Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@zojec - my sme pri Saske strasne bojovali od 4. mesiaca z mlieckom, lebo mi odislo, dala som si pichnut tu 3-mesacnu hormonalnu injekciu a bolo to zleee, neslo nam to rozkojit a ona len MM, aj v nemocke sme boli, chudla, do toho sa pridal rotavirus, dva tyzdne sme tam skoro boli, ona mala suplementor, lebo aj tam odmietala UM... hrozne to bolo vtedy. Mne vzdy do revu, ked cucala prso, kde NIC nebolo a flasku proste plula, aj ked bola hladna.. ach jaj, ani spominat sa mi na to nechce ☹
@anjelicek26 😀 😀 😀
@zojec ja presne tak isto.. mne sa cudovali vsetci ze ci sa nebojim ... ked sme mali stretko z babami z dk tak maly mal 2tyzdne tak vsetky kukali po mne ako som s malym robila akokeby som mala uz 10 deti sa smiali 😀 😀 jedine co sa necudovala to bola moja mama ta povedala ze to automaticky, bo ze som vzdy mala rada deti a o mladsiu segru som sa ja starala....
@anjelicek26 no verim ti.. ale hlavne ze si to rozkojila 😉 ja som na zaciatku tiez bola smutna, ked som ju muesle prikrmovat, ale zatala som sa, verila som, ze proste dojcit budem... dakjuem mojej laktacnej 😉
@mici111 neboooj, ja som po utornajsej ZUmbe nic necitila, ale dnesna bola horsia, tuto pocitim riadne 😀 Ja som zase nekojila pred Zumbou, tak mi lietali cicky hore dolu....hruuuuza 😀 😀 😀
@ellysa Eli, ja kupujem tento, lahky, dobre skladatelny v dobrej vybave. Mozno nie taky dobry ako PP,ale staci....sportiak mam tiez doma... http://www.hrajko.sk/golfovy-kocik-chicco-multi... Chcem ho v tmavo modrej farbe a smotanovy vankusik je k tomu
@bealondyn - ha, ta zelena blbost je teda blbost, ved mi to neslo ani natiahnut az hore, musela som si tie cierne pasy dat 😀. Ale pre mna smrt bolo lezat a zdvihnut trosku nohy a potom viac a zase dole, ale nie na zem ... som nemohla, tak som cakala a ona svina cakala a furt, ze zdvihni trosku nohy, mrcha 😀. Tak som jednu polozila na druhu a som ju osuskala 😝 . To som nezvladla. A aerobic 😀 😀 😀 . Pol cvicenia som hladala spravne kroky 😀.
Ja som nikdy na cvicenie nebola (jedine bicykel, cyklotury aj 80km cez hory cele leto cez vikendy, nasa zaluba s mm), ale chcem nejaku kondicku, lebo minule som vysla po schodoch domov a skoro som skolabovala. Tak reku idem na to, je aj bicykel a teda toto uvidime, paci sa mi to, ze mozem pomoct celemu telu, co som nikdy nerobila 😨
Ozaj, ako riesite to, aby vas oboch zachytilo? Mate senzory pre oboch? Ci prepinate profil nejako?
Inac ak chcete hrat nieco s mm, spolocne, namotavka, ktoru som davnejsie odmietla hrat, ze Wipeout. Pozrela som na to, ze aka retardovina ... a tak sme sa namotali, ze konecna. Da sa to hrat v 2, rozdeli to obrazovku, pretekate sa, pouzivate zbrane, no super. Ale potom sa narodila mala a nehrali sme to 😀
@zojec - no ano, esteze sme to rozkojili, ale keby si vzala flasku, o tolko by nam to vtedy pomohlo. My sme museli hned zacat z prikrmami, inak to neslo, pchali ju kasou, aby aspon volaco mala, no proste nic moc. Sme sa vytrapili. Pri Maxovi preto raz za cas mu davam UM, aj ked vypije len 30-40 ml, tak viem, ze to vie a chuti mu to - v pripade hladu - ze keby volaco, tak sa vie napapat aj tak.
no ja som tiež bola v strese na začiatku, keď spala som na ňu stále pozerala a rozmýšľala, čo preboha urobím, keď sa zobudí a bude plakať 😀 , mala som nervy ísť von sama, že čo ak sa rozplačeto trvalo tak prvý mesiac ...ale ja som taká stresová povaha...
