Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@nonika1979 🙂 aj nasa kraska bola prenasana tiez sa jej nechcelo a aj riadne leniva tahat mliecko bola, no zvladla to a takisto to zvladne Samko 🙂
@anjelicek26 dakujem no nenapadol by ma cierny caj, no skusim uvarit a potriet 🙂
baby tie co iba kojite davate babatkam aj cajik v tychto horucavach? Ja som zacala davat.
no moja zvykla do každej plienky, ale vyzera tak, že asi sa jej to začína menit...včera kakala len raz poriadne, ale prdky mala asi v každej...
@sportpark ked sa ti puci a nahodou tlaci skus masirovat brusko flatulinom s lekarne nam aj to zabera a cvicenie nozickami s rzucickami do kriza.a ja zvyknem vzdy pred kupanim maleho tak na 5 min dat do kiblika a vraj to pomaha na creva aj bolest -ked je tam taky skrceny a ma brusko ponorene vo vode. minule nie sa vykakt a po kibliku jedn aradost ale krmene babo UM nemusi kakat denne..
baby uz ste boli na utz. noziciek? My ano a mame nalez, kontrola o sest tyzdnov. Rodila som na Kramaroch a tam hovoria vraj vobec netreba balit nasiroko a ja som nebalila a teraz musim 😒
úspešne som si vás prečítala aj dnes 🙂 , našlo sa kus času
@angie267 - to čo sú tam za lekári ? potom máš takéto problémy
@monky1 . . . . 😎
Si ako moj stastny stvorlistok 😀 😀 😀 chodim sem namatkovo, na chvilu, precitam len sem tam prispevky vacsinou lebo este nemam zorganizovany cas a stale natrafim u teba na nieco dobre. Satka na nosenie, ta pesnicka a knihy a natierku som minule robila a teraz tie probiotika, len som mrkla na ne a su velmi dobre a aj pre sestrine dvojicky ako stvorene uz sa nam kupuju... 🙂 🙂
Dakujem 🙂
@evina0 uz som sa raz myslim pytala, ako sa cvici do kriza? co to znamena? kujeem da 🙂
Ozaj babule kedy zacinaju nase deturence vidiet?, tak viac ako len svetla a obrysy?
@miculienka ahooj, ako sa mas? Ako Paulinka? Ako rastiete, papkate a spinkate? A ako znasate tie hrozne horucavy??? 🙂
@takyna myslim ze Bibianka uz taky cas vidi celkom pekne, pri narodeni je to cca 30 az 50 cm a dole hlavou a po troch tyzdnoch uz vidi ovela lepsie. Mozno aj celu izbu. My mame mesiac a obzera aj obrazy a tak takze vidi ovela viac 🙂
no my máme bebu ar, dnes som obzerala to francuzske mliečko v lekárni, a kúpila som tiež tie baby calm, tak uvidíme, naša už dva dni poriadne nekaká, má strašne tvrdú stolicu len bobky a nevie to vytlačiť 😒 už to tak má tretí krát vždy jej to potom prešlo, takl dúfam, že aj teraz
@marcelka123 fiha tak to je super 🙂 , tak sa obcas budem musiet primalovat, aby sa ma nezlakla 😀
@miculienka no vidis ale je to proste tak 😒
@takyna 😀 😀 😀 aale mama je predsa najkrajsia bytost na sveteee, nie?? Aspon kym dieta nepojde do puberty a zrazu sa to na nejake obdobie zmeni... 😎 😎
@marcelka123 asi tak Marcelka 🙂 , puberta je nevyspytatelna 🙂
inak prišla som na fintu keď nechce cez deň spať, okúpem v kýbliku vo vlažnej vode cecne mlieko, zabalím ju do tenkej perinky len v plienke a už druhý deň pekne zaspala, klop klop klop
@hori este nedavam ziedne stale mam materske a odsavam a stale sa s nim morim aby chytil on aj chyti ale potom pusti a place dnes sme boli v poradni a zabku v puse nema tak ja neviem doktorka my povedala ze to moze mat aj s toho ze je prenasany vela a hotovo...
@angie267 boze dal by boh uz nech je to tak
☹
@marcelka123 cviky do kríža je ze zoberieš ľavú nožičku a pravu ručičku a spojíš dlaň s kolienkom a opačne, pravú nožičku a ľavú ručičku a tak🙂)

@sportpark ja by som asi zacala skor vodickou ako cajikom 😒 , ale ja iba kojim, ty aj prikrmujes, ze?
my s kakanim problemy zatial nemame, snad sa nic nezmeni, ale ak by sa, tak nabehneme na probiotika - nam dokina odporuca Infants dophylus pre dojcata