icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
8. jan 2011

ahojte my sme sa práve vrátili domov, celé dni sme zháňali, boli sme v Parndorfe, pre detičky neodporúčam, nekúpila som nič ☹ , tohto roku sú výpredaje nejaká bieda, dúfam, že Viedeň ma nesklame 😕
my sme si s drahým kúpili nejaké športové oblečko, to samozrejme super, to sa tam oplatí
@mojalili tak ty štrikuješ ostodušu už sa musím aj ja pustiť do toho svetríka, stojí mi to už týždeň
a dnes sme boli vyzdvihnúť do sedátko jane, je úplne supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer, mala v ňom sedí aj teraz a hrá sa 😀

keby ste niekto chceli majú ho teraz v premaman v eurovei, mne ho tam objednali a ešte aj šéfka mi prišla poďakovať, že som im dala taký super tip, že si ho hneď objednali do predaja, že také dobré ešte nevideli, takže ďakujem aj tebe 😀 😀 😀 😀

a dnes OLIVINKA začala hovoriť mama, samozrejme na všetko a stále ale aj tak som šťastná

puhinka
8. jan 2011

@mojalili ,haha...no pekne 🙂
a aká je spokojná pri tom 🙂
a vy už leziete?teda veľa detičiek tu už lozí...no ten náš nechce...musím s ním viacej cvičiť?
@miculienka ,no lebo bol u nás dnes na nášteve a pýtal sa ma také veci,či už rozpráva a že určite lezie o stotristo...,tak som mu povedala,že ústočka mu stále idú,ale o súvislích slovách sa teda nedá hovoriť a že nelezie,bo je lenivý 🙂

puhinka
8. jan 2011

@ellysa ,náš malý hovorí na všetko ata :D atata...eta...sem tam vypotí ba,ma ...no ale to ata mám furt a na všetko 🙂

ellysa
8. jan 2011

@fatimuska aký je krásnučký Maxik 😀 😀 , oni dvaja s Oli sú asi po Paťkovi najstarší nie? Veľmi už vyrástli, už nemáme bábätká, fňuk

ellysa
8. jan 2011

@puhinka no aj môj by už chcel aby povedala aj tata, ako keby mu to bolo trochu ľúto, ale tak dočká sa

puhinka
8. jan 2011

@ellysa ,to hej...Igorko prvé hovoril len mama a vtedy som sa spýtala Igora,že prečo sa neteší a on mi povedal,že to preto,lebo nepovedal tata 😀 😀 😀

miculienka
8. jan 2011

@puhinka - moja tiež nelozí, pretočí sa len keď ona chce, najradšej je na chrbáte a ak ju niekto drží na rukách v sede, no a jazyk sa jej krúti - bľaboce ale nik jej nerozumie 😀 , dnes mala tiež dlhý monológ, mali sme pocit, že námn rozpráva obsah filmu 😀

ellysa
8. jan 2011

babyyyyyyyyy ako dlho sa vrí cícer na pomazánku? 😅 neviem koľko ho mám nechať

puhinka
8. jan 2011

@miculienka ,hehe...zlatá 🙂

miculienka
8. jan 2011

@ellysa - nemá to zojec v blogu ?

miculienka
8. jan 2011

@ellysa - nenašla som

riska
8. jan 2011

@ellysa, neviem ti povedať presne kolko, ale on je dosť tvrdý, aj po namočení....takže podla mna aj 30 minut môžeš...alebo počkaj na radu nášho odbornika na výživu 😀 už varíš zdravo? aj ja...od pondelkaaaa 😵

anjelicek26
8. jan 2011

@bzucinka2 - naadherne torticky, sikula velika 😉

@riska - mam novucicke cervene geniaalne kokteilky, drahy sa dnes nezda. A to sa rano o osmej trepal do mesta, aby mi kupil fen, ani som ho neprosila, len som sa stazovala,, ze mi zhorel, tak na to myslel a doniesol mi, no bola som happy 😅

mici111
8. jan 2011

@anjelicek26 hmm tak takeho muza raz stretnut 😀 😀 😀

anjelicek26
8. jan 2011

@majjka0806 - gratulujem k 7 mesacninam, aj my dnes mame 😵 😵 😵

@mojalili - myslis jantarovy nahrdelnik? My mame a prt to pomaha 🙄 No a ano, vyhadzovanie crepnikov bol u Sasky tiez horor, ani som nestacila metlu odniest, uz tam bola zas, vyskerena ako leco 🙄 U nas fakt pomohla potravinova folia okolo, len maly otvor na polievanie, uz tomu dala pokoj

@fatimuska - Maximko aky velkac uz a ako mudro pozera 😵

@puhinka - taketo chvalenkarenie 🙂 Ja takymto veciam neverim ani slovo, ale tak, nech sa chvalia, aj ako 4 mesacny mohli citat, ak im je to treba 😅

anjelicek26
8. jan 2011

@ellysa - ake ste objednali sedatko? Ja mam objednane Jane take to do vane, ale este nedoslo, v utorok to posielali, tak snad by uz aj mohlo. Lebo krpec robi vo vani psie kusy, tak nech uz tam radsej sedi.

