Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 no to je teda fakt strojnasobenie velkosti 🙂
@deniskateniska ja som už tiež pár krát vreskla a dokonca sa priznám cez plienku som aj capla po riťke:_
@anjelicek26 inak ten špenát sme ešte nedávali, ale nejak nemá asi veľký zmysel mu ho dávať, keďže s tým vitamínom C to nie je tak ako sa vždy myslelo🙂, dávaš mu ho aj s cesnakom?
@fatimuska - davam mu normalne spenatovu vyzivku 🙂 Lebo cerstvy spenat - listky - teraz nezozeniem. Papal aj z nasho, strasne mu to chutilo, len to bol kupovany mrazeny, to sa mi tiez moc nezda... Nedavam mu ho kvoli zelezu, ale kvoli pestrosti stravy vseobecne 🙂 Tusim sa pri vyhodnocovani tych testov "sekol" nejaky vedec o desatinnu ciarku a nikto ho vtedy neskontroloval 😅 😅 😅
@fatimuska spenát je obrovska zasobaren kyseliny listovej, vitaminu c, horcika a osahuje na 100g viac zeleza ako maso, ma blahodarny ucinok na zrak, pokial sa je surovy, alebo len jemne spareny a najlepsie z vlastnej zahrady bez dusicnanov.. cesnak deti este velmi nemozu papat, je velmi aromaticky, a tazky na zaludok.
@anjelicek26 presne tak, skúsim mu ho aj ja kúpiť, raz som kúpila mrazený bondulle špenát lístky, som sa ho nevedel a dojesť, ale zvyšok rodiny sa ani nedotkol🙂
@fatimuska ,aj ja už som sem tam zakričala,ale to nepomôže na nášho Igorka a cez plienku po riťke?haha ...tak tomu sa smeje...sem-ta, ho jemne capnem po ručičke,keď ťahá kvetinky,ale ani z toho si nič nerobí,zasmeje sa a znovu špekuluje 🙂
@anjelicek26 ,to je krásne,takéto porovnanie 🙂 ale teraz si už ani predstaviť nevieme aký boli malinký 🙂 hihi 🙂
@hori mne tiež vyšlo veľa nátierky ale akurát si ju vďačne odniesol slobodný kamarát, aby mal čo jesť a veľmi ju chválil 😀
@zojec ja som dala tej majonézy asi lyžicu, ale nabudúce nedám vôbec
@anjelicek26 ja si myslím, že naozaj ešte chvíľku vydržíte v koši, však hádam už nebudú tak rásť
ja som dnes zasa skončila v mothercare tam sa dá asi najlepšie kúpiť, zasa som si odniesla legínky, body, a pyžamká 😀 muž ma ťahal von
a Oliv si našla frajera na plávaní, takého malého Filipka, krásny chlapček, tmavý veľké oči, dlhé mihalnice, fakt zlatý, chodí sa kúpať len s ocinom, Oli doňho stále dobiedza, dnes trochu meškali a keď prišli tak sa tešila, normálne sa šli zvítať, no zlatí boli a potom mi ten ocino hovoril, že jeho žena len o našej Oli sníva, že aká je pekná, že teraz čakajú bábo, tak chcú tiež Oliviu... 😀 😀 😀
@zojec no niekedy ked zje malo kase tak sa dotlaci mlieckom, ale najnovsie spapa plnu salku, takze cca 200ml, tak mu nedavam a vacsinou po hodine si pyta zapit, ale najnovsie vacsinou vodicku z poharika pijeme, bohvie ci vypije nieco ale tak radost ma z toho velku 😀 😀 😀
@anjelicek26 teeeeeeeeda riadne rastiete, teda vsetky deturence, ale si to ani neuvedomujeme 😀 ale tak este vydrzi chvilku 😉
@anjelicek26 😀 😀 😀 iny rozdiel 😀 😀 schvalne idem kuk nasho v postielke aky je rozdiel 😀 😀 😀
@fatimuska no to som aj ja capla a nie raz, ale cez plienku to tak necitit 🙂 ved ked vidim ze ho nic neboli, nic mu nie je a len vrieska a trucuje a ja uz o nervy prichadzam..
@puhinka nas sa smeje aj ked zdvihnem hlas, ale ked jaci tak nie 😀 a po ritke nepomoze to to je jasne, ale tak v tej chvili nerozmyslam ci to pomoze 😀 😀 😀
@ellysa jeeeeeeeej to je zlatunke 😉
@anjelicek26 teraz ma napadlo, že ani nie, žeby sa ti tam Maxik nazmestil ale ti skôr odtiaľ vyskočí , Oli by som tam už veru nedala
@ellysa tak ale ty mas zihadlo 😀 😀 😀 ved ti bude o chvilku chodit pomaly 😀
@deniskateniska no ale za chvíľu budú aj vaši 😀
Ahojte, dlho som tu opat nebola.
