, ze budem stihat 😉
Ahojte kocky, prave som sa vratila zo Zuby, taaaaka som znavena.....
Dankovi (myslim si) zabrhol keksik po olovrante, komplet ho vyvracal....isla som cvicit, mm mu dal o 18tej kasu - opet to vyvracal.....neviem, co mu je.... 😒 inak sa pekne hra, skusim mu davat len MM - no som zvedava na noc... Inak nam uz presvita za dasienkom horna jednotka
baby, aj ja som dosla zo zumby..nohy sa mi trasu riadne..a brucho lietalo zo strany na stranu 😀 😀 😀 uz nesmiem tolko zraaaaaat 😠 a inak, moj prvy pohyb asi po dvoch rokoch..za dva dni sa asi nepostavim.. 😕
@ellysa no neprekvapil teda 😀 😀 😀 😀 no dufam ze to bude len tou unavou lebo sa mi to prestava pacit... ☹
a ten kocik predvadzali v damskom magazine raz ako novinku ze spratny aj na cesty atd 😉 a tu hojdacku, ja som rozmyslala nad fisher price, ale som rada ze som to nekupila, lebo by sme to ani nevyuzili pri tej nasej vahe 😀 😀 😀 teda vyuzili ale malo....
@anjelicek26 to mohlo byt kadecim ze ti tolko vazil, mozno si mala zle nastavenu vahu, mozno bol nevykakany a plny, to sa nesmies stresovat 😉
@mici111 ja som s tou nunou čo to pochodila, ona totiž tá kača čo ho má, bola dosť dlho moja kamoška (žiaľ) a musím uznať, že je dobrý, ona ho kúpila keď mala jej malá 9m a v pohodke tam aj buvala, mne ide hlavne aby to bolo skladné do auta, na dlhé vychádzky mám dobrý šporťák
@mici111 neboj môj zadok by sa ešte týždeň trepotal 😝
@zojec ja už som namočila cícer na pomazánku, no som zvedavá 😉
hovori tu niekto nieco o chudnuti ??? prepana ved my mame stromcek ovesany sladkostami ... a to som si povedala ze uz nebudem zrat, len normalne jest... a co sa nestane ??? davam dolu salonky a toho je plna miska a to nevravim ze su tam este 4x kolekcie, ale len po polke takze to je "ok" 😀 😀 😀 tak sa zase odklada na neurcito neprezieranie sa 😀 😀
@ameanda - u nas je to rovnako, ked maly zacne na hry reagovat a bude sa na tebe rehotat, skovavat, hladat, pomahat ti, budes toho mat hned lepsi pocit 🙂
Inak ja mam pocit, ze to prve dieta je o milion percent vycerpavajucejsie, ako to druhe. Ja som bola non-stop vystresovana, ci vsetko robim dobre 🤐
@deniskateniska - no to na chudnutie fakt nevyzera 😅 Ja mam strasnu chut na slahacku z cokoladovymi hoblinkami na vrchu, sibe mi totalne uz 🤐
@deniskateniska
@anjelicek26 fuuuuuuuuuuuuuj prestante
@anjelicek26
si ma potesila ...
on aj reaguje, aj sa santime, len je to o neustalej pozornosti, ze "venuj sa mi"...
ja som bola ovela vystresovanejsia na zaciatku, ked som ani nevedela, co mam vlastne malem obliect na prvu prechadzku 😅
obvolala som vsetky sestry, ze co asi, aby malemu nebolo zima, ani horuco, nefukalo, nesvietilo slnko... jednoducho vsetky detaily, teraz sa na tom len pousmejem
@anjelicek26 😀 😀 tak ideme na toooooooo 😀 😀 😀
@ellysa daj si s nami 😀 😀
@ameanda - veru to bolo mamina zaciatocnik, teraz sme maminy pokrocile, mamina profesional - dufam - ze nebudem nikdy, netreba to prehanat, ze ano 😅 😅 😅
@deniskateniska - no asi hej, mam na to strasnu chut. Aj tak som prechladnuta strasne, vzdy schudnem 2-3 kila pri tom, tak to bude do zasoby dopredu, no nie?
Cvicit budeme pred plavkovou sezonou 😅
@ellysa 😀 no zabudla som tam asi napisat, ze cicer sa ma uvarit a potom rozmixovat 😀 ale asi ti doslo.. tu vodu zlej v ktorej si ho mocila.. nebude potom tak naduvat.. tak vlastne treba kazdu strukovinu, namocit, nechat cez noc, potom vodu zliat, dat zovriet, este raz zliat a dat varit.. zarucene nebudete prdkat 😉
@anjelicek26 apage satanas !! 😀 😀 😀
@zojec - jej to je super tip s tymi strukovinami, to som ani nevedela 😎

@ellysa, to som si všimla 😀 nemecká?