A mama vravi aj Max, ale teda v rytme mamamamamamamam mama maaammmaaaa mama, asi ho o tyzden bude bavit nieco ine 😅 Ale dobre sa to pocuva 😉

anjelicek26
8. jan 2011

Inak baby Max dnes este nespal. Urevany strasne. Ze ja sa nepoucim. Rano drahy zalial cappucino, no nedaj si 🤐 Tak si to teraz odserka Max :( Idem ho strcit do vane, snad to pomoze.

Inak dnes nezjedol okrem MM nic. Ani susto. A na vahe zasa -50g... ako toto mam riesit? Alebo to nemam riesit? Kolko "musi" schudnut, aby malo zmysel ist k doky?? A co by s nim robila??

desmodka
8. jan 2011

@ellysa varíme až do úplného zmäknutia

a v KIK-u maju spacie vaky za 8,49 eura (90 cm)

riska
8. jan 2011

@anjelicek26, odfoť sa v nich, nech zavidíme šaty a postavičku 🙂 😉

riska
8. jan 2011

@anjelicek26, a kolko teraz max váži?

anjelicek26
8. jan 2011

@riska - este mi ich pani skracuje 😵 Ale urcite spravim foto, su geniaaalne 😵

Maly ma 8480 g a 69 cm..

deniskateniska
8. jan 2011

@puhinka moja segra chodila ako 7 mesacna takze je to mozne, ale zalezi od dietata.. 😉 ake je silne...

deniskateniska
8. jan 2011

@ellysa jeeeeeeeeeeej no super 😉 nas maly ten ked reve povie mamaaaaaaa 😀 ja mu stale omielam povedz mama povedz mama a ten nic 😀 😀 😀 a jasne ze muzik chce aby povedal tata 😀 😀

@puhinka prosim ta my sa ani len neotocime a ty chces uz lozit 😅 😀 😀 😀 😀

@anjelicek26 takeho chlapa mat 😀
a vravim podla mna sa tym nezaoberaj, bo na vahe je odchylka ci je vykakany, ci je vycikany alebo nie atd.. vies to sa podla mna zbytocne trapis tym, ved nie je vyziablina, ze by si to mala riesit, proste zubky idu, nechce papat.. mozno sa mi tolen tak povie, ale myslim ze by si teraz aspon dva dni sa tym nemala zaoberat a uvidis...

no a nas maluch chrni uz 2 hodiny 😕 co budeme robit zase v noci neviem 🙄 😔

zojec
8. jan 2011

@ellysa no ak si ho mala namoceny tak tych 45 az hodka.. 🙂 moze byt uplne makkucky, aj tak ho budes mixovat 😉 inak ked varite strukoviny, tak vodu nesolte, rychlejsie sa uvaria 😉 dnes clanok nestiham.. napisat, ale uz ho mam v hlave.. tak snad zajtra 😉 dnes sijem 😉
inak mam problem.. ktore z tychto plaviek sa vam najviac pacia? proste sa neviem rozhodnut ktore chcem 😀 http://www.latkovky.sk/produkt-detail/plavky-ha...

deniskateniska
8. jan 2011

@zojec kedze mas dievcatko tak tie ruzove predposledne 🙂 a ja by som si tie tie kriklavozelenkave 😀

mici111
8. jan 2011

@zojec mne sa pacia tie ruzove s balonikmi 😵 ja som zatazena na ruzovu..esteze nemam chalana 😀

weirdo
8. jan 2011

@zojec - tie zelenkave alebo v 2.rade druhe 🙂
A teraz uz uplne nevies, co? 😀

ellysa
8. jan 2011

@zojec tak pomazanka hotová, mňam, mňam, nie je to humus, lebo som nezohnala tú pastu a robiť sa mi nechcelo, tak podľa receptu na mmb, ale mňaaaaaaaaaaaaaaam, musím dať piecť chlieb, lebo nemáme na zajtra 😅
mne sa páčia tie čierno červené a tie ružové vedľa nich
@riska jasné snažím sa celý týždeň pekne, dnes na váhe 2 kg dole, no tak ešte 20 a bude to dobreeeee 😀
@anjelicek26 sedátko jane fluid, už máme za sebou kúpkanie a super, potom vypila mliečko obrátila sa mi ritkou a spí, tak ja idem štrikovať

anjelicek26
8. jan 2011

@zojec - rozhodne ruzove s balonikmi 🙂 A ja by som pre dievca kludne vzala aj tie jasne modre tyrkysove 😅