icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

chani
8. jan 2011

@zojec tiez sa mi lubia v druhom rade druhe pre dievcatko 🙂
ja som pre Petka rozmyslala nad tymi kompletne tyrysovymi nech pekne svieti 🙂

anjelicek26
8. jan 2011

@ellysa - tak to budeme mat take iste 😉 Moj maly dnes reval neskutocne vecer, totalne sa dogrcal (som ho asi prekrmila, prsnik uz nechcel ani vidiet 🤐 ), teraz konecne po celom dni zaspal. V tom, co vyvrackal bolo neskutocne vela hlienu, chudatku mu to stale zateka :(

ellysa
8. jan 2011

@anjelicek26 no teda ☹ a zuby ešte nie sú von?

anjelicek26
8. jan 2011

@ellysa - no jeden je prerezany, tri sa tlacia... cele ho to boli ☹

ellysa
8. jan 2011
riska
8. jan 2011

@ellysa, 2 kg za týžden? wau, to je supeeer 🙂 🙂 🙂 hod mi ten receptik, pls 😉

@anjelicek26, ved to je v pohode váha, nie? ja by som ešte nejaký tt počkala, či sa to nezlepší 😕

anjelicek26
8. jan 2011

@riska - ta vaha je v pohode, len schudol cez 200g za tyzden... to sa mi proste nezda... a vazim ho vzdy v rovnaku dobu, vykakaneho, po rannom kojeni... Ja tyzden pockam a ak nezacne jest, skocime k doky, resp. skor budem volat mojej nemeckej doky, ze co s tym.

julinka2787
8. jan 2011

@anjelicek26 presne tie tyrkysové sa veľmi páčia aj mne... 😀 asi ich tatianka bude mať ak niekam pôjdeme čvachtať...

bakatuska
8. jan 2011

@zojec mne sa tie zelene pacia

@anjelicek26 vsetko naj k 7 mesiacikom 😉 hlavne nech sa tie zuby prerezu. Inak fakt mas pozorneho mangela- klobuk dole 😀 a ja by som este pockala 1-2 dni a ked sa malemu nepolepsi tak potom k dokine, ale myslim ze ta jeho nechut do jedenia bude zo zubkov a kedze ho to tam vsetko boli tak ani pusu nechce otvorit. Ked tak mu pozri este do hrdielka ci ho nema zapalene

@miculienka aj ja mam take drobne cervene znamienka (bodky) ale neni toho moc tak to neriesim

@mici111 a tebe uz mala dobre papa

weirdo
8. jan 2011

@ellysa - a nechutne 😖

anjelicek26
8. jan 2011

@bakatuska - no ved to, kasle uz riadne z tych soplov, zle sa mu dycha, z toho sa moze aj choroba vyvrbit a to vsetko kvoli hlupym zubom. Pri Saske sme ani nevedeli a proste tam boli. A on sa s tym tak trapi chudatenko ☹ Uvidime, ako zajtra, ked tak v pondelok k doky, co uz... aj ked k tymto lekarom tu nemam vobec doveru 🙄

Drahy je fakt unikat, som strasne rada, ze ho mam... a manzel este neni, az v aprili 😉

Dakujeme za gratulacie, uz je velky chlap 😵

@julinka2787 - ja som mala radsej plienky na plavanie, predsalen, roztrhnes a tam vyhodis, ak sa ti do tych plaviek sprepacenim vykadi, tak si taku okadenu mokru vec nesies domov na opratie...

mici111
8. jan 2011

@ellysa fuuuuuuuuuuuuuuuuj, este ze si to nedavam v macaci 😠

mici111
8. jan 2011

@bakatuska nie 😠 nepapa, dnes nedala ani lyzicku...chjooooo, uz neviem co s nou..asi len trpezlivost..

mici111
8. jan 2011

ja som tiez inak spokojna s plienkami na plavanie..su super 🙂
@babulina ja som bola dnes obzerat este to peg perego sí v brendone..no som sklamana..posadila som tam malu, bola v zimnom overale, bola tam jak sardinka a to ma len 7 mesiacov..jaaaaaaj, tak teraz neviem ...ci zobrat to sí-cko alebo zacat kukat po nejakom inom kociku.. ☹

ellysa
8. jan 2011

@mici111 inak ja som dnes videla krásne to pp pliko červené na čiernej konštrukcii, nádherné bolo, až na to, že tam bolo tak ročné dievčatko a presne narvané úplne...v parndorf som veľa tých maclerenov videla ale to je naozaj len tak na nákupy, strašne malé kolieska, pár zappov, kopeeeeeeec bugaboo ale tak to je v AT asi nejpredávanejší kočík...