@mojalili peknučký a je niekde fotkaz ako sa skladá? Tá nuna stojí tak podobne, už som ju ukázala môjmu, povedal že DOBRE!!! ale minimálne tri krát prevrátil oči a zahryzol si do jazyka
@mojalili už som našla video ako sa skladá, no poptrebujem ešte niečo skladnejšie, my keď ideme na Oravu, tak ako cigáni, a polovica auta je kočík, potrebujem to zminimalizovať 😀
ja asi pôjdem do tej nuny, prečítala som dve diskusie aj na SK aj na CZ a sú dobré, na to na čo ho chcem používať je dobrý, už len farba, mne sa páči fialový ale ten má dotyčná krava, takže rozmýšľam nad hnedým
@weirdo no ani nespominaj tu blbu zensku z blbej hry! ta caka, kym urobis cvik, ked ju chces oklamat! 😀 😀 😀 ja zas neznasam behanie, to mi prsia lietaju kade tade! 🤐 s muzom necvicime spolu lebo zatial nemame dvojo tych senzorov. ale hry hrame lebo mame 2 joysticky. 😝 o tej hre co spominas, mu radsej ani nepoviem, lebo uz si tolko nakupil hier, ze tento rok uz mu nedovolim! vcera dovliekol Resident Evil, ze budeme sa hrat spolu! 😲 😕 😠 akoze ja mam nejake monstra zabijat, to uz je len zabava...ti chlapi! 😀
@ellysa aj mne sa pacila, je uuuuzasna....co ked taketo nieco vzdy objavime, ked to nepotrebujeme, ze? 😉
Tu je vsetko podrobne znazornene, ak chces vidiet ako sa sklada, daj si od 3.minuty..
https://www.youtube.com/watch?v=LYTqZwBLvfc
@bakatuska http://www.ekotrendmyjava.sk/sk/produkty/pochut..., tento, dostat ho v kauflande.. je fakt vyborny 😀 aj mne chuti
@bealondyn - 😀 . Ja som ten beh dnes skusila, kozy lietali az po plafon, tak reku chytim si ich, nie? Ze to pojde. Tak ich pekne chytim, bezim a zistujem, ze nie nie, ked nezapojis ruky, nebude Ti postavicka behat, spina jedna ... tak zase kozy lietali po obyvacke, mala musela ist dalej, aby nedoslo k urazu 😀 😀 😀 . Muz je romantik 😅 . My sme si stiahli-kupili Prince of Persia, to tak vzdy hrame, ze on ide a spolu premyslame. Takto sme presli Uncharted 1 aj 2, super to bolo a romantika, ked tak spolu premyslas, vymyslat, radis si 😵
No nic, zajtra znova budem pocuvat tu mrachtu, co mi naordinuje 😀
@weirdo http://www.sbstrade.cz/sbsforzabalance/index.html možno to admin vymažú
spuntik zaspal o tristvrtena9, som zvedava kedy sa zobudi najblizsie a aka bude noc ale uz teraz sa netesim, nech uz je rano...sa zacinam bat noci ako cert svatenej vody. dufam ze je to len zubami...ma tie dasienka aj horne aj dolne take spuchle a ked sme dnes pozerali so svokrovou tak na dolnej lavej dvojke ako keby biela spicka presvitla hm, tak uvidime
Jej baby na prsia si davajte pozor, riadnu pevnu podprsenku na sport, lebo nech ich po dokojeni doslova "nerolujete do podprsenky", aj take sa stava.
@chani - ja citim spicku Maxovej druhej dvojky. Kiez by bola rano vonku, o "problem" menej 😕
@chani
@anjelicek26 baby tak nech sú do rána von
moja sa dva krát prebudila ale len zamrnkala a spala ďalej, odkedy je tam muž aj S NÁRAMKOM je ticho 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@anjelicek26 ja ju zatial necitim, ale uz to tam ma take dost dlho, tak ja vobec neviem. aj okolie toho zubku je navrete ako slak, ale osobne to vidim este na dlho dlhoooooo kym bude von
Dolne nas trapili 4 dni kym vysli, teraz 1 den a vysiel prvy a teraz dva dni nic... ale trapime sa dalej... tak uvidim. Snad zajtra uz bude dalsi zub. Nas najviac ubyjaju tie sople do toho, lebo ani MM poriadne nepije, lebo pri tom nevie dychat. A zapinat vysavac par krat v noci, aby som mu odsala nos, je dost zahul 🙄

@anjelicek26
@ameanda u mna prave naopak, ked som malu chytila do ruk prvy krat, nejak hned som vedela co mam robit... ani raz som nebola v strese, ze neviem co s nou.. az som sa sama sebe cudovala 😀