icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
7. jan 2011

@chani no práve preto to testujem, ja som tiež taký neveriaci tomáš, uvidíme...dajte mi dva týždne

anjelicek26
7. jan 2011

no "ubyjaju" dobra som teda 🤐

zojec
7. jan 2011

@bakatuska moze byt aj olivovy olej.. je dobre ich striedat..aj repkovy, tekvicovy su vyborne.. neskor aj lanovy 😉 polenta je kukuricna krupica.. pod tym nazvom najdes hocikde 😉 a recept z pohankovych vlociek je v prvom clanocku 🙂 mala papa kazde rano s ovocim

ellysa
7. jan 2011

@chani ja som zvedavá, či ho bude mať aj ten prezident, budem kukať správy ako sokol

bealondyn
7. jan 2011

@weirdo 😀 😀 😀 som sa pobavila! ja mam cez vikend pokoj od tej otrokarky, ale rozmyslam, ze zacnem cvicit kazdy den, nie len 4x do tyzdna, lebo o 5 tyzdnov idem na SK a to mi teda narusi moj 9-tyzdnovy cvicebny plan! asi mi sibe! 😀 😀
@anjelicek26 no ja mam sportovu podprsenku, ale skace to aj tak, asi potrebujem pevnejsiu. 🤐

zojec
7. jan 2011

@ellysa ja som minule kukala taku zensku zo srbska co hovorila o manetickych naramkoch.. este som nestihla precitat ten link.. ale nieco to podla mna ma do seba.. poskusaj a daj vediet 😎 no idem dievcata.. dobru noc prajem.. mam tu nakopeneho sitia az za hlavu..

chani
7. jan 2011

@ellysa tak skusaj a potom informuj 🙂

ellysa
7. jan 2011

😉 ja idem spať, nejak sa mi oči lepia, už som vykukala tú nunu, viem kde je kúpim aj akú, otázka je kedy 😀
@bealondyn inak vďaka za ochotu 😉

anjelicek26
7. jan 2011

@bealondyn - veru hej, ono hlavne ked tam potom nie je mlieko, potom je vidiet, ako su vytahane. Ja sa chystam na plastiku 🙄 Take zle to nie je, ale o dobre 2 cm nizsie, ako predtym, to znamena uz nikdy v zivote bikiny a su strasne velke, nehodia sa mi k postave, uz po Saske mi ostali D-ka a teraz uvidime :(

weirdo
7. jan 2011

@bealondyn - aaale, na SK si to uzi poriadne, kasli na tu bezchrbtacku! 😀. Inac aj ja mam sportove podprsenky, ale na ten beh, to neni sanca, ledazeby sme si ich prilepili, inac budu lietat ... takze kasli na nu a uzi si SK. Ale pred odchodom tete povedz, ze sa vratis a kedze budes na dovolenke, tak hrozi, ze Ti bude musiet navrhnut novy plan 😀.

bakatuska
7. jan 2011

@zojec jaj tak kukuricnu krupicu mam aj doma len neni bio 🙂

@chani dik za tip

@chani
@anjelicek26 nech sa zubky cim skorej ukazu

@anjelicek26 Max moze mat sople aj z tych zubov, jednej mojej kamosky maly ked mu isli zuby mal sople stale

zojec
7. jan 2011

@bakatuska mozes dat aj nebio 😉 minies nebio, a potom kupis bio.. aspon sa ju naucis varit 😉

miculienka
8. jan 2011

dobré ránko, tak ako ste búvali ? my celkom ok, malá má už svoj režim , o 22ej šup do spálne búvať - každý deň rovnako, len to budenie v noci je zatiaľ rozdielne, no a cez deň má tiež podobný program, spí do tej 7.30, potom sme hore a okolo 10.30 až do obeda pospí - ak ju nik neruší, potom prechádzka - ak sa dá , obedík , potom chvíľu schrupne, zasa hra a okolo 16ej zvykne pospať dlhšie do večera, a potom sme už hore do tej 22.30 🙂

inak som si na sebe všimla toľko kožných zmien 😖 , hrôza, na bruchu samé nové pigmentácie, včera som objavila kopu takých malých krvavých bodiek - po bruchu aj na stehnách , ja neviem z čoho to je a ani čo s tým idem robiť, ale štve ma to , to je na figu, že v rodine to mala mama , aj segra má plno takého, aj starká mala také , asi to bude dedičné, bola som v decembri na kožnom so znamienkom, tam teta doki povedala, že to bude vekom pribúdať, no ale takým rýchlym tempom , to som teda nečakala, namáte niekto s takým skúsenosť, že čo sa s tým dá robiť , aspoň aby sa nerobili ďalšie ☹

miculienka
8. jan 2011

píšete tu o tých náramkoch , údajne to funguje, mm sesterka má 3 synov, pri všetkých troch mala na krk retiazky z tých kamienkov a malí boli kľudní , žiadne problémy so zubami - prerezali sa im bez problémov