mici111
8. jan 2011

@ellysa no ja som zacala kukat po pliku P3, je predsa len o nieco sirsi, ale zase aj vacsi a aj tusim ma dve kila naviac oproti si-cku..ked ja som chcela nieco skladne..bozeeee, porazi ma..furt len vymyslam..

stelika
8. jan 2011

@anjelicek26
cítim s tebou u nás je problém ako som Ti už písala mi nemáme ešte ani jeden zúbok, ale problémy ako u Vás na začiatku decembra sopliky davali sme už neskor aj pamycon, preslo a pred silvestrom sa nam vsetko vratilo, maly umrncany aj v noci aten týždeň v utorok začal kašlať tak sme sa obliekli a sli k doktorke ta nam dala libenar do nosteka a mucosolvan, po libenare sa nam liali sople, a mucosolvan nezaberal, namiesto libenaru sme dali pamycon, chvalabohu sople zacali ustupovat a doktorka nam po kontrole po novom roku dala spiroprent na odhlienenie zajtra posledny den brania a som zvedava dokedy. vecer po hodine sa zobudil s revom poobede toisté, dúfam že v noci nebude rosambo 😖

ellysa
8. jan 2011

@mici111 nepozerala si aj cybex calisto? som nejakú diskusiu čítala a celkom si ho chválili

mici111
8. jan 2011

@ellysa ne-e..videla som tam nejaky cybex, ale nejako ma neuputal..

riska
8. jan 2011

@ellysa, vdaka 🙂 a čo si dala namiesto majonezy? 😀

babulina
8. jan 2011

caute, ja len tak na skok, ale musim sa vam vyzalovat, viete co dneska predviedla svokra??? 😠 ninku lakala k nim domov sa hrat a ze ci u nich nechce prespat (to som hodila prvy nasrany pohlad, lebo vie ze ju takto nedavame este nikomu na prespatie) a ked mala nechcela ist tak jej povedala, ze ved maminka ma predsa tomaska, ninke bude urcite lepsie u nich nez doma ☹ , podla mna ma bolo pocut aj na prizemi ako som naziapala po svokre, no chapete?? chudinka ninka len kukala ze o com babka toci 😠 😠 😠

stelika
8. jan 2011

@babulina no zbohom Ti svokru teda nezavidim 😠 ja mam takeho divneho skor svokra ako svokru 😖 s tym sa vecne hadame ale ja stale vyhram 😀

ellysa
8. jan 2011

@riska dala som na polku majonézu a kyslú smotanu, som sa bála že by to úplne zmenilo chuť bez nej, ale tak pre to hádam neumriem

anjelicek26
8. jan 2011

Este fotocka k 7 mesiacikom 🙂

anjelicek26
8. jan 2011

😵

bakatuska
8. jan 2011

@mici111 lebo ani mne maly nechcel jest a teraz ked papa tak ho musim niecim zabavat alebo ked ma hracku a ide su ju dat do pusy tak sa predbehnem a dam mu papat. Ale zaujimave je u nas to ze na ryzovu kasu pusku otvara 😉

@anjelicek26 tak teda snubenec alebo skoromanzel 😀 😀 😀 a este mam na teba jedno otazocku teda ak to neni tajne , ze kolko mas rokov? moj tip je 25 😉

babulina
8. jan 2011

@stelika - ja ju inac mam velmi rada, len v poslednom case co ona dokaze povyvadzat, stale si opakujem ze je v prechode, to bude urcite tym lebo inak fakt neviem, lebo od noveho roka priam hviezdi blby napadmi a poznamkami 🙄

anjelicek26
8. jan 2011

@babulina - no ona to mozno myslela dobre, ze mamina nebude doma sama 😉 Len chcela mat vnucku u seba doma, zvysok nedomyslela 🙂

anjelicek26
8. jan 2011

@bakatuska - 26, v marci 27 😀