Mam otazku na zubky, maju vsetky vase babatka zubky? ci su tu aj bezzube ako nas adamko, nema ani cervene dasna ani opuchnute,ale kuse nervozne vsetko co mu date do ruky alebo schmatne on sam, vnoci sa budi ,a nic ho neukludni len moje prso, hladny nemoze byt,davam mu aj kasu na vecer a obed,..zasyteny musi byt,tak neviem.
zakusavaju sa vam tak do klucovej kosti ?mne rameno kuse,do tvari,sa mi uplne zabori do tvare a kuse 😠 ja az zjajknem ,je to zlate ale niekedy uz mam toho po krk, a boli to hlavne.
V noci zle spava a jedine co chce je prso,myslite ze si masiruje tym dasna lebo je hladny ? chcela by som sa aj vyspat uz konecneeeee 😒
@ellysa 😀 😀 😀 uz sa tesim 😀 😀
nenasla som take foto ze rovnake ale tak aspon takto na porovnanie toto z 7.8.2010 a 21.12.2010
@adamala no deturence tu nespia poriadne skoro ziadne ☹ zubky nemaju vsetky deturence, niektorym idu, alebo niektore po zubkoch ani chyru ani slychu... moj ma hryzie a skriabe po tvari a krku a najradsej ma moj nos a bradu co so styrmi zubami nie je moc prijemne 😠 my sme kazde 2 hodky hore standardne a teraz aj kazdu hodinu.... kedy sa vyspim neviem asi az ked pojde na prazdniny ku babkam 😀 😀 😀
ahojte baby,mam rovnako narodene babatko,ako tie vase.
Potrebovala by som poradit,koncom dec som zacala s prikrmami,zatial papame len zeleninu.Posledne dni papa na obed,cukinu,zemiak,polenta.A teraz je to uz 5.ty den co nema stolicu.Dcerka je plne kojena,viem ze kojene dieta nemusi kakat 7-10 dni.Ale je to mozne aj pri prikrmoch?V podstate uz nie je len kojena.Vcera som jej skusila dat Hipp-slivkovu vyzivu,a nic.Nemate s tym skusenosti?Pri synovi som taky problem nemala.Dakujem za vsetky rady 😉
@tintinka1
@zojec
@fatimuska
@anjelicek26 dakujem dievcata, tak ano pri dvoch detoch sa strasne nudim, tak si tortami kratim volny cas 😀 ale bavi ma to a ja sa pri tom odreagujem 🙂
@anjelicek26 krasne miery 🙂
@anjelicek26 tak to je riadny rozdiel ako narastol, teraz je ho uz plny kos 🙂
@deniskateniska krasne ma tie faldiky na nozickach take na cmukanie 🙂
inak som vycucnuta, vcera sme boli na oslave, sice som dospala do 10,00 ale potom som fungovala a chystala vsetko na vecernu meninovu oslavu nasho Alexka a potom od 14,30 do 19,00 tu bol kopec ludi, deti, tak som vystavena, ale bolokrasne, dostal kopec darcekov, vyblaznil sa a zaspal ako polienko 🙂
@angellinka - ahoj vitaj medzi nami, no podla mna pri prikrmoch uz by to nemalo platit ze mozu tak dlho nekakat, my sa s tym tiez borime, viac ako tri dni ho ale nenecham trapit, lebo nas sa snazi aspon tlacit a nic, bud slivku mu dam, teraz som zistila ze aj hruska mu pomaha, a najnovsie funguje ze teply kupel, a tam masirovat brusko, a hned si to tam sice nalozi ale co uz, ked sa neda tak sa neda
@babulina no slivkovu zjedol praveze,a dnes aj hruskovu.Cvicime nozickami,a bohuzial nic ☹ zajtra chcem volat pediatrovi,ale vsetky co pripada do uvahy sme vyskusali.Aj ona sa snazi tlacit,ale len si jednu poriadnu prdne a hotovo 😒
sucitim s nou,ale neviem jej pomoct,a to je najhorsie...
@riska -srry ze sme tak zdrhli ale nedalo 😀
@angellinka - a teplomer alebo rektalna rurka? 😔 lebo to u nas je posledne riesenie, sice nie vzdy ucinne ale obcas pomoze, oni sa s tym vysporiadaju ked budu bruska viac spracovavat, nemozme cakat zazraky ked tak dlho papali len materskej mlecko
@babulina teplomer vyskusakny,efekt ziadny.Zajtra kupim rektalnu,aj ked to som bola vzdy proti tomu,nejak mi je to proti srsti.Dakujem 😵 len aby netrpela 😨

@zojec - no pokial sa nebude tahat do sedu ci statia, tak tam bude este 🙂 Len kuk, aka bola prva fotka v tom kosi... to je pana iny rozdiel 🙂