ellysa
8. jan 2011

dobré ráno, tak malá noc celkom v pohode, zaspala pred ôsmou, potom papala o 00.30 (nemala podvečer kašu) a potom o 5.30 a ešte potiahla do 7.30 medzi tým sa pár krát mrvila ale to bolo len na pohladkanie alebo dať cumlík, ani neplakala
@miculienka ten kamienkový mám doma a ešte som jej ho nedala, teraz nám nejdú zuby, ale keď pôjdu vyskúšam 😉
@zojec dnes ráno máme na raňajky VŠETCI špaldovú kašu, trochu sa snažím preučiť nás na lepšiu stravu 😀

miculienka
8. jan 2011

ja dnes malej varím cviklu, a skúsime to s polentou , včera som jej na večerné papkanie uvarila sušené slivky s detskými ovsenými vločkami , mala to 1x ale chutilo, spapkala celé 🙂 dnes čakám plnú plienku 😵 😝

lenocka84
8. jan 2011

@miculienka ahojky, ake kamienky? porad 🙂

monky1
8. jan 2011

@miculienka ela je kasu z ovs. vlociek a slivkou cca tyzden (na striedacku s ryzovymi vlockami) a minule mala v priebehu dna 3 pokakane plienky ... ale davam jej aj Biogaiu 🙂
u nas noc trolinku lepsia, len rezim zatial ziadny, snad len vecer, to chodi spat medzi 18.30 - 19h ...... ale raaaaano????? vstava, kedy sa jej uraci 😀 ... a vlastne od toho potom zavisi prvy spanok a a uz to ide nie ruka v ruke s nejakym rezimom 😀 😀 😀

monky1
8. jan 2011

aj ja chcem naramoooooooooook 😀 .... nech uz spim ako zamlada

zojec
8. jan 2011

dobre rranko 🙂
@ellysa super s tou kasou 😉 ja som dnes mala ovsenu.. ja sa priznam,ja pohanku nemam rada, este vlocky v pohode, dojem po malej kasu ak nahodou necha, ale inak ee.. no nebola som zvyknuta od mala 😀 pohanka ma taku specificku chut a aj vonu 😉 a nech sa ti hummus vydari 😉
nasa noc ako kazda ina, do polnoci 3x hore od polnoci do 5tej spi a potom do 6tej len na prsku ach jo :(
ja som vcera do 1nej sila 😀 som sa tu zakecala vecer a potom mam sklz. mm nie je dnes doma.. b. teraz spinka, idem nieco uvarit, cakam susedu na "kavu" lebo vonkuj je otrasne.. dnes asi nepokocikujeme.
@monky1 no ako za mlada sa uz asi nikdy nevyspime 😀

miculienka
8. jan 2011

@lenocka84 - skúsim zistiť ako sa to volá, potom dám vedieť
@monky1 - aj my sme mali biogaiu 😉

tak už som vygooglila tie moje bodky krvavé na bruchu - že petéchie - sa to volá , počas dojčenia sa to viacerým robí, čosi s krvou - doštičky môžu byť vo veci, nedostatok vitamínov, tak hopsasa brať vitamínky a jesť ovocie a zeleninu

lenocka84
8. jan 2011

@miculienka dakujem, uvidime ci pomoze

zojec
8. jan 2011

@miculienka práve pohánka je velmi dobra na srdcovo cievne choroby.. obsahuje rutín, ktorý má priaznivý vplyv na srdce a cievy, pečeň, tráviace orgány, posilňuje imunitný systém, zvyšuje pružnosť cievnych stien, reguluje krvnú zrážanlivosť a obsah cholesterolu v krvi. najviac rutínu sa nachýádza v šupke, preto sa odporúča jesť nelúpaná 😉 alebo si zo šupiek variť čaj

monky1
8. jan 2011

@zojec ja som optimista, ja verim, ze urcite sa este vsetky tak kvalitne vyspime - mozno az na stare kolena, ale vyspime 😀 😀 😀
@miculienka hm, ja take na sebe nebadam, len vyrazky na tvari a na krku akosi vybehli 😒 ... som ako chlieb vyrazkovy ☹

monky1
8. jan 2011

@zojec mm urobil lepsi nakup ako ja minule, doniesol vsetko, po co som ho poslala, len teraz nemam nikoho doma, tak nevarim - okrem malickej, samozr. 🙂

lenocka84
8. jan 2011

@monky1 to sme na tom podobne
ja mam zo vcera navarene, maly ma navarene, kolacik upeceny, takze krasny volny den pred nami
tesime sa na @mici111 a Sarinku a bude zabavka.

mici111
8. jan 2011

@lenocka84 aj kolacik bude? 😀 😀 😀 ale ja nemooozem, sag chudnem.. ☹

lenocka84
8. jan 2011

@mici111 ha tak mi viac ostane 🙂
sak potom dame prechadzku a spalime a bude dobre

miculienka
8. jan 2011

@zojec - tak musím zakúpiť 😉
@monky1 - ja mám občas tiež pocit , že som zasa v puberte 😀

miculienka